17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Последни ще затворим децата" Какво направи?

Глупости

Мдаа

В коя чужбина ще ги карате? Сякаш някой е приритал да събира сульо и пульо от БГ?

Невероятен дебил! Наистина ли е толкова прост или се прави на ударен, за да гушне едни пари?

Що обърна плочата? Мама ви некадърна дайба боклуци служебни…

Каца, къф е тоя намордник на зурлата ти, бе? Нали нямаше вирус и пандемия? Нали горяхте маски и ваксините убивали? О, Шипка! Айде вдигайте юмрученца и гълъбите! Иде 14.11. ! Тик-так, тик-так ...

Българина много обича да лъже . Дори сам себе си лъже . Някои дори умряха .

Стойчо, Стойчо, откъде те изровиха? Вдигни юмруче и извикай: Ковид вън!

Защо пък в чужбина ще ги карате? Те понеже там си нямат проблеми и размитат за български антиваксъри . Карайте ги в дома на един виден български доцент М. Той нали е специалист .

Мненията на повечето експерти са, че "антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство." И този бил доктор. Един истински лекар никога не би си позволил подобно обобщаващо, с нищо конкретно изявление, което на всичко отгоре противоречи на цялата огромна база данни от последните поне 100 години. И кои са тези експерти. Не доктор а политическа подлога!

На доста българи им е смешно. Още не са схванали колко е сериозна ситуацията. Жалко е, че обикновено схавщат само чрез личен опит.

Сценария, който се вихри в момента в българия вече е филмиран през 2011г. във филма Зараза. Гледайте го ! Всичко е програмирано. В българия правиме само копи - пейс. Жалка история !

ГЕРБ продадоха респираторните от Държавен Резерв в чужбина. Питай ме дали сега умират хора щото няма. Питай Гугъл и ще разбереш, че това се случи. В отговор на въпрс защо се продават апарати за обдишване, за белодробна вентилация и респиратори, нужни в сегашната извънредна ситуация, Асенов изрази надежда повече да не бъде питан за това, но все пак отговори: "Държавата от тези вид апарат няма нужда

Сложат ли ти тръбата си пътник на 90%. Ако това е вярно ,което ме съмнява ГЕРБ са ни направили добро..

Даа ,изпуснаха нещата.Викнете сега Мангъров да обясни ,че не е така.Питаха си ушите цяло лято да се подготвят.Айде давайте,чегъртайте,няма ковид.Изплашени са и ще излязат тия същите,който ревяха миналата година

10 000 pcr теста х 100 лева =1 МИЛИОН ЛЕВА НА ДЕН. Е ДА БЯХТЕ КУПИЛИ КАКВОТО ТРЯБВА БЕ ФАШИСТ.

Във връзка със затпудненото приемане на болни от Ковид в болниците , поради липса на легла .СПЕШНО .До всички директори на болници . !!!ДА СЕ УСКОРИ СМЪРТНОСТА ПРИ ПРИЕТИТЕ ВЕЧЕ БОЛНИ , ЗА ДА ИМА МЕСТА ЗА НОВИТЕ . ЗАПОВЕД .

за мрънкачите и на вниманието на ВИТАНКАТА данните са от любимият ви единен ПОРТАЛ: колкото и да тестваш все са ~ 5000! както обичат да го казват в медиите Дата Тестове за денонощие Нови случаи за денонощие Процент October 19, 2021 26780 4979 18.59% October 20, 2021 22264 4957 22.26% October 21, 2021 25040 4522 18.06% October 22, 2021 47370 4816 10.17% October 23, 2021 30772 4826 15.68%

Ще изнасяме ковид болни. За другите държави какво ще са - нов внос от България.

"Браво" бе стойчо менгеле !?!

за мрънкачите и на вниманието на ВИТАНКАТА данните са от любимият ви единен ПОРТАЛ: колкото и да тестваш все са ~ 5000! както обичат да го казват в медиите Дата Тестове за денонощие Нови случаи за денонощие Процент October 19, 2021 26780 4979 18.59% October 20, 2021 22264 4957 22.26% October 21, 2021 25040 4522 18.06% October 22, 2021 47370 4816 10.17% October 23, 2021 30772 4826 15.68%

Смъртни случаи за петък в страни със сходно по брой население и висок процент на ваксинирани: Дания 0 Португалия 7 Швейцария 4 Австрия 13 За сравнение: България 135 Обаче Ганьо каза че ваксините не работели.

Там вече се пише "умрели от съпътстващи заболявания с ваксина", а тук е още "умрели от ковид със съпътстващи заболявания ", разлика няма, все умрели.

Ами то да се пращат болни в други държави е късмет за въпросните болни. С тази организация, с тези мерки, с тази психическа обремененост на населението и с този здравен министър не се очаква нищо добро. Този министър няма ли кой да го изчегърта??!

Лъжец гнусен, 10000 в болница къде ги бяхме приели преди няколко месеца!?? Ами над 800++ в интензивно ?

Това ли е твоят план за изход от ситуацията. Да чакаме ковид хоспитализираните да станат 10 000 и системата да колабира напълно. При положение, че в момента по 800 нови случая влизат на ден в болница, е само еъпрос на дни това да се случи.

то от децата тръгна всичко!След дъжд качулка!

В болници за лечение да се приемат само ваксинирани. Другите на военни легла в арена Армеец, под наблюдението на Мангъров. И който оживее, оживее. Защо да лекуваме малоумници. Имаме предостатъчно

Ти ако си мислиш, че някой се мъчи много да ги лекува. Кой умре, умре. И без това много чакат за неговото легло

И ваксинира и да не се приемат, те са нали ще го изкарат Евентуално леко, болниците трябва да затворят за всички! А парите от осигуровки, да се върнат с лихви, от датата на първата такава!

Майка ти, баща ти и всичките ти роднини ще напълнят болницата.Ваксинирани и с усложнение.Много си прост бе!!!

В цялата държава липсва последователност и нормалност.Половинчати мерки,половинчато ваксиниране,дано не започнем да правиме децата си половинчато,че тогава ....не знам.Стягайте си опинците българи и не се правете на идиоти,ами излизайте от тази каша.Това е живот на отхвърляне на всичко.Започнете нормално да живеете живота си без да сте изпълнени с гняв и омраза към всичко!Опитайте!

Ей фашист 10 000 PCR теста х 100 лева = 1 МИЛОИН само за ЕДИН ДЕН. ДА БЯХТЕ КУПИЛИ КАКВОТО ТРЯБВА. 365 дни = 365 МИЛОНА ЛЕВА ЗА ЕДНА ГОДИНА, ДА БЯХТЕ И БОЛНИЦИ ПОСТРОИЛИ, А ФАШИСТ?

Престъпление към човечеството се случва днес и естествено с добри намерения

Оставихте без никаква съвест толкова много пенсионирани възрастни да ровят из боклука и да живеят с мизерни пенсии-бивши инжинери и учители. Изгонихте им децата от мутренската държава и ги оставихте съвсем сами. Как можете да твърдите че ви е грижа за тяхният живот и да припадате че искате да спасявате хората? Ами да то е лесно, я удари на всички по една инжекция и ги изхвърли после на улицата немили недраги, защото много ви е грижа за здавето им. Лъжци и престъпници

Министър Кацаров веднага трябва да се хвърли в затвора.

но преди това добре ваксиниран, иначе няма да го вземат

Дали затворниците ги карат насила да се ваксинират или са в лок доун…? Да не би да не ги взимат в затвора ако не са ваксинирани?

Спокойно! Нека всеки ваксиниран си закачи значка - поне 25 кв. см, и без нея да няма право да излиза навън. Така решаваме проблема. Всички препратки към миналото са долна инсинуация на Путин, талибаните, др.Ким и т.н. На Радев обаче няма да простя. Тамън повярвах, че има един с достойнство. Жалко!

Грешка - всеки неваксиниран

нема ко да си измисляте оправдания... тормоз се гласи за сички до дупка; били пълни болниците... ми че я ми кажи някога да са били празни?? и преди ковида нямаше места

Престъпници! Хората в риск трябва да имат избор да се ваксинират, всички те ли са в болница? Защо караш всички други здрави и прави хора без риск от усложнения да се ваксинират? Каква им е ползата?

Това е престъпление и към децата. Препоръчай ваксинация за тези които имат здравни проблеми 2-3%, защо ще задължаваш другите които нямат полза от това? Какъв смисъл има това?

Ще ги пращаме в други държави! На оня Свят демек! Тъп, неук и нагъл смешник.

Господии, слез у нас и си прибери вересийте, тъпите комунистически генерали, защо ни наказваш така жестоко, за какво сме виновни, какви са греховете ни…?

Един е Мунчо, Царя на глупаците, да се свети името му редом до Тодор Живков и Пенчо Габардински, велик е той, велик!

Защо е тази паника, пРезидента ясно заяви още миналата година на Шипка, че този вирус е грип и не е опасен, после същото потвърдиха световните учени, професорите Мангъров и Чорбаров

А не може ли още сега всички за болница да се изпращат в чужбина , за да се намали смъртността, т. К явно навсякъде по света се справят по добре без Перу и Босна.

Ради Бога, Радев иди домой в Росию, оставЬ нас в покое..товарищ Путин наградить тебя с орденом и званием ГЕРОЙ РОССИЙ

Абе Кацаров, остави самоубийците антиваксъри да умират свободно, без мерки, без маски, без зелени сертификати, без ограничения, така България ще стане по умна и по дисциплинирана..

С помощ от Варна, Георги Гергов иска да установи пълен контрол над Панаира https://podtepeto.com/novini/s-pomosth-ot-varna-georgi-gergov-iska-da-ustanovi-pulen-kontrol-nad-panaira/

Кой го направи този идиот министър? Само болни не бяхме изнасяли.

Коли и беси в Бг от шест месеца

Мухльо ... Или пухльо?

Да заплашваш хората по този начин е престъпление! Понеже нямат логично обяснение на безумните си заповеди и мерки, със сплашване на хората за лечение по другите страни започнаха! И липсата на респиратори! Айде, без такива! Отвратително, унизително, лицемерно!!!!!

И кой ще иска да ги вземе и да ги лекува? Кой ще плаща лечението, и защо изобщо ни баламосваш с глупости? Изпуснахте духа от бутилката и сега не знаете какво да правите!

За каквото и да говорим, България е СВЕТОВЕН ЛИДЕР по СЪРДЕЧНОСЪДОВИ-, ОНКО заболявания и ДИАБЕТ, респективно СВЕТОВЕН ЛИДЕР по ОБЩА- и КОВИД СМЪРТНОСТ. ... Проф. Дайнов вчера направи паралел: "В Англия, при 52 000 нови случая умрели са 130 - колкото в България при 2 000 нови случая." Катастофално... България отделя НАЙ-МАЛКО хари ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

Глупости на търкалета.

като умираха в Англия по 1500+ човека на ден и болниците им бяха претъпкани здравеопазването им като нашето ли беше?

През Януари ваксинацията в Англия едва започваше Ваксинираха се и спряха да измират За разлика от булгарпитеците Мдаа

Важно беше да избута кампанията на РадеФ, без локдауни, без мерки, без нищо. Заради него имаме сега по 200 трупа на ден. Глупак.

Умнице, при Спасителя имаше по 5 000 ПОЧИНАЛИ българи на СЕДМИЦА. Не вярвам да достигнем РЕКОРДА Му.

как точно ги преброи тези 5000 на седмица? Съвсем се побърка народа от такива измислици!

Лъжеш но затова България е на това положение защото не си единствен. Какви 5000 на ден бе мошенник. Най високата смъртност е сега при Радевото управление предизвикано от глупак и некадърник и при наличие на всякакви ваксини. Кацаров и Радев до преди година обясняваше как положението било зле заради лошо управление. Е при тяхното добро управление е още по зле а като се има предвид и наличието на ваксини е направо катастрофално.

Умнико, записвам всеки ден от началото на пандемията публикуваните данни. Регистрираните болни при пиковете на регистрираните болни преди това правителство са по ниски от тези регистрирани сега.

То пък щото респираторите много помагат. За справка – между 80% и 90% от стигналите до респиратор дават фира.

Логиката на глупака. За да стигнеш до респиратор трябва да се много зле. 90% от пристигналите в шокова зала в клинична смърт са починали. За какво са ни шокови зали?

Скапан демагог!

Ваксинофашизъм!

Булгароидиотизъм

Аз не виждам как мерките ще сработят за 10 дни. Май ще започнат да се вият опашки и пред болниците (освен пред лабораториите). А, тоя преди 2 месеца разправяше, че Щаба и правителството на ББ не се справили с пандемията..... Само да се поинтересувам, какво се случи с половин милиард готова пара за Хемус, които бяха прехвърлени към борбата с Ковид??? Какво се случи с тези пари, как бяха изхарчени?!? С тези пари колко кислородни апарата и консуматив за тях се купиха?