Министър Денков: Има спор за името на партия "Продължаваме промяната"

Ще предложим кабинет, когато имаме подкрепа от минимум 121 депутати, каза той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАрода се отрече от продължаваме промяната и ги нарече пълен провал и продажници и крадци

се отекоха , пък тоя щиглец мисли за името :)))

Най-подходящо е ПП Пълен провал.

Нда, Пременил се Илия е много по-подходящо.

С други думи, Киро, политическият куртизан, ще бъде заменен от Асентутката.

По добре на Киро и Асен сменете имената и физиономиите, че само с името на партията шанс не виждам да имате на избори!

Този пр......ак мисли българите за малоумни и безпаметни. Колкото до името на кретенската им партия всички нови предложения са по-подходящи от сегашното им наименование.

Пълно безумие е тоя. Руснаците пак много ни търпяха. И кой им внуши, че ще получаваме газа безплатно? И това чудо на научната мисъл носи гръмката титла "академик". После да се чудиш защо народеца разправя, че учените трябва да хванат мотиката, ето заради такива като този. Само да обясня нещо- има интелигенция, има и продажна интелигенция. Продажната интелигенция е политически вървежна и общо взето най-гласовита. Сама по себе си тя предизвиква отношение движещо се някъде между пренебрежение и отврат. Така се постига нещо много важно от гледна точка на политическата класа в България: интелигенция няма или в най-добрия случай тя стои някъде на санитарния минимум. Продажната и конюнктурната интелигенция се грижат този минимум да не бъде надхвърлен.

Ние сме опитни зай,чета на Сащ и ЕС. Първо пробваха как ке реагира Русия ако откажем да плащаме газа с рубли. второ как ще реагира на изгонване на голяма група руски дипломати и следващата проба ще бъде как ще реагира Русия, ако потопим някой руски военен кораб.

❤️Здравейте. Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Името на партията ПП - е, те това е проблема на България!

ПП - Продължаваме да се проституираме

Има спор за името на партия "Продължаваме промяната" или "Продължаваме американската промяна"

Днес, нересаната Лена, не ли е отправила ново обвинение? Сега кой е на ред да го гонят? Тя е истинска вдъхновена Пасионария, една Жана Дарк на тлъста заплата, една мрачна Евридика .

Вече ще се наричат - "Пръдливите помияри"!

Крайно ни е безразлично. Тези ще ни довършат, единия не знае да говори а и дрънка глупости. Другия гледа като отровен , как диша от високомерие...

Продължаваме измяната (държавната, семейната и пр.)

ПИ-Продължаваме Измамата!

гейче е този денков, от котилото на еврогейчетата кокорчо и тъпото кире е и иска свирки да прави то.....

Многократно съм твърдял, че това е най-продажния, зависим, лицемерен и некомпетентен образователен министър. Ако имаше поне малко достойнство, отдавна трябваше да подаде оставка, за всички сътворени гафове. Храненик на американски фондации, соросоид изпълняващ чужди поръчки, а именно девалвация на образованието в България, формиране на консуматори, ниско интелигентни и полуграмотни, които лесно се манипулират и лесно се отказват от основни човешки права.

Има добри предложения: Провали България. Партия на американските еничари в България. Войните на Сорос. Умните и красиви дебили на България. Главна корупционна партия. Партия на безродниците в България. Партията на българските уроди. Тези, купуват и продават депутатски гласове. И то пред очите на цяла България!!!! И всички се правят на недочули и недовидели. Ба си и политиците. Та това не е политика а търговия. И тия ми говорят за морал, за антикорупция, за калинки. В момента в България върви опит за държавен преврат. Едно малцинство няма народна подкрепа да управлява. За да я има , те купуват гласове и корумпират и рекетират хора. Установяване на такава власт се нарича диктатура от чист вид. В момента имаме алчни за власт хора, които твърдо водят България към нова национална катастрофа.

https://www.youtube.com/watch?v=krYK1jWz0Lo - гЪЗИБАРОВ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ОБАЗОВАНИЕ ТОВА Е НАУЧИЛ УСПЕШНО В БИЗНЕС ШКОЛАТА

Най ще ви отива Просветни Педерасти, ти си водещия на прайда ви.

Който се продаде за милион се мина, кажете истинскат цена!

Най-подхожда "Продължаваме измамата / ще ви ..... мамата"

Продължаваме Прайда ?

Пълен Провал

И ако един от тези 121 депутати получи "прозрение", че вече не вярва ня лидера и бля, бля, бля... Какво ще правите?

Малко сме те били Денков. Още е трябвало...

Пощипваме под Полата

ㅤ

Само, че ако се смени името, партията автоматично изпада от властта, защото никой не е гласувал за новото име. Хайде сменете го, де!

С гаврата и всичко си идва на място.

За да смените името на ПП , трябва Радев да разреши. Тя е негова партия като и тази уж на Янев дето идва. Пелзидента е тартора на бандата

Е хайде тогава! Отичайте в канализацията!

Продажни П.утки. Най-точно ги описва, заедно с онези пу.ндеци от ИТН, които се присъединиха.

(П)ипайте ми (п)

Продължаваме Про…ституцията

по ще им мяза партия Америка за България

По- точно Америка против България.

Партия "Кирчопростбиотик на ганглийните мислители" ще звучи по научно.

Ами, като имате спор я преименувайте на Политическа партия "Херо Мустафа", или пък може и ПП "Жо Байдън"..... Най-практично ще да вие ПП"Америка за България"

На тези дори името им е крадено! От паспорта на киро до решенията им в оставка всичко незаконно и задкулисно! Бсп какво правят още там?

Тези са много вредни елементи! Да пази господ родината ни от тези безродници

Денков е от най-важните протежета на Америка за България, но неговете "плодове" се берат късно. Унищожаване на остатъка от образованието ни, замяната му с джендърско-зелени отрови и изкореняване на всичко патриотично и българско.

Денков направи страшно много поразии в образованието и категорично не трябва да бъде министър!

Да, Денков е от най-подлите протежета на Америка за България, но неговете "плодове" се берат късно. Унищожаване на остатъка от образованието ни, замяната му с джендърско-селени отрови и изкореняване на всичко патриотично.

Сивия кардинал на Подмяната.

Денков, поне за теб имах високо мнение и се чудя чий го дириш при тези олигофрени? "Още с началото на войната се натрупаха няколко проблема и всичките бяха предизвикани от руска страна. Нека припомня как България беше обявена з вражеска държава, без да има причина за това, как беше спрян газът, въпреки че изпълнявахме стриктно договореностите, как беше обиждан премиерът на България". Айде, сега, ние щото не помним как нашто лайненце се дърви на Путин и е барабар Петко с мъжете, а ние духаме супата!

Голям глупак ! Като се правим на приятели на Украйна какво очакваш ?! Да ни обявят за първи приятели ! Като се правим на НАТОвци това е !

Много насериозно го взимате. Др. Денквоев е приятел само на банковата си сметка.