Милиони леки оръжия от Западните Балкани създават заплаха за Европа

Френският външен министър припомни, че атентатите в Париж от 2015 г. са били извършени със сръбски автомати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този идиот оръжията му виновни. Всеки може да си намери оръжие. Виновни са терористите с които кретените като този населиха Европа.

вие вЕрвате ли? Аз не.

Мазни политици, времето ви изтича ! Отново ни хвърлят прах в очите ! Оръжията били виновни. А мазните арабски, дето натискат спусъка ? - и те ли идват от Западните Балкани ! До кога ще си бършете г..а с нас !

Борете мафиите и всичко ще си дойде на мястото.

Милиони африканци и араби създават заплаха за Европа, която е многократно по-реална. Това че заводите в Чехия, България, Румъния, Сърбия и Хърватия правят повече от конкурентноспособни оръжия и бият яко контра на огромните европейски монополисти от Heckler&Koch, FN Herstal, RSAF, Beretta, Haenel Defense и прочие, и прочие.... това е пълна случайност! Не е глобалистки ход!

Отделно на това, френския глобалист се е насрал пак, защото Застава никога не са репликирали АК47, а на АКМ. Срамно е, форумен лъв като мен, който е пропуснал казармата, да го знае това, а официален, наперен, високоплатен, дебел глобалист с безброй асистенти и секс роби да не го знае и да има трибуна... Да не говорим, че това къде са правени оръжията е, меко казано, незначително...

Въпрос- защо няма терористичен акт с дрон, господа "демократи"????????

След като даде идеята може вече и да има...

На дрона му личат бомбите, пък и да носи 5-6 кила не е шега работа. Трябва да е голям. Хора, които си ги носят на кръста, са по-евтини.

akud

а аз на тея двамата джендъри от франция и германия , да им кажа , че ми писна на дедовия с техните помощи и покани аз да изхранвам некви мигранти

Жал ми е за Усмирителя на Балканите... Колко усилия хвърли?! И целувки на Моста на влюбените огранизира... И с Орден на независимостта на Косово Го закичи Хашим Тачи...

От Югославия са леки, ама ако знаете от Украйна какви неща ще се продават след време... Там бяха направили атентан срещу конкурентен "бизнесмен" със ЗУ23, щото колата му бела малко бронирана. Ми разбронирали са я набързо, та скоро и в Западна Европа предстои повишаване нивото на "материалната част"..

Имаше едни международни фактори, които доста се постараха да бъде разпадната Югославия на сто части. По някакви височайши геостратегически съображения. Вместо да подкрепят единството на страната за да има мир, ред и разум. Същите сили разрушиха Либия, Ирак, Сирия, Йемен, бъркат се в африки и всевъзможни афганистански пустини. Сега има милиони мюсюлмани и милиони автомати в Европа. Да са мислили че ще дойде ден в Европа да не става за живеене. Аз например напълно и окончателно съм се отказал да пътувам в Европа-не че ме е страх да не ме заколят шалвари, а защото е отвратително на улиците им. А това с оръжията е върха на сладоледа. В ютуб се показва в Марсилия в no go zone, в арабски квартал се продават посред бял ден калашници на тротоара. Полицията не припарва и не и пука.

Франчолята също имат вина за унищожаването на Югославия и всички последвали проблеми.

Някои служби в Европа започват малко по малко да прозират истината, но дали е достатъчно? През последните години на континента се предислоцира една цяла армия (уж бежанци) , обучени, фанатични и организирани. Само оръжие им липсва. След случая със заловеното наскоро оръжие в България, се вижда, че работят по въпроса.

Сръсбаката мафия е с връзки с алабанската, .....уж се мразят, а когато е до пари ...

Чакай бе,Западните балкани,не са ли в Европа ?

"западните балкани", разбирай американската база "Бондстийл".