Лекарите спасиха живота на 2-годишното дете, бито от майката

2-годишното дете, прието с опасност за живота след побой, нанесен му от майка му, вече е в съзнание и реагира на повикване.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите спасиха живота на 2-годишното дете, бито от майката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е циганка, нали? Тази прослойка е най-изродската в цялата ни държава. Трябва й пълно изтребление, до крак!!!

Тази е циганка, нали? Тази прослойка е най-изродската в цялата ни държава. Трябва й пълно изтребление, до крак!!!

ни занимавате с получовеци с нечленоразделена реч.Защо не се забрани да се размножават такива животни.

И сега ако го върнат на тази мърла...

В затвора , и да се подложи на кастрация. Ако за това ще се вземат парите от моята партида на мед.осигуровки - не е възразявам.

Най-голяма вина за това имат паразитни институции като Агенция за закрила на детето и Агенция за социално подпомагане. Там работят катили и изроди, които искат подкупи и гледат какво ще получат, а не здравето и щастливото детство на едно дете. От тях трябва да се почне. Бесене и пребиване с камъни за корумпираните помияри!

Майчина любофт.....

Детето е спасено в "Пирогов". Е там са най-добрите детски хирузи. Нема спор. А такива, като тая майка Влад-по-известен като "дракула" ги е набивал на кол. Ботев е казалНяма ли страх, няма свобода и справедливост.

Тя тая е циганка. Защо мълчат всичките интИликтуалци и БХК, и комунягите и врейските антибългари. Те ни натресоха различно отношение според произхода. Тогава нека докрай да се вижда кой какъв е според произхода. БСП първи подкрепиха европейската декларация за прием на 'бежанци' и защита на ромите ( циганите на български). Едно време именно БКП е докарала интернационализма сега наречен глобализъм. В Германия всичките идиоти интелектуалци подкрепящи ориенталците и хомутата са или коундели или вреи ( често и двете). е така заради безумията на едни богоизбрани идват други и те богоизбрани ( едните вреи, другите фашаги).

А на коло го взеха по погреска и некадарност

Циганите са си цигани!Днес го спасяваш утре те насилва или убива за 5 лева!

Искам да прочета пак изказвания от типа: Пълно безумие е да се дават деца на приемни родители. Върнете ги на майките им, те си ги обичат и ще се грижат за тях най-добре.

Да ги отработи тия пари за лечението на детето,а не да лежи в затвор и всичко да получава на готово от нашите данъци,циганката ненормална.Той и бащата като го видях по тв не е в час,ама трябва кастрация на такива,като на бесни кучета

само да вметна - лечението на бесните кучета е куршум... мисля че е по подходящо от кастрацията

Тази Ангелинка е за психиатрична преценка и сигурното е,че си е откачалка отвсякъде.Господ наказва такива като нея като им дава деца,за да ги накаже за това,че не могат да понасят никого ,а са длъжни да се грижат за тях.По добре в затвора до живот,за детето ще се намерят хора,който ще се грижат.

Държавата да поеме грижите за детето. То не е виновно, че не е желано на тоя свят. А майката да бъде осъдена на максимална присъда. Така ще бъдем спокойни, че повече няма да бъдат раждани нещастни деца. Питам се - колко ли струва на бедният народ тия антисоциални типове.

По-добре подобни"майки", както и непълнолетни такива да бъдат кастрирани. От една страна ще се пресече раждането на десетки човекоподобни, от друга ще се намалят сумите, изплащани от нашите данъци, за здравни услуги, помощи и майчински за сащоте човекоподобни. Преди някой да ме е обвинил в расизъм да попитам: Кой ще плати престоя и лечението на това дете??? Кой ще отглежда това дете до момента, когато то започне да краде, като родителите му? Кой ще изплаща помощи, майчински и др. когато това дете създаде още десетки кото него, които не работят, не създават блага, вместо това крадат, мамят, убиват родителите ни ......и ни мразят. До кога???? Защо от 80-те години се развъждат хъхряци????

М. Много си умен. Поздравления. И много респект. Поклон. Да живее майка Балгария.