Майка опита да удуши бебето си в болница

Полицията е задържала 23-годишна майка, опитала да удуши новороденото си бебе в болницата в Кубрат. Момиченцето е живо, но е в тежко състояние и има опасност за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Майка опита да удуши бебето си в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това за мен е една неграмотна и тъпа жена, която не заслужава да има деца! Съдете ме, ако искате ми трийте коментара или ми дайте минуси, но не може жена, която ражда и преди е изоставяла, а сега и души, да продължава да живее или най -малкото да ражда още! Кастриране или затвор, да не си разтваря повече краката. Неиният ген не трябва да живее, нито пък тя! Един път се прощава, но повече не! Къде е държавата, писна ми такива бацили да живеят на моя гръб и на такива като мен!

Прости Господи, ... Не е по темата, но днес е починала Леда Милева(автор на песничката за зайченцето бяло). Та "...човек умира и друг се ражда...", но остава в живота само с любов

ТОВА Е ОПИТ НА УБИЙСТВО, А НЕ ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА

Е как така?! Майката?! Аз пък си рекох, че пак гадните доктори са го убили, душили, там кофата... Я пак си помислете? Може пък да бърщкате нещо+?!

дано и нея така да я душат!смърт!

Къде дрема тази 9 месеца, докато го носеше? Или пък е разбрала малко преди да легне да ражда? Що не се хвърли тя от некъде, а посяга на детето! Сега да я съдят за опит за убийство и недай си боже детето да остане инвалид. Това не майка, нито човек, а 23-годишна пикла!

Аз ще изразя друга гледна точка - тази жена е от село. На такова място всички се познават, всичко се знае. Вероятно има и кметство с всичките му длъжности. Защо тези хора не се намесят в съдбата на тази жена. Тя сама едва ли ще потърси помощ.

И като е от село, за премахване, аборт не е ли чувала? Точно по селата едно време си биеха конски инжекции за премахване на деца, много по-хуманно е, отколкото да го души

Тази за презервативи, контрацепция не е ли чувала. Всеки може да си купи презерватив, а не да сее деца, които да издържаме с нашите данъци. Би трябвало такива изроди да ги стерилизират насилствено.

На определени малцинства и такива с умствени увреждания, трябва да се премахва репродуктивната способност още в родилните домове, защото обществото взе да циганясва и да се изражда.

За да не съм крайна-кастрация за майката.Наказателния кодекс се нуждае от спешна промяна,не само по този въпрос.

що не го е мхнала, ами сега ще го души.това дете какво е виновно...

Въжето дайте аз ще го сапунисам!

Може би нямаме право дасъдим едно объркано същество,което явно не е много"в ред".Виновни са тези,които се възползват от тази жена,за да задоволят сексуалните си потребности.Може би на такива жени трябва да се прекъсне продуктивната способност от специалист в болница.Жалко за децата,а може би и за тази нещастница.

Преди време даваха по тв една,дето непрекъснато я забременяваха,че им беше по-удобно намъжете.А децата-по домове,държавата ги храни..

Съгласна съм с "Гост"

Звучи вулгарно, ама при три деца в домове и опит за убийство на четвъртото що не я стерилизират за сметка на държавата (превръзване на маточните пътища)? Най-малкото ще е хуманно отношение и към нея, и към децата които няма да роди и убие.

Жалко,че такива изроди нямат репродуктивни проблеми, жалко,че имат шанса да раждат, жалко за всички останали нормални хора. Трябва да има доживотни присъди за такива изроди, това не са хора, не са родители, това са чудовища, а да и незабавна кастрация!

Циганката е ясна,но тази от стария случай,дето била изневерила и затова го удушила е родила в Торакс-това е частна клиника,едва ли е циганка... Умът ми не го побира,хубаво-забременяла си от друг,ама 9 месеца къде дрема,като отиде да раждаш ли разбра ,че не от мъжа ти? Няма такава малоумщина просто, какво е виновно детето в случая!

фикре някоя си българка по паспорт а иначе по кръв и вяра ква е?

Знам,че са цигани,знам,че бебето ,ако оцелее,ще има вероятно нелека съдба,предвид това,че е от малцинствата,че ще е сама и без /родители (ако все пак държавата се навие да осъди това...животно-"родителката"),но въпреки всичко ми се иска момиченцето да оцелее ;(Мъничка,невинна душица Божия,която не е могла да избира своята принадлежност и родители.Дано се преборят за нея лекарите!Ако оцелее ,ще е едно благословено детенце.

Божее,каква е тази майка,умът ми не го побира....

Европа Европа ама с тези м*али до никъде няма да стигнем.Тежат на нашия гръб хората които работят и си плащат данъците.

кастрация за такива животни....!!! четвърто дете пък нямала съпруг.....аз съм омъжена с две деца и не мога да взема детски,защото надвишаваме с 20 лв лимита а тая сган взима помощи за това ,че се плющи и ражда всяка година !!! кастрация !!!

боже ,тая е скотка

не, циганка е

моля Всевишния милостиво да направи така,че лекарите да спасят новороденото - то си няма сили,няма си и майчица.родено е от детеубийца - тя не трябва да ходи повече по земята.

Смъртно наказание!

Повече от ясно е,че тази циганска машина за раждане на деца трябва да бъде стерилизирана. Всичко са празни приказки!

Как може такова нещо.?..Какво става бе хора?..Нямам думи...Тука години наред се мъчиш да си имаш рожбичка...десетки лекари и болници сменяш...Страдаш всеки път като не се става...Господи вразуми хората...Каква жена е това, каква майка..?

Алекс, бъркаш понятията. Това не е жена, майка, това е човекоподобна измет.

При такива случаи, незабавна кастрация!

Това е и моето мнение. Още сега, докато е в болницата да я кастрират, с нейно "съгласие"!

Докога с тези Ужасии у Нас ?! Ще ли Се Вземем в ръце, Хора ? - Ние-Всички-Заедно.

Майка не може да се нарече това същество. Майка не се става само с раждането.

Такива дори не трябва да се съдят и пращат по затворите. За какво- вземаме от нашите деца да си плащаме данъците, а после ще храним тези, дето убиват децата си ли? Око за око, зъб за зъб!

Бой с голямата лопата по кухата хралупа докато й дойде акъла....

Ама като не ги искат, защо въобще ги раждат? Защо се мъчат 9 месеца да го носят и после часове огромни болки да го родят? Защо не ги махат още докато са в коремите им, все пак живеем в 21 век? Ако пък е късно вече, да го оставят в дом, толкова семейства нямат деца и искат да осиновят, още повече ако са и бели.

Тази защо я наричате майка?

Аз мисля,че точно сега трябва да я лишат от родителски права и ако бебето оцелее,да зарадват някое бездетно семейство

А коя българка на 23 години би имала 11 годишно дете?

Luna0102

С 11 годишното дете е старият случай с 32 годишната "майка" дет изневерила, поне аз така разбрах.

Да, май така излиза.

Е на тя е само с четвърто на 23 години

Като не иска едно дете, друг ще го поиска. Толкова много семейства чакат с години за да осиновят детенце - още повече, че това е новородено. Но да си удуши детето, за това, че не си го е планирала.... Да удуши себе си бе, нейна си е ''грешката".

А защо не наричате нещата с истинските им имена? Циганите са големият проблем на България и ето резултатите от бездействието ни се появяват всеки ден...

" ко ши ям ?" това е въпроса, който е задавала майката за себе си и за детето.....

каквото изработиш ! това е отговора на въпроса. аман от потомствени бенефициенти !

професия - професионален безработен повече деца - повече пари от помощи тази нещо е сбъркала

Горкото същество, какво е виновно то, че не е било планирано. :( дано оживее! А майката -до живот...ама надали

Децата винаги са радост, дори и когато те ядосват!

Яко, тази забременява всяка година. Просто тази година е забременяла от някой друг. Нищо, другата година ще забременее от правилния! :)

Непонятно ми майка да иска да убие бебето си! Освен ако причината е следродилна депресия.

много двукраки приличат на хора. когато го разбереш ще ти е ясно, че това поведение е нещо съвсем нормално за тях. познават се по това, че взимат решенията според комплексите си и ценностната им система не е много по-различна от тази на влечугите.

Онегавон

Ако имате предвида някои мургави малцинствва, аз нямах предвид тях. Иначе има и други, приличащи на хора, ама чак такива отклонения....?

Всички ние сме живи още вследствие "следродилна депресия" Дрън, дрън. Няма с какво да ги оправдаят и веднага следродилна депресия. Ама що ли тази депресия спохожда само един вод животни наречени човеци?

Онегавон

Има я тая болест, но за щастие не всички жени ги хваща.