Младеж преби до смърт баща си и рани майка си в болница

Семейна трагедия се е разиграла в добричката болница в събота. 18-годишен младеж е убил баща си и е нанесъл тежка травма на майка си.

Обратно в новината

Коментари - Младеж преби до смърт баща си и рани майка си в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,хора стига сте плюли!Пази,Боже да не те гази мечка!Ако имахме адекватна полиция,защото родителите са потърсили първо помощ от тях,но им е отказано и медици,дето те гледат начомпи като отидеш вечер в бърза помощ и ти мърморят нямаш ли личен лекар и че това е спешен кабинет,а циганите ги обслужват без проблем,това няма да е единичен случай!

явно си нямал работа с наркоман..като се надруса ,може да стане звяр...халюцинации,измислици,привижда им се какво ли не...хората са направили най-адекватното в случая-завели са го в токсикологията,но все пак е трябвало в психиатрията-там веднага ги връзват,но тоя явно си е агресивен..това нещо рано или късно щеше да се случи...

Имах познати наркомани и то точно във възростта в която е най лесно да се подхлъзнеш.Можех да опитам,но се изплаших-по точно се замислих за себе си(не за майка ми) и се изплаших че ако започна пътя е един и не е хубав.Та аз цигарите не мога да откажа,та камо ли наркотиците.Сега имам две страхотни деца и ако успея да ги предпазя от алкохола и наркотиците ще бъда успешен родител,който не се е провалил

браво на теб.отказват се цигарите с лимонов сок .а децата запиши на боен спорт !

Хайде стига с това адвокатстване на разни дрогирани кретенчета.Този пикльо ще те претрепе за 5 лв. Както някой е писал по-долу - 18-19 годишните много добре знаят всичко за наркотиците.Ако пък не - толкова по-зле. Не мога и не искам да съчувствам на такова говедо.

за съжаление-всички опиати унищожават безвъзвратно първо мозъчните клетки- човека се превръща в неуправляемо животно,и ако е млад и физически силен.....

растения са дадени от Бога,но ако не оскубете плевелите,ще ми ядете .....!

няма по-лъжливо племе от наркоманите и въобще от всички зависими-тоя боклук ще каже всичко на ,което го подучи адвоката,само да отърве кожата...ама не виждам защо да го оставят на свобода-убил баща си-какво ще го спре утре да убие нечий друг баща....

Веднага да въведът пълнолетие на 21 години и пълна забрана на деца(до 21г) да посещават питейни заведениия със сервиране на алкохол, да карат автомобил...А от друга страна само заведения извън града да работят до 02 00 часа, в града до макс 00 00 ....Нервирам се и не мога да пиша

Младежът е годен да стане поне президент.

...,,за причинена смърт по непредпазливост в резултат на умишлено нанесена тежка телесна повреда на бащата, за което може да получи присъда до 12 години затвор"??? Какви 12 години , бе идиоти? Тоя трябва да лежи до живот!

Свободата на изразяване достигна пълния си капацитет. Никога вече няма да има санкции за неразбран урок по демократичност.Медийте ще продължават да ни показват кое е редно и кое не.Дрога, .екс и друзя, цигани и фесове. Микс :-)

единственната крепост срещу наркотиците това е спорта !

защо не е треснал и доктора със саксията, те така и така си ги бият редовно и базнаказано.. Ама той е бил пъргав, като лекар видял на къде отиват нещата и фъс.. Що не извика охраната по джиесема?

като казват,че 25 г. управлявали от всички бои. Що лъжеш - Костов управлява само 4 години, ББ 3.5 години. През останалите управляваха само комунисти. Царя излезе голяма опорна точка на комунягите, които по този начин свалиха Костов и като започна едно плюене срещу него...После последва с помощта на Цацата Костинброд, чудя се сега какво ще измислят - това смяна на тех ни кадри, евентуални простести - това е нищо.Те в последния момент трябва да измислят нещо голямо-о-о като Костинброд..

Немога да си представя, какви трябва да дойдат на власт, за да се оправят нещата. 26 години управляващите от всички бои, добре се постараха да затрият подрастващите и резултатите са налице вече. Знам, че има и свестни деца в момента. Но това се сължи предимно на родителският "надзор" и доброто възпитание, дадено им от РОДИТЕЛИТЕ. (не от училище, понеже такава институция вече няма) Останалите, обаче са свръхнеграмотни, с огромни изисквания, ниско покритие и тотално отричане на околните! Има да гледаме и много да страдаме!!!

По мои скромни наблюдения свестните деца бягат към чужбина (никой не може да им се сърди), така че на такива, като тоя хубостник ще се надяваме да ни плащат пенсиите след 25 години. А дано, ама надали....

васко

Стига със този селски лаф,че ставате вече смешни.

Наистина тази реплика е ужасно гаменска и селска, самия клип с песента, в който тя се чу за първи път е просташки. Съжалявам хората, които го използват да си изразят мнението, при все това, че има други 1000 начина да го направят.

Момче,моите най искрени съчувствия щом не си разбрал до сега че от 70г в БГ управляват едни и същи.Не 26г,а 70.Само се сменят поколенията но това е само смяна на бащи със синове.Нищо друго не се променя в БГ.Моралът на крадеца който бащите наложиха преди 70г със отнемането на собственоста от българите продължава и до ден днешен.И ми е чудно как е възможно българите да не проумяват това.

В комунистическата доктрина няма никакава идеология.Отнемането на собственоста или с други думи КРАЖБАТА това е същноста на комунистическата идеология.Комунизма не може да съществува без собственоста.Тоест без да вземе чуждата собственост.Да другари, КОМУНИСТИТЕ СА СИ ЕДНИ НАЙ ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ.И след като младото поколение гледа(щото не е сляпо) че да си крадец е много хубаво ,е ми как бе другари, да не дегенерира.А кажете как.

аз за тва си пушим тряя и ма боли ура

Само като тръгнеш да пукваш, гледай да е по-тихо и кротко. И не взимай никой с теб на оня свят!

когато наричат момчета пълнолетните мъже. На неговите години младежите от близкото минало бяха в състояние да защитят родината и народа си с оръжие в ръка. А този дрогиран дрисльо е посегнал смъртоносно на родителите си, които е длъжен да защити. Тежко и горко на България с такива инфантилни дегенерати!

Пълен кошмар! Абсолютен ужас! Не виждам място за подигравки с когото и да било и за някакви остроумни смешки.... направо е отврат...

Докторът е трябвало да се намеси, а не да се размотава за охраната.

и да махнат саксиите от болничните стаи, че вижте какво става

Да, бе, та и той щеше сега да е в списъка на умрелите, или на умиращите! Я по-добре всеки да се занимава с това, което му е работа! Пишеш глупости, момоооо, глупости пишеш без да си запознат със ситуацията там!

Поколението на чалга културата е тотално изродено.Липсата на всякакви морални стои и задръжки,неблагодарността към родители,учители и общество е повсеместна.Децата са малки изроди,които търсят само да са хай.И тези случай ще се увеличават.Всички ние сме виновни като общество.Малък съвет към Министерството на образованието.След 4 клас ,да има работа,за да си оплътняват времето и енергията.Умът им ,да е зает с нещо полезно и да са прибрани някъде,докато родителите работят ,а не да са на самотек.Трудът облагородява.Разбира съобразен с възрастта,но труд.Това е.Иначе безделието ражда скуката-скуката,ражда порока.Древно римска сентенция.

Абе човек, прав си по принцип, но вземи се ограмоти малко. Много неграмотно пишеш.

Видях си грешките.Клавиатурата ,ми не е както трябва ,извинявам се ,за пропуските.

Скъпи "другарки и другари",дали нещата за които говори "другаря",се случват просто ей така или някой има полза,интерес това да се случва и съответно съдейства, спомага или квото искате там за това случване.Някои от вас дето са експерти по грамотност ше кажат че така поставен въпроса е идиотски. Съжалявам въпроса съвсем не е идиотски щото според мен нещата стоят именно така.Видиотяването на младото поколение е режисиран процес осъществяван от определени кръгове които имат интерес от такова развитие на нещата в БГ

И да за предпазя някои склонни към погрешно мислене ше кажа:не търсете въпросните кръгове вън от БГ.Те са чисто български.

Да, трудът облагородява. По-добре е ежедневието им да е ангажирано с нещо смислено, а не по цял ден да са на компютрите и да се чудят каква щуротия да направят. Спомням си как от училище ни караха да ходим на бригади по време на ваканциите. Работехме в различни зеленчукови и овощни градини. И ни беше забавно. Научавахме различни неща. Всяка седмица правихме и оборка на училищния двор - всички! А сега и понятие си нямат от труд, та бил той и селскостопански! Селскостопанските животни са ги виждали само на картинка в учебника. Понятие си нямат какво е мотика или лопата и за какво се използват. И се мислят за модерни...

Лошо общество такова. Милото детенце, а правата на детето къде са? Няма вече значение какво кому причиняват, утре ще претрепа и класната си за една тройка говедото, че защо не, като имч давате? Ето това донесохте с "грижите " си на хартия вместо да им намерите полезно поприще за изява - да се таковат като зайци по тоалетните и мазетата и да се друсат от скука. И кой сега ще е виновен? Едва ли само той. Я пак си помислете, мили мои управленчета, министърчета и тямподобни един бог знае откъде изпълзели и довлекли се тук.

след като учителите са му образували стрес!

Коментарът ти е излишно палав, това е трагедия, за която няма виновни. Момчето може и да е имало психични проблеми, никой не знае кога и как ще се разболее. Знам какво говоря от личен опит. В доста голям процент не става въпрос за мързели и безделници, а за хора с проблеми. Не сме достатъчно подготвени за такива неща, в това е въпросът - нито като родители, нито като роднини, нито като общество. Първо трябва да се говори по тези проблеми - алкохолизъм, наркомании, психика, да се възпитават децата като бъдещи родители, да се познава поне малко психологията. Абе с една дума както е казал Кърт Вонегът - трябва не повече любов, а добро възпитание!

напълно вярно, нужна е подготовка и обучение на родители, учители, лекари, общество какво е наркомания и какво да се прави, как да се помага, как да се държим. Проблемът нараства в България, докато в ЕС съществува отдавна и там знаят какво да правят.

Възможно е да не е дрога, а стероиди. Те правят мъжете много агресивни, особено ако се предозира. А цените им са доста високи. Мама и тати явно добре са се грижили за детето и са му давали много парички.

Да го видим тоя Муйко сега кой ще го храни и кой ще му дава парички за дрога. Пиша това, защото съм сигурен, че някой услужлив адвокат ще го отърве от затвора. Ще го полекуват в психиатрията 1 месец и ще го пуснат на свобода.

кои ще плати на адвоката бе... сигурно маиката, ако оживее.

Майката е майка, ако оживее ще плати и още как.

Виновни са тези, които допускат това да се случва в България. Изтребление на народа заради милионите от наркотици за партии и наркобосове..... Горките хора!

докато дрогантите ще са БОЛНИ с нужда от лечение ! В затвора ще им е по уютно....

но това е Мат'ряла. Същият този, който се обижда на кръв, когато го наречеш така. Все пак естествения подбор си знае работата.

И не пишете семейна трагедия, защото трагедията е на цялото общество.

.

Аз не зная защо съм на тоз свят роден, не попитах защо ще умра, тук дойдох запленен и от сивия ден, и от цветната майска зора. Поздравих пролетта, поздравих младостта и възторжен разтворих очи, за да срещна Живота по друм от цветя в колесница от лунни лъчи. Но не пролет и химн покрай мен позвъни, не поръси ме ябълков цвят: пред раззинали бездни до черни стени окова ме злодей непознат. И през облаци злоба и демонска стръв черна сянка съзрях да пълзи златолюспест гигант се изправи сред кръв, сред морета от кръв и сълзи. В полумрака видях изтерзани лица, вред зачух плачове като в сън и жестока закана на гневни сърца се преплете с оковния звън. Аз познах свойте братя във робски керван, угнетени от Златний телец; и човешкия Дух обруган, окован, аз го зърнах под трънен венец. И настръхнал от мрака на тази земя, закопнях, запламтях и зова: Ах, блеснете, пожари, сред ледна тъма! Загърмете, железни слова! Нека пламне земята за пир непознат, нека гръм да трещи, да руши! Барикаден пожар върху робския свят! Ураган, ураган от души!... И тогава залюбен в тълпите, пленен от лъчите на нова зора, без да питам защо съм на тоз свят роден, аз ще знам за какво да умра. "Работнически вестник", 2 септемв

А, електората на БСП бил още жив! Тези пролетарски стихотворения си ги заврете, там където слънцето не огрява ....

Каква връзка има Смирненски тук?

От лошо по-лошо става у нас :((((((

..."ВРЕМЕТО Е НАШЕееее"... ..."КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕЕЕЕН".... !?!?!?!?!?!?!?!? ..."РАЗВОД МИ ДАЙ"...и... ..."ПОСЛЕДЕН ВАЛС"....

" Мили хора, този път няма да ви излъжемммммммм.........."

Лесно е да се обвинява момчето сега.. Пази боже! Но какво правим ние, обществото? Търговията с наркотици си върви, по телевизията показват от време на време как дилъри разказват, че всичко е със знанието на полицията. Ревизоро също разказва как схемите за финансиране на партиите минават през митниците. А после това са жертвите...Горките хора! ..... важното е далаверата с наркотици да върви

свобода и демокрация.

Това, че си затваряш очите за нещо, не значи, че нещото го няма. Наркотици, проституция - това трябва да е легален бизнес с правила и регулации. Сега какво се получава, наркотици на кило, данъци и сигурност никакви. Проститутки колкото искаш, данъци и сигурност никакви. Виж ако обаче искаш да си купиш келевия седалгин в аптеката ти трябва зелена рецепта, защо? Кой наркоман ще тръгне да се друса със седалгин при положение, че хашиш, хероин, кока и дизайнсерските дроги са на смешни цени и ти ги носят вкъщи. Но болният трябва да иде до GP да виси с часове с болки за една келева зелена рецепка, ами мамка му, по-добре да си поръчам бонбонки, хем евтино, хем бързо. НЕМА такава държава, това не е държава, а гротеска.

Пълни глупости. Седалгин не се купува със зелена рецепта, а с обикновена, дори и без рецепта може. Дори седалгин нео, който е по-силен е с обикновена рецепта. Не знам какъв или каква сте, но вие си плачете за зелена рецепта отвсякъде.Седалгина няма да ви помогне за простотията и отклоненията ви.

Глупости ли? За СЕДАЛГИН НЕО ми ИСКАТ ЗЕЛЕНА РЕЦЕПТА! Ако не вярваш иди в коя да е аптека и питай. Живея в София и съм питал в дузина аптеки.

Малко са го били и резултатът е налице- убил ги е!! Еталон за поколението си!

Това е ужасна новина. За съжаление тук наказанията за наркотрафик и производство са минимални, а в случая за убийството са виновни всички по веригата които разпространяват наркотици.

А в един паралелен форум, някои плачат за загиналия "бизнесмен"...

Безпътицата и липсата на вяра в нашият създател водят до духовна деградация.

ще му дадат 5-6 години или условно с лечение защото е млад. ако е по-дърт мъж ще лежи много тъй като такава е съдебната практика в бг. ако е жена или младок често ги оправдават. това е статистиката.

Повръща ми се вече от такива ужасии.

Медиите са част от обществото, което трябва да показва проблемите му, за голямо съжаление в повечето случаи гледаме реалита, малко се говори за проблемите с алкохола и наркотиците и тяхното влияние. Повече трябва да се прави и в училищата. Гледала съм, че в Америка всеки първокласник получава шапка с телефона за помощ в случай, че някой се опитва да му продаде наркотици, пък били те и под формата на дъвка. Затова нека се погрижим децата ни да не изпадат в това състояни. Бог да прости бащата и дано майката се оправи. Нима в такава държава искаме да живеем. Борбата с наркотиците и наркотрафикантите е на държавата и обществото ни. Нека не си затваряме очите, че това е кошмар, че съществува и никой не е застрахован.

НЕ!!! Медиите са с основна функция да информират. За съжаление са умишлено подтиквани да показват само негативните новини и да всяват депресия и отчаяние на такива като Вас. Медиите показват една изкривена реалност - тази единствено на трагедията. Всеки ден съм свидетел на много положителни неща. Хората си помагат (колкото и да не им се иска на медиите). Но никога няма да видите добра новина от която и да е медия, защото са безкрайно изродени.

Съгласна съм с написаното от Вас. Лека му пръст на бащата и дано майката се оправи,НО... Въпросният младеж е на 18 години-т.е. едва ли е бил в неведение за това, което е взел. Информация има колкото щеш, ама кой да чете? Къде-къде по-важно е да "поства" във Фейсбоклук какви простотии е вършил снощи. Как се влиза в положение на такъв човек?

И като се оправи майката какво?Тормоза ще продължи за нея, но вече без никаква подкрепа.Горката жена.и заради печалбата на държавата ще продължават да изтребват обикновените хора с дрога.

това е българската младеж дето трябва да образоватe

Това сме ние родителите, погълнати от себе си и от борбата за оцеляване , забравящи че децата ни имат нужда от нас. Момчето не е убивало майка си и баща си, а чудовища, които медикаменти, продавани без никакъв контрол, са родили в главата му. В случая би трябвало да се потърси отговорност, на този, който му е продал лекарството без рецепта(струва около 4-5 лв), за да реализира някакъв смешен оборот, без да мисли за последствията.

И преди децата са расли без контрол, а родителите са работили по цял ден, но нямаше дрога и престъпност.Защо обвинявате родителите,че работят, а не тези,които допускат това да се случва в България.Техните деца учат и живеят в чужбина, дреме им за нашите.

За 4-5 лева не може и 1 хапче да си купи от тези, дето са го докарали до състояние да убива. Какви рецепти, какви аптеки! Май вие не сте никак наясно...

Докато се мисли, че някой трябва да образова децата ни вместо нас ще е така ...

Издържаме цяла държавна образователна система, която трябва да ОБРАЗОВА децата ни. Наше родителско задължение е да ВЪЗПИТАВАМЕ и да контролираме децата си.