Миков няма да свиква НС при вето, не вижда причина и за отказ от мандат

Председателят на парламента Михаил Миков няма да свиква извънредно депутатите, ако има вето на президента върху актуализацията на бюджета. По думите му, натиск заради самия натиск не може да бъде повод за отказ от мандат. Той иска НЦИОМ да бъде закрит.

Обратно в новината

Коментари - Миков няма да свиква НС при вето, не вижда причина и за отказ от мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нито чува. Той дегустира.

Ако го е еня за социалните разходи трябва да свика парламента веднага след ветото,да си прегласуват за 10 мин./то това е ясно/ и за два дни този панаир да приключи.Президента заяви,че няма да се бави повече от два дни.Ветото е инструмент на институцията и никой няма право даже да го коментира,камо ли да го интерпретира.Само,че БСП ще се шматкат един месец,след като са мнооого изморени от два месеца работа.На никого не се дава платен отпуск два месеца след назначението.Арогантност и лицемерие безкрай,но не всички са прости,даже и аз.

Боже, това фъфлещо недоразумение няма ли да се скрие най-после.....глупостите, които ръси в последните два дни, просто нямат аналог......

Турската подлога Миков е начело на групата която внесе поправки в закона за вероизповеданията. Според тази поправка археологическия музей и църквата Свти Седмочисленици трябва да бъдат вурнати на Мюфтийството. Миков, ти си предател.

...Миков не вижда... То един комунист освен Далавери... друго не вижда:)

Pesh0

депутатските заплати ли ще се забавят, или парите за партиите.

Отпуските на депутатите над Конституцията ли са г-н Михов?

Еииий, брато, ти миене уйважаш ли мъ! Не мъ, немъ уйважайш ши знаиш. Ма-ани го тоз'парлимент ела да ударим по иедну. То топлоу, ама на сянка под Евксиноградските дървеа може. Ма-ани го тоз' Офшорко Плювналия, за чеп на буре на става, все гледа как Боко му намига!. Еила, иела да си допиеме!

На Миков като че ли му харесва могъщата роля на иранския аятолах:)

Мокър скакауец от влашко. Всекидневно наквасен порядъчно.

човек като е пиян нито вижда, нито чува, а тази гъба на снимката е вечно мокра и пяна от алкохол. пияници не трябва да се допускат до народното събрание на пушечен изстрел. един сенатор в америка беше изгонен от сената завинаги защото бил подпиинал, а този алкохолик мяуков даже е шеф на народното събрание. срамм.

БСП и Атака предават нацията, като предлагат поправка в закона за вероизповеданията, с което джамиите от 1300 ще станат 3000. НФСБ протестира с всенародна подписка! Подкрепете я! Съд за предателите!

Е защо да не приватизираме БНТ? И без това хем пускат реклами без край, хем държавна субсидия.... Поне едни хрантутници по-малко! Като искат - да си запазят сателитния канал, заедно с архива на БНТ и да пускат там от старите БГ хубави филми.

В деня за национален траур,ти ни обясняваш как хората за да не умрат от глад са принудени да работят при нечовешки условия.Кога прозря за тази,комунистическа,истина.Мина Ораново е дадена на концесия от агент Гоце,на ваш съпартииник,жертви имаше през 2007г/които вие обявихте за виновни/.Защо прескачате годините на вашите престъпления и се обявявате за наши спасители.Българина,вече близо 70 години плаща за вашите безобразия.Живеете на наш гръб като пиявици.Хора умират,други са на ръба но отчаянието,трети са пред терминал 2,а вие ни размахвате пръст,обиждате ни и ни описвате светли и радостни дни,които ще ни подсигурите с 1 млрд.тепърва.Вместо да ме поучаваш,пелтечейки,ми отговори на въпроса: "Защо ми унищожи най-хубавите години от живота","Защо почернихте стотици семейства","Защо прогонвате хиляди млади хора от Родината" Президента,трябва да наложи "ВЕТО"на този заем,който е нужен на нашите грабители. Заплашвате Президента,заплашвате Кмета на София,заплашвате хилядите на улицата,това от безсилие ли е,или по навик всичко под комунистическият ботуш. Гордея се с младите Българи,които не знаят за вашите терористични актове,но искат да живеят като европейци,а не по вашата воля и "мъдро"ръководство.Доказахте се,че освен кражби,охолен живот,лъжи и измами,нищо друго не сте усвоили.

мяуков, върви си на село и копаи компирите. политика не се прави от селски кочове. тези времена минаха, когато народното събрание миришеше на царвули и чесън, а от стената бащински и насърчително ви гледаше предателя на бъкгарския народ, алкохолика гошо тарабата

Тъжно е да се каже, но днес България наподобява мина Ораново.

миков ,ти и твоите сапартиици трябва да сте в затвора не в парламента !!! не се притесняваи и това ще стане колкото повече се опитвате да се задаржите на власт толкова повече се увеличава присадата.

Днес се видя, че Мухов не говори празни приказки - БТВ вече са си взели бележка и няма да отразяват протестите. Парите са силата на тази коалиция!

Парите на мафията срещу протестиращите - кой ще победи ??

засега Мафията води по точки...

Когато се атакуват УСТОИТЕ на Демокрацията , свободата , Правото на избор - с купуване на гласове, манипулации в деня за размисъл , пристигащи от Турция - неясни гласове , връщане на ДС- муцуни във властта, загробващи руски проекти - без цент за държавата /Южния/ , насочване на България - на изток, вместо на запад - към ЕС - все пак сме членове , .. то тогава нещата са опасни , ОСНОВНИ , бъдещоопределящи за дъжавата ни .. ТОВА са основните и важни неща !!! И ВСЯКО обединение срещу това - е важно.. Не искат ли всичко това младите по митингите ??? Мизерия , олигарси, крепостна република, молдова или беларус , корупция, наглост червена , мръсни души в Съдебната система ??? Това ли искат младите ??? BIG AL

Свалям Ви шапка !

Миков,МикОФ,като видиш дебелата тояга,ще ти доде акъла и ще тичаш като млада газела!

Пак взеха да го показват на снимки това комунистическо пиянде. Ей, гадно е да го гледаш даже!

миков усеща че нещата за комунистите отиват много на зле и се хваща за конституцята писана от самите тях/ченгета,доносници,предатели,рубладгии,слуги на москва,миков ,тази конституця няма да ви спаси от народната любов!забрана на вашата партя за национално предателство,грабег и разпродаване на даржавата за по 1 лев . сад за вас за националната катастрофа и целия пост комунистически преход или "перестроика по руски образац. няма вече глупаци които да вярват на безкраините ви лажи .

Комунистически партии има в Италия, Франция, Швеция, Русия и др. страни. В България също има комунистическа партия. Такава е регистрирана през 1990 г. в Софийския градски съд: Българска Комунистическа Партия (БКП) с нов устав и представителни органи на ЦК на БКП - председател Владимир Асенов Спасов, но това не е БСП. От устава на БСП следва, че тя се самоопределя като социал-демократична партия!

Ха-ха-ха. Хълни тъпизми. На Бузлуджа СерГЕЙчо друга песен пееше.

комунистическата партя в франця има само един представител в парламента-толкова е "многоброина". в русия има само една партя на путин останалите са за прикритие и никога не са управлявали и няма да управляват. в щатите в всички документи които се попалват се пита : членували ли сте в тррористична или комунистическа организаця.????в балгаря сахто трябва да се ваведе закон за забрана на участие в управлението на бивш и настоящи наследници на комунисти.

БСП няма нищо общо със социализма, нито със социалдемокрацията. Станишев начело на ПЕС е едно недоразумение. Това е партия на олигарсите.

Ако българските политици от дясното пространство продължават да са подлоги и да служат на чужди интереси като да получават предписания какво да правят от чужди фондации като Отворено общество и чужди посолства, бъдете сигурни, че доста бързо ще се зародят радикални общества и движения, които ще се противопоставят с различни възможни средства на появилите се още от времето на Костов "лоши навици" за договаряне със Соровци и други подобни!.

ЩЕ ГО СВИКАШ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ДА ГО РАЗПУСНЕШ!

Много ми липсвате... Мая Монолова с онова "Тава няма как да стане." Местан с "Ясния прочит на вота на народа" Сидеров с "Тези са платени" Станишев с "Тежкото наследство на кабинета Борисов".

по-добре тия хич да не виждаме и чуваме!

Рилският манастир е символ и хранилище на българското.Един от малкото духовни храмове, които не са разрушени от комунистите. Разрушаването на вярата беше една от техните цели.Не губете вярата че ще се спасим от тях.Те на това разчитат.А че ще има слабоумни идиоти които ги защитават... винаги е имало.А когато са им избивали родителите е било късно,но... те затова са идиоти

а политик-злобар, или папагал на силните за момента.

Ама кой да чете календара, та той миката днес е в траур! Но не заради загиналите миньори, на тази дата се е споминал светлият му пример - Тато! Бегай, мико, при тато си!

Председателят на парламента Михаил Миков няма да свиква извънредно депутатите, ако има вето на президента върху актуализацията на бюджета. Правилно Миков,все пак хората почиват.Но от друга страна това е съвсем удобно утре да кажеш че президентското вето е виновно социалните помощи да не изплащат. А бе БСП дребни тарикати.

По- добре изобщо не свиквай този парламент , то и без това от него файда няма.

ДругаУя ПредседатеУел,пачавричката Мая и Хасан Бисеров-каква тройка,а?! С масур,да ги разцелуваш!

Как не го е срам тоя Мухов да дава нареждания на Президента .

Хахахаха.Комунист и срам в едно изречение?!? хахахахаха

Миков, мръсна гад червена-ти,Станишев,Манолова,Кутев,Нинова и още няколко от вашата клика,без много усилие успяхте да отвратите част от твърдия си електорат.Продължавайте по същия начин,към самозатриването си. Амин!

В деня, в който стана ясно, че новата тройна коалиция идва на власт, аз заявих, че над България пада мрак и че не е ясно, когато този мрак се разсее, кои от нас ще бъдат тук и кои не. Тогава мнозина се присмиваха над тази мрачна прогноза, мислейки я за прекалена.Някои уж нормални люде продължават и днес да твърдят, че настоящото правителство е по-добра и по-прогресивна опция в сравнение с предходното. Това са едни хорица, движени на вълната на всеобщата българска идиотия, с помощта на която, направлявана по чисто ченгесарски маниер, припознаха ГЕРБ като основен враг на демокрацията и забравиха, че тази позиция е открай време заета от БСП поради което без всякакъв свян заработиха в полза на червените и техния основен призив Всички срещу ГЕРБ!.Този кабинет провежда класово прочистване на България от българите като се опитва да прогони младите, орбазованите и способните и да наложи режим на верноподаничество над старите, неуките и неспособните сами да решават съдбата си сиреч над традиционния електорат на БСП, ДПС и Атака.

Мухо Мухов

Мухомор

мухъл !

ако Росинант Плювналиев не наложи вето. Зави какво са му разпоредили Гробарите. Нали за това си го сложиха, да ги обслужва.

В ПП ГРОБ нещата се решават еднолично от Пюйко Подрисов. Нали помним какво гърчене падна в парламента от негова страна? Е, тогава какво да очакваме?

Защо не се поразсееш малко при бабите пред НДК,за да ти сменят памперса,че осмърдя навсякъде,бе?!

мяуков много си жалак и гаден, твоита мама болшевишка. пръждосваи се от народното събрание и стани рекламно лице на някои селски казан за варене на ракия.

се пише неграмотнико. При това се оказва, че Миков или който и да е той, защитава демокрацията а ти и оня наглец ББ сте болшевики-анархисти - прочети историята.

Росенчо,леко баце!Не с тоя рог!Не всичко,дето ти подава Прокопиев е за ядене! Да го не засмучеш,ей!

Преди да се цитира председателя на парламента Михаил Миков, предлагам задължително да му се прави и един алкохолен тест с дрегер, при това публично...

Наздраве!

Теста да не е с "Дрегер",защото може апарата да се счупи от алкохолни пари и...простотия!

Предлагам с Дрегер, щото измежду алкохола във вените му я намерят кръв за кръвна проба, я не...

Шушумигата стана за кашмер в цял свят с неговите себеизтъквания,англоезичните го мислят вече за комиксов герой, и вижте го-пак върви с рогата/от Юлето/напред!

Значи вие като назначавахте Пеевски не се водихте от интересите на народа, преживяхте катарзис, сега се скрите някъде и оставете президента да прецени и да стори това, което му дава право Конституцията, може да сметне, че не е необходимо да налага вето, може и да наложи това е негово изковно право и за разлика от парламента той носи персонална онговорност пред обществот, докато вие там можете да се договаряте, май сте слънчасали предварително. По спокойно скрийте се ще за е най-добре, колкото повече говорите толкова повече ще трябва да преживявате отново КАТАРЗИС.

Ми естествено, че няма да се свиква нищо. Отиваме на резиденцията, на моретоооо. Там е курорта беее. Яко пиене и нощеска нали знаете какво.

Носи си и лумбриканта.

Айдее, от Позитано се включиха!

Плевльюю,ако наложиш вето, ще се наложи да ти сложим един гоолям импийчмънт!

То докато вие му наложите импийчмънт, народа ще ви наложи капийчмънт!

Прочетете конституцията и вижте кога може да се иска отстраняване на президента, стига комунистически манипулации, та и подписка спретнахте нали сте малоумници, живеете във века на Т. Живков.

Века на Т.Живков ! Я да сметнем - значи става въпрос за златния век на България.

Ветото на президента ще покаже чий слуга е Чехльо, това ще е пряк, директен сблъсък с Министерския съвет и опит да се блокира неговата политика.

роско президентката да внимава какви ги върши, че ще му се смрачи лятото с едно импийчмънтче

Ей, я да не закачаш моето мъжле. Че кой ще командоря вкъщи.

Аз съм СерГея на Циганина Муто съм Хея.

Ей ша са напия от мъка каза Миков. Мишо ти си един сплескан в главата.

Закриват СОД към МВР Вътрешният министър Цветлин Йовчев закрива полицейския СОД (Сектор "Сигнално-охранителна дейност"), съобщи Нова телевизия. Това е част от структурната промяна в МВР, планирана от новите управляващи. Държавната охрана вече е спряла да сключва договори с нови клиенти, а до края на годината всички подписани договори ще бъдат спрени. Цветлин Йовчев е взел решение да закрие единствената структура в МВР, която носи приход в бюджета от над 25 милиона лева годишно. След като полицейският СОД бъде закрит, над 10 000 охранявани от тях обекта в цялата страна ще бъдат "подарени" на частните охранителни фирми.

ДЕМЕК ,НА ----ДПС/БСП!

А ДА ЗНАЕТЕ, КОЛКО МНОГО ИМА ЗА СЕЧ!

Браво Йончев ! Откога чакаме, така държавата ще подпомогне бизнеса !

Не само рекетьорите от Сод,а и 50%от администрацията трябва да върви да копа картофи!

не си в час нещо

24г.,НА НИВО ! Най-големите ПИЯНДЕТА ,....СА В ---РУСИЯ и БСП/ДПС!

А бе и по времето на ББ имаше една министърка, която си носеше шишенцето ракия в дамската чантата! Сутрин вместо кафе, пиеше ракийка! Добре че беше една от заместничките, която преди шест години беше министър в същото министерство, та и вършеше работата, разбирай алаверките!

"Миков: Няма да свиквам парламента, ако има вето за бюджета...хлъц....тиии мене уважааваш ли маа"

За шушумигата Миков това ще е добре дошло. Така управляващите ще могат още да се размотават и да бавят нещата, а и няма да си развалят рахата в Евксиноград заради някакъв си бюджет.