БСП свиква конгрес през април, не знае дали ще работи с АБВ

НС на БСП взе решение за свикване на заседание на 48-мия Конгрес на партията през април. БСП още не е решила дали ще сътрудничи с АБВ на местните избори.

Обратно в новината

Коментари - БСП свиква конгрес през април, не знае дали ще работи с АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие предавате България! Член съм на БКП от 1973 г.Работите против България и Русия! Това вече не е моята Партия

Крайно време е БСП да си стъпи на краката и да се докаже като истинска лява партия, с ясни цели и политика, отговарящи на името и. Крайно време е да престанат да живеят с БКП-комплекса, щото за никого не е тайна, че в ръководството на ГЕРБ например наследниците на комунистическата номенклатура са много повече, така е и в редица от партийките в т.н. Реформаторски блок. И независимо от воя в Дира, за страната ни е вредно еднополюсното управление! Което на всичкото отгоре в момента е лидирано от най-наллата мутро- милиционерска прослойка!

От БСП нищо не става вече. Това не е нашата партия,която защитава народа. Трябва ни българската Сириза. В Гърция живота е сто пъти по добър от тук,не те отхвърлиха икономиите,мизерията и бедността като вариант за движение"напред". В България положението е стократно по-лошо.Бедност,мизерия,беззаконие,ниски пенсиии и заплати,загубени десетки социални права,липса на здравеопазване икакво още се сетите. Така че тук е въпрос на време да се появи българската Сириза или нещо по лошо като "17 дноември" ? Да внимава политическата класа защото там номинациите са за цялостно тврорчество индивидуално. А за престъпния преход още никой не е платил. Искаме мъст и възмездие.

БСП знае единствено конгреси да прави и после пак същото безхаберие.....

Стою

Станишев си свърши работата и се спаси.

Измишльотините на БСП никой не ги слуша вече, ако ще 100 конгреса да правят.БСП е умряла котка.

Има ли още такава партия БСП, ааа?

Др.Путин преведе ли ви рублички за конгреса комунистчета, че какво ще папкате след изборите

Конгрес, пленум, конгрес, пленум а дано накрая изчезнете.

ivo10

Ха дано на този конгрес разберат най-после, че са вредни и вземат решение за закриване на партията. Тогава вече ще ни бъде.

В БСП са свикнали да вземат решения по нечии заказ. Като няма такъв, настъпва объркване и нерешителност. Хора без собствено мнение са това. Зомбита и сомнамбули.

ЗАКАЗ?

ivo10

Поръчка, заявка - руски език.

Веднага радостната новина беше накачулена от тълпата русифилистичета-социалистчета, които за малко прекъснаха упованното близане на руски за*ници и изразиха подкрепата си за другаря Миков! Браво, другари!

Ако вземе такова решение,как ще се нарича каолицията- БСП Ляво-Дясна България ли???

Ще изключват ли Станишко? Ще издигат ли Мая Костинбродска за глевен говорител на червените? Велислава Дърева ще стане ли най-после финансов министър в сянка? Корнелия Нинова ще размрази ли социалните плащания? Айде другари чакам смели решиния в тази посока!!!

Малка поправка на другаря Мерджанов: Изчезват осъдени, а не обвиняеми. Обвиняемите продължават да си извършват дейността, докато не бъдат осъдени на последна инстанция. Да благодарим на другаря Мерджанов за неговата мисъл, че проблемите в законодателството са причина да изчезват тези момчета(някои от тях са синове на наши другари). Чуха се приказки, че всички знаели, че законодателдството ни е проблемно, но да не им обръщаме внимание. Това са политически нападки от нашите опоненти.

Конгресът е подходящ форум да се самозакриете. Така ще избегнете унижението и последствията да ви закрият. Но, преди това, помогнете за закриване на незаконоизродената ви рожба - ДПС. Предателството най-тежко се наказва.

"БСП внася контрапроект за замразяване на пенсионната възраст" А КАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ЗАЩО НЕ ЗАМРАЗИХТЕ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ? 2011 БСП В ОПОЗИЦИЯ: 2 декември 2011 Сергей Станишев БСП: "Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст" 2013 БСП НА ВЛАСТ: 20 декември 2013 "Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива" 21 Декември 2013 Пенсионната възраст пак тръгва нагоре от 2015 г категоричен беше социалния министър Хасан Адемов. "В социалното осигуряване е необходимо да постигнем висок процент на съгласие за намиране на механизъм за увеличаване на възрастта и стажа. 2015 БСП ПАК В ОПОЗИЦИЯ: 25 януари 2015 "БСП внася контрапроект за замразяване на пенсионната възраст" НАГЛИ ГЬОНСУРАТИ! ЛЪЖЦИ ДОЛНИ! НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА

Да бе. Странна работа, как се променят възгледите на партиите, в зависимост от това, дали управляват или са в опозиция.

СПРЕТЕ ПИЕНЬЕТО, И ЧАК ТОГАВА СЛУЧАЙНО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КЪДЕ СТЕ ВЪОБЩЕ, И С КОГО СТЕ. КОНГРЕСИ ПЛЕНУМИ, ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ!!

Избутахте назад хора като Манолова и Нинова...грозна битка за постове... липса на политическа адекватност и последователност с години .. просто се изгубихте на политическия терен от разни свои сметки.

НАПРАВО БСП ДА СЕ ОБЕДИНЯТ С ГЕРБ - И ДВЕТЕ СА БУРЖОАЗНИ И АНТИ-НАРОДНИ ПАРТИИ :))

когато си предаван от свои и чужди трябва да си много внимателен - правилно решение - да се помисли - предателя винаги е предател а пък и БОЙКО И ПЪРВАНКАТА ДА СИ ЛИКА ПРИЛИКА / СПРАВКА МИШО БИРАТА /

АГЕН ГОЦЕ И КАЛФАТА МУ ЗА КАТО ШОТЛАНДСКИТЕ БОЙЦИ - БЕЗСМЪРТНИ И ВСЕ НА ТРАПЕЗАТА :)))

Че 15 месеца вашето правителство САМО С ТОВА СЕ ЗАНИМАВАШЕ , затова беше в пълна изолация и влезе в историята като НАЙ МРАЗЕНОТО ОТ НАРОДА! Без малко да фалира банковата система с низ от псевдоекспертни решения!

Лош човек бил бат Бойко. Реваншист. Когато БСП беше на власт, назначаваше само хора от ГЕРБ и СДС.

Ега ти, това изказване ще да е извадено от "Наръчник на агитатора", Партиздат, 1956 година.

Държавата трябва да се стабилизира той ми говори дясно , ляво.Мишеееееее няма ляво , дясно има правилно.

Който пие,зло не мисли!

БСП са МИЛИОНЕРИ - УТОПИСТИ - понеже УТОПИХА цялата ДЪРЖАВА, разбираи УКРАДОХА.

Пич, когато пишеш, не гледай в огледалото, получава се автопортрет! А щом не вярваш - ами да си поговорим след една година, а?

Конгрес, пленум, конгрес, пленум и т.н. до пълното изчезване на БСП.

Циркът БСП се опитва да изнася семпло представление.

Тая партия БСП просто не ни е нужна.Излишна е.

БСП няма никаква връзка с българския народ.Тя е скъсана и няма връщане назад колкото и да се тества др.Миков.

Наааааааздраве Мише!Не се изказвай по-добре.

Виждам, че малко по-надолу сте ми "цъкнали" минусчета! Е не съм ли прав? Или вече забравихте как децата и внуците на активните борци влизаха с предимство в университетите ни. Баща ми искаше да отиде на работа в чужбина и не го пуснаха, защото беше син на кулак! Дядо ми не искал да влезе в ТКЗС-то, а това е "голямо" провинение. И мен местния партиен водач имаше желание да ме праща "трудовак" в казармата, ама неможеше, защото се виждаше явно, че фамилията ни не е за там! Тези които са живели съзнателен живот в онези години знаят добре за какво говоря. Аз бих възстановил лагерите и бих вкарал вътре всички активисти на БСП и ДПС. Обикновените престъпници също.

Др.Миков правилно се отказахте от ДПС но това е малко ,.Изхвърлете и милионерите от партията си,но стози пиянски череп ,където си се улезил май не ще изчистиш партията си.

фъфлещия по-голяма женка и от станишка ще излезе -как ги търпят бабичките?!то не могат да се вредят да се оплачат от тези минджовци!!!даева и червени боклуци недни

Днес слушах изказването на Михов по една от телевизиите, през цялото време звучеше нотка на недоволство и желание и убеденост за разделение на Българският народ. Всичко в момента е с негативи, но че тези негатива са се трупали с години и вина за това имат всички досега не се отбелязва. Михов къде сте тръгнали да сеете омраза и разделение на народа ни, кой ви дава това право? Ококорете се добре и вижте в кой води плувате - в Българските. От изказването ви днес а не само и днес вие се отделяте и от вашите симпатизанти.

Потпийнау кумонис, куекнау в царевичака, Зуодея, си го помисуиу ,за диво прасе, и БУМ, с един куршум, право в тиквата! Затова, сега, към кумонистите, миуост нема !? Баба Цецка , и тя, екц- партийна секуецерка, нещасна юбофф, със дестина Пуевенски, активни борци, и тя мрази кумони, И, разните тамм, исти ! Старата влайня Вуна Вампирова- Крушовенката

към Миков. Ако има чистка за добро е. Като ви знам и на вас кадрите - 4-5 поколения назад долна номенклатура наследници на фалшиви герои при това измислени след 9ти септември. Даже е за добро. Не , че ги сменят с по-добри де. Даже обратното. Четворната ламя се оказа ужасно некомпетентна за съжаление. Само дето от месеци гледам опозиционното безсилие на БСП - жалки, малки, безцелни. Ум не им побира какво ще стане с тях на местните избори - минават на вариант да гонят 4 процента за влизане в парламент. Все тая. За тях е късно да се оправят. Дано се пръкне нещо ново ама като гледам АБВ и гръцката Сириза тп и едно ново ляво се пръква...

А преди време баба ми ми казваше за едни на село, че били от "Червените". Ама се събудили на 10-ти следващия ден и почервенели!!! А до 9-ти /9.9.1944/ били обикновени крадци, дето краднели каквото могат по мазетата на хората. ТА в болшинството случаи това е то "червената закваска" или дето сега му викат "идея"! :))

Спомнете си какво направиха БКП /БСП/ след 9-ти Септември 1944. Те не се ли разправиха най-ж

ама по заповед на Сталин и под давление на външното ръководство на БКП. Реално у нас са убити дори малко хора. Звучи гадно, но е факт. Виж Румъния, Източна Германия. Лошото е, че и реабилитацията у нас мина между другото и от немай къде. Обаче пък каква реституция направихме космическа. Като и добавим и приватизацията сме пак пред етапа Нароен съд.

на чужд гръб малко са убити..

Спомнете си какво направиха БКП /БСП/ след 9.9.1944та!!! Те не се ли разправиха жестоко с всякаква опозиция? Че даже и на наследниците лепнаха нарицателното "Син на кулак" или "Неблагонадежден". Това е за децата на хора които не са искали да влязат в ТКЗС-то. ТАка цели поколения бяха спънати, а на други "благонадеждни" бе дадена преднина. Като пример - децата на "Активни борци" можеха да влязат в университет без приемен изпит. Това право се разпространи даже и сред внуците!!! А каква ли "заслуга" имаха внуците? Така тъпи мамини комунистически дечица ставаха студенти и вземаха дипломи, а после бяха бързо издигани в кариерата.

наздраве миков , вие, болни мозъци, пак мечтаете за "народен" съд, лагер в белене и "член 1" в конституцията и да дойде съвецката армия (или на кгб) и да ви търи на власт .... карикатури .... верно е че вашето многомалоумие се предава по полов път - от гей на гей ....

де да беше вярно!!!!!! вие сте за бесилката скапаняци червени

А ти си директно за "Карлуково"скапаняк

ugz@dir.bg

Прави ми като вятъра

Щом Миков мрънка, агент Палел о пищя орталъка, а ефенди Сидеров се скъса да подскача..... значи България върви в правилната посока! ФАКТ!

никога повече постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция във властта! АМИН!

Добра идея, нищо против - ама, я дай пак - че то начело на държавата са един настоящ член на БКП и един бивш комсомолски секретар - та нещо работата май е е сдухала, а?

Другарю Миков, досега не сте построил и една селска тоалетна в България. Откъде самочувствие да критикувате хора, които построиха пътища, мостове, спортни зали, кръстовища, метро и т.н. Айде първо направете поне едно нещо и после ни го покажете и се похвалете

герб са строителите на съвременна България - пътни инженери, дават пътя на хората към терминал 2

Не,че ми пука за соц лидера, но г-да соросоиди, можем да напише поне 10 гнусни коментара за вашия лидер и хапване, пържолки, лой, тлъстина, килца, търкаляне и други такива.

Щом,сам си ръкопляскате,другаУю ПредседатеУел-наздраве!