Миков призова за повече дисциплина в БСП

За повече дисциплина в партията на всички нива призова председателят на БСП Михаил Миков в Стара Загора, съобщиха от партийния пресцентър.

Обратно в новината

Коментари - Миков призова за повече дисциплина в БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам си БКП-то, онова революционното, аман от това БСП !

Не се коси толкова другарю, пий една водка и карай. То и без това много не остана, пък и през замъгленият поглед всичко изглежда много ама много по-добре!

ей веселушки, електронно членство не мое си направите до второ пришествие. освен ако си имплантирате сички по един чип у мозъка.... да ви електрифицира.

Десет коментара за 3ч., три от тях мои, толкова ги е еня хората за тъпата ви партия.

През няколко години в БСП си удрят по една баня, а после си запояват старата песен, че са чисти, нови и девствени. Другарю Миков като се избършеш с мръсния парцал(в тоя случай Станишев), пак ще сте си мръсни, както винаги.

Миков призова за повече дисциплина в БСП Повече дисциплина и по-малко водка господин Миков.

БКП доста ловко се преименува и трансформира в БСП, но БСП изпусна шанса да се превърне в модерна лява партия. Не успя да привлече млади хора в електората си, а в България умират по около 110 000 души годишно. Т.е. до 5 години твърдият електорат на БСП ще е почти измрял и ще остане подкрепа от мах 200-300 000 души. Когато загуби възможностите си да участва във властта и да дели баницата, младите червени милионерчета и те ще подвият опашки, Путин ще спре финансирането и Столетницата ще се спомине... Надраве по тоя случай, др. Миков! :)

В грешка си, това е електоратът на костов и дсб, те затова толкова драпаха за тази коалиция, иначе изчезваха завинаги. :))

Каква дисциплина ? Позитанска ли ? По критериите на червената бурзоазия. Сори пич ония плъх с неговите игри в интерес на аристокрацията на БСП и ДПС с връх плоския данък, такъв ти го нахендри, че ти надена кънките. Изрини натрупалия се пласт нечистотии Луканови, Нора Ананиеви, Лилови, Станишевски и т.н. и почни на чисто. Смени ръководството и разкарай старите дискредитирани муцуни на позьорите А.Ангелов, Пирински, Дъбов, Д.Янкова и т.н. и се обновите иначе сте към киреча. И час по-скоро. Времето работи срещу вас. Цели родове и фамилии симпатизанти на БСП се отрекоха от вас позитанците всезнайковци налапали кокала. Метла.

Само едно изречение! ---На здраве ,Миков!

пааартизан за бой се стяяягаааа

БСП на гола маса дисциплина не прави. Стегни се. Разтворете торбите с кинтите и нещата ще се подредят от само себе си.

Радикални мерки са необходими в Партията и Микоуф отлично го знае! Не може в структурите по места да се пие непланово, като са докладвани дори случаи на активисти без мезе. Щом другаря Микоуф може да уцели рамката на скенера като идва на работа сутрин - трябва и в структурите да има ред и дисциплина!

Popa

Прав е Миков, съвсем се разхайтиха! Бат Бойко им обеща по 40 лева, и рейтинга на Миков спадна до 4.5%!

А бе Миков, какво БСП. Извадете Евро-рома от коалицията и ще идете при Татяна Дончева, дето взе 600хил.субсидия, за да гледа сеира отстрани.