Михаил Миков: Моделът на БСП е изчерпан

Лидерът на БСП Михаил Миков заяви в Плевен, че партията в момента продължава същия модел, който обаче е изчерпан и обострян от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков: Моделът на БСП е изчерпан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толково много интриги, далавери, себеуреждане и гребане няма как да не се изчерпа. последния да изгаси лампата.

Последния от БСП, да изгаси лампата и затвори вратата,стига толкова години лапане ! КРАЙ !!!!

Времето ви изтече ! Качвайте се на Бузлоджанската си "чания" и се омитайте !

Не се притеснявай другаУю ПредседатеУел,алкохолът не е изчерпан!НаздраУе!

За момент се подведох от заглавието, че това е кончина на Столетницата!?

Не си далеч от божията истина , дядо попе!

БСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ! 25 години от БСП НИЩО ДОБРО НЕ Е ПРОИЗЛЯЗЛО! За 25 години БСП управлява 5 пъти директо! И 5-те пъти резултата беше пълна катастрофа! Спомнете си двете правителства на Андрей Луканов (1+2), управлението на Жан Виденов (3), управлението на Сергей Станишев (4) и управлението на Пламен Орешарски (5). Ако сте истински социалисти (каквито НЕ сте), то трябва да закриете ПОКВАРЕНАТА група от организираната престъпност БСП и да създадете една ИСТИНСКА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ с КАДЪРНИ ХОРА! Няма да го направите, понеже не сте социалисти и ви е през оная работа за социалът! Вие сте част от организираната престъпност!

Уважаеми г-н Миков.Вашата оценка и огласявянето и ,правилни. Ще ги следвам. Но ще Ви върна на въпроса:Къде изгубихте 250 000 електорални гласа?

Миков, няма балами вече. Набийте си го в главите от БСП. Противни мошеници, които са за затвора,а някои за линч.

Този човек не се чува какво говори - от една страна казва, че моделът в БСП е изчерпан, а от друга страна искал да чуе хората какво казват??????? Какво да кажат хората - от 84 депутата в миналия парламент сега сте 38, какво може да се каже за такъв факт, бе човече? Ясно е едно: и вие г-н Миков и всички, които сте там в това бюро се измитайте моментално.......

А бе Миков стари приятелю... Освен всичко друго, проблемите са ви в хора като Мая Манолова, Кутев и подобни лайномети - от техните "изяви" в скоро време ще сте не втора ами треторазрядна политическа сила...!!!!!! Голями тъпанари-самоубийци сте всичките на Позитано...

Не моделът е изчерпан,а богаташът Енгелс и бохемът Маркс ,а по-късно и разгулникът Ленин си направиха ташак с наивните хора по света...

Моделът на БСП за ченгилобесебарска мафиотска симбиоза с ДАНС е изчерпан и вреден както за симбитите, така и за БГ като цяло. Самоубиват се, като разчитат на повсеместните кражби на банки и предприятия под чадъра на полицейското весдесъщие... Бившият министър на МВР добре е осъзнал жестоката истина, че вече не е останало нищо за крадене...

Моделът им е шашма, фалш, демагогия, котерия, ибрикчийство, лицемерие и реконтрадезинформация. Чакайте с всяка минута потъвате.

Мая Манолова и Янаки Стоилов да направят една социалдемократическа партия, а другите на боклука.

И на знамето и да има метла с дръжка-луксозна,за Лайчето!

Като ти плясна един шамар, ще видиш КОЙ е изчерпан, аз с какво ще храня Ангелов?

Господа, Миков се опитва да заблуждава.с типично за социдеологията използване на чуждици без оглед на смисъл и съдържание. Какво е модел? Модел е чуждица за нещо, наподобяващо друго - оригинала. Наподобяването е на начин на поведение, външен изглед, строеж и т.н. Моделът може и да е "образец" за външност или начин на поведение. Моделът частично наподобява оригинала и само частично може да му е замяна. Причина повечето граждани да отричат БСП не е моделът й, а самата й паразитната същност - насочена срещу труд и съзидание. Лъжливия й образ (модел) крие от хората тази същност за да ги заблуди. Какъв е оригиналът БСП и моделът му? Обратно на модела, БСП не е лява партия - тя не е на труда. Тя не е само дясна, а крайно дясна тя е не на капитала изобщо, а само на паразитния капитал. БСП не само служи, а е организация, т,е. общност на паразитен капитал - враждебен и на трудещите се, и на производителния капитал. Кой изчерпва и какво? Обратното.на приказките на Миков, не е изчерпан ни моделът на БСП, ни БСП. Паразитната БСП изчерпва народните и държавните богатства и средства!

Има потребност от лява партия, но тази се прави на такава, фрашкано с милионери....

Миков, партията ви си е ок; политиката на Станишев си беше ок; правителството на Орешарски си беше компетентно, добронамерено и перспективно. Преврат стана в БГ бе човек, не го ли осъзна. Малко мръднаха в ляво и ги терминираха. А потенциално Орешарски беше готов да играе доста нетрадиционно и да поднесе доста изненади на БГ върхушката и нейните евроатлантически ментори.

Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

После-еден валс, сбогом любима-а!

ИЗЧЕРПАН СИ ТИ ;ЗАЩОТО СИПОСЛЕДОВАТЕЛ НА СТАНИШЕВ И НАПРАВИХТЕ ЗАЕДНО МНОГО ГЛУПОСТИ

Лява партия -народа има нужда от такава. Но БСП никога не е била такава. И как? Като пртийната върхушка са милионери , олигарси,крупни кръдци и лъжци. Хората гласуваха за идея, но другарите си имат собсвени банкови интереси и идеи....

за да сте истински и хората да ви вярват,станете партя на наи богатите българи,а как ще се казвате няма никакво значение!

ivo10

Време е дъртата вмирисана псевдолява партия да бъде закрита. Време е България да стане нормална държава, където бившите комунистически партии събират с мъка 5-6%.

Те без Евро-рома няма да докарат и 3%.

разпускай веднага тази мафия

Моделът на БСП се изчерпа. След БКП. Да, но остават моделите да СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ.. Не унивай и не го удряй на несъществуваща съвест, другарю, удари една водка и ще видиш, че има още много за плячкосване!

Ако сматате, че фалшът, шашмата и демагогията за модел хал да ви е. Ако считате с А.Ангелов, Пирински, Дъбов, Янкова да вървите и ще дамонстрирате нов модел забравете. Насрано 20 съсинахте партията. Леви с плосък данък мошеници. Вече сте в канализацията. Късно е либе за китка.

Социализъмът е едно недоносче... Бай Тошо го разбра преди 25 години. Защо ни губихте времето и защо още заблуждавате хората?

Миков, върни държавата на Тошко Славов и ще се оправите, има да си къркочкате...

След всяка криза която докарат в БСПто си удрят по една баня и хоп, ето ги чисти и нови, само че всеки път се бършат със стария лидер(в тоя случай ще се избършат със Станишев) и пак остават мръсни. Айде стига омръзна ни от вас, а ако извадите Евро-рома от коалицията ще го докарата колкото Танчето Дончева.

"моделът на БСП е изчерпан" "Регорматорският блок, в този си вид е изчерпан" "АТАКА за малко не умря на тези избори" "ДПС е смятана за формация от корпоративно-мафиотски тип и никой не ще да работи с нея" "ББЦ се разглежда като продукт на Доган и идиота Бюреков" "ГЕРБ вече на два пъти не може да направи самостоятелно правителство, първият си мандат не изкара дори, а сега се опира на подкрепа от АБВ на Първанов! и от РБ, които казаха че не искат Борисов за премиер преди изборите"!!!! Мисля че моделът "ПАРТИЯ - ВЛАСТ" е изчерпан и тотално компрометиран поради безпринципните и крадливи лица и партии в българската политика.... Време е да минем на корпоративен модел на управление на държавата, където Народното събрание ще избира Управителен съвет (министри), ще им спуска работна програма и ще им търси отговорност при неизпълнението и!!!!!

Най-големият проблем ви е ,че станахте БКП(бъгарска КАПИТАЛИСТИЧЕСКА партия). Само на думи сте социалисти.Окрадохте всичко до което се докопахте.След всяко ваше докосване до власта следва разруха-97г.,помните ли я?Сега е същото.А от 2005 сте и протурска партия. Май вече го усетихте,но много е късно.Дано повече не се преродите никога!

в Бг няма нужда от леви партии, тия които могат да ръководят партии по сърце и душа са десни, а матриалът е толкова тъп, че не знае къде е ляво, къде е дясно

Ха наляво, ха надясно - право във говн*ото прясно.

Направете онлайн форум за членовете на вашата партия и за гости нечленуващи в партията. Там всеки член да може да си каже мнението, препоръката , идеята и да бъде чут и да се знае кой е дал полезната идея и да може този човек да върви нагоре, за да е полезен. Направете реформа в съдебната система за да разбиете съдебната мафия, която за моя жалост обслужва вас.

Тази организация, която не е българска, не е социалистическа и не е партия предизвиква непрекъснати катастрофи и е воденичен камък на шията на България. Пътят напред минава през нейната ликвидация.

напред и надолу

Въпреки, че съм комунист и никак не харесвам пиндосите социалисти, си мисля, че и в тази амбреажна /амбреаж е долен лям педал/ партия има читави хора ...Този М. Миков го гледам от досто време - нормален питомин човек. Чак се чудя кво прави из тия геьове социалисти.

Въпросът е, кога ще бъде пуснато казанчето, че БСП да се оттече в канала.

Сори, каналът е запушен с демократи!

Е па нали социалистите са най големите демократи? Такава новина изрече дудука още от кога.

Според мен БСП са най-загрижени за българите. Винаги гласувам за тях, някой път послъгват, но то кой ли не го прави. Жалко, че не избрахме Майчето за шеф, тоя Михов е доста задрямал кавал.

Разбира се, даже можем да ги изброим поименно българите, за които БСП е загрижена.

маани го ти професора, той с колкото готини мацки е бил, ти толкова чии не си направил

Копеуе, нема се пуашиш, копеуе ! Ша ви стана чуен и ша изуезете от буатото!

Едно-единствено решение ще ни осигури спасение: България да се прочисти от всички мръсни комунисти!

айде де, 25 години вече ги прочиствате тия мръсни комунисти и все не можете да ги прочистите, то не беше ЕС, то не беше НАТО, все комунистите ви виновни, човек ще рече че вие за ништо не ставате

браво пич

МихаилУе, бсп е в кенефа! Пускай водата и гАси ламБата, че както винаги след вас МНООООООГО СМЪРДИ!

Изчерпан модел?! Не, изчерпана партия, изчерпана парадигма, изчерпан лимит на обществена търпимост към всичко това, което е последното подпръцване а най-уродливия труп, който България е пръквала някога. Миков, ще ти дам идеята, която търсиш да чуеш: отивай си. Дали на село, по-добре в някоя братска държава, управлявана от братска партия. Изборът ти вече е малък, но все още догарят тук-там и най-вече пушат на прегоряло няколко подходящи, в които хората още не са почнали да почистват. Бе гнусни сте, лъжливи сте, мръсници сте. Не съм чувал съвремени политици, които с такова откровение да бълват единствено цинизми, а за всичк оостанало да лъжат. Онова, което ти, Миков, каза на студентите, че били наивни да очакват друг ред и истински морал - това те нарежда сред труповете приживе, при това вониш на леш от далеч. Как не се задуши от зловонието си, комунистически дебил развален?!

ти конкретно какъв ред и морал предлагаш, може би като в чалгата - имаш ли парички, обичан си от всички?

"Имаме всякакви проблеми, но аз искам те да кажат какво мислят за причините за състоянието на партията и тяхното виждане за пътищата за излизане" Проблемите на вашата партия се коренят в това, че Вие СЕ КОНЦЕНТРИРАТЕ в решаване на СОБСТВЕННИ, ЛИЧНИ проблеми, често за сметка на обществото като цяло. Вместо това, ако се концентрирате в решаване на ОБЩИТЕ за ОБЩЕСТВОТО в България проблеми (като например водопроводни системи в страната, промишленост, енергийни проблеми и т.н.) и предприемате стъпки за решаването на ОБЩЕСТВЕННИТЕ ПРОБЛЕМИ ще имате успех. Просто си извадете главата от пясъка, вижте общото дередже и спрете да се концентрирате в самите себе си и партийните си членове с личните им кахъри - те не винаги съвпадат с общите.

партийният модел е изчерпан, обществото вече няма нужда от партии, респективно партийни структури и механизми, технологиите предоставиха свобода за директна комуникация между хората и всеки индивид може да участва в дебати и обсъждания, без да има нужда да бъде представян от партийни посредници, истинска демокрация ще има, когато изчезнат всички партии, съюзи, обединения и сдружения на политическа и икономическа основа

Сърдечни благодарности за г-н Станишев, че ни отърва от бисипе!

другарю Микоф, също така можете да благодарите на анадолците от дпс, които ви ПРЪСНАХА МИРИЗЛИВАТА РОЗИЧКА, която ВИЕ ТАКА ДРУЖЕЛЮБНО МИ Я ПРЕДЛАГАХТЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ! ЧЕСТИТО! И НАЗДРАВЕ!

тия от БСП са боклуци, тия които ги плюят са същите боклуци

"Михаил Миков: Моделът на БСП е изчерпан"! Ами, Мишо, какво чакаш? Закривай я и ще направиш нещо добро за РБ.

На първо място БСП трябва да се забрани със закон!