Певиците от ”Пуси райът” все още искат да изгонят Путин от властта

Една от двете амнистирани певици от руската пънк група "Пуси райът" Надежда Толоконникова заяви, че освобождаването й е било част от усилията на Русия да подобри имиджа си преди зимните олимпийски игри догодина.

Обратно в новината

Коментари - Певиците от ”Пуси райът” все още искат да изгонят Путин от властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха,щели да свалят Путин и искали Ходорковски за президент.Явно циониските главатари яко са я закъсали .

Не бих искала някой да изпълнява каквито и да е песнички и да се кълчи в храма, в който влизам да се моля и да потърся утешение за душата си. Чувствам се обидена. Не смятам, че който и да е нормален човек, от която и да е вяра, ще приеме такова изпълнение в своя храм. Уважавам правото всеки да изказва своя протест срещу различни явления и фигури от съвремието ни, но мястото на протестите е по площадите.

TIREX

тези шлюхи певици!???

Питам се (хипотетично), ако тези момиченца бяха сторили протест в джамия или синагога против законно управляващия режим в друга страна (или Русия), какво би се случило с тях. Щяха ли да стигнат до затвора? В света има истински сатрапи, но те защо не протестират там?

Пустите му Пуси - и те като оная старица, която стъкнала подпалка в кладата на Ян Хус... Ей, Пусита- Писета, който и да ви мъти главичките, не е приятел на руския народ. Вие няма как да се опомните, ама така и ще си отминете с греха пред Бог, защото безчинствахте в Негов Храм.

Дали някой си задава въпроса: КОЙ финансира "омразата" срещу СИЛНАТА РЪКА на Путин???КОЙ има печалба от "слаба" и разпокъсана Русия? Кой ЖЕЛАЕ да се разпорежда с необятните ПРИРОДНИ РЕСУРСИ на Русия?? Кой от 1953 год. сваля правителства заради нефта , банановите преврати в Южна Америка, намесата в Гватемала , Чили , Ирак , Югославия , Сирия , Афганистан ???Отговора е ЕДИН - ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ в САЩ!!!!!

ВИЖТЕ КАКВА Е ХУБАВА ТАЯ МАЦКА ВЕ...И ТИЯ МРЪСНИ КОМУНИСТИ В ЗАТВОРА Я ХВЪРЛИЛИ...ЖИВОТНИ ТАКИВА

Предлагам пуситата да бъдат назначени на постоянна работа в катедралата Свети Петър в Рим да радват с молитвите си милиони поклонници.Пък може и някое порно да извъртят!

нищо де, ша му викаме "пиздин бунт" хаха

Значи в руските затвори не е чак толкова лошо, след като тия искат да се върнат там.

Е, ами то по твоята логика и в нацистките концлагери също е било много готино! Да вземем за пример Терезиенщат, к'во ще кажеш? Там е имало много художници, певци, композитори, организирали са театрални представления... Всички са били живи и здрави там. Лошото е че почти всички са ги преместили в други лагери където не е било чак толкова хубаво. Накрая повечето от тях не са доживяли до края на войната. Ами то нещо подобно и в руските лагери. Горбачов ги премахна, Путин сега, през 21-ви век създава нови. Позор!

Хей, тyпунгери от дир-а, "Пуси райът" е баш цинизъм (English)! Как си позволявате да пускате товa заглавие????

За сведение Пуси Райът са пънк рок група, какво по-подходящо име за такава група? А имай предвид, че те се радват на международна подкрепа от такива известни музикални групи и личности като Брайън Адамс, Питър Габриел, Марк Напфлър, Йоко Оно, Бьорк, Бисти Бойс, Пет Шоп Бойс, Ред Хот Чили Пепърс и много, много други! Моля, не си правете труда да плюете напосоки, освен ако не ви плаща някой за това.

TIREX

абе цървул ,двуличния запад спонсорира и подкрепя всичко ,което е срещу Русия ,затова искат да пуснат крадлата украинска, посрещнаха доказан престъпник, крадец и трафикант като президент. този лицемерен Запад не ни го навирай в очите.

Май ти трябва да ходиш да понаучиш английскио, преди да се изказваш толкова компетентно, без де си прочел добре какво се казва в поста. Колкото до riot или right мисля, че е първото, но това няма значение. Ако е второто е ясно как се превежда. Така че по-полека да не се излагаш, изказвайки се толкова самоуверено.

Враговете на Путин нямат умора и не подбират средства в стремежа си да атакуват за това, че не им играе по свирката. Сега и тези п...тета! Каква трябва да си, за да стигнеш дотам да използваш такива жалки прийоми. А и Ходорковски сложи черешката на тортата, като поздрави п...тата с борбата им "за правда и свобода". Просто да обалдееш.

Нали? Също като враговете на Хитлер и Сталин. Путин е същия! Защо Ангела Меркел например си няма такива врагове в Германия? Защото отдавна в Германия изкорениха националсоциализма.

jizast

Ако тия са с обидни имена тогава какво да кажем за другаря Путкин!

Произходът на думата пуси е свързан със значението й в старосаксонския език, което е vulva (п.тка)! Така пуси райът следва да се интерпретира като "правилна п.тка"!

Е разг. за котенце и жаргон за женски полов орган. А riot е с осн. значение бунт, метеж. Така че цялото словосъчетание, изхождайки от действията на тези момиченца, придоблива смисълна на "бунтът на п...тетата". Много лош вкус на още по калпави сценаристи.

Произходът на думата "pussy" не знам точно какъв е, но на съвременен английски език думичката се използва със значението "котенце". Котенце се използва и в българския език като евфемизъм за женски полов орган. Така че "pussy" означава единствено и само "котенце". Нещо повече, например, детската приказка "Котаракът в чизми" на английски е "Puss in boots". Тоест, мъжка котка - puss. Ако това беше нецензурна дума... тц, тц, тц, как не ги е срам да я казват на малките деца?

ТЯХНАТА НЯМА ДА СТАНЕ. КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА В РУСИЯ МАРШ В АФРИКА .

Путин е срам за нашите пусета, трябва да го махнем от власт, да не ни излага пред чужденците !

симо

залко,че твоат не е сменен.доста дефекти дава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

симо

да,това е неолиберализам-- са по-ценни от дарзавата.имат право,имат глас,дарзавата,накратко,винаги ,,корумпирана,,и безполезно нещо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искам да поканя мацето със синята рокличка да прекара ЧНГ на моя ... сметка в селският Хоремаг. Тук всички сме борци за демокрация и мразим Путин. Ела Наде, няма да съжаляваш.

От Крим ли ги плещиш тези простотии.. тука надолу??!

Бе ,на тази въобще няма да й хвърляме кърпа на главата!

А защо кака казва, че побеснява от яд, когато такива курви се опитват да се правят на девици? Шиши- четящ и уроците и форумите

Виктор Цой. Тези Пусита изобщо, какво дирят в Русия. Пунди някави. Ей, много "пусита" се навъдиха в последно време.

искам ги в нашите редици. Що не дойдете да поскачаме пред парламента и после да се усамотим в Университета. Гарантирано увеличаване на симпатизантите.

Питайте Патриарха да ги вкарате и в "Ал. Невски". ... в свои води, какъв ви Университет?+?

Явно САЩ са закъсали яко, след като мобилизират и най- миризливите курветини срещу Русия и РПЦ.Само така ще сразят войните "непобедимата" червена армия.

Други хубави хора, на които Путин не им играе по свирката и те са бесни. Също така хич не долюбват Спасителя, щото им е казал истинаат в очите, а това те най-го мразят.

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ, С ТЕЗИ ТРИ ЛЕЗБИЙКИ ! МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ, КАК ТЕЗИ ТРИ "КАРАКУДИ", ЩЕ СВАЛЯТ ПУТИН ОТ ВЛАСТ ?

Че те повече ще му го вдигнат..."авторитета"!

Неоспоримо!!

ТЕ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА СИ - ДА СТАНАТ МЕДИЙНИ ЛИЧНОСТИ ! А ПУТИН ? С НЕГО ЦЯЛ СВЯТ СЕ СЪОБРАЗЯВА ! ЗАЩОТО ИМА ЗАД ГЪРБА СИ ЕДРИЯ РУСКИ КАПИТАЛ . ЩО НЕ ПРАТИ В ПАНДИЗА АБРАМОВИЧ И ДРУГИ КАТО НЕГО ? ЩОТО СНАСЯТ "ЗЛАТНИ ЯЙЦА" НА КРЕМЪЛ. ХОДОРКОВСКИ ИМ СЕ ОПЪНА И ТОВА МУ КОСТВАШЕ СВОБОДАТА ЗА 10 ГОДИНИ !

Ходорковски имаше желание да приватизира руските нефтени полета в угода на американците, използвайки неразбориите по времето на пияницата Елцин. Както винаги янките се опитаха да минат евтино, вместо да си платят както подобава. Затова го отсвириха, 10 години в панделата му е малко, трябваше да го разстрелят еврейчето Ходорковски за национално предателство. Освен това е платен агент на ЦРУ.

Мосад. Коет впрочем не променя много нещата.

Абе те и православните клирици не са цвете, справка - оргиите в Троянския манастир. В Русия са същите попски ръкави. Просто не са впрегнали натуралните си таланти да протестират във видео формат, че да видите вие тогава...

ъъъъъ, къде да направа справката за Трояския манастир па ако имаш и други матряли?

Тези пусита-наркоманки май няма да искарат на свобода до Олимпиадата...

Пуситата отново си показаха пуситата, т.е. магариите. И Западът ако очаква тези к.рви да свалят Путин много, ама много са се объркали. Нямат нито авторитет, нио последователи, важното е д с руши православната държавност. Тези животинки, ако бяха направили истъпленията и оргиите си в някой католически или протестантски храм, да са ги пребили с камъни или да са ги осъдили на 10 плюс 10 години затвор.

Тези пусита са параноични същества. Като смръкнат и малко от белия прашец стават неудържими. Влизът в руски православни храмове и пеят долнопробни песнички на английски език. Дърпат православните отци за брадите ... Мястото им, естествено е в трудов лагер. Но Руският Президент е далновиден и широко скроен човек, с демократични и хуманни разбирания и помилва младите неразумни същества. Това е акт на човечност и дава възможност на пуситата да се поправят, да се покаят и влязат в правия път на благоразумието и православието.

Тая беше правила порно театър на живо в един руски музей. Не знам какви певици са, като нямат записи. Платено им е да викат.

Знаем, знаем, всичко е платено, "баце". Дори ти и мизерния ти БГ-животец в шушлеково анцугче.

Платено им е от соросоидите.

Певиците от Пуси райът все още искат да изгонят Путин от властта, но нещата в действителноста не се развиват както на сцената и на екстрадата с която са свикнали от Пуси райът.

Ще стане ............И СССР беше 'велик',но се самоизяде!Комунизмът няма бъдеще,макар и да не искат от инат и злоба да си го признаят и руските и българските комунисти!

Те и САЩ са много "велики"...

Russians have seen their nominal monthly incomes increase by a factor of 16 in the last decade to hit around $800 last year. Превеждам: За последните 10 години, средният доход на руснаците се увеличи 16 пъти и миналата година беше около 800 долара месечно. Хайде кажете ми, кой друг за последните 10 години, освен разбира се великият Бойко Борисов, е увеличил доходите на населението 16 пъти. Е, при това положение няма как руснаците да не свалят Путин и да турят пуската (певицата) Толонникова за президент.

Грешиш !Великият Бойко Борисов ги увеличи 26пъти ;))

неразумни и Юроде, поради що се срамиш да пишеш на български език???

Уважаеми господине, цитирах английския текст, за да стане ясно, че данните не съм ги измислил аз, защото моментално ще бъда наречен комунде. Комунизмът свърши, включително в Русия. По онова време, в края на 80-те, през времето на комунизма, руснаците получаваха по 100 долара заплата. По времето на демократа Елцин, нищо не получаваха. По 6-8-10-12 и повече месеци не получаваха никакви заплати. Имал съм възможността да им видя празните хладилници, в които само свети една лампа. Виждаш, че така нареченият комунист Путин, само за 10 години е увеличил заплатите им 16 ПЪТИ. С колко увеличи нашите заплати демократът Борисов? Нито БСП са комунисти, нито ГЕРБ са демократи. Служат на едни и същи господари и хич не им пука за нищо друго, освен да са на власт. Тук, във форума е пълно със задръстени хора, чиито мозъци са закостенели и втвърдили преди 20 години.

Толкова жалки, че би трябвало някоя женска организация да ги посъветва да не създават допълнителен лош имидж на нежния пол. Защото ефектът от цялата история е точно такъв: принизяващ жената. А това, че Ходорковски ги поздравява, е повече от показателно и издаващо замисъла и кукловода.

Какво е лошото да не искаш страната ти да бъде управлявана от КГБ маймуниподобен полу-хуманоид???

че изборът е ЦРУ. Между ЦРУ и КГБ, поне българите можем да сравним, КГБ е с пъти за предпочитане. ЦРУ е по-добрият избор, може би, за западна, неправославна Европа.

Толонникова - президент на САЩ.

Толоконникова, ..бе братчед! Казва се.....

"Толоконникова обясни, че все още иска да изгони руския президент Владимир Путин от властта и да го замени с помилвания Михаил Ходорковски.." Та значи ТЯ искала да маане Путин и да тури Ходорковски..! Е явно Путин още дълго време ще се радва на висок рейтинг и безпроблемно преизбиране на президентския пост!

Путин се радва на висок рейтинг и има безпроблемни преизбирания горе-долу по същия начин, както Тато по времето на комунизма. 99 цяло и 99 процента единодушие, е, предвид съвременните политически дадености малко посмекчено - на 77-78 процента...

Ама ти май с Тато на устата ще си отидеш от този свят

Кой пита руснаците......Аз пък ще ти кажа:рейтингът на Путин е много нисък сред младите руснаци,които осъзнават какво става...Поне си го казват,но извън Русия.....Не им се връща дори! Путин е диктатор и кретен като всеки докопал се до властта и самозабравил се селяндур...Я се поразровете в миналото и жалкото детство на Путин,за да разберете откъде идват комплексите му и неутолимата жажда да промива мозъци и да контролира ......Сменят си местата с Медведев,както им скефне----какъв рейтинг,какви избори Ви гонят???Нагласена грозна картинка а ла Мая Манолова и измислените бюлетини!Комунисти и рейтинг........Ха-ха-ха

не:)))

Всичко е ясно, само не е ясно защо наричат певици Тонколонкова и другите две? Пред техните диви крясъци даже нашата чалга звучи изискано като Малка нощна музика от Моцарт.

брато:) певчески проблеми няма...

Изтриха ми коментара, за това ще ти го преразкажа. Бъркай си в която дупка искаш,твоя воля. Но не го прави пред хора, които не искат да гледат точно това. Съгласявай се, или не, с когото искаш. Но недей да твърдиш, че твоето мнение е единственото меродавно, още по-малко да ни го налагаш, да го вувузелиш, барабаниш и крещиш. Твоите права, спират до моя нос, в противен случай не се сърди, ако моят юмрук навлезе в твоето лично пространство.

100+

Искам да добавя, че Надежда Толоконникова е супер секси. С тажи прилепнала дрешка беше супер. Ако иска да обединим нейният пуси райът, с моят биг боунър. Би било много, ама много весело. После ще пуснем кадрите , като протест срещу Путин.

Very good:) Весело!

Вижте снимки в интернет как мацето с черната коса участва в оргия докато е бременна. В интернет има всичко. Или пък вижте, как една друга си вкарва замразено пиле. Е какво да кажем, истински боркини за свобода, които са по всички в УСА медии. Но за сметка на това изявлението на Сноудън го оплюха всички. Или борците за свобода са само нашите хора.

Двойният стандарт в такива случаи са любимият похват на кукловодите.