Коментари - Могерини: ЕС застарява и се нуждае от миграция | dnes.dir.bg
назад

Могерини: ЕС застарява и се нуждае от миграция

Върховният представител на ЕС по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини апелира в Европа да се приемат нужните ѝ мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Могерини: ЕС застарява и се нуждае от миграция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Могерини да не се занима в глупости в Европейския парламент ами да се прибира при мъжа си и да започват да правят деца.Сега има две,да ги докарат до десет-така се бори застаряваща Италия а не като се вкарват средновековни ислямски талибани.

Юруш на Могерини! Могерини се нуждае от миграция!

Това могерче видяло, че подковават германците и то вдигнало крак...

друга пачавра със звучното име Сталинка, от името на българския народ обяви, че България се нуждае от обновяване на генофонда, предложих, тя, дъщеря й, внучката й и всички близки от женски род, да дадат пример и публично да бъдат забременени от несъмнено по-добри, според тях рязани карабини. Апелът ми е и към тази, няма да й откажат, те не се заглеждат много в лицето, така съм чувал.

Ако жабарите имат нужда от мигранти никой не им пречи да ги съберат всичките на куп оъ другите страни в ЕС и да си ги дондуркат на Ботуша. Хайде нема нужда точно тази да ни дава акъл какво трябва и какво не

Недоразумения, как въобще ви позволихме да се качите толкова на високо???? Що не си смесиш генофона с авганистански????

..."разберем, че се нуждаем от мигранти" ...ние не се нуждаем ...Могерини ,подавай си оставката ,С вашата некадърност напривихте живота ни ад V

гнида италианка ли е?Ако е италианка ,католичка ли е?Ако е християнка -католичка,защо иска мюсюлмани в Европа.Дано Бог я накаже.Да я докопат 100 афганци ,та да подмлади Европа.Да даде личен пример помиярката.

Странна логика демонстрира г-жа Могерини. Потеже европейското общество застарявало и нямало кой да работи, да си внесем милиони гости. Кой ще ги храни и пои, госпожо, като те идват тук не да работят, а да ползват европейски стандарт? Още ли не сте го разбрали? Тези хора от ЕК май живеят в друг свят, далеч от реалния.

Могерини, две щерки имаш, пускай ги на мокамбите и да раждат-ще се подмлади Европа, няма начин!

Ми стимулирайте раждаемостта сред младите, образованите и интелигентните европейци. Не е нужно да внасяте "ебчи" и "инкубатори" от Африка.

Така става, като оставите ЛГБТ да управляват. Първо ще изпедерастят всичко, лесбосите ще вилнеят, после ще си поискат секскуклите, защото вече не се радват на бело-то. А онези маймуни не подбират...

ЕС бил застаряващ, хаха тия са като партийката АБВ къде се регистрираха преди година ама според Първанов имали вече нужда от обновяване :) ЕС е на има няма 60 години и бил застарявал. Да се изразява точно - някой държави от Еврпейския континент може да застаряват. ама не може така да се легитимира ЕС с тези държави, ЕС е съюз, временен, свързан с добива на въглища и стомана и уран, това е, чисто икономически съюз който никога няма и не трябва да с прераства в нещо друго....

като те гледам и ти си застаряваща ама от друго имаш нужда май.....

тъй ща е тя... щом мъжете са по женствени от жените... ще застаряват... - доказано че мъжете не могат за забременеят... но опитите продължават...

ПРИЕМАЙ СИ ГИ В ИТАЛИЯ,КУЧКО...

ти го тура в калната уста..маика ви гадове, вие ли ще решавате за 500млн човека..

в устата няма да се оправи застаряването ;)

Хралупата ти , Федерика се нуждае от почистване ,а килера ти трябва да бъде добре и здраво запълнен. Идвам при теб и те подмладявам от раз . Чакай ме, идвам , веднага при теб . Обичам те.

Няма как да не застарява, като великата демокрацоя е приела 10 % безработица за НОРМАЛНО .Безработица всяваща несигурност! Точно по този показарел СОЦИАЛИЗМА е по-добър. Защото нямаше безработица, а имаше сигурно задравеопазване, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО образование, СПОКОЙСВИЕ и ХЛЯБ .

... тази, ама само веднъж!

Тая уродлива Пача е по-луда и от баба Меркелица ! Явно всички тия са зомбирани тотално на срещите в Малта (вярвате или не - там ги облъчват с психотронни генератори и ги превръщат в зомбите на ФАЩ).

Ето заради такива отрепки като Магарицата, ЕС ще остане в историята! Къде ги намират такива откровено тъпи, но нагли същества, да дрънкат безумия и да настройват хората срещу съюза?

много далеч напред. Застаряваща Европа след 50г. ще разбере, че няма кой да работи, всички с пенсионери. Хитрите швейцарци отвориха страната си за 10г. и получиха изгледани, образовани, млади хора. Една голяма част от сирийците са също такива. Те изградиха една от най красивите страни в Близкия Изток с труда си.

Твойто мислене обаче е някъде останало между на риба и влечуго ...

Магарини се нуждае от повече магарета.

Не, нуждае се от един магарешки, та да и се отворят очите.

Могеринче, я първо си вижте външния дълг, че сте си във фалит отвсякъде, вижте там ако може по пицариите и касова бележка да дават, че никой не знае какво е това, а за корупцията да не говорим, че сте за наблюдение от ЕС отдавна... А как ограбват туристи...лелеее- ако така ще постъпвате и с горките мигранти... това е жестоко. Пропаднала държава, а съвети дава...

Затова й трябват мигранти, да работят на безценица.

То първо тези мигранти трябва да ги накараш да работят, та после и на безценица...

Тъпата гъска да си седи дома и да ражда деца, вместо да се прави на европейски дипломат. И така ще допринесе за подмладяването на Европа!

долна простачка,такива ни управляват с насилие

Нямаме нужда от мигранти, а имаме нужда от ДЕЦА!!!!!! И ако се постараете, т шиб, може отново всяко семейство да има по 2 3 деца! ... Защото страната не е само география и пари, а е и хора и култура! Не можете да претопите араби и турци.

Вместо хората да я плюят трябва да й ръкопляскат. Най-после някой политик излезе и каза честно защо в Европа става това което става. ЕС за да се развива трябва да има прираст защото нещата ще станат така като в България - един работещ издържа трима пенсионери. Проблемът е че в момента в Европа малко са семействата които имат "нужда" от повече от 2 деца. Не сме в средата на миналият век където колкото повече деца имаше толкова повече ръце за копаене на нивата. Днешният Европеец след работа (и то такава от 8:00 до 16:00) иска спокойно да си седне на дивана, краката на таборетката и да си почива.

Децата не са нужда и работна ръка. Те са наши наследници. Имигрантите са друго племе, друга вяра. Като станат достатъчно ние ще изчезнем по естествен път. Ще подарим Европа на Азия и Африка. А и за момента са повече разход отколкото работна ръка.

В България и Източна Европа да, децата се гледат като наследници. Като ни изперат мозъците така както на Запад ще започнеш да мислиш по друг начин. По този по който се мисли при тях.

Ето това е политиката на задкулисните масонски играчи провеждана с помощтта на техните протежета в еврогейския парламент. Ало масонерията не си мислете, че всички ядем доматите с колците и незнаем КОЙ КОЙ е в тази глобална игра. Сигурен съм, че ще си вкарате неграмотните чернилки които управлявате като пешки в шахматна игра. Но нали се сещате, че не един и двама ,а милиони вече са в час с игрите ви и техните мисли и деиствия гаранция ще ви объркат пъклените планчета дори и постфактум. Които знае за вас е наясно и че живеем в матрица, която е една от многото холографски симулации и има начин за управление, а тои е чисто намерение-фукусирана мисъл-емоция-визуализация и жизнена сила и насочена в правилната посока директно скапва планчетата ви или разцепва времевата линия при което готините си оставаме в наша такава, която е без вас ,а вие си джиткаите във вашата демонична такава без нас. Хайде със здраве.

abasador

госпожо, Могерини, от снимката се вижда, че си красива жена но започнала, за съжаление, вече да застарява. Не мога да си представя, че стототината хиляди, които преминават през Средиземно море не те задоволяват ... т.е. става дума само... и само за твоята концепция, за мигрантите! Нямаш проблеми уважаема Фредерика, удари едно ... око на господин Ердоган (там са някъде около 3 милиона мигранти) и бъди убедена, че той ще реши проблема ти. Ех за Рим, родният ти град, няма да питам! Лек ден.

Не мога да разбера евробюрократите-лапачи какво са повече - глупави, неграмотни или лицемерни. Май са глупави, неграмотни лицемери.

Могерини застарява и се нуждае от магарешки хой!

Извинявайте, ама тази няма вид на сериозен политик, дори ми изглежда по-несериозна от проклетата меркел. Откъде накъде дава мнение по въпроса..

Странна логика имат тия западноевропейци - нас не ни искат, че ги е страх от нас , а искат араби и черни, защото си мислят, че са по-тъпи и ще могат да ги използват като роби Да ама не - те както те могат да ги ползват като роби, така и някой друг може , който се обяви за халиф или баш-търтей и ли каквото там. Та магарини да има да взема..

Точно така! Затова му хапват тиквата сега уестърнърите.

Еми застаряваш, мацо! И химията вече не помага... Млад е..ч ѝ се прищяло. Му-ха-ха-ха!

...... те кучките си мислят само за оная работа, като няма кой да осигурява наследници.....

Магерини омъжена ли е?

Да

А мъжа и да не би да е импотентен, че тя нещо незадоволена ми се чини!

"Могерини: ЕС застарява и се нуждае от миграция" Абе от какво има нужда ЕС не е ясно, но затова е пределно ясно че госпожата много се "нуждае".А дано има късмет.

Първо ЕС не застарява, второ-не ни трябва кръв от добитък!

Моля Ви, сравнете Могерини,Юнкер и Меркел с Хелмут Кол,Митеран и Тачър.

МОГЕРИНИ ДА СИ НАПРАВИ СРЕЩА С 20 ОТ ТЯХ , НА СВЕЩИ , АБЕ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ ДЕТО СЕ ВИКА , ИИИИИИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕЛФИТА , ОТГОРЕ , ОТДОЛУ ОТКЪДЕТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ

Който кани гости, ги кани в къщата си. Това че сме в ЕС, не означава безгладна буква-нашите да си кажат какво мислят.

Официалната статистика на Германия потвърди, че разходите на държавата за издръжка на 890 000 приети бежанци е в размер на над 2 милиарда евро

Грешка в писането. Да се чете Издръжката на 890 000 бежанци за 2016 година е в размер на повече от 22 милиарда евро.

То, че някой застарява -застарява, ама пък за сметка на това хем кани гости у съседите, хем учи другите на гостоприемство, пък и санкции налага.

Тая малоумничка защо не покани 200 млн. млади китайци и още толкова индийци да оправят демографията на Европа, вместо мюсюлманските главорези?

Малоумието на брюкселските дебили продължава!Как е възможно да не усещат, да не виждат, че ветровете на промяната не духа заедно с тях, а срещу тях. хората в Европа са на коренно противоположно мнение. Можете ли да разберете нещо от напълно противоречащите си сигнали идващи от Брюксел. Меркел гони емигранти, Магарини ги кани, пълно безумие! Ако продължава така наистина ЕС ще се разпадне скоро.