Македония удари спирачката

Македонското правителство удари спирачката и обяви извънредно положение по южната и северната граница. С тази стъпка Скопие се опитва да окаже натиск върху ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Македония удари спирачката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, макетата имат опит - удариха спирачка, гърците товарят -разтоварват транзит, бг с 25 войника какво правим, май сега е време не за избори, а за изгонване на всички от НС,МС и Плевню

мое са бозаджий ама макето знае как да дой Европата! Иначе мюслитата осраа свещенната македонска земля.

Това са враждебни, капсулиращи се и агресивни диваци/ фанатици, които малко по малко превземат като рак цивилизования свят. Те не подлежат на интеграция, не работят, за да допринесат нещо за страната приемник, а само искат да получават и да налагат своя начин на живот!

седнали сме да мислим, като една патка която мислила, мислила...Имаме ли закони, има ли граница, непрекосновена ли е тя? Нали искаме всичко да е законно. Иска ли някои да наруши границата - с оржие да отвърнем. Да си пазим границите, а не ама аман-заман човещина. Ама вижте ги - увеличите снимката хубаво да ги видите - само млади и здрави мъже. Сигурно е ген - не съм виждала у нас толкова здравеняци. А жените, старите хора тях не ги ли лови куршум.

не разбирам, ако тези млади, здави мъже бягат от куршуми и война, защо бягат в Европа, Русия не е ли по-близо? Лъжа е,че временно бягат - завинаги. Като се установят тук викат и другите - просто ни заливат като цунами. Стара, изкукала Европа - занмава се месеци наред с Гърция. Много просто - или й дават милиарди, или я оставят сама да се оправя. А тук - ножът е опрял до кокъла. Един, двама терористи и вдигаме шум до Бога - както този в Бургаз, този сега във Франция луд с пистолет във влака. А стотици хиляди - как я мислите?

в такъв драматичен момент от невижданото нашествие на арабели,афромаймуни от цялата арабска пустиня и от цяла африка на балканите-еврокомисарката сталинка георгиева се покри при своите еврогей комисари в брюксел....Къде си Сталинке,защо се криеш еврейско шушумиго????

Аз не разбирам - нали тези хора вече са извън опасната територия - Сирия. Защо Западна Европа, а не най-близката безопасна зона?Или покрай трагедията на някои хора, други/огромна част/ ще опоскат поредната територия? Помогнете на истинските страдалци - те нямат шанс пред тези/от снимките/ здрави, млади "страдащи" момчета!

Браво на макетата, така се прави за да се спре тази паплач, дето е тръгнала да завладява Европа.

А на бас, че ако почнат и да стрелят по мераклиите да прсичат границата ще си решат проблема с имигрантите.

Има още поне 2 милиарда желаещи да влезат в Европа.

Мисля, че няй-правилното решение е емигрантите (мигранти) да се застрелват по границите. За една седмица потокът ще спре. Другото е трагедия за белите хора в Еврапа.

"Да не говорим, че проблемът с бежанците е всъщност не македонски, а европейски." Да не говорим, че не европейци бомбардираха домовете на тези бежанци, принуждавайки ги да бягат към Европа!

Аз само не мога да разбера, защо, аджеба, въпросните джангали (нелегални имигранти) бягат към християнска европа, а не към дубай, кувейт, абу даби, иран, турция или която и да е друга мюсюлманска държава, която е много по-близко до Сирия и Афганистан?! И после като се изсипят християнска европа почват да си налагат дивашките ислямски разбирания за живота! Има безброй клипчета, на които установилите им се събратя обясняват, как всичи трябвало да приемат тяхната религия, щот така им бил казал някъв комплексиран от жена си неграмотник преди има няма 1300 години! Хем не им харесва в техните мюсюлмански държави и бягат към християнските, хем искат и тук да осерат всичко с диващината си и да го превърнат в това, от което бягат! No thanks, please go home! Not welcome!!!

прехвърля тези хора от техните държави до тук.Това е организирано , бизнес някъкъв. Кой го организира -гърците, турците американците, германците -кой?

Световната лихварска пасмина.

ЕЦБ,МФВ,ЕС,САЩ и НАТО - Световната банка - всички знаем че е бизнес -те сега ще си вземат милиардите в банките,пък после не 500, а никога няма да се чуе за нас

Ударили спирачката?А на тях такава спирачка,ще им ударят,че скоро няма ,да могат и да мръднат!

Браво на македонците! А византийците за пореден път доказаха колко са подли и коварни. Как да се определи иначе извозването с кораби до Солун, а след това с автобуси до границата с Македония? Що не ги возят до Албания, нали там са мюсюлмани, братя са, или искат да разклатят още повече Македония?

гърците да ги товарят и да ги пращат на краварите. Те за бъркаха нарочно тая боза. Сега да си я сърбат.

Ами по добре,да ги пращат в подмосковието,бе другари-хем по близо,хем по евтино!...

big_uncle@dir.bg

Е точно там няма как да стане - за разлика от нас руснаците си пазят границите и не пускат всякакви боклуци!

Не ...защо там ...при водкаджиите да ги пращат!

нека уса да разрешат проблема - нека, този, който умишлено го е предизвикал, той да бъде призован и да го разреши.да, ама не - никой няма да го стори, въпреки, че всички го знаят. в началото не повярвах на тази теория, ама сега все повече съм убеден в нея.

Браво на Македонците !Това са нарушители на границата на суверенна държава.Откъде накъде ще ги пускат ,че искали да ходят някъде си.Ами и аз едно време исках да ходя до Виена ,ама никой не ме пускаше .Откъде накъде тия неграмотни орки и всичките млади мъже - /войни на халифата/ще ги пускат

играта е ва банк. анонс три без коз за манш, след пас от север. не може да излезе защото това, че вярваш как правиш някому добро като приемаш мигранти, обосновава и "тезата" за дядо мраз... ! залагам на две-три препрочитания и коренспонденция с реалноста до 10%.

Аз искрено се чудя още КАК Хелзинкският комитет & со. не са ни заставили все още (по косвен начин, разбира се) да прибираме по няколко от тези примати, пардон мигранти, да ги храним, поим на наши разноски, и да им даваме жените / дъщерите / защо не и нас самите (в зависимост от сексуалната им ориентация де)...

В ничията земя между Гърция и Македония вече са се скупчили хиляди хора, които спешно се нуждаят от храна и медицинска помощ. И натискът, който идва от тези хора, непрекъснато расте.' откъде накъде Македония ще помага на престъпници- нелегално искащи да преминат границата? да помага Гърция, откъдето са влезли. А най-добре е да си ходят обратно в пещерите - там да ги хрантути който иска и да им оказва мед. помощ. Тук не сме длъжни да се грижим за неканени имигранти. И то погледнете откъде идват- от държави, където от бебета им набиват в главите да избиват християни и че няма друга религия освен ислям. Не, благодаря. да си седят в ничия земя, докато се сетят да си ходят обратно. Не ги искаме тук.

народите от Евросъюза незабавно да си сменят управляващите,защото сегашните не взимат предвид волята на народа си,а изпълняват нечии други нареждания........с една дума те са узурпирали власта с измама.....в крайна сметка вредят на демокрацията и лишават тая дума от съдържанието и......трябва да бъдат сменени,в името на демокрацията,която е на смъртния си одър.

внасят черните мъжаги,а след време ще започнат да обясняват че е по-добре европейката да ражда деца от тях

В Швеция точно това се промотира- междурасовите връзки. Има клипове за това, рекламни, който това проповядват

евротарторите бяха загрижени и наполовина за българите,колкото за приматите,съюза цена нямаще да има

ЕС не е длъжна да помага на когото и да било извън ЕС.

Като гледам снимката и видеото то цяла армия от млади ,здрави мъже.Защо не се бият срещу ИД и да защитят домовете,родината си.Защо бягат? Или са спящи клетки на ИД.Нямам друго обяснение.

Да, добър въпрос, само че аз мога да каже, че по улиците виждам доста българи, които са здрави и прави, пък не работят.

Едно голямо БРАВО на македонските власти и политици. Браво ,държавната граница се пази дори и с употребна на огнестрелно оръжие срещу нарушителите...

браво на тях, така се прави. И ние трябва да се оградим. Това, че няма граници, не означава, че не трябва да има огради.

Така се спира ислямското нашествие.Днес на македонската граница.утре на границите на цяла християнска Европа.Не на брюкселските чиновници.Не на Обама,Меркел,Ердоган,Израел и Саудитска Арабия които стимулират и организират това нашествие.Европа за европейските народи.Европейските народи не сме слуги на Меркел и на Брюксел.Ние искаме да запазим своята идентичност.Арабите на Арабския полуостров,черните в Африка.

Ти изброи всички Брюкселски чиновници - но забрави един, който сега оправя нас, а утре може и цяла Европа да оправи - Борисов Бойко. Той няма ли да обяви военно положение, или при нас - со кроце и со благо, само главичката... А македонците, добри или лоши, знаят как да пазят земята си и народа си!!!

браво на македонците! Дано всички в Европа последват примера им. Ако няма мощен отпор с Европа е свършено.

Македония не е членка на ЕС и няма и да бъде! нека да стрелят! мисля че гърците добре са го измислили. Ние също триябва да им пращаме от тука + амуниции.

Имаме тъпи управници, а не гръцки. Нашите ги посрещат, настаняват, хрантутим ги и управниците ни са доволни, защото от ЕС са ги потупали по рамото, че спираме имигрантите. за нашите продажници било важно не да ги спират да влизат, а да не излизат, че да не ни се карат и да не им разваляме рахатлъка на западноевропейците. А имигрантите остават тук за наша сметка. май трябва като гърците- да ги оставим пълчищата да отидат в Берлин, Париж, Лондон, защото те са виновни за тази работа

А в случай че Асан и Иван от Балгария се юрнат към македонцката граница и те барбар с юруш към Германия кво прим. Кой ше работи в Балгария за 200 евро. Сега е момента да се фключат и наште за да са после децата ни по добре васпитани и да работят да има ивестиции за по добра работа която на нас ромите се дава по трудно и постояно има свободни места но като се отиде намясто ти казват заето на другия ден пак пускат обявата. В германия кой какво ще работи след спиране на социала. Не вярвам да го оставят гладен човека.

Какво ще се случи ако група от стотина души решат да "мигрират" от Венецуела през Мексико в САЩ ? а) Ще бъдат застреляни на 100 м от границата; б) Ще бъдат застреляни на 50 м от границата; в) Ще бъдат застреляни на 25 м от границата; г) а, б и в