Националисти създават батальон за операции срещу мигранти

Започнало е създаване на паравоенно формирование, което набира дарения и обещава обучение в чужбина заради "задълбочаването на мигрантската криза".

Обратно в новината

Коментари - Националисти създават батальон за операции срещу мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЧНО ОТ ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ВЧЕРА ЗАЛОВИХА 10 НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТА!!! "Днес още веднъж ви доказваме, че положението на южната ни граница е трагично. Наш екип се натъкна на група нелегални нашественици докато подготвяха маршрута за мащабното ни учение на 25-26.06. Свински опашки не са използвани,повтаряме- не са използвани. Погледнете възрастта на УЖ бягащите от война афганистански нашественици. За екипите които ще пътуват на 25-26.06 им пожелаваме лек път и да внимават с пътуването в горещите дни." https://link

какво е това на снимката? Блатното чудовище се изправя срещу извънземните нашественици :) Пълна пародия е това, а гледам някакви дядовци са писали че са готови да даряват от пенсията си за "делото".

Който пише различно от отговорите, които задава статията, дир-а го кръщава че е спам и го реже. Демократично. Демокрация от простаци за простаци.

Кой организира това, кой стои начело? Ако са същите, които плащат на Волен Сидеров, ще финансират и това. Не благодаря.

Батальона се строява за последен път Старото се уволнява, младите реват....

връх на простотията

Дира! Спрете гласуването през тор. Това е пълна глупост, да може да се гласува, а да не може да се коментира. Забрането го на цяло, ако искате да не подвеждате потребителите си. Личи си, че някой е набутал по 13-15 минуса или плюса с цел да се манипулира настроението на хората.

Абе айде сиктир от тук и палячовците... Големи патриоти, няма що. Къде бяха питам аз когато се вкарваха наркотици, контрабанда, алкохол и прочие неща през границата? Къде бяха като се източваше ДДС и се крадеше наляво и надясно? Къде бяха като КТБ се разтури? Хванали двама боси емигранти и вече са големите шпиц- команди и родолюбци. Даже и името на Апостола замесили. Такива тъпанари ще ни запалят чергата. Утре като се разчуе из мюсюлмансия свят, че някакви "патриоти" връзват емигранти със свински опашки и после гледайте какво става...

Да, хиляди пъти да на създаването на такива патриотични формирования. Да ще има реакция от рязанитем ще има атентати, ще има жертви, но накрая всичко ще си дойде на място- чиста и свята народна република. Това няма да бъде цитат, а реализиран ЗАВЕТ НА ВЕЛИКИЯ АПОСТОЛ.

Бъв война сме- не умаловажавайте нещата.

Браво. Днес отряди за ловене на имигранти, вчера бяха отряди срещу циганската престъпност утре отряди за нещо друго, то какво друго да искаме. Толкова много полицаи да имаме, да не видиш нито един полицай на улицата. Нвсякъде вече има видео наблюдение, а не може да се разбере кой е направил престъплението. В първия си мандат г-н Борисов се хвалеше с видеотехниката на границата, а сега ще казват "като видите имигрант обадете се на полицията!". Как така гранична полиция има техника за видеонаблюдение, а гражданите да гледат за имигранти? Няма как, при тези условия ще има отряди за всичко, дори и за побоища, иначе казано отряди които да бият обикновенните хора.

Горда съм най-после, че съм българка. Духът ни ще ни спаси, друго нямаме. След като сме запазили него, не сме ограбени.

Остава само да уточниш кой е този дух, коледния, алкохолния, духът от бутилката, духът на америка...? И също така от какво ще ви спаси, от второто пришествие, от вечния съд, от алкохола, от черните, от белите, от лошите, от простотията, от чалгата, от нас самите...?

Какъв дух бе госпожо???3-ма транзитно преминаващи афганистанци ли са Ви проблема??А милиона цигани,които грабят и крадат сигурно подсилват яко чувството Ви за национална идентичност????Прост народ

Някои се страхуват, че след мигрантите, ще дойде ред на "ромите" :) Патрулирайки с мобилни групи по проблемните населени пунктове, "братята-сиган" ще трябва да се откажат от доходен грабителски бизнес и да се опитат да станат поне земеделци :))

тръгнал ганъо да оправя мигрантите. жалка злобна пасмина, оправете си ромите първо, преди да стигнете до мигрантите.

какво лошо има да си против незаконните емигранти- нали са НЕзаконни?!...нали фундаментът на законността е да си ПРОТИВ НЕзаконността...или и тук с два аршина- както при циганите?!

Не мога да разбера, какъв е този водевил който се разиграва около така наречените мигранти и защо всички фактори в държавата вкупом говорят в тяхна защита и не се съобразяват с мнението на българските граждани ?И защо никой до сега не обясни простата истина, как и защо богатите арабски държави от Залива, като Дубай, Катар,Саоудитска Арабия, Кувейт и т.н. не ги приютяват а ги тикат към Европа, респективно към България?Ще бъда много благодарен ,ако някой ми обясни защо?

Турция прие 3 милиона сирийци ,а Йордания 2 милиона...

за обиране?

Който и да стой зад тази добра идея, няма значение. Важното е, че има висок родолюбив дух и спонтанна подкрепа от милиони българи готови да се включат активно .

Написах коментар Умни млади хора! 20.04.2016 01:17 Като реплика преписах стихотворението на Валери Петров "Лична полза". Изумих се, когато видях, че тази реплика е изтрита. Хора!!! Дотам ли стигнахме? Цензура на Валери Петров!!! Все пак ще направя втори опит - може пък да е някаква грешка...

Напоследък, признавам си - в мен се ражда една мисъл, малко себична: от разрухата в нашата злополучна страна полза май имам лична. Какво стана с живота ни! Не ми се говори! Хитреци, за които вечно няма затвори, порнографии, подкупи, заплатени убийства, инсталации, клоуни, идиотски шеги и с това, дето най ти е мило, дето най ти е скъпо, словоблудстване тъпо със велики понятия и прекрасни идеи, клевети за герои и венци за злодеи, а не само у нас - по петте континента се върти тази грозна, отвратителна лента... И от всичко това, от туй време на злоби е, уви, мойта полза и тя в туй е, че май, ако друг бе животът ни, то по-трудно било би, отколкото днес е, да му кажеш: - Гуд бай! Валери Петров

Браво! Най-накрая една хубава новина. Ще даря средства при първа вазможност.

Първо незаконните емигранти, после соросоидните предатели.

Абе, я първо соросоидите! Те онези, другите, нямат свършване. А като се изринат соросоидите и работата с незаконните ще потръгне.

с тия свински опашки освен да си вържеш цървулите друго не можеш

браво момчета искренно ви подкрепям.сички останали които не ви подкрепят са овчедушни предатели или чифутски мекерета и предатели.

И как ще ги кръстят тези отряди - "Тигрите на Динко", "Белите вълци" или някак другояче? А иначе нещата явно отиват много на зле.

низамите

"Воини на Фикуса", "Батальоните на Бялата Златка"...

Днес тези бяха пред НС.Един файтон кресльовци. Ако не бяха жалки щяха да са смешни.

А твоята позиция каква е? Подкрепяш ли спирането и връщането на мигрантите, или си против това?

Ози и тъПия хан, аре у лево!

Основният проблем е че в това формиравоние освен 20 - тина националисти ще влязат и поне 100-тина цървули, които искат да изкарат пари от обири на имигранти. Не ми допада това, че хора от криминалния контингент започнаха да оправдават престъпленията си с родолюбиви подбуди!

Откакто чух една военна от Беленското поделение как чакала да й мине смяната и чоплели семки по цял ден се отвратих от военните. Сами ще се оптавим. Вярвам в това.

Много тыпанари! Много комплекси! Страхливи копелета се правят на мАзе!

Ходи и им го кажи, щом си такъв мАз

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ Е РАЗДЕЛИЛА НА ДВЕ И ПОЛОВИНАТА ИДВАТ НАСАМ С ЦЕЛ ТЕРОР - НАЦИОНАЛИСТИТЕ СА НИЩО ПРЕД ТЯХ .........ВСИЧКИ ТРЯБВАТ ЗАЩОТО МАНГАЛИТЕ У НАС СА С ТЯХ

Глупости. Ислямска държава ще бъде спряна от Турция. Тук идват свестните и работливи хора, с жените и децата си.

веднага зарязвам всичко в Канада и идвам да се бия за Чалгария на мутрите.

Боклуци като теб под път и над път,но има и като нас, които не си скубем веждите.

Ще обират,ли?!

Не са националисти, а кръчмарски герои и никакъв батальон няма да създават защото нямат пари. На гол задник чифт пищови не се връзват.

Бе те са такива да речем. А ти какъв си? Соросоидно мекотело "толерантно" спрямо био боклука запътил се насам?

Съвременни патриоти и националисти - лайнари!

бяха се появили "Първа Частна Милиция"!

Логично е, когато държавата не си върши работата да се появят всякакви милиции. Което не е крайно лошо! След 1918 г. май само четите на ВМРО са пазили българия, след като сме нямали армия.

Паравоенните сили са истинските защитници на държавата!Който не спазва българските закони е престъпник! Това да го знаят американци турци араби африканци.Има ли закон има държава.Това е!

На слука ! Време е и да се приеме закон за лишаване от гражданство на рецидивисти- нека Хелзинксия да им търси ново ;-))

Може на тяхно място да се заселят бежанци. Те поне са добри и работливи хора.

такива като перата, нали

Подкрепям с две ръце.

Не се оста Не позволявайте да ви отнемат Родината! Незаинтересоваността ще ви изиграе лоша шега. Когато бях на годините ви, се смеех на прогнозите на моя дядо - умен човек с много опит, а той се оказа верен пророк. Къде ли ни е бил акълът на тогавашните млади? Сега горко съжаляваме и то повече заради вас, нашата я е описал поетът Валери Петров.

Първото редче в коментара ми е техническа грешка. Извинете ме, моля!

Който търси намира. Тези отряди съществуват много отдавна. Това, че сега им се дава гласност е друг въпрос.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

От кой ще ме пазят тези бе??? От някакви изпаднали в отчаяние хора които се страхуват от сянката си и гледат да влезнат незабелязано и так да си излезнат от България,като си плащат и хляба и водата. Защо не се организират срещу циганските орди които мародерстват населението по селата в северозапада а и на много други места. Всичко това е планирано и платено от вън с цел да се всява смут и несигурност и видите ли държавата не може да се справи с мигрантите а истината е че ние най-добре се справяме от всички! Какво да кажат гърците с над 500 хиляди унгарците 350 хил. хървати и словенци по 150хил. а при нас са около 45 хил. от началото на кризата.

ТИ ПО-ДОБРЕ СЕ ОСВЕДОМИ ПО-ДОБРЕ,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА!!! В УНГАРИЯ СА ИЗОСТАВЕНИ НАД 48 000 НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДЕЦА ОТ ПРЕМИНАВАЩИТЕ"БЕЖАНЦИ"!!! ГЕОРГИ МАРКОВ ОТДАВНА ГО КАЗА В ЕДНО ИНТЕРВЮ!!!СЕГА СИ ГИ ДОНДУРКАТ И ОТГЛЕЖДАТ! А НЕ ЧУ ЛИ БЪЧВАТА,КОЯТО КАЗА,ЧЕ НАД 27 000 ДУШИ ВЛЕЗЛИ У НАС,НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА В МОМЕНТА?!!! МНОГО СТЕ ПРОСТИ!!!

Специално унгарците са ЕДИНСТВЕНИТЕ европейци в лицето на Орбан, запазили ум и разум и наричайки нещата с истинските им имена.

но с неизвестни (за сега) кой стои зад всичко това и каква е далечната му цел! Нещо намирисва на сериозно предупреждение към тези сили които се готвят за някакъви прояви на сепаратизъм, а "бежанците" са само повод за това недвусмисленно предупреждение!

Който и да стой зад тази добра идея, няма значение. Важното е, че има висок родолюбив дух и спонтанна подкрепа от милиони българи готови да се включат активно .

Като едно време...По време на турското робство родолюбивите, будни и смели български четници се обучаваха в Сърбия и Влашко. Сега, 140 години по-късно, историята се повтаря. С разликата , че сегашните български управници( турски слуги и еничари) са много по-големи изроди от едновремешните турци!

А къде се обучаваха по време на Руско--комунистическото робство? Кога бяхме роби? През турско или комунистическо? Турция премахва робството 1550 г. Комунистите го въведоха 1944 г. Турците не ни задължаваха да говорим Турски. Имахме Църкви и Училища. Народа ни пътуваше свободно. Имахме имоти които ни гарантираха икономическа свобода. Носехме и оръжие. При комунизЪма имахме САМО право на ТРУД и ЖИЛИЩЕ.

От килиметри си личи какъв читак си и какво целиш! Я марш отатък Босфора, но зад Българската планина от Централния Тавър (Болкар, пълно наименование Болкар дагларъ (на турски: Bolkar Dağları - планини Болкар), или Болкар даг (Bolkar Dagh - планина Болкар), по-рано Булгар дагларъ (Bulgar Dağları - Български планини) или Булгар даг (Bulghar Dagh - Българска планина е планински хребет в Мала Азия, част от веригата Централен Тавър делящ се на Източен, Киликийски/Арменски, Западен).

Когато игричките, фитнеса и пейтбола не ти стигат си измисляш идея, слагаш и някакво патриотично име за да застанат националистите зад тебе и може да си правиш каквото поискаш. Дори и да се кръстиш с името на Апостола. Грозно и тъпо, но това е положението батки

чакаме те тебе , умнико , да измислиш най-умното !!

Още едно формирование на бившите агенти и доносници от ДС и подобните. Тези идиоти са далеч по-опасни от мигрантите, които така или иначе заобикалят България.

"Ние тая влас с кръф сме я взели!" или с две думи "Партизанин за бой се стяга."

Ако руснаците не бяха комунистите щяха да видят власт на куково лято. Затова комунягите ближат руските задници.

за власт сте много жадни, ама да се ограмотите нямате време

Сондаж на общественото мнение, дали подобни идеи ще срещнат подкрепа. Съвсем ясно е, че МВР няма да допусне подобни формирования да действат, ако изобщо се създадат.

САМО МВР МОЖЕ ДА ВЪРТИ ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ,НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ И ПР. !!!

Страх ли те е?

И този батальон би трябвало да го кръстят с името на Левски, Апостола умрял за своята родина!

Аз бих го кръстил "Димитър Общи" - зер, за всеоблща употреба е...

прелагам да го кръстим "НИЗАМ" по името на създателя му

Ако се създаде такъв батальон, трябва да се спазват принципите на конспирацията. Целите , задачите и методите му трябва да са различни от тези на официалната власт. Защото политиката на държавата е такава, че не намалява нашествениците , а ги увеличава. Заловените мигранти трябва веднага да се връщат, а не да се регистрират. Не знам как ще се финансира това формирование.

Кой, къде, как, кога създава батальона, който ше се строява? Къде в чужбина ще ходим на обучение- Карелския полуостров, Камчатка, нос Хорн, Аляска, Нюпорт, Норич, Кюшю, Джибути, Рияд, др. места или просто в Факултето? /Последното си е "чужбина" за мен, защото съм от Столипиново/. За съжаление, нямам отговор на тези важни за мен въпроси. Изпитах разочарование, че се търсят само бивши офицери и генерали, които както всички знаят- не стават за нищо освен да командват /неправилно, неточно, погрешно, смъртоносно, но по устав и по Заповед на по-висш некадърник/ Е, Моето CV не отговаря на изискванията, както и изискванията не удовлетворяват моите изисквания :) А, няма и адрес, където да се запиша за доброволецо- родолюбец, трениращ в чужбина.... А, и хора не ми се трепят със снайпер, днес /за утре незнам/ Жалко, няма да съм пламенния патриот, тудей. А, може и да съм.., защото това е майтап, фишек или така наречените на паравоенен жаргон "бомба в супата", "гръм в паницата" . Някой се забавлява, а ние се "връзваме". БУУМ, БААМ,.Б..Х