Жена с рак на маточната шийка роди здраво бебе

Жена с рак на маточната шийка роди здраво бебе в Университетската АГ болница „Майчин дом”, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Новороденото е с тегло 3800 грама и е 52 см.

Обратно в новината

Коментари - Жена с рак на маточната шийка роди здраво бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви рецидиви, бе?, Мимето е била ин ситу резултатите й въобще не са признати от медиците на конференцията. Ин ситу не е рак Аз друго се чудя... Какви са критериите по които се определя безработна мърла, чийто родители плащат да й бъде съхранен яловия задник?, Единственото, което разбрах от нета че Миме ревтунила и се друсала пред кабинета. Ей тук е забременяла затова детето не прилича на нея, честито! http://www.168chasa.bg/article/5152014

Браво. Да е жива и здрава жената да си гледа здраво детенце.

Живи и здрави - и лекари, и майки, и деца! Къде остана обаче лекарската тайна? Защо се изнасят диагнози и имена на пациенти, че и имената на деца?!

Нека Бог да ги пази и мама и бебе.

Дано лекарите, които са извършили хистеректомията да са проявили далновидност и да са препоръчали на майката да проведе и последващо лечение - лъчетерапия или химиотерапия, за да се гарантира, че няма да има рецидиви. Практиката показва, че лекарите доста често проявяват небрежност и спестяват това последващо лечение, което се оказва особено важно с оглед превенцията от последващи неприятни последствия от това заболяване. Все пак жената трябва да има възможността да се порадва на детето си, което си е дар от Бога, предвид това че в бъдеще няма да има възможност за друго дете. Пожелавам здраве на майката и на детенцето късмет.

Чудесна новина! Да са живи и здрави майката, детето и лекарите, спасили два човешки животта!

Наистина по Коледа стават чудеса! да са живи и здрави майката и детето, другото е маловажно!

+++

Най-важната новина за днешния ден - не % и пр.

Честито! Майката и бебето да бъдат здрави и щастливи. Сигурно майката е имала полип, а не рак. Майката ще има и други деца.

да са живи и здрави :) и майката да победи болестта :)

Това е чудесна новина !

Поздравления на екипа спасил два човешки живота - и на бебето и на майката, за която това е последен шанс да има дете.Да сте живи и здрави!!!

Поздравления! И бебето да порасне голямо, умно и здраво!