Три версии за атентата в минското метро, две от тях - политически

Председателят на беларуския Комитет за държавна сигурност огласи три версии за терористичния акт в градското метро в Минск, при който загинаха поне 12 души, а над 180 са ранени. Едната от версиите е свързана с изборите.

Обратно в новината

Коментари - Три версии за атентата в минското метро, две от тях - политически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами защо да не помагаме като ни молят. Станали сме най-добри в анти-терористичната дейност,за съжаления. На наш гръб сме се научили.

Да, това е политически атентат...100%

Безразборното убиване на невинни хора има само една цел - политическа дестабилизация.

хомо сапиенс....тъжно..

Ми защо да не дойдат те имат най-голям опит. Явно си антисемит и комуне.

Пешо, Пешо, Пешо. Седиш в кръчмата, пиеш ракия и се бориш с комунистите :) :) :) Заблуден Дон-Кихоте, не разбрали че комунист - такова нещо няма... и като се събудиш ще разбереш в каква мизериа са те напъхали да живееш. Излез извън България за да направиш разлика:)

Представителите на това племе няма никога да ти помогнат ей така безвъзмездно, както го правят европейците, винаги имат нещо пред вид - обикновено някаква изгодичка, файдичка или просто шумолящо!

Ей антисемит, навсякъде където има природно бедствие или катастрофа сме сред първите които се притичват на помощ. Примери за това колкото искаш. При земетресението в хаити само 6 часа след кацането на израелския самолет, в военно-полева болница оборудвана с най- съвременна апаратура се извършваха операции. На американците им трябваха 3 дена да се организират, а хаити им е под носа.

Ошибался очень много товаришч!Говориш злобно и наоборот на истината!Освен да изядеш псувните,друго не постигаш!

Минск е чудесен град /питайте футболистите ни които бяхя там /,чисто подредено приветливи хора,колите на паркингите пред големите магазини не се заключват,гледаха ни учудено като си тествахме алармите... Просто обикновенните хора не заслужават такава участ!

това са известните в цял свят руске тераристи-бандите ,които за пари и майка си продават!

Сам разбрал какво написал?

Това с лудия е само за парлама, а иначе, както се и очакваше, на топа на устата е опозицията... Вече няма съмнение кой ще спечели от този атентат...

абе червените не трябваше ли да са солидарни с всички революционери и терористи в света

Четвъртата версия е действаща напоследък в Иран и "близкия изток". Най-актуално действаща такава версия е в Либия, а сега и в Беларус. (Справка: "Брутният вътрешен продукт на глава от населението в Беларус е по-голям в сравнения с Русия по този показател. Беларус няма нито голяма територия, нито огромните природни богатства на Русия.) ПРЕЦЕДЕНТ Е НЕДОПУСТИМ, ПРИ СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ ВЕЧЕ "НОВ СВЕТОВЕН ГЛОБАЛЕН РЕД"!!!

"брутня ватрешен продукт е по-голям ...."и петилетня план ще баде изпалнен за три години на 110% .това на шега .сериозно мога да ти кажа ше хората не се хранят с % и брутен ватрешен продукт а с месо,мляко и хляб.

хамериканския хамстер пак говори с пълни бузки.

ми да, като няма коя държава да ограбят, руснаците могат и да произвеждат. виж, америка освен терористи и пишман политкомисари като тебе, йонке, друго не могат да правят.

"joni", вярно е че "хората не се хранят с % и брутен вътрешен продукт, а с месо, мляко и хляб." В Беларус има безплатно образование и здравеопазване, докато в България само за този който има пари ... има и хляб и лекарства. Дано не се разболееш сега, и за в бъдеще защото ще се разориш моментално. Не дай Боже пък да ти поставят диагноза за хронично заболяване, в такъв случай не си и помислям що ще се наложи да сториш. Миналата седмица във вторник ми правиха едно изследване с цена 3000 лева. Плати ги министерството на здравеопазването, но ЗА ПОСЛЕДНО. Нали знаеш рефренът на Бат' Бойко:"Пари няма!" ... има само за магистрали, спортни зали и стадиони.

Пише се "вЪтрешен". Дали ти липсва само образование или наред с това и сиво вещество? В брутния вътрешен продукт влизат също и месо, хляб, мляко и всички останали блага.

Да бе, затова Беларус е пред фалит и се надява на заем от Русия. При страна в която 95% от износа е насочен към Русия, и зависи само от настроението на Путин, няма как да имаш благоденствие, да не говорим, че руснаците изкупиха всички по големи фирми и държат и нефта и газта и преноса в беларус. Като гледам България иска да следва същата съдба, само защото някои хора ги мързи да работят и чакат държавата да ги образова, да им намери работа, да ги осигурява да им гледа децата, а те даже и данъци да не плащат, понеже преди 89та било така и всички били еднакво добре.

И понеже според теб е пред фалит, Белорусия има 8% ръст на нац. доход. В момента на Белорусия има спешна нужда от валута поради огромните капиталовложения, които се правят там. Но това е нещо съвсем друго от т.н. от теб фалит.

Стратегическата цел на подобни злодеяния е една: Западните стратези се стремят да откъснат Белорусия от братския и исторически съюз с Русия и ведно с колаборационистка Украйна и прибалтийските републики, да послужи като форпост в една бъдеща братоубийствена и реваншистка война срещу великата славянска страна на изток....

От геополитическа гледна точка, мисля че сте прав.

И как ще стане това с подобни атентати?!?!?!

У нас първо беше турският атентат, при който загинаха българи. След това Желю и помияри ядоха-пиха във френското посолство. Накрая Желю, зелката, стана президент. Ето как стават тия работи.

Да бе, доста романи с теории на конспирацията сте чели, явно! Крале и патриарси отвличаха хора в Беларус от 1995 насам, разгонваха парламента няколко пъти, извозваха депутати насред полето в тъмни нощи с черни закрити автомобили, използвани по сталинските времена за нощни арести, злите сили от целия запад отвличаха и убиваха опозиционни лидери, журналисти, дори и някои вече омръзнали любовници на диктатора ... и като се събудите през нощта - краката ви отвити, а едни зли конспиратори ви гъделичкат по петичките! Направо повярвах!

днес в минск утре в москва .това не са новини ,това е традиця .взривяването на невинни хора ,влакове ,черкви,гари, автобуси е любимо занимание на червените ескадрони или червените шап4ици . ефекта на бумеранга няма да закаснее много и много скоро червеня площад ше стане зелен от народната любов .

вдруги ден вкулите - близнаци в Щатите, хотел в Мали, Влак в Испания, Метро в Лондон. Що спираш само на Беларус и Русия - давай продължавай. На Щатите бумеранга от народна любов също се тропна. Двама човека в този форум с уникално чувство за подлост - ти и Тодорка USA

Според мен, това гнусно кърваво деяние е дело на чуждестранни сили, които искаха смяна на управлението в Беларус,но не успяха да го постигнат на проведените избори в страната. Разобличителя

Режимът в Беларус си намери основателна причина да разчисти опозицията. Тази бомба им дойде тамън, пък и ако след тази милиционерска чистка остане жив опозиционер ще сложат още една бомба и готово.

Режим има където стъпи САЩ и техните терористи.

Арести, обиски, подслушване, гонения срещу "заподозрените", нали това иска всеки режим.

Понякога се налага.

Това го искаха организаторите на терор. акт! Кои са те времето ще покаже, но все имам съмнение, че са някъде зад океана и имат за емблема шестоъгална звезда!!! Дано не съм прав...