103 кандидатури утвърди АБВ за местния вот

Кандидатурите за кметове на общини и райони от АБВ са 80, независими, но подкрепени от АБВ са 17, а шестима са коалиционни кандидати.

Обратно в новината

Коментари - 103 кандидатури утвърди АБВ за местния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сега комунисти ли са или мутри, че нещо загубих връзката?

Да ги заведе на БУЗЛУДЖА и колкото се върнат да гласуват

За 200 х. гласа добре. /невъзможно - няма как/ А, кажи сега Гоцето как "спечели" парите за пет звездния хотел за Гоце - младши в Кюстендил?!? И какви са тези мечти за 200 х. гласа на гоцетата. С какви очи ще обяснявате?!?

чистач на шадравани. Бе как ше излъчат 103-ма кандидати, като общо са десетина членове? Чудо на мътематикътъ.

всички имена на партии и имена на хора в тях нямат значение...наскоро последния директор на държавна сигурност преди 89г го каза по бтв.всички партии от години в парламента са едно цяло..просто русия ги е разделила на ужким за пред хората да имитар че са различни..че се карат...псуват..а всъщност са едно цяло гласуващи закони и действащи в имвто на русия..казват че са десни..че обичат америка..но са руски партии..американските политически пионки също са боклуци..не се заблуждавайите..карат се за пред вас на ужким..русия ги контролира през руската прокуратута в бг

А Първанката защо мънкаше и заекваше докато обяснява за милионите на сина си??? А??

А защо му задават въпроси, които не са уговорени предварително ?

А защо децата на социално слаби родители са милионери, а децата на Президента на РБ да не са?????????????

Да се съберат с АТАКА за да проверят ще прескочат ли 4%

Вдига гарга. Егати нахалника безсрамен!

След като тотално излъгаха избирателите си, след като влезнаха в колаборация с Боци и другите АЙДУЦИ от т.н. Реформаторски файтон и ПФ, след като солидарно ЗАГРОБИХА България с 16 милиарден заем, тези 200000 ще им се привиждат само в мокрите сънища! От тук насетне вкупом с евреите курдисали около Гоце, изборен успех на КУКОВ ДЕН!

Ако някой може да определи, бившите леви сега какви са, леви или десни или и двете едновременно? Една партия трябва да има идеология, иначе е някаква организация! Или реагира според интереса .... на лидерите й разбира се!

Синът на председателя на АБВ,е закупил за три и половина милиона лева,дял от пет звезден хотел.Нормален българин ще му повярва ли,че почтено са изкарани тези пари???Така и ще ни управляват.Това,което им трябва,трябва ли ни на нас???

И кой от водещите политици, не е милионер? Защо не се запиташ, те от къде ги имат?

Старите връзкари, вече в ролята на муцуни със залязващи функции!Хайде сбогом - до тука бяхте!

Румбата централно е откачил и пак не знае какво говори, хем съм му казал да носи шапка по слънцето и ракийка само вечер! А той по стар навик след 10 сутринта вече не можеш да го намериш трезвен в който и да е ден от годината..

Като се е опиянчил рано жа вземи гьдулката.В Хасково освен,че е алко, и измамник.Боже пази ни от такива алкаъолики и туниядцы.

в шадравана още ли дава акъл на по-умните?

Толкова БАЛАМИ едва ли ще се намерят???

колко са лудите да гласуват за абв,след като Калфин изигра всички хора в бг за пенсиите. Плюете срещу гърците, но те все още не дават пенсиите и пенсионерите да се мачкат

Дрън-дрън Мрън-мрън Хлъц-хлъц

В Плевен Цветан Антов е слаба ракия и гоцетата си го знаят. Само маркират участие, за да прилапат парите, които се полагат.

В Плевен разчитат на купени цигански гласове от Буковлък и Славяново /ако Антов не изиграе приготвените 150 000 лв на комар/.

се проуикнал от Бузуджа, че те па тръгуали към побуеда! Я да стягат чемаданите и както са се събрали /то други едва ли ще има/, да заминават към Сибирската гара на екскурзия по местата, където е бил заточен великият Вл. Илич Чайк...., пардон, Ленин, и то с преспиване!

Комунизмът убива

И неговото отроче фашизмът също .

а накрая - синът на президента съсобственик на голям нов хотел. А моат син - сигурно не по-малко интелигентен, но не е син на СОЦИАЛНИЯ президент. Не мога да си представя,че има все още заблудени хора да гласуват за тях. Цигани разбирам - неграмонти, тъпи, но гласуват само срещу кеш.

Може да си интелигентен,може сина ти да е интелигентен,но не си от пернишко село родом и сигурно не си бил агент!!!Това в тези времена е определящо за успеха на ЧОВЕК!!! Човека от пернишко ще остане в историята ,не като СОЦИАЛЕН президент ,а като човека не успял да направи и "ръка от големият шлем" и като най-долен руски ибрикчия,ма от най-долните!!!!

Емил Кало пред Blitz : Финансираме АБВ с пари от собственият си джоб.

Преди това са успели яко да набебекат собствените си джобове, познай откъде.

много гот - да имат колкото си искат - 200 000, 500 000. Това са гласове на разочаровани комунисти или кой ги знае какви са. Може и цигани да има, ако купуват. Но не са от демокрлатите.

Що спре с агитацията бе? Тъкмо взе да ми става забавно... Дай нещо и за АЕЦ Белене, и за самото Белене преди това... Спомена за майки, деца, бъдеще, давай и по другите теми се изходи!

Гоцетата се надяват на 200 000 гласа, деформаторите на 1 млн... Че то за Боцетата и за останалите тъпанари гласове не останаха!

Така си мислиш от страх! Пропускаш факта, че циганската сган се е удвоила от миналите избори...

Доказано е че за тия двамата и партията им гласуват основно служители на КАТ. Така се борели срещу чувството си на вина и се чувствали по малко корумпирани. Колкото и да е корумпирн човек пред тия е тотален аматьор.

103 БКПта.

Докога ще ни управляват гоцето и фонтана. Да отиват да срелят по архари в Казакстан при Каратанчева.

Каратанчева е "изгората " на Боцата!

АБВ ще има 200 000 гласа когато чумата върне загиналите деца през средновековието.

В НАЧАЛОТО НА ВСИЧКО НОВО ТОВА СМЕ НИЕ ! ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ И БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА НИ ! СЪС СИЛАТА НА ДОБРОТО ДА СЕ ПРОМЕНИМ ! ИЗБОРИ !

В началото бе словото... А накрая - само червени дирници.

Децата ви не учат ли до едно в чужбина? С откраднатите пари от родителите на другите деца?

Аз Без Вас съм много по-добре.

Гоце, от къде са ти милионите?

От доноси.

НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО НА ИСТИНАТА ! НЕКА ДА ПОМИСЛИМ ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА ОСТАВАЩИ В БЪЛГАРИЯ ! В ИЗБОРИТЕ Е ИСТИНАТА !

Пий повече пургатив и ще ти мине!

Знаеш ли -ако се беше родил по времето на комунизма-можеше да станеш поне комсомолски секретар-имаш всички необходими дадености-достачъчно тъп-ако си вярваш,и голям боклук,ако не си вярваш..

Партиите в България са типични престъпни организации,които си делят територии и доходоносни дейности.Те ми отнеха възможноста да гласувам на референдум,защото това което се предлага не ги устройва.И сега ме карат да гласувам за това което ги устройва-да изберем една от бандите им да управляват и грабят.За това са местните избори.Според мен -сега е момента да не се гласува МАСОВО.

НЕКА ДА БЪДЕМ ОБЕДИНЕНИ В ЕДНО И ДА СЪХРАНИМ БЪЛГАРСКИТЕ НРАВИ И ОБИЧАИ ! ЗА СИЛНА ВЛАСТ И НАЧАЛО НА НОВО ВЪЗРАЖДАНЕ ! ИЗБОРИ !

И какви са ви "българските нрави"? Шепа тулупи да окрадат труда на народа ли?

Фонтанаджията що не е в пандиза, заедно с Петърнейчев и по редица други причини, ами продължаваме да му гледаме физиономията заедно с Овчо и разни други супер-тъпанари на политическата сцена?

в Бълагария реалната власт все още е в ръцете на двата клана-луканови и живкови

е от най-ретроградната терористична организация върлувала в България откакто тя съществува от бкп

О къде на Гоце сина се сдоби с 7,5 милиона?

"Пиш манекена" отново изплува от фонтана, който беша "подквасил"...

ДА ОБЯВАТ ДАТА И ЧАС ЗА МИТИНГ И ИДВАМЕ КЪМ СОФИЯ ! ОБЕДИНЕНИ В СИЛАТА КЪМ ДОБРОТО НАЧАЛО! ДА СПАСИМ БЪЛГАРИТЕ! ИЗБОРИ !

каква България бе идиоти,вие я унищожихте. Лицемери такива,а тези които ви вярват са си продажници,както вашият поет писа,на всяка власт наемната утайка

ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО ДА ПРОМЕНИМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ! ДА СПАСИМ БЪЛГАРИТЕ И ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКОТО! НАПРЕД БАТЕ РУМЕНЕ - МАЧКАЙ ! ИЗБОРИ !

фашисти никога не са изпускали властта през последните 7 десетилетия

И Пикаещия изпълзя на припек....

Този ако знаете колко е прост, лошо ще ви стане. Подозирам, че цялата им партия е такава.

Е то не може 60 години да поркаш като смок, да се гавриш със сестрички като Белнайски, и накрая да се надяваш, че и една мозъчна клетка ти е останала в кухата кофа...

Гоце да каже откъде сина му има 7.5 млн за хотел. Къде са властите, да видим какъв бизнес има,произход на пари и колко данъци е платил.