Коментари - АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София | Днес.dir.bg

АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София

АБВ и "Български социалдемократи" подписаха политическо споразумение за създаване на Коалиция "Сердика" и издигнаха за кмет на София Георги Кадиев.

Обратно в новината

Коментари - АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София | Днес.dir.bg

Коментари

Червеният гьон е ненаситен. Червеният гьон е вечен кандидат за нещо - дУпетат, кмет, очаквайте и президент.

защо въобще тия ги показвате. ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ Срам нямат

Всеки плаче за подмяна на старите лица в БСП и това май вече е факт. Всички стари лица на БСП, взели всичко което може от членството им в тази партия изведнъж станаха върли противници на БСП и станаха чисто нови лица на АБВ. Сега провалилия се два пъти кандидат за кмет на София Кадиев е сърдит на БСП, че не му дават възможност да се провали трети път и по изпитания метод на Първанов точно преди изборите напусна БСП със скандали и пристана на АБВ, само и само да навреди на БСП в полза на ГЕРБ. Не си мислех, че ще е толкова нагъл, но като прочетох изказването му на партийната конференция на БСП в София през м. юни и клетвите му, че няма да се кандидатира, ако загуби вътрешната битка, просто се отвращавам от кариеризма му. Добре са се отървали от него, и без това БСП няма как да спечели в София.

Странно за какви се мислят всичките тези "парчетии" с по 50-тина подръжници, изредени като "коалиция"... И този "световно неизвестен енергиен посредник", дето търсеше известност сред протестиращите срещу 'Кой', като обясняваше че и Тия и Ония не са прави, тръгнал да кметува... Боже опази, малка му била хапката! Колеги, дайте да го наакаме на вота! Не с лошо - само го прескочете като празна дупка!

Не знам за София, но комунистите в Пловдив спечелиха изборите само през 1919г, но се задържаха на поста си само 6 месеца.:)))

Само генерал Гурко в София, и, генерал Бойко в Пловдив са били противниците си безапелацйонно. Арменци, евреи, дрисливи канари с "ЦИКЛОН Б" отпред и "БОТЕВЪ" нагз, всичко мучи " САМУ БОЙКУ! " Дингил Тотю, Му е обещал улица на негово име кръстена? "Капитан Райчо" ще кръсти "Генерал" Бойко. Мильон туриски шесе бутат там за Сефте* с някое дрисливо канарче. Радул Радин

Слет като изгони тоя боклук, с чиста съвест ще пусна мойта бюлетина,а също и за кандидат- член, на БСП! баба Тодорка

Абе тоя е по-голям мошеник и от Софиянски! Тия комуняги що не могат за София да си подберат читав кандидат!

А,КОЙ каза ,че БСП и АБВ са две различни "партии"??? Поредната ПОДИГРАВКА с "ЕЛЕКТОРАТА"!?

Има съществена разлика! Едните са русофили, а другите русофилки.:)))

Кадиев и любовницата на Бареков ще са на балотаж. хахахахахахаха

НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ КОМУНОИДИОТИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ШАНС И В ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ!!!

У нас участието в изборите стана като участието в олимпиядата. Важно е самото участие, а не резултата, който предварително е известен.

Разбираме, че въпроса е по-скоро принципен. БСП не го издига за позицията, а той вероятно е по-запознат от онзи, който ще издигат. Но няма да спечели. Вероятно всичко вече е решено.

Очевидно г-н М. Мирчев има по-солидни връзки сред комунистическата общност.

Е тоя ЕКЗЕМПЛЯР сега тотално ми се сгромоляса в очите!!! До сега винаги съм го харесвал, защото уважавам инакомислещите и хората със собствено мнение, имащи топки да си го отстояват!!! Но Кадиев с това си МАЛОУМНО действие за.ра пейзажа тотално! Два пъти беше кандидат за кмет на София, при много по-добри обективни условия, при много по-силна партия зад гърба си и резултатите му бяха ПЛАЧЕВНИ................. Сега са му подали черпака с меда, мръсниците на Гоцето и ето го Кадийчо ЛЪСНА С ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ!!!!!!!!!!!!!!

Вече четвърт век имаме нови ориентири, хоризонти и ценности. От най демократичните в света-американските. Не е лошо като идея нали? До сега аз виждам, че ако сме се научили нещо от американците, то това е най лошото. Като при това сме си запазили и старите кусури. Получи се несполучлив опит да създаване на нещо ново и като резултат държавата ни е със затихващи функции. И нищо не може да ни спре по пътя назад и надолу. Какво общо има това със случая Кадиев? Ами той е една типична извадка на човек от новото време. Комунист-капиталист. Звучи малко като оксиморон, но кой го е грижа за това. Сигурно е богат, но парите са на името на жена му. Нещо като "бедният Пеевски", на името на когото до скоро нямаше нищо. До като той беше зает с обясняване на новата политика на партията, жена му предвидливо трупаше пачки. Но за това, че човека има качества, никой не му оспорва. И след като до сега успешно си разиграваше картите, защо с натрупаните пари и самочувствие да не се кандидатира за кмет? Ами че точно това е истинският капитализъм, за който поскачахме така усърдно. Тука всичко е стока, всичко е за продан. Защо и наш Гошо да не си покаже стоката на политическата сергия? Че той ли е най лошият? За това хайде да не бъдем тесногръди и завистливи и му кажем-добре дошел на изборите. А там последната дума имат купувачите-гласоподаватели. Хев а найс тайм.

АБВ издигна Георги Кадиев за кмет на София. ХАХАХАХХАХАХХА. За тоя палячо ще гласува единственост родата му

Съмнявам се, че цялата..................

абв е най-извратената партия в парламента , групировка от алчни и лицемерни бивши комунистически величия облагодетелсвали се в огромни размери от високите си властови позиции , президент два мандата , министри , генерали шефове на БА и прочие , ама абдалите са слепи за това

Кадиев определено не е глупав мъж, може да смята, сигурно помни резултатите си от предишните кандидатури и знае, че шансовете му да отиде на балотаж,камо ли да спечели срещу Фандъкова са точно никакви... Та сегашната му постъпка е или начин да излезе от БСП без да подава оставка, т.е. да се направи на мъченик или е някаква друга игра, която не разбирам... Времето ще покаже, но мисля че с този си ход по-скоро загуби, отколкото спечели каквото и да е... Като дразнител на БСП имаше своята публика и подкрепа, сега отива в 9-та глуха....

Само едно нещо не ми се вярваше - че толкова бързо Кадиев ще стане патерица на герб, пардон в щаба на абв....

Не мисля, че ГЕРБ имат нужда от патерица точно в София... Те са ми умилели, но обективно погледнато е точно така и Кадиев го знае... Нещо друго има тук...

Да се чете "НЕ са ми умилели"... пусти кебапчести пръсти...

Нямах предвид бъдещите избори в София - имах предвид реалното му политическо позициониране...

Заместник министър Деница Николова е срам за ГЕРБ.

Какво сте го цопнали този на първа все едно е много важна новина или,че някой ще гласува за този жалък клоун. Има много по-важни новини,но СМИ занимавате обществото само с дудуци.

След като този внесе за майчиния език изгоря сам.

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ,ЧЕ МУЖДУ АБВ-БСП- ДПС-СДС-ГЕРБ-АТАКА И ПРОЧИЕ НЯМА РАЗЛИКА!!!ВСИЧКИ СА РОЖБИ НА БКП-Д.С.!!!

Интересно ми е кой ли нормален софиянец би гласувал за Кадиев в комплект с Гоце...

Кога някой ще се сети да го прокара това - мандатност на всяка една изборна длъжност? Два мандата и вън. Превърнали сме се в катун, в който всеки се пребоядисва както си иска само и само да остане във властта и да ползва облаги.

Харесвам Г-н Кадиев, но това неговото си граничи с мазохизъм ;). Едва ли някой сериозно се надява да получи кметският стол в София срещу Г-жа Фандъкова. А че БСП и лявата България след 100 години са в период на полуразпад също вече е видно. Едва ли има здравомислещ жител на София, който да не вижда какво се случва в столицата последните няколко години (всички видяхме какво се случи в България при последното 1.5 годишно "ляво" управление).

Комунист за кмет се стяга мята торба слъжи на рамо сбогом мамо/БСП/ , сбогом тате/Путя/ вече не ми трябвате!

Ако някога може да се говори за конфлитк на интереси, това са Кадиев и неговата съпруга собственик на ветрогенератори и участник в източването на пари от енергетиката ни. Всъщност това семейство е изцяло на народна издръжка, ако приемем, че заплащайки по- скъп ток за ВЕИ-та ние плащаме и издръжката на това семейство. Какво би следвало ако Кадиев стане кмет на София? Семейството и кланът на Гоце ще се доберат до възможности, като доходите от Синя зона и европейските проекти. Не, че не ми се повдига от Самоковската даскалица, тя отдавна е наясно с всички игри и си трае, защото виждаше какви безобразия правят другите. За съжаление кандидатурата на Кадиев не може да е алтернатива на Фандъкова и по нищо не се различава от предложението бившия шеф на ПЧБ- Венци Йосифов да стане кмет на София. Не го избраха хората и ПЧБ свърши на следващия месец. Същото е и с Кадиев, какво ли разчитат да захранят с дълговете на София хората на Гоце? И да не се вижда, после ще гръмне, защото е ясно, че Кадиев е неизбираем кандидат за кмет.

Натегач и кариерист! Поредният самовлюбен политик!

Този реши да се самоубие до край! Всъщност, АБВ събра под крилото си голяма част от енергийната мафия и е резонно Кадиев да се пресъедини също...

Това Лайно, ще стои чудесно, като фон, зат Гоцето Жълтозъбий, и, Йбало Белогъзий ? Сигурно ще им донесе и зестра, на жена си Ел-Хъбъ? Браво Мишо, браво БСП, гонете ги тия, олигарсите! баба Тодорка, БСП кандидат- членка, от 6 години?

Шанс Кадиев , както обикновено до сега нямаш . С Първанов и АБВ-то му удвояваш липсата на шанс.Тогава г-н Вечен участник в избори кво праим -патеричка на ГЕРБ , а не алтернатива на Фандъковица.Това БСП-рите си таковахте таковата , без чужда помощ , но си го заслужавахте.Остана единствено другия пряк наследник на БКП - ГЕРБ да утвърждава властта комунистическа.

Аз мислех, че ще отиде при ДПС а пък тоя ме изненада. Отиде при Гоцик. Така ще си запази търговията с енергия.

По -стилно е АБВ да издигнат кандидатурата на агент-президента първанов...

Вчера Кадиев каза ,че не е от АБВ и никога няма да бъде от нея.В статията пише друго.Мислех да гласувам за него, защото мислех, че иска да разбие мълчанието и застоя в БСП.Е, и той лъже.Стига вече!

На 8-ми септември депутатът от БСП Георги Кадиев обяви в социалните мрежи, че отново ще се кандидатира за кмет на София като независим кандидат или издигнат от широка коалиция от равнопоставени политически партии.

Koмунделите се цепят. Кашкавалът малко и не могат да го разделят. Крадлива измет.

По-скоро се чистят от разни продажници и елементи работещи само и единствено за себе си. Идват нови, млади, доста по образовани и инициативни, които само да им бъде отворена вратата и тая партия ще се възроди. Жалко е, че хитреците остават и се натискат, но и те скоро ще имат същата съдба.

Коментари - АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София | Днес.dir.bg

АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София

АБВ и "Български социалдемократи" подписаха политическо споразумение за създаване на Коалиция "Сердика" и издигнаха за кмет на София Георги Кадиев.

Обратно в новината

Коментари - АБВ издигна в коалиция Георги Кадиев за кмет на София | Днес.dir.bg

Коментари

Червеният гьон е ненаситен. Червеният гьон е вечен кандидат за нещо - дУпетат, кмет, очаквайте и президент.

защо въобще тия ги показвате. ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ Срам нямат

Всеки плаче за подмяна на старите лица в БСП и това май вече е факт. Всички стари лица на БСП, взели всичко което може от членството им в тази партия изведнъж станаха върли противници на БСП и станаха чисто нови лица на АБВ. Сега провалилия се два пъти кандидат за кмет на София Кадиев е сърдит на БСП, че не му дават възможност да се провали трети път и по изпитания метод на Първанов точно преди изборите напусна БСП със скандали и пристана на АБВ, само и само да навреди на БСП в полза на ГЕРБ. Не си мислех, че ще е толкова нагъл, но като прочетох изказването му на партийната конференция на БСП в София през м. юни и клетвите му, че няма да се кандидатира, ако загуби вътрешната битка, просто се отвращавам от кариеризма му. Добре са се отървали от него, и без това БСП няма как да спечели в София.

Странно за какви се мислят всичките тези "парчетии" с по 50-тина подръжници, изредени като "коалиция"... И този "световно неизвестен енергиен посредник", дето търсеше известност сред протестиращите срещу 'Кой', като обясняваше че и Тия и Ония не са прави, тръгнал да кметува... Боже опази, малка му била хапката! Колеги, дайте да го наакаме на вота! Не с лошо - само го прескочете като празна дупка!

Не знам за София, но комунистите в Пловдив спечелиха изборите само през 1919г, но се задържаха на поста си само 6 месеца.:)))

Само генерал Гурко в София, и, генерал Бойко в Пловдив са били противниците си безапелацйонно. Арменци, евреи, дрисливи канари с "ЦИКЛОН Б" отпред и "БОТЕВЪ" нагз, всичко мучи " САМУ БОЙКУ! " Дингил Тотю, Му е обещал улица на негово име кръстена? "Капитан Райчо" ще кръсти "Генерал" Бойко. Мильон туриски шесе бутат там за Сефте* с някое дрисливо канарче. Радул Радин

Слет като изгони тоя боклук, с чиста съвест ще пусна мойта бюлетина,а също и за кандидат- член, на БСП! баба Тодорка

Абе тоя е по-голям мошеник и от Софиянски! Тия комуняги що не могат за София да си подберат читав кандидат!

А,КОЙ каза ,че БСП и АБВ са две различни "партии"??? Поредната ПОДИГРАВКА с "ЕЛЕКТОРАТА"!?

Има съществена разлика! Едните са русофили, а другите русофилки.:)))

Кадиев и любовницата на Бареков ще са на балотаж. хахахахахахаха

НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ КОМУНОИДИОТИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ШАНС И В ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ!!!

У нас участието в изборите стана като участието в олимпиядата. Важно е самото участие, а не резултата, който предварително е известен.

Разбираме, че въпроса е по-скоро принципен. БСП не го издига за позицията, а той вероятно е по-запознат от онзи, който ще издигат. Но няма да спечели. Вероятно всичко вече е решено.

Очевидно г-н М. Мирчев има по-солидни връзки сред комунистическата общност.

Е тоя ЕКЗЕМПЛЯР сега тотално ми се сгромоляса в очите!!! До сега винаги съм го харесвал, защото уважавам инакомислещите и хората със собствено мнение, имащи топки да си го отстояват!!! Но Кадиев с това си МАЛОУМНО действие за.ра пейзажа тотално! Два пъти беше кандидат за кмет на София, при много по-добри обективни условия, при много по-силна партия зад гърба си и резултатите му бяха ПЛАЧЕВНИ................. Сега са му подали черпака с меда, мръсниците на Гоцето и ето го Кадийчо ЛЪСНА С ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ!!!!!!!!!!!!!!

Вече четвърт век имаме нови ориентири, хоризонти и ценности. От най демократичните в света-американските. Не е лошо като идея нали? До сега аз виждам, че ако сме се научили нещо от американците, то това е най лошото. Като при това сме си запазили и старите кусури. Получи се несполучлив опит да създаване на нещо ново и като резултат държавата ни е със затихващи функции. И нищо не може да ни спре по пътя назад и надолу. Какво общо има това със случая Кадиев? Ами той е една типична извадка на човек от новото време. Комунист-капиталист. Звучи малко като оксиморон, но кой го е грижа за това. Сигурно е богат, но парите са на името на жена му. Нещо като "бедният Пеевски", на името на когото до скоро нямаше нищо. До като той беше зает с обясняване на новата политика на партията, жена му предвидливо трупаше пачки. Но за това, че човека има качества, никой не му оспорва. И след като до сега успешно си разиграваше картите, защо с натрупаните пари и самочувствие да не се кандидатира за кмет? Ами че точно това е истинският капитализъм, за който поскачахме така усърдно. Тука всичко е стока, всичко е за продан. Защо и наш Гошо да не си покаже стоката на политическата сергия? Че той ли е най лошият? За това хайде да не бъдем тесногръди и завистливи и му кажем-добре дошел на изборите. А там последната дума имат купувачите-гласоподаватели. Хев а найс тайм.

АБВ издигна Георги Кадиев за кмет на София. ХАХАХАХХАХАХХА. За тоя палячо ще гласува единственост родата му

Съмнявам се, че цялата..................

абв е най-извратената партия в парламента , групировка от алчни и лицемерни бивши комунистически величия облагодетелсвали се в огромни размери от високите си властови позиции , президент два мандата , министри , генерали шефове на БА и прочие , ама абдалите са слепи за това

Кадиев определено не е глупав мъж, може да смята, сигурно помни резултатите си от предишните кандидатури и знае, че шансовете му да отиде на балотаж,камо ли да спечели срещу Фандъкова са точно никакви... Та сегашната му постъпка е или начин да излезе от БСП без да подава оставка, т.е. да се направи на мъченик или е някаква друга игра, която не разбирам... Времето ще покаже, но мисля че с този си ход по-скоро загуби, отколкото спечели каквото и да е... Като дразнител на БСП имаше своята публика и подкрепа, сега отива в 9-та глуха....

Само едно нещо не ми се вярваше - че толкова бързо Кадиев ще стане патерица на герб, пардон в щаба на абв....

Не мисля, че ГЕРБ имат нужда от патерица точно в София... Те са ми умилели, но обективно погледнато е точно така и Кадиев го знае... Нещо друго има тук...

Да се чете "НЕ са ми умилели"... пусти кебапчести пръсти...

Нямах предвид бъдещите избори в София - имах предвид реалното му политическо позициониране...

Заместник министър Деница Николова е срам за ГЕРБ.

Какво сте го цопнали този на първа все едно е много важна новина или,че някой ще гласува за този жалък клоун. Има много по-важни новини,но СМИ занимавате обществото само с дудуци.

След като този внесе за майчиния език изгоря сам.

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ,ЧЕ МУЖДУ АБВ-БСП- ДПС-СДС-ГЕРБ-АТАКА И ПРОЧИЕ НЯМА РАЗЛИКА!!!ВСИЧКИ СА РОЖБИ НА БКП-Д.С.!!!

Интересно ми е кой ли нормален софиянец би гласувал за Кадиев в комплект с Гоце...

Кога някой ще се сети да го прокара това - мандатност на всяка една изборна длъжност? Два мандата и вън. Превърнали сме се в катун, в който всеки се пребоядисва както си иска само и само да остане във властта и да ползва облаги.

Харесвам Г-н Кадиев, но това неговото си граничи с мазохизъм ;). Едва ли някой сериозно се надява да получи кметският стол в София срещу Г-жа Фандъкова. А че БСП и лявата България след 100 години са в период на полуразпад също вече е видно. Едва ли има здравомислещ жител на София, който да не вижда какво се случва в столицата последните няколко години (всички видяхме какво се случи в България при последното 1.5 годишно "ляво" управление).

Комунист за кмет се стяга мята торба слъжи на рамо сбогом мамо/БСП/ , сбогом тате/Путя/ вече не ми трябвате!

Ако някога може да се говори за конфлитк на интереси, това са Кадиев и неговата съпруга собственик на ветрогенератори и участник в източването на пари от енергетиката ни. Всъщност това семейство е изцяло на народна издръжка, ако приемем, че заплащайки по- скъп ток за ВЕИ-та ние плащаме и издръжката на това семейство. Какво би следвало ако Кадиев стане кмет на София? Семейството и кланът на Гоце ще се доберат до възможности, като доходите от Синя зона и европейските проекти. Не, че не ми се повдига от Самоковската даскалица, тя отдавна е наясно с всички игри и си трае, защото виждаше какви безобразия правят другите. За съжаление кандидатурата на Кадиев не може да е алтернатива на Фандъкова и по нищо не се различава от предложението бившия шеф на ПЧБ- Венци Йосифов да стане кмет на София. Не го избраха хората и ПЧБ свърши на следващия месец. Същото е и с Кадиев, какво ли разчитат да захранят с дълговете на София хората на Гоце? И да не се вижда, после ще гръмне, защото е ясно, че Кадиев е неизбираем кандидат за кмет.

Натегач и кариерист! Поредният самовлюбен политик!

Този реши да се самоубие до край! Всъщност, АБВ събра под крилото си голяма част от енергийната мафия и е резонно Кадиев да се пресъедини също...

Това Лайно, ще стои чудесно, като фон, зат Гоцето Жълтозъбий, и, Йбало Белогъзий ? Сигурно ще им донесе и зестра, на жена си Ел-Хъбъ? Браво Мишо, браво БСП, гонете ги тия, олигарсите! баба Тодорка, БСП кандидат- членка, от 6 години?

Шанс Кадиев , както обикновено до сега нямаш . С Първанов и АБВ-то му удвояваш липсата на шанс.Тогава г-н Вечен участник в избори кво праим -патеричка на ГЕРБ , а не алтернатива на Фандъковица.Това БСП-рите си таковахте таковата , без чужда помощ , но си го заслужавахте.Остана единствено другия пряк наследник на БКП - ГЕРБ да утвърждава властта комунистическа.

Аз мислех, че ще отиде при ДПС а пък тоя ме изненада. Отиде при Гоцик. Така ще си запази търговията с енергия.

По -стилно е АБВ да издигнат кандидатурата на агент-президента първанов...

Вчера Кадиев каза ,че не е от АБВ и никога няма да бъде от нея.В статията пише друго.Мислех да гласувам за него, защото мислех, че иска да разбие мълчанието и застоя в БСП.Е, и той лъже.Стига вече!

На 8-ми септември депутатът от БСП Георги Кадиев обяви в социалните мрежи, че отново ще се кандидатира за кмет на София като независим кандидат или издигнат от широка коалиция от равнопоставени политически партии.

Koмунделите се цепят. Кашкавалът малко и не могат да го разделят. Крадлива измет.

По-скоро се чистят от разни продажници и елементи работещи само и единствено за себе си. Идват нови, млади, доста по образовани и инициативни, които само да им бъде отворена вратата и тая партия ще се възроди. Жалко е, че хитреците остават и се натискат, но и те скоро ще имат същата съдба.