Купуваш Мерцедес и БМВ, поощряваш детския труд

Купувайки нов смартфон или нов автомобил, мнозина от нас не подозират, че без да искат поощряват експлоатацията на детски труд.

Обратно в новината

Коментари - Купуваш Мерцедес и БМВ, поощряваш детския труд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капиталът се страхува от липсата на печалба или от твърде малката печалба, както природата се страхува от празните пространства. Но щом разполага с достатъчна печалба, капиталът придобива смелост. Осигурете му 10 процента и той е готов да влезе в действие, при 20 процента той се оживява, при 50 процента е готов да си счупи главата, при 100 процента ще потъпче всякакви човешки закони, при 300 процента няма престъпление, което да не е готов да извърши дори и при заплахата да увисне на бесилото

Купувайте телефон "ЗВЕЗДОЧКА" и ЗАЗ десета употреба! Така няма да поддържате експлоатацията на съветският труд:)))

Тука всички гоуфаджии с по 15 годишни коли плюят по Мерцедес. То се знае господа че гроздето е кисело. Аре нема нужда. 6 години карам мерцедес - проблем до сега нямам.

Естествено. Това е Колата.

Аз пък си купувам нови корейски коли. Освен че нямам проблеми, 7 години са покрити от гаранцията.

Северно корейски, нали? :)

и какво като детето работи в сервиз??? аз цялото детство съм си го изкарал в на баща ми сервиза.... 1-научих занаят 2-почти всичко съм си купил сам с парите които ми е давал (говоря за колела, мотори, компютър - всичко което родителите не са можели да ми купят с техни пари...) труда учи на ред и дисциплина!!! проблем е ако детето работи насилствено и не ходи на училище...

Ала-Бала. сигурно тези дето иследват и търсят права,си пишат изводите с молив на хартия,а не на модерен лаптоп и тека не поощряват детският труд!? Ама,че смешно.........

И какъв е проблемът?! И аз своето второ колело си го купих със СВОИ пари, които сам си СПЕЧЕЛИХ, защото татко каза, че и това което имам става, а ако искам ново, трябва да си спечеля ...

Купувайки си Мерцедес получаваш ексклyзивен пакет- гаранция, която не покрива нищо, гарантирани проблеми по всяко време за щяло и нещяло, ненормални цени за резервни части, несигурно пътуване, щото не знаеш къде и кога ще те остави на пътя. Честито на будалите!

Тая марка вече я купуват само циганите.

И тук-таме, някой заблуден китаец, който си мисли, че е успял в живота. Понякога и комплексирани младу турци, на кредит за цял живот, за пред айшето.

Мерцедеси имаше до края на 90те. След това е масова конфекция на равнището на китайска кола. Фалш, проблеми, надути цени, абе шиит от всякъде.

Мерцедес?- Тея не са ли фалирали още бе? По са зле от Москвич.

Колко трябва да си оскотял за да си купиш Мерцедес?! Егати таралясника.

Защо забрана само на детския труд? И ние възрастните не искаме да работим в кобалтовите мини за качествени акумулатори! Забрана на труда за всички!

Мерцедес- щастието на всеки автосервиз!

...бяха надраскали по асфалта - ''кожата е смърт, месото е смърт''. Тези явно се мислят,че са безсмъртни.

Капитализма ражда богатства за капиталиста ,мизерия за работниците и комунизъм като алтернатива ! Зацикляне с жертви !

Ама носите дрехи от Ейч енд Ем нали?Знаете ли как се шият и при какви условия работят ДЕЦАТА!!!

Мерцедеса е едно недоразумение и техническа излагация на немците. С него производителя и притежателя могат да се срамуват порядъчно.

Ако си купя руска Лада, поощрявам руските алкохолици ли? Да се трудиш от дете не е нещо лошо. Лошо е да не си образован и да прпуснеш образованието си, за сметка на работа.

КО речи????

ПО-ДОБРЕ ДЕТСКА ПРОСТИТУЦИЯ, ОТКОЛКОТО - ДЕТСКИ ТРУД :))))))))))))))))

А бе варненските общинари туриха пепелници пред училищата вие се кахърите какво направили Мерцедес и БМВ. Даже излязоха със специално становище защо са ги сложили. Да не мислите, че е грешка.

със точност, със точност, със неграмотни драскачи в дир-а

Хамър ли да си купя тогава?

ДАДА, а като ядете хляб от хартиено пликче, поощряваате изсичането на горите

ЯшТЕ САМО СУЖУЦИ ТЕ СА ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ С ЕСТЕСВЕНА ООБВИВКА : МОЖЕ И ЛЮСПИТЕ ДА НЕ ПЛЮЕТЕ ДЪВЧЕТЕ ДА ЗАСИЩА ПОВЕЧЕ

Купуваш Мерцедес... и се прецакваш зловещо, получавайки един скапан курник за много пари. Чеп за зеле не става от тея щайги. Накичени и напудрени отвънка, а иначе некачествени като китайски часовник от битака за 5 лева. Абе въздух под налягане и пишкоудължител за комплексари.

Да беше му сменял маслото чат-пат

Е на 10000км или 1 година не е ли достатъчно? Или трябва всяка сутрин?

земи си москвич чух че били хубави.ама и там екслоатация на децки труд-некви пионерчета ги правели по трудово......

Мноу си прозд бе. Само тея ли 2 марки коли съществуват?!

елате и вижте колко бедни хора има тук в капиталистическа бразилия ... и колко деца не знаят що е то да ядеш 3 пъти на ден ! при все че е топло , и има много природни ресурси ! та не знам къде ще стигне българия ... без ресурси и без хора ...

има ли още будали да купуват мерцедес?!? А бмв си е диагноза, що сте го споменали въобще.

Има та, балъците никога не свършват.

Е па нали и аз требва да ям хлеб бе.

качих се на сръбска застава -55,купих си я чисто нова ... не беше мерцедес , но започнах работа на 25 години ... и си взех детctвото и младините na 100%! играехме на топка , криеница , къпехме се по цял ден , ловяхме риба ... ха ха ха

и 1000 минуса да сложите не си давам детCTвото за умирисаните ви коли и смартфони ... ха ха ха

Голям живот...И не стига, че мизерия, не стига, че не вдявате що за мизерия е, ами е било на кредит..И сега ще си плащате вересиите. А германците, французите, японците ще ходят по екскурзии..Щото са бачкали и имат пенсии..Не са лапали муи край ряката

май не те слуша много главата!

Орс,както винаги блесна.

Добре, ще си купуваме лади . Те са правени от възрастни хора..Е, вярно, че имат детски акъл , но иначе са възрастни

Може и бонус да получиш - забравено шише водка

АМа празно ...

Че какво им е на Ладите - евтини, прости, здрави...Не са натъпкани с електроника, да се чудиш как я оправяш. Не ги бърка сняг и студ Кусура им е , че ръждясват , но те и другите нови автомобили са същите.