"Мерцедес" удари мотор при изпреварване на пътя Плевен-Ловеч, две жертви и тежко ранена

Загинали са водачите на колата и мотоциклета, а в болница е пътничката от лекия автомобил

Обратно в новината

Коментари - "Мерцедес" удари мотор при изпреварване на пътя Плевен-Ловеч, две жертви и тежко ранена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният ужас на пътя,уви.

Няма ли протести за забрана на мотоциклетите?! Жълтопаветните платени протести могат да го постигнат.

Е Бългейрия есеки е баТка

Развива се нацията. Браво!

по някаква си тяхна мода моторджиите взеха да карат масово със изгасени фарове ..................оня ден цяла група на магистралата караше така... вече и номера нямат и никога в булгаристан не съм виждал кат да спира моторджия, тротинетки и тея с Куулетата...

Уаау, 21 годишен донор, ще има много хубави бъбреци, дробове и сърце. Мозъка разбира се, не става, но нищо, няма проблем.

"Лекият автомобил... при изпреварване е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в... мотоцикллет" Трябва т.паците като вас да забранят!

Има Господ! Подигравай се! Скоро може и ти да не станеш донор!

... е трудно да го повярвам. на 2/3 от моторите и скутерите (всичко малко по-ново) като врътнеш ключа и фара светва. Не можеш да го загасиш освен ако нещо не си човъркал целенасочено. Та няма такава 'мода'. Вероятно си случил на такива

Дали не поставихме рекорд тази година по брой катастрофи и загинали на пътя Плевен-Ловеч?! Като се сетя преди години колко често шофирах по това трасе... сега вече доста рядко. Ама то като има да става ... и саксия може да ми падне на главата.

В друга статия пишеше, че тази година на пътя досега са загинали 350-360 души ( не помня точната бройка). Направо ми е трудно да го повярвам. Явно се отразява всяка смърт по новините, понеже на ден четем за поне 3-4 смъртоносни катастрофи, обикновено с няколко загинали. Аз мислех, че вече са станали над 1000. Другото ми впечатление, че причините за катастрофите стават все по-безумни. Водачите са все по-пияни, по-дрогирани и по-нагли.

Киселяци в мерцедеси и луди, качени на картечници. Загуба - 0.

Скоростта на мотора вероятно е била превишена, а самоувереността на водачите на мерцедес при изпреварване пословична......

Тц, всичко е на пихтия и не става за нищо!

В Мерцедес се возят комплексирани селяни, които разбират марката като превъзходство над останалите. Това им е и поведението на пътя.

Като знам какви шофьори карат по пътищата ни трябва да съм ненормален да се кача на мотоциклет.

Ами то и на кола е същото - ако някой те блъсне челно... Замислям се - ако всички нормални спрем да караме кола за около 4-5 уикенда другите дали ще се избият?!?