"Мерцедес" удари мотор при изпреварване на пътя Плевен-Ловеч, две жертви и тежко ранена

Загинали са водачите на колата и мотоциклета, а в болница е пътничката от лекия автомобил

Обратно в новината

Коментари - "Мерцедес" удари мотор при изпреварване на пътя Плевен-Ловеч, две жертви и тежко ранена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като знам какви шофьори карат по пътищата ни трябва да съм ненормален да се кача на мотоциклет.

Ами то и на кола е същото - ако някой те блъсне челно... Замислям се - ако всички нормални спрем да караме кола за около 4-5 уикенда другите дали ще се избият?!?

В Мерцедес се возят комплексирани селяни, които разбират марката като превъзходство над останалите. Това им е и поведението на пътя.

Скоростта на мотора вероятно е била превишена, а самоувереността на водачите на мерцедес при изпреварване пословична......

Киселяци в мерцедеси и луди, качени на картечници. Загуба - 0.

В друга статия пишеше, че тази година на пътя досега са загинали 350-360 души ( не помня точната бройка). Направо ми е трудно да го повярвам. Явно се отразява всяка смърт по новините, понеже на ден четем за поне 3-4 смъртоносни катастрофи, обикновено с няколко загинали. Аз мислех, че вече са станали над 1000. Другото ми впечатление, че причините за катастрофите стават все по-безумни. Водачите са все по-пияни, по-дрогирани и по-нагли.

Дали не поставихме рекорд тази година по брой катастрофи и загинали на пътя Плевен-Ловеч?! Като се сетя преди години колко често шофирах по това трасе... сега вече доста рядко. Ама то като има да става ... и саксия може да ми падне на главата.

Уаау, 21 годишен донор, ще има много хубави бъбреци, дробове и сърце. Мозъка разбира се, не става, но нищо, няма проблем.

Има Господ! Подигравай се! Скоро може и ти да не станеш донор!

Тц, всичко е на пихтия и не става за нищо!

по някаква си тяхна мода моторджиите взеха да карат масово със изгасени фарове ..................оня ден цяла група на магистралата караше така... вече и номера нямат и никога в булгаристан не съм виждал кат да спира моторджия, тротинетки и тея с Куулетата...

... е трудно да го повярвам. на 2/3 от моторите и скутерите (всичко малко по-ново) като врътнеш ключа и фара светва. Не можеш да го загасиш освен ако нещо не си човъркал целенасочено. Та няма такава 'мода'. Вероятно си случил на такива

Развива се нацията. Браво!

Е Бългейрия есеки е баТка

Няма ли протести за забрана на мотоциклетите?! Жълтопаветните платени протести могат да го постигнат.

"Лекият автомобил... при изпреварване е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в... мотоцикллет" Трябва т.паците като вас да забранят!

Поредният ужас на пътя,уви.