Коментари - "Мерцедес" се заби в магазин в центъра на София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е продавачите на нови автомобили да правят поне 1 час инструктаж на водача. Новите коли са с разни радари, асистенти и 360 градусови камери, но не виждаш почти нищо от страничните и задното стъкла. жената е била в стрес и ужас... иначе хубава кола и номер... ;-)

ОТКАЗАЛА И Е ГЛАВАТА НА ТАЗИ КОКОШКА, НЕ СПИРАЧКИТЕ......

Ей-й-йййй УСПОКОИХ СЯ! Този път Мерцедес... Че тия баварски талиги ми бяха писнали вече!

Уникално тъпа кифла!

Това е много нов автомобил. Има само два варианта: - някой е отрязал тръбопроводите на спирачната система; - шофьорката е била в състоянието, в което е бил и онзи, който уби Милен Цветков. Или както имаше един филм с Чарли Чаплин, двама бяха толкова фиркани, че единият казва на шофьора "внимавай, как караш", а шофьорът му отвърна "аз ли карам"? На филма излизаха балончета с репликите им.

МПС-то има 2 педала - газ и спирачка. И пичока се е стреснал и е объркал педалите. Случва се. Не е първата.

Името на магазина казва всичко :) https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%B6

Така на следващите избори ще катастрофира и другарката Нинова - дружка на кифлата от Мерцедеса.

да бе, спирачката отказала, все другите им виновни, колко често се случва да откаже спирачка, айде да не ни занася... Все бързат, нервни тия жени, недотаковани, кара се внимателно, особено на малки пространства, дистанция се оставя, нека да има.

Тази кола е с автоматична скоростна кутия. Какето е объркало газта и спирачката и се е натресла. Срам / несрам и аз съм правил такива щуротии преди много време /без катастрофи де/. Пък и редовно си гасях колата с ръчни скорости, когато слизах от автоматика.:)

ахахахаха опитвала да паркира, но спирачката и отказала...сега, дайте да видим кое е олигофрен - жената или редакцията...?? или заедно си поделят вината ахахаххаа

яхнала барната джипетка, Морно тя се труди, докат кара: леко се гримира, под полата нещо си завира. разговори води, с прости диалози. Цял ден тя гладува, плод с костилка да нахапе, да не къркорят и червата. Ала силата и е там, дето не ти требе срам. Карай, карай,щото застаряваш, и колата на нова к..., ще даряваш.

най-опасният опиат зад волана са социалните мрежи. 90% от инцидентите в града се дължат на чоплене по телефоните. Днес бях свидетел на пореден инцидент на прав широк път без никаква друга логична причина освен чоплене на телефон и нула внимание към пътя

Как ще откажат спирачките на този нов джип?!?!. Явно е автоматик и патицата е дала газ вместо спирачката

Катерила е бордюр без засилка. Това при автоматик е класика в жанра. Накое от колелата запъва в бордюра и офцата натиска газта за да мине. Обаче в момента в който колелото прескочи бордюра понеже газта е натисната минимум до средата, колата скача и стават простотии.

Ти видя ли колко бордюр има изобщо. Според мен абсолютно е объркала газ и спирачка.

Пияни, другирани и малоумни... Какво очаквате?

Няма как да откажат спорачките , натиснала е газ педала вместо спирачка

ти тоя мерджан на лизинг ли го взе? другата се чудила, чудила и накрая отговорила: не. на духинг...

Презобила е малко.

малко?

Купила скьп автомобил,сложила ДРН с еднакви числа-вече е човек от Голямата Помийна яма.....но ...акьл с пари не се купува....ще си умре проста и богата....на оня свят ще отиде само проста!!

ТЯ ГО Е КУПИЛА ?! " ИЗКАРАЛА СИ ГО Е С Е"АНЕ " . ЗАТОВА НЕ И ДРЕМЕ КЪДЕ ЩЕ СЕ БЛЪСНЕ ;)

УСТАНОВЕНА Е ПРИЧИНАТА - БОТОКСИРАНИТЕ ДЖУКИ СА ПРЕПЯТСТВАЛИ ХОРИЗОНТА .

То е ясно, че е била жена. Нямаше нужда и да чета статията. Псувате мъжете шофьори, но колкото повече жени шофьори, толкова по-зле ще става. Гледам вече жените зад воална са по-агресивни от мъжете. На пешеходната пред моя блок спират повече мъже от колкото жени. Факт. Патките въобще не се и оглеждат в повечето случаи, на една оня ден даже и на полицаите им направи впечатление и ѝ се разкрещяха. Та и с тая така, пъки ако погледнеш колата ти е ясно, че или е жена или некой женчо, кой мъж би карал такова нещо.

Само първосигнално същество, за което единственото постижение в живота е да пи,ае прав може да съчини подобни нелепици. Който си го може, си го може, няма значение пол или социална принадлежност, даже и акъл не се изисква, достатъчно е да имаш минимална двигателна култура и по-малко опиати в организма.

Ако те блъсне мъж по-малко ли ще те боли? за колата питам, за теб хич не ме

По вероятнно е да ме бутне жена обаче. Преки впечатления имам доста. Като ги гледам как не спират на пешеходна пътека.

Служебен паркинг . Бре ,че спирачката виновна . Смях, да плаща като за човешка жертва, щото такава можеше да има .

ма тя тая спирачка отдясно блокира.... другата отляво си работеше! :))) мое ли ти сложат само два педала - ги буташ с единия крак, и пак да ги объркаш!? :)))

Да бе, блокирала й спирачката :)

Танче, не се ядосвай,кола се оправя. Бъди жива и здрава.

А магазинът кучета го е*али! Той не храни семейства, не! Ще ти оправят скъпата кола от която нямаш нужда, Танче! Ти бъди жива и здрава, че да мож да духаш на татенцето да ти го купи тоз джип!

Споко бе човек.Тя ще си платите щетите. Вземай си хапчетата сутрин по-рано.

Абе спирачката ѝ била виновна. СИГУРНО! На тоя лъскав джип, спирачките му не работят. ГЛАВАТА ѝ НЕ РАБОТИ! Объркала е педалите, щото е поредната тъпа фьорца в скъп автомобил, напълно ненужен за нуждите ѝ. Така става когато българаинът купува грамадни, скъпи и лукцозни ДЖИПОВЕ за 40-килограмовите си любовници и курветини, де нямат мозък за две стотинки, но трябва да карат лъскави коли, рабираш ли...

И хубав номер ѝ купил татенцето - 8383... да го помни лесно, че е ТЪПА!

Паркиране в тясна улица.....и колата в средата на магацин....объркала газ със спирачка))))

Стига се напъвахте, джип е чуждица, както е джипи, ако щете, дженеръл пърпъс, затова и марката е кръстена така, но със заигравка в буквите, а ние сме го взели за този тип коли от нея. Мисля, че и в други езици се ползва за такъв автомобил. Далеч по смешно е, че викаме ксерокса се повреди, какво показа вид(е)озона, смени ли памперса, а по-възрастните хора казват дай една фанта или даже швепс на всяко безалкохоло :-)))).

Дали спирачката е отказала или е натисна Ла газта остава загадка и тъй като властите са особено доверчиви към мерцедесни шофьори|ки| остава нейната версия

Тези нови коли всичко това го пише в компютъра и вече никой не ги пита :) Питат в сервиза :)

Вие за термина ес-ю-ви чували ли сте? Стига с това Джип. Джип е марка. Утре ще напишете Порше Мазда се заби в стълб.

Шефе, само да те светна, че в българският език има много думи, които от марки са станали нарицателни, например - ксерокс, ксерокопие, коняк, ДЖИП, тиксо, зеге, дрелка и т.н. Знам, че целта е да се направиш на еродиран тежкар, ама се чува само “фъсссссс”

Класика! Объркала е педалите!

не и ли видяхте данните? долна червена .... членка.

Крайно време е тези, които причиняват ПТП когато е по тяхна вина да си плащат щетите и да не им изплаща нищо застрахователя. нМасово тъпаци вършат безобразия, а после на нас ни вдигат гражданската отговорност, за д апокриват щетите на луксозните возила, които съответно крадците в държавата си купуват.

“Мерцедес се заби”....Не знаех че безпилотните автомобили са вече факт в България. Или просто начин да се правиш на интересен като пишеш новини...

Ако беше автономно МПС нямаше да се забие , но си уцелил термина - наистина е безпилотно МПС :) На такива бих препоръчал да гледат Има ли пилот в самолета :) преди всяко качване зад волана !

65годишна е карала, била е кандидат от БСП за депутат преди години, въртяла е няколко фирми, мастита атвокатка, била е в общинския съвет на София от БСП преди години, по време на Орешарски е била шеф на патентното ведомство, дружка на Корнелия Нинова

То млад човек Мерцедес няма да си купи. Това са автомобили за старото поколение, което знаеше че единствената по-здрава кола от Лада е Мерцедес и всички това искаха. А, да не забравя и чалга феновете. Друго си е да пуснеш Милко в мерджана.

Спирачката отказа, а? Хммм... тя спирачката НЕ е най-десният педал...

Така де,отказала,ама друг път.Както има левичари,така може да има такива и с краката.

lu4ka

Джип Мерцедес, Тойота Мерцедес, Волво Мерцедес - абе мно'о странни марки!? 'Ма като се замисля, най-правилно ще да е Голф Мерцедес.

Все си мисля, че като паркираш натискаш леко педалите , нали наместваш колата да прави някакви минимални движения, дори и да объркаш педалите,няма да се завреш в магазина....освен ако не паркираш плътно до витрината,на тротоара, да запречваш пътя, че да ти е по-близо с 2 метра....а още малко напред, а още малко напред ...опа влязох малко в магазина аз.

Не можеш да си представиш 2 тона желязо, автоматична скоростна кутия, мощен двигател и жена (па и мъж) зад волана какво могат да направят!

Мерцедесът и е говорил Ахтунг Ахтунг. А тя си е мислила Ах колко съм красива! И директно към магазина!

"но спирачката й отказала"

виж само номера, мутренски трябва да е!!!

Hе е до колата, до смеската е, бяло с малко мастика и глей кво става, мерцедец без спирачки, ей тия немци, как ги правят такива.

Стандартен случай. Натиснала е газта вместо спирачката. Нищо не е отказало, главата и е отказала. Добре, че не е сгазила някой.

Спрете да пишете глупости.... отказали спирачките... няма такава простотия ... не се излагайте!!!

контрата е отказала

...ама сравнително по-млада ,както на години,така и на пробег в сравнение на болшинството от тези лъскави "западняци" ... ...Абе нещо , не чувам да стават ПТП-та с тях бре ...Нито с "Лади" -пък за "Москвич"-и да не говорим въобще ( и такъв съм карал -"дванайсетак -над половин милион км -без драскотина ).По-сигурни ли са или се карат от по-нормални ,отговорни и с ОПИТ хора ? А ? Нещо много несигурни са тия "западни" коли бре ...Еле -немските ... БМВ,Мерцедес, Ауди ...Явно са правени да се карат само от германски шофьори ... Нашите ,младите , май трябва да сядат най-напред на ЗаЗ, Трабант, Шкода и Москвич и Лада (по -напредналите) -така ,както са правили родителите им ...То и пътищата ни са от тогава де ... Само подготовката за водачи и КОНТРОЛА е на много по-ниско ниво ! За образование , интелект ... въобще да не споменавам ... Те това е !

Ей, на потвърждение на изложенето от мен в чисто ироничен стил от този, който ми сложи "минуса" ... "Опериран" е от чувство на хумор - както и за останалото ,което съм споменал ,а вероятно се е припознал в качеството си на "инструктор" или служител на КАТ :)))

То винаги като натиснеш газта вместо спирачката,спирачката отказва.Неграмотни пуйки.Ами ако имаше хора,деца на тротоара?Ама то книжка най лесно се взема като свалиш гащите.

"Спирачката отказала" - пхахахахаха! Отказала! Отказала и е главата на тази крава! Има хора, на които трябва да им се забрани да шофират. За тая ще кажа едно - Кристиянчо в женски вариант.

Нещо пак на мутреса мирише пак? Как така отказали спирачките, ебах го в мерцедесал Ако това е официалната версия фирмата ще ви съди до дупка и ще спечели поне 10 млн емр. Ало, каскета, как ме чуваш? Овладей малко поне ситуацията.

Джип или Мерцедес? Уточнете се!

Не си първия,който пита за "марката"..не само в тази статия. Всичко що е на 4 колела,и е по-високо от кола е-джип /за повечето разбирачи/. Но виждаш ли,защо да си губят времето да го пишат SUV.

Спирачката и отказала! Тези Мерцедеси големи боклуци, бе! Тъпа гъска! Поне да беше измислила нещо по-добро.

След Джип Ауди и Джип БМВ, вече има и Джип Мерцедес. А компанята Джип знае ли че има такива модели? Или те са някакви ментета?

Тя па една компания... Питай ФИАТ.