СЗО: Ако нищо не се направи, Ебола ще убива хиляди седмично

Над 20 000 души ще бъдат заразени с Ебола до ноември, ако не бъде направено нищо за засилване на мерките за контрол върху епидемията в Западна Африка.

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Ако нищо не се направи, Ебола ще убива хиляди седмично | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Соред мен, някой има интерес да разчисти Черния континент, затова и не бързат да намерят решение, а може скоро и да не го намерят. Да се молим да не застигне и нас.

По последни данни заболелите от ебола са толкова много, че е трудно осъществима тяхната изолация. Проблемът се влошава от традицията да се мият и бръснат телата на мъртвите. На практика трябва пълна изолация.

Най-важното е да не позволим да влезе в България с емигрантите!

От заглавията е видно че истеричнат а манипулация се води от малоумници провели преди това подобни манипулативни кампания . Заразата е много опасна но тука с е цели заразяване на милиарди с вече подготвени поразяващи зарази тн"ваксини срещу"

американците са виновни -вместо 2 месеца да тестваха-можеха да приложат лекарството на така и така обречените хора и нямаше да е в такава фаза заболяването

Идеята не е да се излекуват болните, а да се стресират правителствата да си купят едни ваксини за едни милиадри... това е.

Дано у нас се регистрират само 240 случая, и то само в една определена сграда.

малко са хиляди

Точно така, докато някой не се сети за атомната бомба, тая ебола ще ни оправи всички...

Средно убити в БГ на година от ПТП - 900 души. Средно ранени, с различна степен инвалидност - 10 000. Блъстнати пешеходци - средно 500 на година. Каква ебола, какви пет лева. Ще се затрием като народ много преди да стигне до нас.

Върви тежка мотивировка. Значи цената ще е висока. Държавите ще трябва съвсем доброволно да се изръсят със стотици милиони. Приключва ерата на видовете животински грипове и вече никой не им обръща внимание. За това фармацевтичната мафия реши да раздвижи пазара с нов продукт. А това, което четем е рекламата.

от глад всеки ден умират много повече

Надявам се разбирате, че този щам на Ебола се разпространява по въздуха, затова не може да се овладее епидемията вече толкова време. Но това разбира се никой не го казва...

Споко "братя и сестри" лошият матр'ял не го мори ебола. Той мори само качествения американски матр'ял, но ако се чукате с чернички това вече си е ваш проблем.

Ами сега е момента на семейств Гейтс за благотворителност! Какво е е дин милиард за тях, и не само за тях...

Ще оживее който оживее и от това ще има полза - оживелите ще са по-малко податливи на заразяване с тази болест.

Тия предупреждения са още от юни. Ама тогава бяха "конспирация".

А още преди 2 месеца излязоха с конкретни математически модели, които излязоха верни (като цяло). Лошото е, че новите модели са още по-страшни и говорим за 100 хиляди заразени до НГ.

Според ценностите на днешната цивилизация, настава конфликт между фармацевтичните компании и оръжейните компании. Та, дали няма да си зададат въпроса кое ще им е по-доходоносно: да въоръжат населението или да го "излекуват" с ваксини?

по доходоносно е да ги направят като тебе безмозъчни

Cтoлюбoвъ

Такива като теб не веднъж са ме пращали на терапия и лечение. Чети сега и повтаряй след мен. Аз гледам телевизия. Вярвам безприкословно на медиите така, както хората са вярвали на Великата Инквизиция, че земята е плоска. Имам собствено мнение, което ми е наложено. Всеки, който не вярва дословно на новини и изказва предположения е с ментални проблеми. Така и с еболата. Изведнъж гръмнаха новините. Болестта се появи от никъде. Страшно нещо. Завтекоха се загрижени държави да помагат с войска. А пък на другите краища на света същите държави лекуват хората веднъж за винаги-чрез смърт. За днешните ценности писах...

Ами паричките са едни, а мераклиите да ги приберат са много.

Спомням си преди години по време на "епидемията" от птичи грип,която отне живота на 50-60 човека,колко приказки се изприказваха по електронните медии-несравнимо повече,отколкото се говори сега за разпространението на Ебола.

MNogo wnimatelno извънземни наркомани контролиращи прозиводството на ваксини чрез нарочни зарази задължително подавани като 'ваксини" направиха много жестоки конфликти вкл осигуриха избивания на хиляди в Босна косово херцеговина а сега в Сирия И Ирак..

За еболата лек ще се намери рано или късно ама за простотията никога....

природата се бори да се спаси от говорещите животни !

По- лошото е, че никой не може да овладее положението и никой няма никакво предложение за мерки, които да помогнат. Вече е ясно, че вирусът ще избие милиони, тъй като гъстотата на населението помага за лесното разпространение и само липсата на контакт е спасение. Само спирането на общуването между хората може да спре ебола. Просто хората трябва да замръзнат на място.

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТРУПОВЕТЕ СА СЪЩО СИЛНО ЗАРАЗНИ И ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ИЗЧИСТИШ МЯСТОТО ОТКЪДЕТО СА ВДИГНАЛИ НЯКОЙ ТРУП - ПАДНАЛ БИЛО В КЪЩА ИЛИ НА УЛИЦАТА Е С НАПАЛМ ... НЕ СЕ ШЕГУВАМ ...

Напалмът би свършил работа, ако можеше някой да убеди близките да го приемат като част от спасението си, защото вирусът продължава да живее дори и в разлагащото се тяло. Това показва неговия лабораторен произход. По- лошото е, че такава заплаха не може да се овладее в Европа. При най- обикновен грип стотици хиляди се заразяват, да не говорим за подобно страшилище какво ще стане.

Беше птичи грип, свински грип, сега ЕБОЛА. Някой в някоя ПР агенция измисля различни имена на един и същ вирус. Следва скъпа васина в многомилионна серия.

Ако си мъж и заставаш зад думите си отиди и се разходи в Либерия.... Жалко обаче че си прост и не осъзнаваш сериозността на положението....

АКО ПРИЕМЕЧ ЧЕ СЕ УВЕЛИШАВАТ 4 ПЪТИ ВСЕКИ 4 СЕДМИЦИ ..... 5000 Х 4 = 20 000 НОЕМВРИ 20000Х4 = 80 000 ДЕКЕМВРИ 80000Х4 = 320 000 ЯНУАРИ 320 000Х4 = 1 280 000 ФЕРУАРИ ... ... ОБАЧЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО Е ЕКСПОНЕНЦИАЛНО , КОЕТО Е МНОГО ПО-ЛОШО .... ... НЯМА НАЧИН ПРИ 1 200 000 ДА НЕ ПРЕСКОЧИ НА ДРУГИТЕ КОНТИНЕНТИ ....

всеки момент ще направят ваксина, спете спокойно деца!

Фарма мафиотите потриват доволно мръсни ръчички - акциите скачат, псевдомедикаменти, а скоро и ваксини, с неизвестен брой сериозни странични ефекти ще трябва да купуват скоро държавите в паника, СЗО-то послушно осигурява всички условия на фармацевтичният картел да пълни лоени гуши. Има е идн много добър материал на Майкъл Шосудовски за милитаризацията на медицината в световен мащаб и фармацевтичната мафия - потърсете го и го пречетете!

Фактът, че СЗО настоява да не се прекъсва връзката и пътуванията със страните засегнати от Ебола, показва, че твърденията ти имат по- дълбоко основание.