Парламентът ударно прие данъчните закони

Промени в редица данъчни закони прие в последните два дни Народното събрание. Парламентът разгледа акцизи, ДДС, данък лихва, местни данъци и такси.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ударно прие данъчните закони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както никога, промените са добри и всички които плюят, или не са прочели за какво става въпрос, или хал хабер си нямат от финанси.

Промените са "добри"? Е, поне има някакви :) С добри обазования сме, с добри доходи и три деца ... на единия от нас ще върнат 60 лв. от данъка :) Направо се чудя как да ги похарча :) А, и детски не вземаме, защото сме се потрудили да сме знаещи и можещи :) От сега мрънкам на голямата да се стяга за чужбина ..., ама ей, нА ... възпитали сме я патриот и казва, че тук са й корените и все някой трябва да остане и да се бори да промени нещата ... Така мислех и аз преди 15-тина години ... Дано на нея да са й нужни по-малко години, за да разбере, че може да дава всичко от себе си и да живее добре ..., но не в БГ ...

Менто, намалете си заплатите на 340 лв. ! Не заслужавате и лев повече !!!

Браво ударници! Де да бяхте ударници и в друго.Побързахте уБдарно да ударите народа с данъци. Ба си данъчната държава.87

Парламента ударно започна събирането на коледните надбавки за пенсионерите!

Менто, едно предложение - немедлено да се въведе данък върху бременните! Щото всякя бременна това са си поне 2 човека! И в градския транспорт да ги карат да дупчат по две билетчета! А всяко семейство/съжителство без брак да плаща данък като увеселително заведение! Така де - щом семейното жилище предоставя терен за удоволствия значи трябва да се облага! А неплатилите незабавно под съд - за сутеньорство и скланяне към секс! От данъка да бъдат освободени ЛГБТ-тата щото иначе българските политици ще плащат много данъци. Когато български политик заговори за "справедливост" във връзка с данъци, акцизи и доходи, направо ми настръхва косата. Защото от опит знам - следва поредното изтръскване на пробития ми джоб. Как звучи само - 340 лв било "тесен кръг доходи само от трудови правоотношения ". Ми що не види, колко са на тази заплата от заетите по трудови отношения? И защо заради това, че някой получавал доходи и от друго място (освен тези 340 по тр.договор) премахнаха облекчението за всички? Ми да облагат този "някой"!

Боклуци костюмирани!Поредното забиване на зъби в артерията на народа.Господ да ви убие мафиоти гадни!

Плюйте, българи неграмотни!

На боклука.

А, колко процента предвиждате данък въздух??? Може и акциз на слънцетопленето!

Не е ли незаконно закон да действа със стара дата? Данъчното облекчение за минималната заплата може да се премахне от следващата година.

Кърлежи гадни ударно данъци и акцизи , колкото повече в хазна та - толкова повече за краде не . Кога "ударно" ще приемете закони за образованието , здравето , култура та . Или там далавера няма и не си струва .

Не знам какво са приели толкова ударно но днес на парламентарния контрол имаше 30-40 много отрудени и скучаещи депутати в залата. Негодници.

...това не е ново :"Въведохме и едно облекчение от 5% от данъка на довнасяне на физическите лица тогава, когато те подават своите декларации по електронен път и платят данъка до срока, който е предвидил закона за това",

Данъци, данъци, на фона на губене на милиони от проекти. На това му казвам ГЕРБерски рекет. И детските ли влогове ще облагате бе терористи гадни? Докато оня плазмодии отхвърля проекти ни цакат с данъци. Ама кога ли ще виснете на бесилото се чудя!

Само с чудене и писане едва ли ще стане.

ей тъпанар кой спря програмите бе червен цървул герб ли ги спряха бе комунист тъп