Медицинският съвет на "Пирогов" пише до премиера и НС, искат среща с Хинков

Изразяваме остро несъгласие да научаваме от медиите за предложените промени в ръководството, заявиха от спешната болница

Обратно в новината

Коментари - Медицинският съвет на "Пирогов" пише до премиера и НС, искат среща с Хинков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хинков казва 31+ млн загуба, тук пише, че са на печалба. Някой лъже?

Глупака дърт Хинков забърка страшна каша с това уволнение на шефа на Пирогов. Но защо от ГЕРБ не му искат оставката? Да види колко е добре да живее само от пенсията си .

Същото направиха и икономическият, и административният директори, с което ясно показаха, че УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" действително е на позитивен резултат и се развива успешно. Значи одита според Министъра на финансите е установил загуба в размер на 31 милиона лева,а икономическия и административния ддиректор са показали че Пирогов имали положителен резултат.Не са казали обаче колко да е "позитивен",щото в икономиката има Корпоративна печалб ,или загуба.Позитивно може да е отношението на ГЕРБ и ДПС към Директора на Пирогов,но не знам как би могло това позитивно отношение да се отнесе към финансовия резултат.

Не пише ,че са на печалба ,а че имат позитивен резултат,без да се оточнява какво значи това.Такива понятия в икономиката като позитивен резултат няма,а само в политиката.

Защо сеучудвате хора от "Пирогов" от хора , дошли уж за промяна , а правещи тотална подмяна на всичко без да се интересуват болници ли са , служби и прочие!Та след излизане на записа те си признаха че искат да овладеят цялата власт и държава!

Затова, не е добре да попадаш в Пирогов. Там е повече бизнес и политика, отколкото болница.

Иди в някоя частна болница и ще видиш какво е бизнес...

Едните казват че е на печалба ?? министъра казва 31,5 милиона загуби