Медицинският съвет на "Пирогов" пише до премиера и НС, искат среща с Хинков

Изразяваме остро несъгласие да научаваме от медиите за предложените промени в ръководството, заявиха от спешната болница

Обратно в новината

Коментари - Медицинският съвет на "Пирогов" пише до премиера и НС, искат среща с Хинков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едните казват че е на печалба ?? министъра казва 31,5 милиона загуби

Затова, не е добре да попадаш в Пирогов. Там е повече бизнес и политика, отколкото болница.

Иди в някоя частна болница и ще видиш какво е бизнес...

Защо сеучудвате хора от "Пирогов" от хора , дошли уж за промяна , а правещи тотална подмяна на всичко без да се интересуват болници ли са , служби и прочие!Та след излизане на записа те си признаха че искат да овладеят цялата власт и държава!

Същото направиха и икономическият, и административният директори, с което ясно показаха, че УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" действително е на позитивен резултат и се развива успешно. Значи одита според Министъра на финансите е установил загуба в размер на 31 милиона лева,а икономическия и административния ддиректор са показали че Пирогов имали положителен резултат.Не са казали обаче колко да е "позитивен",щото в икономиката има Корпоративна печалб ,или загуба.Позитивно може да е отношението на ГЕРБ и ДПС към Директора на Пирогов,но не знам как би могло това позитивно отношение да се отнесе към финансовия резултат.

Глупака дърт Хинков забърка страшна каша с това уволнение на шефа на Пирогов. Но защо от ГЕРБ не му искат оставката? Да види колко е добре да живее само от пенсията си .

Хинков казва 31+ млн загуба, тук пише, че са на печалба. Някой лъже?

Не пише ,че са на печалба ,а че имат позитивен резултат,без да се оточнява какво значи това.Такива понятия в икономиката като позитивен резултат няма,а само в политиката.