Пеевски срещу френския посланик за концентрацията на медии

Делян Пеевски призова френския посланик да докаже твърденията си, че в България има проблем заради концентрацията на медиите в ръцете на един депутат.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски срещу френския посланик за концентрацията на медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не бях тъп комунист и фен на другаря Станишев бих казал , че това прасе не заслужава да живее.

Нагло момче е Пеевски, много нагло.

е арогантност и нахалство. Знае много добре, че мнението на българите е по-лошо от това на посланика, ама нахален - плюе ни в суратя. Гадно копеле. Абе отиват си хубавите хора, няма ли инфаркт за такива като него. Нали наднорменото тегло врадяло - дрън-дрън. На този нищо не му вреди - само един 9 мм.

свиньо дебела. Къде е френския посленик, къде си ти. Я се скрии - излагаш се - само като си ви представя един до друг ме е срам, погнуса ме обхваща. Ега си майката свинска, която те е раждала. Нахална свиня.

Не. Никога в спор с посланици. Не е красиво и не е редно.

МАЙ ИСКА ДА СИ ИМА РАБОТА С МОСАД И ЦРУ :) АЙДЕ ПО-СКОРО СВИНСКА СВАДБА!!!

Не се пише "сваДба", а "сваТба".

НАГЛОСТТА МИНАВА ВМСЯКАКВИ ГРАНИЦИ НА ПЕЕВСКИ! Разбира се ,че е прав френския посланик!Забележете: той казва ,че се концентрират няколко медии в една група, което е абсолютно вярно! Самият Пеевски изброявайки вестниците в тази медийна група ПОТВЪРЖДАВА ТОВА.ТОВА СА ПЕТ ВЕСТНИЦИ, А НЕ ЗНАЕМ ДАЛИ НЯМА И ДРУГИ. От друга страна посланикът казва,и за няколко фирми. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ НАСКОРО ПЕЕВСКИ КУПИ "ХИНКО" ВЪВ ВРАЦА. КОЙ МОЖЕ ДРУГ ДА ВИЖДА БОРИСОВ ВЪВ "ВЪЛШЕБНОТО" МАФИОТСКО ОГЛЕДАЛО"? ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОСТАЩИНИ СА ,ЗА ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ УЖ ДОГАН И ПЕЕВСКИ КАТО "ПРОРУСКИ" "ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ" НА ФОНА НА ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИКА НА БОРИСОВ.

Прав,прав,ама не може да брои!Явно харесва само вестника с голите мацки,и се се наслаждава на класациите,коя е с по хубав бюст!Ей,ей,тез чужденци!А защо пише в уики, че най голямата медийна група е тази на Икономедия,с вестниците "Капитал и Дневник", а,я да почете франсето и повече за конкуренцията и провери техните бизнес издънки!Ами не е само прасчо,другите да не са "бунаци"щом са се класирали първи,я!И се боричкат,боричкат,и то винаги в момент на издънки сочат другия,ех хитреци срещу стадото!

Вчерашни пишлемета захранени от майките си се гаврят с България??! До кога?Идва ли ново турско робство? Как така тоя си развява байрака нагло и безнаказано? Бойко дай му да купи и България--няма да откаже пък и пари си има /скрити/!!!!

ОК е всичко. Поредната пушилка в лицата ни, за да не питаме - отсега ли са скандалите около Пеевски, хидроинженера Доган и КТБ. Защо досега доблестната ни антикорупционна държава с нейните институции не се самосезира. Защо го прави сега - по поръчка и в интерес на Турция. Много е трудно за ББ, като избере политиката на нагъзването и безпринципните компромиси, изведнъж да го играе принципен и безкомпромисен. Не само че е трудно, ами не е и вярно. Просто отново ни се предоставя избор единствено между грешни решения и грешни хора. И се прави погрешна политика, която може да ни струва националния суверенитет.

Не им обръщайте внимание гн. Пеевски , българинът ВИНАГИ е завиждал на успелите и имащите - това си е генетична обремененост. Какво да се прави - гладен и завистлив народ !

... иди му оближи...долната част на кръста. Може и да ти подхвърли някой кокал. :-))

Щото вие 26г. ближете и без кокал - че и края не му се вижда !!!

А за всички богаташи в България, които се кипрят с накраденото, Конфуций казва: "Когато държавата се управлява разумно, срамно е да си беден и незначителен. Когато държавата не се управлява разумно, срамно е да си богат и знатен."

Възхищавам се на това ,че сте успял или преуспял бизнесмен, на това че сте умен и мнооого надежден политик ,който така успешно сплотява и парламен и общество . Възхищавам се и на Вашият голям патриотизъм ,за който се разбра след скандала с Турция Но определено се притеснявам за заигравката Ви и предизвикателството към чужди дипломати и едва ли това ще е във Ваша полза - Все пак не сте Американски сенатор , а депутат в БГ ! Но все пак всяко действие си има логично обяснение .

Дьо Кабан иска както в всички държави от Централна и източна Еврапа предприятията и медиите да са собственост на френски и германски и американски магнати; да няма национална или българска частна промишленост. Българите да развиват селското стопанство и туризъм. Тоест да духат супата, а печалбите да отиват зад граница, както това се случи с Гърция.

Собствеността на предприятията в Централна Европа е акционерна и всеки може да си купи дялове, Но в Централна Европа средната заплата е в пъти повече, отколкото в България. Например средната заплата в Чехия е 1000 евро. А Гърция я ограбиха гръцките олигарси, такива като Пеевски и след това оставиха на народа да плаща.

Много интересно обаче , защо българите ВИНАГИ са от страната на духащите - било то супа или таратор , без значение ?! Имаш ли отговор - защото аз имам !!

А ти, сельо, що си мислиш, че некой го интересуват посредствените умонапъни на един полудебилен маргинал?

За тези богати в България, като "weary", които не знаят кой е Конфуций: Конфуций (на китайски: 孔夫子, Кун Фудзъ) е китайски мислител и философ, от чиито учения произлиза конфуцианството, повлияло живота и мисленето на хората в Китай, Япония, Корея и Виетнам. Той е една от най-влиятелните личности в китайската и световната история и религия. Приживе е признат като учител на 10 000 поколения. Живял е почти в едно и също време с Лао Дзъ и е бил негов ученик.

Нашият свинчо, поставен до френския глиган, прави дори франсето да изглежда донякъде симпатично...

За Пеевски Конфуций също казва: "Благодатно за държавата е, когато на добродетелните хора не се противодейства. Пагубно за държавата е, когато на порочните хора не се противодейства."

Специално за Делян Пеевски и майка му Конфуций казва" "Може ли недостоен човек да служи на държавата? Не: той се грижи да придобие нещо, а щом го получи, се грижи да не го загуби. А докато го тревожи мисълта за загубата, не се знае какво е способен да извърши."

Дебелата Руска мутра!

DIDA

Джак Ма, китайски милиардер основателят на Alibaba преди време заяви: "Най-лошите хора за обслужване са бедните хора, защото: -Дайте им безплатно и те мислят, че това е капан. -Кажете им, че има възможност за една малка инвестиция - те ще кажат, че не могат да спечелят много. -Кажете им да инвестират много - те ще кажат, че нямат пари. -Кажете им да опитат някои нови неща - те ще кажат, че нямат никакъв опит. -Кажете им, че това е традиционен бизнес - те ще кажат, че е трудно да се направи. -Кажете им, че това е нов бизнес модел - те ще кажат, че е пирамида. -Кажете им да стартират с магазин, те ще кажат, че нямат свобода. -Кажете им да стартират нов бизнес, те ще кажат, че нямат знания и умения. Това, което е общо при тях е: Обичат да питат Google, да слушат приятели и роднини, които са също толкова безнадеждни като тях, да мислят повече от един университетски професор и да правят по-малко от един сляп човек. Просто ги попитайте, какво могат да направят? Те няма да могат да ви отговорят. Бедните хора не успяват, защото имат едно и също поведение: Те цял живот само чакат. Звучи познато, сякаш е писано специално за българи, нали?!

А Кун Фудзъ, по-известен като Конфуций казва: "Когато държавата се управлява разумно, срамно е да си беден и незначителен. Когато държавата не се управлява разумно, срамно е да си богат и знатен." Когато управниците се придържат към правдата, големците са начетени. Когато управниците изменят на правдата, големците са невежи. Познанието може да се обозре, но не и невежеството." Може ли недостоен човек да служи на държавата? Не: той се грижи да придобие нещо, а щом го получи, се грижи да не го загуби. А докато го тревожи мисълта за загубата, не се знае какво е способен да извърши."

Уважаеми коментиращи, не е културно да се подигравате на човек заради физическите му недъзи. Нещо повече - Пеевски има достатъчно на брой недостатъци, прегрешения и престъпления, заради които да бъде оплюван или осмиван. Ще ви дам един прост пример колко речи на Пеевски сте чули? Колко негови интервюта сте прочели? Никак не е случайно това, че думите му пред широката публика от началото на известността му до наши дни, се броят на пръсти. Момчето е толкова тъпо, че кукловодите му не му разрешават да говори, за да не изръси някоя грандиозна глупост.

местане , ти ли ве ??

А ,а,а,не е тъпо!Милионер тъп няма!Дори и мама да е изотзад,пак не може,ако малко или много не става!А и спомням, че вкара един закон срещу офшорките и въпреки че беше трудно мина ,все е нещо!

Делянчо радвай се ,че живееш в България щото ако беше в европейска държава .

DIDA

Искаш да кажеш, че Пеевски е от лошите богаташи, а останали 680 милионери и МИЛИАРДЕРИ в България са от "добрите"?! Пич, не усещаш ли, че ни правят на канарчета покрай този Пеевски!!!

НЕСЪПОСТАВИМИ ПОНЯТИЯ, ДЕБЕЛА СВИНЯ И ФИН С КЛАСА ЧОВЕК ....

Нямаше ли кой да го застреля тоя бе?

Само едно не разбирам-това прасе нарочно ли иска да го мразят или му е поръчано да го мразят? То гуцето е добило сила, щото Коледа е далеч...

До кога народе прост ще търпиш тоз типегьоз?

ИМАШЕ ЕДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОЙТО КАЗВАШЕ "ДОКАЖЕТЕ МИ ,ЧЕ КРАДАТ", И ТО СЛЕД ПРОСЛОВУТАТА ФРАЗА НА ПРЕЗИДЕНТА "ИВАНЕ КАЖИ ИМ ДА НЕ КРАДАТ". В БЪЛГАРИЯ ОНОВА КОЕТО Е ОЧЕВАДНО НЕ СЕ ВИЖДА. ЗАЩО ЛИ? МНОГО ПРОСТО! ПРОКУРАТУРА, КЗК, НАП И ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ПРИЗВАНИ ДА СЛЕДЯТ ЗА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА , СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ДОКАЗВАТ КОЛКО ЧИСТИ И НЕНАПИТИ СА ПОЛИТИЦИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ, СЛЕДОВАТЕЛИТЕ И СЪДИЙТЕ. ДА ЖИВЕЕ СПРАВЕДЛИВОСТТА!

Ненаситна и несмаслена вулгарска свиня срещу интелигентен,фин, хубав и етичен европеец..

глиган грозен

Ето го - дебела наглост. Предава се по наследство, от мама почва.

Припадам от умиление, когато видя този мил и умен наш младеж, реализирал се в живота още на предказармена възраст.Той е олицетворението на българската мечта:индустриалец-милонер и изключително необходим политик, без който едва ли бихме имали Народно събрание.Само не мога да си обясня, защо тази "умна"главичка никога не говори, никога не дава изявления, а се изразява чрез медии. Съгласен съм, че трябва да пазим и съхраним този изумруд на обществото ни, но хората толкова го обичат и искат да го гледат и слушат, слушат ....... Сетих се, а защо да речем не го подсигурим, да живее на остров Белене заедно с мама, като им подсигурим сигурна охрана и ежедневен трудов фитнес с диетична хранителна дажба.

Делянчо е просто,примитивно,алчно момченце,готово на всичко за пари.Големият му проблем е,че е подставено лице и това бавно и сигурно всички ще разберат,че не обслужва български интереси

Не се радвайте на младо прасе,не се знае каква свиня ще стане.

... на радан... амбразурата му е... отзадe, маи...

... аиде, русофилите... скачаите на "иронията на съдбата"... кабан=глиган...

Само че не с гърди върху амбразурата като Матросов, а с д.упе...

Е симпатичен си е наш прасчо,де!Добродушко!Що ни го тормозят?Некви кабани,шабани взели наши булки,и те станали франсета!Ами хубаво, ама нищо не разбира от нашта полит иконом обстановка!Само Делчо имал весници,е как,ами то франсето не чете весници,поне да ги преброи,а защо подценява конкурента на Дебеланчо,дето го плюе,аа чеъе го,че и го изпотяват и "забаеляеат", този компроматния "Капитал", на прокопитата, бандитчета,истеричковци пилит инжинерговата банда слабушковци,каолинчовци,заменкажийковци в защитени местности!Не мой само за едните,другите ще се обидят,че са мюхльовци!Я по смело ,въпреки,че не му е работа,де!

Чета много нелепи коментари.Пеевски е нарицателното име на задкулисното забогатяване на базата на нечестни доходи,нечестни кредити,нечестно печелене на обществени поръчки,нечестно концентриране в ръцете на един с нищо незаслужил нерез,огромни държавни богатства,приватизирайки ги по един много престъпен начин,Аз искам да призова всички отговорни институции да проверят как този дерибей бе избутан в светлините на прожекторите като най- преуспелия,знаещ и можещ българин и да се проследи произхода на първоначалното натрупване на капитала на него и майка му,как са купени тези огромни предприятия.... Да се провери как този неприлично дебел и нелицеприятен нерез ,с елементарен език и поведение стигна до депутат и стана най- богатия човек в Бълхгария и кой седи зад гържба му ?Той е престъпление на Бойковото правителство,че е оставен ан властва ,да коли и беси.Той и групата около него си позволяват нагли декларации по телевизията от тази вечер,пълни със заплахи. Като честен гражданин на Република България имам право на конкретен отговор и прозрачност по всички тези въпроси. Цацаров,Пеевски и Доган - тези хора трябва да отговарят пред обществото за престъплениятя си.

Нъл щяха да го гърмят нещо? К'во станА та не вечерАхме?

Хубаво искаш "отговорните институции" да се заемат с него, ама нали разбираш че тези същите отговорни институции са отдавна овладени от него и такива като него с помощта на т.нар. корупция. Т.е. не очаквай благородния ти призив да бъде чут от "отговорните институции", защото те са "без-отговорни" или ако отговарят, отговарят само на неговите команди.

Без да коментираме нашия Депутат, добре е онова момче със стъклените очички накрая да напомни на този френски младеж (дьо..Незнам Кой) , че не е добре да прави каквито и да е коментари относно вътрешната ситуация в страната , а най малко тяхна работа е кои медии кой притежава, и какво е състоянието на която е и да е Българска система.Това може да прави по отношение на собствената си страна във свободното време като хоби.

много си точен,,франкофон". кога бг посланик е критикувал за нещо някоя си даржaва? няма такав случаи.

НАП проверявал доходите на Делян Пеевски. Само че българският НАП! Познайте какво ще установи проверката. Ако проверката е от турския НАП, щеше да е различно.

турският нап проверявал ли е доходите на джихадиста ер.доган ?

Чета много нелепи коментари.Пеевски е нарицателното име на задкулисното забогатяване на базата на нечестни доходи,нечестни кредити,нечестно печелене на обществени поръчки,нечестно концентриране в ръцете на един с нищо незаслужил нерез,огромни държавни богатства,приватизирайки ги по един много престъпен начин,Аз искам да призова всички отговорни институции да проверят как този дерибей бе избутан в светлините на прожекторите като най- преуспелия,знаещ и можещ българин и да се проследи произхода на първоначалното натрупване на капитала на него и майка му,как са купени тези огромни предприятия.... Да се провери как този неприлично дебел и нелицеприятен нерез ,с елементарен език и поведение стигна до депутат и стана най- богатия човек в Бълхгария и кой седи зад гържба му ?Той е престъпление на Бойковото правителство,че е оставен ан властва ,да коли и беси.Той и групата около него си позволяват нагли декларации по телевизията от тази вечер,пълни със заплахи. Като честен гражданин на Република България имам право на конкретен отговор и прозрачност по всички тези въпроси. Цацаров,Пеевски и Доган - тези хора трябва да отговарят пред обществото за престъплениятя си.

То и аз искам да бъде проверенщателно и коректно ,ама надали.Това е БЪЛГАРИЯ.Всичко това може да стане само след разходка до стадиона.

добре, че са западните посланици да ви казват какво става в българия. иначе ще вярвате, че ленин е жив и че сте съвецка република

,,аа" пак пишеш простотии неподготвен.напани малко мозачето си бабрек и напиши свестен коментар.тук става дума за олигарха пеевски и медиите му,на които бизнеса му започна с парите на маика му ,като шеф на тото-то.маика му беше разследвана за злоупотреби в големи размери ,но парите и ,,някои" я спасиха.интуиктивно логично е,че цялата далавера с богатството му е в дпс-доган.ти ,,аа"си седнал да плещиш за саветска русия и ленин ,за които и децата в русия не са на ти.засрами се малко,ако имаш срам от политическата си неграмотност,

е тук вече съм със пеевски.на тоя спукан френски презерватив КОЙ му даде правото навсякъде да се меша???то не беха гнили ябълки , то не знам какво, сега пък срещу меддиите, ма това не е работа на тоя .....да нема после--леле франциьо къде ни прати?!!

може би Пеевски те вдъхновява , п-ко непоръбена

Не харесвам Пеевски,но от къде на къде франсето постоянно се отваря и си дава компетенциите за щяло и нещяло.Това са си наши български работи.Те май задминават краварите,с намесите си навсякъде,после се чудят защо ислямистите ги пращят.Ами търсят си го.Доста са нагли.

Крал Пеевски почна да се репчи на френския посланник. Е, сигурно това е последната фаза на осирането.

се чудят откъде Пеевски имал толкова пари.Ами умен си е човекът и умее да си ги печели.При капитализма това е нещо обикновено-той е строй на много богати и бедни.Законът им го позволява,а ние,които не можем да забогатеем,пеевски ли ни е виновен.

Модератора ме трие два пъти. Явно страха от Свиньо в БГ вече е огромен. По добре дъщеря курв* от журналист в Бг...

Сега не мога да схвана кой е по-голям патриот/русофил. Те толкова много станаха, че започнах да ги бъркам. Каракачанов, Сидеров, Доган, Пеевски, (педе)Расате, Петното. Ако някой може - моля да обясни!

Кабан vs. Шопар

френският посланик ще да е много достопочтен човек за разлика от всеки български тулуп