Еврокомисар изрази безпокойство за състоянието на медиите у нас

Заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по въпросите на цифровите технологии Нели Крус изрази безпокойството си за медиите в България по време на семинар в Дъблин за медийния плурализъм и свобода, съобщиха "Фокус" и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар изрази безпокойство за състоянието на медиите у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сте чули нещо положително за Атака по медиите? Виж, примерно, за Кунева-Пръмова, предателка на националните ни интереси в размер на десетки и стотици милиарди левове, всеки ден я възхваляват и и лъскат образа, тоест за#ника, нали? Същото за наркотрафиканта Буда, същото за Станишев и други... Медиите в БГ са най-манипулативните органи и носят най-огромна отговорност за разсипването на държавата. Наред с мафията са за разстрел на стадиона, защото са им съучастници, защитници в ефир!

Ясно стана, че Кунева не е предателка и че всичко, което й приписват, е направено преди нея и от други хора. Но понеже в тъпитре държви всяка лъжа, казана 100 пъти, се приема за истина, Кунева продължава да е виновна. Освен това не е Пръмова. Това разбира се ще видим след изборите най-добре, когато проима участие в политиката. Може да се окаже пък Пръмова, не знам...

Ми така е, от БКП насам, Желевизията, Костовизията, Гоцевизията, Бойковизията, не случайно са наричани така. Не случайно още навремето се знаеше, че управляващите ги показват много по-често по нашите телевизии, отколкото Саддам Хюсеин го показваха по иракската ТВ. И как нито една медия не попита новия незаконен премиер Райков дали ИМА АМЕРИКАНСКО ГРАЖДАНСТВО, дали другия министър НЯМА АНГЛИЙСКО ГРАЖДАНСТВО, ЗАЩОТО ИМАТ! И с това НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА ни. Никой не пита и Педидента Плевнелиев...

Петър Бояджиев, Георги Пирински, Жорж Ганчев имат двойно гражданство и затова не станаха министри/президенти. А Марин Райков защо стана? Секскобургски защо стана? Отговорете, ако можете.

защото се е отказал от английското си

България и свобода са две взаимноизключващи се понятия. Журналисти-проститутки, водещи.цензори, главни редактори - полковници от Дс като Хачо, и така нататък. А Европа плещи глупости...

медиите отдавна са станали говорители на политическата прослойка, дерайлирали са от проблемите на хората и всеки ден показват, къде е ходил или какво правил даден министър/сегашен или бивш/ или президент; лошото е, че не знаят какво да правят в момента....и реално медии в класическия смисъл на думата няма...

И слепия /т.е. Нели -еврото/вижда ,че в България свободата на медиите , на словото .....е много съмнителна !Въобще има ли я?Виж обаче има ......Бареков ,Ани Цолова , Кулезич , Канал 1 ,Кеворкян и т.н. мили родни журналя!!!

С две ръце съм за. Искам да зная защо 60 процента от медиите в България се в ръцете на Делян Пеевски, респективно Борисов.

госпожата , ани иска да продължава ме да ядем доматите с колците.

така, както са я подкара ли медиите, хебтем , ще сбръчкат госпожата.

Имам подозрения, че тази женица е видяла фото на детето чудо (по съвместителство следовател/депутат, юрист, собственик на медийна група) Д. Пеевски и майка му и си е "изкарала акъла" от нашите новинари!

Права е жената. Всички медии в страната са на бспа-ри и постоянно ни заливат с лъжи.

Иване ти гледаш ли телевизия? Май не виждаш как ГЕРБЕРСКИТЕ жуналисти манипулират общественото мнение. Бареков, Ризова, Ани Цолова, Люба Колезич, Дияна Найденова не могат едно интервю да направят като хората- прекъсват,изказват мнение да не говориме, че задават неадекватни въпроси от сорта " откъде ще вземете пари" Има си бюджета тая работа и ако не се краде и е останало нещо в хазната ще има за всичко. Но от всичките Ането Цолова плаче за скункс.

Аз гледам телевизия, но лошото е, че която и телевизия да пусна все виждам бесепарски и депесарски лица.

В сайта на ДНЕС БГ,ако пишеш срещу тройната коалиция те трият .Цинизмите и обидните квалификации плюс други нецензурни изрази се оставят. Неграмотността и простотията се толерира,жалко за децата и държавата ни,и още по жалко за умните и образовани хора коитобяха на улицата,нищо добро не ги чака

Добриутро!

В последно време ,нещо май много започнаха от ЕС да ни забелязват. И все ни възпитават,възпитават... поучават, заплашват...какво става,евродемократи?!- питаме ние?

Приеха ни, а сега се чудят защо ли....

Да не би да не си съгласен с констатациите?! Или смяташ, че като беше тук и не каза кой знае какво, нищо не е забелязала?

А пък в Западна Европа сякаш са мбного свободни медиите. Нали и там собствениците са част от същите схеми, даже още по-големи суми се разиграват. Хайде сега, малко да плашим гаргите с чучелото на 'лошите Източноевропейски държави', за да демонстрираме ние на Запад колко сме развити и добрички. Дрън-дрън: този номер вече не минава!

на " А вие защо биете негрите" ли е?

Междувременно българските медии изразиха безпокойството си за състоянието на еврокомисар Нели Крус. :))))))))))))))))

Бабичката на Слави Бинев пак се изказва неподготвена...

Безпокоиш че като гербераст, че доста добре се е подготвила...

Прав си добре се е подготвила, но не визира Герб, а БСП

Медиите имат вина за случващото се у нас. Те обслужват грабителите на прехода. Медиите фабрикуват, това което им диктуват господарити им. Призвани са да манипулират и промиват съзнанието на хората и да защитават статуквото на краденето. Проститутки на "прехода".

Вярно е че мутрите си купиха медиите и журналистите няма начин да хапят ръката, която ги храни. Защо през цялото време ни пишеха за Варна, а нищо за Общината в София. Тя има най-голям бюджет и се краде най-много. Новите детски градини ни излизат златни-1200 евро квадратен метър, а боклука който няма как да се премерии т н.

Каквито са хората такива са и медиите в дадена държава, а такива са и управниците!

Медиите са средство за създаване на неврози и шизофрениране на Обществото.Доказателство е бум на самоубииствата в България.

За да се появява само Станишев всеки ден явно не са свободни медиите у нас.

А, докато се появяваше само боко? Това религиозните боковисти, много къса памет имате! Има, няма един месец.

Явно не си падаш по статистиката - кой е най-медийно представения политик в последните 4 г.? В никакъв случай не е Станишев... и ти го знаеш много добре.

Медиите! То такова чудо като у нас го няма никъде- Спилбърг почива! самозапалвания, полицаите, изнасилвали малолетно дете дори не са наказани и ще бачкат пак, апартаменти от закуски, министри- председатели криминални авторитети, бременни с тумори калинки и още, и още, и още- елате при нас за силните усещания- ще останете изненадани!

То само те да будят безпокойство у нас.....

Каква е тая суица , бахти урунгела.

не може да оценява човек по умствени заложби и способности ли? Това не е добре. Спешно на преглед!