Борисов: Липсата на свободата на словото е заради малодушието на журналистите

Липсата на свобода на словото е заради малодушието на журналистите. Това заяви премиерът в ефира на радио К2, където беше гост по случай третата годишнина на медията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Липсата на свободата на словото е заради малодушието на журналистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така ли? а защо се допусна да бъдат пребити тук и там с бухалки, запалени и гръмнати коли, изплискани с отрови и дори "слепи".......има и още ....или не беше "така"??? ами това е - "малодушни са"....помогнете им де, господин премиер!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лъжец!!! Лично им е наредено да не публикуват определени материали.

Искате журналистика -феминизирайте я, искате образование - феминизирайте го, искате здравеопазване - феминизирайте го, искате административен апарат - феминизирайте го и т. н. И всичко това ще бъде с най-високо качество само при феминизация на 100 %.

?!?what?ъ?!кво??...

Да, прав е Боко! Ще вземе да ми хареса с това изказване :D

то е така и с други неща - комунизма свърши, няма вече кой друг да се грижи за държавата освен самите хора - партията хранилница умря! хора вземете се в ръце сами, стига сте чакали на другите!

Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата Ипон" на Бойко Борисов. След убийстото на Поли Пантев в СИК се скарали за разпределението на 80-100 милиона долара. Жената и братя Пехливанови не давали повече от 10 милиона и тогава Кеца разбрал, че Борисов има група за натиск, информира още БНР. Очевидно стреснат, съдът предупреждава Кеца, че обясненията му нямали връзка с предмета на делото, но Кеца контрирал съда така:Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция. За Турция пътуваше хероин, а от там влизаше каптагон и синтетична дрога. Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски".

Всичко е точно така, само дето хероинът пътува ОТ турция към България, а синтетичната дрога се произвежда у нас и няма защо да ходи към Турция, зашото тя отива към Западна Европа и Русия.

По делото Килърите" Васил Костов - Кеца пожела да даде обяснения пред Шуменския окръжен съд.Той разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща във Виенска градина в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК, съобщава БНР. Васко Кеца разказа пред съда как тогава обсъждали как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин.

Ха-ха, след лекарите идва ред и на журналистите...които все пак не писаха много-много за показанията пред съда наскоро на един, който разказа как мутрите са събрали пари за избирането на Бойка за мвр секретар, и че ББ е контролирал синетичната дрога за Турция...

в това има нещо вярно. Това че си даваш г... под наем да те... носиш и ти вина. Това че не искаш да получиш тояга по гърба има извинение. Но пък има и начин нито едното да правиш нито другото да понесеш, ако знаеш как да казваш истината и да останеш здрав. Всъщност ББ казва една истина- достатъчно е да държиш собствениците, те журналята сами ще се подложат... А собствениците се държат защото всички те или са едри бизнесмени и треперят за бизнеса си или са накиснати в далавери и треперат пред правосъдието, което пък се съобразява със силния на деня.

ЕВАЛА БАТЕ БОЙКО!!!

гая мутра Борисов е компетентен във всичко!! тоя трябва да го изберат за президент на ....САЩ!

Тази не беше ли журналистката, която разпардушини Бойко по време на пресконференцията след изборния ден?

Abe tozi karatist i tuk li se namesi.E, tazi mutra niama nikakva miarka i teglilka. Ot de se vze tazi prostashka napast.Gospod neshto ni nakazva.

Абсолютно е прав! Български журналисти, съжалявам, но нещата у нас стоят точно така! Интелигентни хора сте, като се огледате - ще се съгласите с казаното от Бойко Борисов.

Не можем да се съгласим, защото не казва ЦЯЛАТА ИСТИНА. там "истината" се казва от "своя гледна точка"-тази на оилгарха Борисов

Тая Беновска не беше ли силиконовата лелка дето пререди всички на пресконференцията за местните избори? Еми тя има пари - кредитна милионерка е от времената на ранната демокрация!!

За да си печеливша журналистка,трябва да търсиш сензацията!Задай въпрос и предизвикай полемика и диспути, да речем,как Бате Бойко може да бъде едновременно слуга и на руснаците,и на американците!?:)))Потърси някое старо негово гадже,-дето Бойко се е изложил пред него,или някой пожарникар от някогашната му бригада,който не го обича...или някой негов съученик,дето Бойко го е бил в голямото междучасие!...Варианти-стотици!:)

Като извод бих казал, че медиите на България са огледален израз на вида а политическото и пространство. В него има само мафиотски бизнес партии на едрия олигархичен капитал, които не са идейни партии, а търговски дружества. Такива са и медиите които обслужват това политическо пространство и всички са притежание на политици мафиоти. Българското медийно пространство сега е притежание на три олигархии БСП, ДПС и СДС, тези три обслужват останалите олигархични кланове срещу пари.

Да стане и журналист на годината! Да ..........ГЕРБЕРИ пак ни вкараха в соца.

"Kаправете си един конгрес, направете си една кръгла маса, изговорете си ги всичките тези работи" и да не забравите КУРБАН - туй е универсална рецепта.

ха ха ха ха

А Бареков малодушен ли е или купен от ББ, че нещо не мога да се ориентирам?

Бареков и останалите журнаилсти работещи в българските медии са притежание на олигарсите им, нямат свобода за своя изява, само казват това, което олигарсите им заповядват.

интересно защо "телеграф" дълго време е от наистина евтините вестници... една критична дума не казват при това. може би - заради малодушието на читателите? или поръчка отгоре?!

"Телеграф" е собственост на Пеевски, което значи, че е собственост на Доган-един от медийните олигарси. Доган сега се намира в бизнес прегръдка с Борисов, двамата са бизнес партньори. За това не четете критика в "Телеграф" срещу Борисов. Няма партии в България, а на мястото на партии има ътрговсик фирми пиртажние олигархични кланове, които притежават "партии" превърнали ги в търговски фирми. Лидерите на големите партии -Борисов, Доган, Станишев, дядо Цар, Костов са глави на бизнес олигархични кланове и представляват "обединена българска мафия С ВЛАСТ", понеже партиите им ги овластяват. Колко просто и логично, нали?Но е и цялата ИСТИНА!

А малките партии в парламента като РЗС, АТАКА и доста вън от парламента, са родени от големите партии за да ги обслужват и получават някоя троха от трапезата им.

Много чисто и много просто, като член на Идея за България след баня!

Безмислено е да се пише. Най-малко заради бомбите или заради случаят с Мишо Бирата, като след последния вместо да се дават обяснения се радва а акъл на журналистите. След като няма кой да чете, няма смисъл да се пише за края на това управление. Ще се случи и без управляващите да прочетат това във вестник.

От Борисов е фукнята, а от Дянков е пръднята, от Цветанов суетнята, да се чудят журналята! Бата мата за страната!

:-) !

Прави се друго. Купува се една медийна групировка, например от Делян Пеевски, изкупуват се всички неудобни вестници, които предварително да докарани до фалит, политиката им се сменя с "Осанна, Вожде", а малодушните, пардон, журналистите със собствено мнение остават на улицата. Освен ако не сведат глави и не отидат да пишат за жартиерите на Мария Илиева, или новите прашки на Азис. Това гарантирано се чете! И е политически безопасно.

Великият вожд е намерил решение на поредния проблем. Вие журналистите ако сте недоволни и малодушни вземете, напуснете и ипотекирайте в КТБ ЕАД своят акъл и бъдете свободни. Този за какви ни взема! Накрая ще се окаже, че в България най-свободно мнение човек може да изрази във форумите, защото дори администраторите /няма предвид тук/ да са собственост на ББ, ще пропуснат без да искат някое различно мнение.

Аз-лично Ви предлагам ( Както и на в-с-и-ч-к-и ! )) обсъжданията/мненията да започнат да имат реално-конструктивна насоченост и то -- с ясни процедури и измерения . ( Знаете къде и как, нали ? )

Мадам-журналистката се прави на много важна!Какво щял да прави един журналист като останел без работа? Ами много просто- каквото прави всеки останал българин без работа или напуснал под натиск и т.н.: регистрира се като безработен, сменя квалификацията, опитва се да оцелее както стотици хиляди българи. Обществото ни бъка от юнаци и мацки с мераци да стават Пи-Ари, сутеньори, водещи, магистрални девици и още не знам какви си паразити. Работа на управляващите е със закони и власт да стимулират и наблюдават науката , да дават път и да създават условия на инженери, архитекти, лекари, физици, химици и т.н. за да се измъкнем от помийната яма. Всякакви други приказки са залъгалки за да могат политическите хитреци по-дълго да бозаят докато са на власт.

Аз пък препоръчвам на безработните друг тип"преквалификация": 1)контрабандисти 2)документални измамници 3)мутри 4)жрици на любовта 5)"професионални"подстрекатели на бунтове и размирици... ...доста по-лесно е и далеч по доходоносно... ...после, с парите изкарани от тези богоугодни дейности,да си купят къщи по селата и земя,много земя и много животни,за да станат ФЕРМЕРИ!САМО В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО Е ИСТИНАТА!Всичко останало,"Ай-Ти специалисти,инженери,лекари,банкови служители...,е лъжа и измама!... :)))

Прав си Атанасов, но има една подробност не всеки има необходимите качества за инженер, архитект, лекар, физик, химик и т.н., а и голяма част от тези които имат потенциала не искат да упражняват тези професии, защото там няма купон, известност и т.н. Като падне моста или умориш някого не можеш да се оправдаеш с политици, работодатели.

Бе аз досега не съм чул за осъден лекар или строителен инженер...

Но вие май наистина не разбирате кога човек казва истината? Наистина съм бе работа и наистина тук пиша без комерсиална цел. Ронин, сладирски са ти предложенията, но да отида в комунистическа медия, значи да изповядвам идеологията й. А аз не я изповядвам. Същото се отнася и за Доган и за другите предложения. Това пак са цензурирани медии, но от други партии Искам да работа в така медия, която не се страхува да критикува днес Бойко, ако е сбъркал, утре Станишев, ако е стъпил накриво, други ден Доган или Костов. И всичко това в една медия. Има ли такава? Ако има, посочете ми я. Но до идването на ГЕРБ цензурата беше мека и не се забелязваше. Сега е просто страшна. Никой не ми плаща /за съжаление/ да пиша тук собственото си мнение. И нещо за Аврора. Вие - читателите ни направихте да изглеждаме неграмотни. Вие от години търсите сензацията, кръв и сперма в новините или поне развято мръсно бельо. Ако напиша сатия за Валтер и Стендал ще я прочете ли? Съмнявам се.

Уважаема журналистке, ако желаете винаги можете да намерите трибуна, особено в ерата на Интернет. В случая обаче, волно или неволно, потвърждавате казаното от ББ за страха, като не съобщавате коя медия си позволява да уволнява хора по този начин. Истинската журналистика иска смелост и сили да се преодоляват много трудности и дори опасности, тези хора са бойци, а който не е готов за това по-добре да вземе да води готварска рубрика. Извинявам се за откровеният тон и искам да знаете, че няма нищо лично, но от фалшиво съчувствие и ох и ах, никой няма нужда. По-добре е да си казваме директно нещата, защото това е първата крачка към решаването на проблемите.

А пък аз си мисля, че най-големият проблем на медиите е липсата на професионализъм и на елементарна култура - езикова, човешка, социална, както и чувство за отговорност за безумните им писания ... Нито могат да се четат тия простотии, нито да се слушат по телевизиите - само позьорство, неграмотни изречения,фасони някакви и страховити снимки от катастрофи - да ти се доповръща от тях. Откога не съм чела нещо ценно, интересно, някаква рецензия, пътепис, нещо смислено, или анализ, който да съдържа мисъл, а не само конюнктурни лакардии... После всички са им виновни, а главното оправдание е, че "леля Пена от село" трябвало да ги разбира, като че ли журналистиката трябва да слезе до дъното, а не хората да се издигнат малко от това дъно, като четат и гледат ТВ?!

ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ-КРАДЕЦ И НЕГОДНИК НЕ СМЕ ИМАЛИ ЗА УПРАВНИК.ИЗРОД.

То си мълчах, мълчах, ама като прочетох тази наглост и ми причерня. В момента съм без работа, защото отказах да хваля ГЕРБ! ГЕРБ плаща на медиите, които го хвалят и икономически задушава другите, които критикуват. Заем от банка, като си заложа жилището? А икономическата преса на ГЕРБ? В моето ново издание няма да се появи нито една реклама и то ще фалира. Никой няма да смее да рекламира. Такъв е механизмът на ГЕРБ от две години. Преса и смачкване на свободното слово! А сега Бойко ме съветва да си заложа и апартамента. Умно. А защо не направо да се гръмна? По-голяма цензура и страх в нашето съсловие никога не и имало, господин премиер! Работила съм при всякакви правителства, но такова чудо не съм виждала. В момента даже съм сигурна, че Вашите лакеи знаят коя съм, защото следят всички компютри, от които хората казват свободно мнението си. Но не ми пука. На беден човек и смачкан човек не му пука. Просто няма какво да изгуби. Освен работата си, но заради цензурата вече нямам такава.

много начини да "изплуваш": 1)Няма да теглиш кредит,щото после не можеш да го върнеш. 2)За да имаш пари,които не трябва да връщаш,-омъжИмаш ваш се за някой богаташ,или си хващаш за любовник такъв,после си правиш своя собствена медия и почваш с попръжните по адрес на ГЕРБ. 3)Отиваш журналистка в някоя"комунистическа"медия и почваш да плюеш по ГЕРБ,всичко,каквото се сетиш. 4)Отиваш журналистка в някоя руска медия и оттам почваш да плюеш по ГЕРБ,както намериш за добре,изкарваш "гербаджиите"най-големите врагове на руските интереси. 5)Отиваш журналистка в някоя"западняшка",или американска медия,"хващаш думата за гушата"и не я пускаш,обясняваш на дълго и широко,какви "изменници"са ГЕРБ,как лъжат"западняците",че уж са техни хора,а всъщност са "слуги" на руснаците. 6)Отиваш в телевизия СКАТ.Там пускат всичко против ГЕРБ. 7)Отиваш при Слави Трифонов...и т.н. 8)Отиваш при "Чичо Коце"(Тренчев)... 9)Отиваш при"Чичо Меди" (Доганов)... Въобще,толкова много начини има да плюеш по ГЕРБ и да изкарваш пари от това,че ти е бедна фантазията"!:)))

ХА-ХА-ХА.Не ни разсмивай.Ти просто си комунистка.Има разлика между комунистка и журналистка.Не си без работо,това е ясно.Нали ти плащат тук да пишеш срещу опонентите.Комунистите ги владеят тези неща,да се предрешават в какви ли не.Знаем ви вече.Измислети си други начини.

ей такова присмехулно, мнително и самонадеяно същество като българина, едва ли има някъде другаде.на теб плащат ли ти, че плюеш срещу другите бе? или просто упражняваш правото си на свободно изказване на мнение? значи ти можеш ама госпожата изказала се преди теб, не може? така ли?

у нас журналята са на нивото на всяка друга родна гилдия, тоест, полуграмотни, без ерудиция и без култура. такава ниско разрядна журналистика надали има другаде по света.

Според мен си много краен в мнението си за всяка гилдия.Има кадърни хора във всяка област,но те са неудобни за някои,които се мислят за вся и всьо.

навсякъде има полуграмотни - огледаи се при даскалите, при лекарите, при полицаите, при политиците, при т.н. бизнесмени - пълно е с недоразуменiя, с ниска квалификацiя, и това дърпа каруцата ни назад, защото всяка власт си слага своите хора, без значение дали знаят и могат...

Свободата на славото семейство не храни,къща не гледа и ...на народа му трябват пари,за да живее що годе нормално.Всичко се върти около парите.И на мен да ми платят ще пиша всякакви глупости,пък който повярва си е за негова сметка.Нещата са стигнали дотам,че на хората им е писнало от политици,които обещават и лъжат.От 2000 година нищо ново не се случва в БГ,освен лъжльовци политици и тълпа наивници,които им гласуват.Всички в парламента са избрани от тази тълпа,а повечето не ги искат.На други им е все тая кой ще ги управлява,защото те сами са си господари.Въобще всичко е с главата надолу.Безсмислени стачки,недоволства,искане на оставки...како че ли някой ще ги послуша...

Да, така е! Но медиите са "четвъртата власт в обществото", те формират неговото съзнание. Поради факта, че българските медии са започнали с много мръсен капитал и са в ръцете на политическата мафия вече 22 години не можа да се формира истинско демократично съзнание на българското обществото с правилно разбиране "за демокрация", за това "наивниците" продължават да определят пътя на България и да дават власт в ръцете на мафията . Същото положение е в Италия. Вестникарският магнат Берлускони и мафиот номер 1 на Италия, който държи 1/2 от италианските медии, тотално отвори съзнанието на обществото, италианските избиратели съвсем легално го избираха и му даваха власт 17 години, макар неговите управления да срутиха икономически Италия и спряха развитието на демокрацията там.

да се чете...тотално отрови...

Абсолютно си прав в твоето изказване и напълно те подкрепям.Аз съм от тези,дето не ми пука кой ще ме"управлява".Ха-ха-ха!Ще ме"управлява"-"дръжки"!За да ме"управлява"някой,трябва да ме контролира и да ми се налага да изпълнявам това,което той иска!Това няма как да стане!:)))

Знаеш ли какво пише на гроба на МартинЛутер Кинг?

НСа този хал сме заради малодушието на всички.пНе случайно сме били повече от половината съществуване на България ,под робство. Душите ни са робски,подлизурковски ,стойките на безгръбначни ,метаните -ежедневие,блюдолизците начело на хората / включително Синдикатите /,доносничеството издигнато в култ. затова тази " нация " е обречена на изчезване. Вдигат цените -бледи протести ,замразяват пенсии и заплати -без протести,растат цените-приема се за нещо в реда на нещата. народ-мърцина.Площадите празни -отвреме -навреме някой трактор и организирани от партии недоволни.Щастлива младеж.Поголовна чалга.

Липсата на свободата на словото е заради собственица на самите български медиите- всички олигарси и произлезли от сегашната политическа мафия. Те си подбират слугинажни журналисти да им работят по тяхната воля в медиите. Свестните журналисти не ходят в тези медии не поради малодушие, а защото не желаят да се цапат съвестта и затварят бъдещето си. Това не се се знае от г-н Борисов, време е да го научи. Също и да научи, че в правовите държави на Европа се проверява произхода на началния капитал на медиите и с подобен олигархичен мафиот капитал не се допускат медии да съществуват. А заложи ли Борисов в управлението си дори едно от правилата на правовата държава, къде му е закона за произхода на капитала?

Ако този закон се приеме и приложи,то цялата "икономика"ще се срине,защото няма законно придобит капитал във всяка една област(или 80-90%).

Напротив, липсата на този закон вече 22 години преход, разруши България и я доведе до това жалко състояние. Няма да се срине ако има здрава ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА за възстановяване на икономиката. Само по естествен начин ще въведе справедливост в обществото, като направи ново преразпределение на собствеността този път в полза на цялото общество.

Не става с ЕВРОНАДЕЖДА Много ни е слаба паметта Докато е работил в пожарната ББ е бил член на БКП Той ни разказа как не е искал да си предаде партийния билет т е не е деполитизиран останал си е член на БКП сигурно си пази билета, като кмет не промени нищо от "схемата " Софиянски а тъкмо обратното На него все някой му е виновен ТАКЪВ МУ Е НОМЕРЪТ да налучква това което искат да чуят хората Единственото му сигурно качество е че се мисли за по-умен от другите а всъщност е под средното ниво затова е добре да говори по-малко ама не може Тресе го такава суета че сигурно си е сложил огледало на бюрото

Като казваш: И другите медии да си вземат кредит от Корпоративна търговска банка не се ли усещаш, че това ти изявление е злоупотреба с власт. Да се лобира за определяна банка не е в правомощията на министър-председателя.дори е нарушение на Конституцията такова лобиране. МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ, ВАШЕ ТИКВОПОДОБИЕ!

Мутрата не е"банскалийска",а"банкянска"!Банско и Банкя са два различни"щата"на САЩ!И човекът се е объркал,какво толкова,искал е да каже да теглят кредит от "банката на кака ти Цветелина...:)))

А ПРОТЕКЦИИТЕ МУ НА ПРЕМИЕРА НАД НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ НА ЮленАД ОКОЛО БАНСКО ЗАБРАВИ ЛИ ГИ?:))))))))))

Този път наистина бате Бойко е прав!За жалост,това не му се случва хич често,но този път е прав!Журналист,който се страхува от работодателя си,или по някакъв начин е"тероризиран"от него,трябва да напусне.Ако може,разбира се да си направи собствена медия,е най-добре...В България,обаче лично аз не виждам някой да е "хванал за гушата"някого и да не му дава да пише,"да разобличава","да плюе"по някого....Чак пък толкова!По-скоро накъдето и да се обърне човек,хвърчат не"плюнки",ами направо цели"храчки" от"всеки"по "всички" и по "всичко"!То не остана партия,или личност която да не е охулена,подиграна,оплюта,заклеймена!

Мъдър съвет си дал днеска пак, можеби е време да издадем книгата "Съветите на един крайно ляв екстремист".

Мисля,че по- точният израз би бил:"Крайно ляв екстремист" с "ултра десни уклони",мъчещ се да се изказва"либерално-центристки"!Ха-ха-ха!:)))

Грешите, и крайно левите и краино десните виреят в червено, кърваво -червено!

Абе каква свобода на словото искат тези? Трябва незабавно да се затваря устата на враговете на ГЕРБ, които оплюват дейността на Бойко Борисов и правителството, и да им се търси съдебна отговорност. На България са нужни не журналистите, а реформите, провеждани от ГЕРБ!

Ало,"Другарю Сталин",на вашето внимание:Бате Бойко е"демократ",поне на думи,изказвайте се"по-завоалирано",не разобличавайте "Идола"си,така явно!:)))

Това за малодушието журналистите не е верно. По-скоро става дума за проституираща журналистика. Когато това правителство си отиде същите журналисти ще се нахвърлят върху доскоро управляващите персони като гладни хиени!

В"проституцията"няма нищо лошо!Тя е древна,колкото и самото човечество.Нищо лошо няма в това...плащаш си на някоя"готина кака" и тя ти пускат да я"таковаш"!Зависи от гледната точка...:)))

Някой си плаща на някойси за да те искара теб маскара.Проститутката се продава открито, проституиращата журналистика потайно и скрито!

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл.Що е то?

Ти.... Кое от това което е казал, не е вярно?

дали е вярно или не- няма значение. важно е че този тъпак насърчава точно това, което в момента критикува. ти като си тъп и не се усещаш си е твой проблем.

Надали,но ти явно се бориш да оглавиш категориите:тъп,по-тъп,най-тъп и лижещ,по-лижещ,най-лижещ.На първенците в тези две класации сега сърбаме попарата.

Съсел Гейов

Създава отбора Ф.К ВИНЕТУ{ Банкя} С изкараните пари прави звездна селекция{ за предпочитане без български футболисти} тава шампион на България влиза в Шампионската лига и я печели.

Ха ха ха! :)))

върху свободата на словото , Борисов посегна най -вече червената олигархия от която ти 20 години доста взе- я се скрий???-

Да, бе! Да си ипотекират имотите. Нали такава лъжа бяха пуснали двамата с цеко преди парламентарните избори; БИЛИ СИ ИПОТЕКИРАЛИ АПАРТАМЕНТИТЕ, КЪЩИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИТЕ.

сега ли мутро? се сети за свободата на словото !!!

Абсолютна истина - ние винаги чакаме някой ОТГОРЕ да ни реши проблемите, някой ОТГОРЕ да мисли вместо нас, да поеме ОТГОВОРНОСТ вместо нас, а ние да си хапваме и пийваме, псувайки света. Никакво чувство за ОБЩНОСТ нямаме, никакво чувство за СОЛИДАРНОСТ. Вълци-единаци, които пируват с мършите на собствените си събратя!

1+

+1

казано ,много точно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо си противоречиш, или сме вълци-единаци, които сами си решават въпросите /но като е толкова хубаво, защо ли вълците оцеляват предимно на глутници/, или сме колектив, който очаква, специално избраните да управляват държавата, да му решат големите проблеми.

Форума е пълен със шизофреници, виж колко мн хора са съгласни с него, макар че и той не разбра какво каза

Борисов, махни Дянков или ще си идете и двамата!

"работникът може да напусне" Ха-ха-ха! Да бе и после Борисов ще му издърха семейството на човека. Понеже има мн свободни работни места в този бизнес.

Но ако не напусне, няма право да мрънка. Никой не е женен за работата си.

Ти си напусни работата и скоро няма да си женен. Може пък да е за хубаво.