Борисов: При ГЕРБ има висша степен на свобода на медиите и хората

Демокрацията и свободата на словото и хората в България се намират в "пълен разцвет" през последните три години от управлението на ГЕРБ, заяви премиерът Бойко Борисов пред държавния секретар по вътрешна сигурност на САЩ Джанет Наполитано и американския посланик Марси Рийс, цитиран от Медиапул.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: При ГЕРБ има висша степен на свобода на медиите и хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свободата, с която плюете по Борисов, КОМУНОИДИ, във всички сайтове, е доказателство за 100 процентовата достоверност на думите му!

А, онова с sms-те, които пращал към медиите Борисов, дали е верно?

Във висша степен са простотитията, неграмотността и некадърността на ГЕРБ. А Вожда Б.Б. се изживява като българския Ким Ир Сен.

rofl

Явно е, че не знае как се влиза в Мин.съвет!

...да ръкопляскаме на всички кретенски решения,но нямаме свобода да ги променим и да пипнем крадците с имунитет...

И за това ли България по свобода на медийте от 30 място преди 2009, се "издигна" на последно 80 място?!

Проверката и контролът са висша форма на доверие, също така.

.....и колкото и да се опитвате, и да се стараете, поради определени поръчки, да ни изкарате недемократични или непублични, няма как да успеете по простата причина, че щом Вие сте тук и никой не режисира това, което ще питате... - държавния секретар по вътрешна сигурност на САЩ сигурно е под вляние на предишните .

Е не разбрах с какво се нарушава свободата на словото в България?Дайте пример.Слави Трифонов направо си плюе примиера на воля.Да не говорим какво му се случи по времето на Костов.Иначе един скеч не е направил за Първанов и Станишев.А те не са ангелчета и доста скандали станаха и при тях.При Станишев пребиха редактора на "Фрог",а Иво Инджев просто изхвърча.Да не припомням причините за тези случки.Най-голя свобода/свободия/ на словото е имало при Царя и ББ.Да не забравяме,че ББ е ученик на Тодор Живков.А той бе спокоен докато има вицове за него.Просто знаеше,че в момента в който спрат вицовете значи нещо се готви.След като се оказа,че Патрашкова е авторитет в журналистиката.Боби Цанков не е застрелян дребен измамник, а журналист-жертва.И накрая Любо Пъпката "репресиран"водач на издателите в България, здраве му кажи.

Забравяш великите борци за свободата на словото -Беновска,Дачков,Скатаджиите,Диков всичките на хранилка при Трактора.

Цялата тиражна преса е на ГЕРБ: -24 часа -Труд -Преса -Стандарт -Телеграф -Монитор -Уикенд Срещу тях: -Дума -Сега -Галерия Проправителствени телевизии: -БНТ -БТВ -Нова -7дни и цялата барековщина,вучковщина.кулезищина,кошлуковщина. Срещу тях -СКАТ -НБТ -Канал 3 Е ,къде е равнопоставеността?

Абсолютно точно! p.s. никога не съм гласувал за ГЕРБ!

Аххааа... Помним "демократа" Боко как "сечеше" с ръка, кога коментираше "Шоуто на Слави" - "Аз можех отдавна да го приключа, но считам, че не е демократично. Демек - от него да мине.

Герб е синоним на непрозрачност, задкулисни договорки, фалш, медийно и гражданско мракобесие.

И тогава ловеца заведе Снежанка в гората.............. Оп извинявам се това е от друга приказка. Хахахахаха

ББ е сериозно болен вече...

Абе бива ли да излиза надрусан пред камерите бре? Свобода на словото? На човешките права? Демокрация? Наистина?

Той така си е излязъл на бял свят. Или пък толкова бой е ял като малък, че още не може да си избие комлексите.

Стар виц: Открито партийно събрание на управляващата партия. Лекторът пита за въпроси. Става Вуте и свободно задава нережисиран въпрос: "Дека е лебо на народо?". Водещият обявява почивка. След почивката въпросите продължават. Става Геле и пита: "Дека е Вуте?".

Освен това при ГЕРБ във висша степен мармотите са свободни да увиват шоколади в станиол...

Тоя с доста къса памет ще излезе. Май забрави, как пращаше СМС-и на различни журналисти? И свободата на словото е за кръга Пеевски, които лекичко прибраха повечето големи издания. Аааа не може би БТВ е свободна медия, където го превъзнасят, като новия месия? Всъщност не телевизията на придворното му куче Бареков е свободна телевизия. Всъщност видяхме последния до къде стигна превъзнасяйки го - подариха му отговорен пост в телевизия близка до ГЕРБ. Пожарникаря да не се прави на луд - СВОБОДНО СЛОВО в България НЯМА!

В България всеки е свободен да бъде подслушван по всички възможни начини; Всеки е свободен да си плаща здравните осигуровки, даже и ако няма доходи; всеки е свободен да му се облагат спестяванията, а защо не и кредитите; всеки е свободен да бъде изнудван от държава, община, мутри...; всеки е свободен да му се подиграе съда с абсурдно решение; всеки е свободен да кибичи по опашки за детска градина и да разиграват местата като "зелена карта" всеки е свободен да си плаща раздутите сметки за ток, парно и телекоми в срок без държавата да уреголира нещата... Бе свободи колкото искаш. Живей и се радвай

Смешник ..Но защо на гърба на народа ......ББ трябва да отидеш при кучетата си..

Имаме пълната свобода да хвалим управляващите

човека е прав, ама ще го разберете друг път.

НЕ ГО ХУЛЕТЕ! ВЪОБЩЕ НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП. ПИТАТЕ ЛИ ГО НЕГО,КАК УСПЯ ДА ЗАБЛУДИ ТОЛКОВА НАРОД В БЪЛГАРИЯ, ТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

Голям смешник е тоя. Щеше да е смешно , ако не беше зловещо

за каква цвобода говори, тои сигорно е сланчасал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В БГ университетите може човек да излезе също с више...

шменти капели а ла пожарникарски.

пожарникарят е "забравил" да спомене, че висшата степен на свобода е на правителствените медии и на властимащите, а не на народа.

Леле - малее-е-е-е-е .... каква страшна вълшебна приказка ни разказват ..... ай-леле-е-е-е-е .... !

Горкия Боко! Съвсем превъртя!

Браво Боки, навря ги в миша дупка тия от в. Гардиън. Кажи им че имаме и независима и работеща съдебна власт. Всички едри престъпници са арестувани и ще бъдат осъдени от неподкупните съдий и прокурори.

Ivan

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...