Коментари - Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ | Днес.dir.bg

Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ

Москва обмисля ответен удар по медии на САЩ Москва предупреди, че може да наложи ограничения на американските медии в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Американците ще преживеят някак си. А рушняците без гадния американски интернет и сайтове?

РТ не е медия, а канал за създаване на напрежение и противопоставяне. Тя не информира, а пропагандира. Изненадан съм, че все още не е осъдена за клевета и спряна.

В страната на демокрацията се оказва натиск върху медия,показваща различна гледна точка върху събитията от местните.Е, питам, това демократично ли е? Или се връщаме години назад, когато някой имаше монопол върху истината и точка.

Мисля, че т.н. "стокхолмски синдром", вече трябва да се прекръсти на "руски синдром". Иначе казано...да се пристрастиш към тези, които те държат в мизерия и глад, упояват те постоянно с водка, докато тръпат милиарди.

САЩ са това, което са в момента, защото още в средата на миналия век със закон са забранили комунизма. Да закриват руските пропагандни медии. А, в Раша...ако щат да забраняват, каквото си искат и да продължават да си живеят в изолация, промити от КГБ-стката пропаганда, че все са под опасност от война, че все някой искал да ги напада...все някой ги провокирал..докато те продължават да завземат територии и да заплашват съседите си. А, руските г*золизци в България...ако има как ще ни продадат на Путин...дори и за без пари.

Руските гъзолизци са ясни, ами какво правим с американските гъзолизци? Или американците изобщо не правят пропаганда? Къде са химическите оръжия на Садам викаш?

Държава , в която всички телевизии се контролират от несменяемо 18 години диктаторче тръгнала да говори за свобода на словото и контрол на медиите. Ами много ясно , че има само един коптор , който може да произведе толкова низост, наглост и цинизъм без разлика във времето- Тюрмата както я наричаше Захари Стоянов и най-тираничната сатрапия , според Маркс.

Буахахахаххахаха и то в САЩ-кокосовата държава останала без банани.Там не само има свобода ами направо стрелба на живо в ефир.

Не са 18 години. Последният независим президент е Кенеди, след него всички назначения са от Уолстрийт. Доверие в медиите, няма и 15, като се контролират изцяло от няколко корпорации, всичко е лъжа и измама.

В САЩ има такива закони против свободата на обикновеното, гражданско слово, че ти е бедна фантазията. Пример: закон за теторизма срещу животни забранява да се правят снимки във ферми и кланици без разрешението на фирмата-производител. Т.е. ако един гражданин или сдружение на граждани иска да снима изродщините, химията и жестокостта, които се случват на тези места, ще бъде съден като терорист.

Това си е чисто американска демокрация ;).

В Русия чужди медии няма отдавна , преди години насилиха чуждите медии да си продадат капитала на руски олигарси и да си оставят само 20 прпцента от капитала за тях.Всички се изкупиха от приятелчето на Путин - Ковалчук, който притежава сега 36 телевизии. Така в Русия "свободните телевизии" са всички на Путин : държавни , т.е на Путин и на Ковалчук , т.е. пак на Путин. И при Чингиз хан е имало по-голяма свобода на мнението, нещата са по-близо до положението при Ленин и Сталин, пак хубаво , че има интернет, ама скоро и това няма да имат сигурно, почват със забрана на фейсбук. Азиатската сган е враг на всяка свобода, болни хора у нас наричат тези орки освободители.

В Русия медиите се управляват от олигарсите, а в САЩ от корпорациите. Та, къде е онази манна демократична, където "управлява народа": на Изток, или на Запад?

Кой управлява корпорациите? Не са ли олигарси? Как се нарича потомствен милиардер? Кой може да стане сенатор или президент в САЩ?

На това изказване ще повярват Асед,Ким и българските копейкаджии.На времето на русофилите 1887г са им викали рубладжии,ама сига рублата е 2 стотинки и са копейкаджии.

на козяците са центаджии..Дори по зле, продават се за жълти центове:)

Финансираната от Кремъл телевизия е обвинявана от някои във Вашингтон, че се меси във американски вътрешнополитически въпроси....... Добре, а финансирането на либераските партийки като продажниците на Насрални, от лудите крави..като какво да се води, а?:) Да вземе и руснаците да финансират АНТИФА в Краварника, да видим какво ще стане!

Рано си почнал да осмърдяваш. Гледай кво ядеш вечер.

Всъщност дереджето на американските медии в Русия е такова, че "реципрочно" ще рече да им дадат няколко пъти повече ефир, отколкото имат в момента. :D

Ще ограничат, то не е ясно точно какво МОГАТ да ограничат, но повода е че американските медии започнаха да разобличават кражбите на руския елит а те са за над 450 млр. долара.

Хаха а кражбите на американския елит за колко трилиона са смехурко?

Никой не си държо парите при крадци, а цял свят си дъжи парите в американската борса , банки и ценни книжа, щото им има доверие. Пък в Русия дори руснаците не си държат парите , щото такива крадци няма никъде. Затова и Сащ произвежда 15 пъти повече от Русия, където най-големия сектор на иконмиката е корупцията и кражбата, другото са суровини.

Явно водката ти е голям проблем.Ще те репликирам в стил Чърчил-след употреба на водка сутрин си трезв,а идиота, макар и въздържател си остава идиот.

Точно американските помиярски медии в Русия се месят във вътрешния политически живот и прокарват разни техни подлоги ,като Навални ! Иначе Фашистка Америка упорито повтаря грешките на СССР !

Дам, казваш Нивални е спонсориран от САЩ? В Русия не трябва да има опозиция...всички, които са против Путин са извън закона и фашисти? То, с това мислене, руснаците се докараха до тук..същото и е в България, с родните продажници...гледащи само към Кремъл.

на Рашпа как приключи предишната медиина война със США, всъщност хибридна. С фалит... хахах още ги боли дупето хахахаа

Защо не забранят Американските медии у на ? Опитай и веднага ще сменят с помиари Правителството като онази мека китка Плювню , позор за човешкия род ! Комунизма завладя Държавния Департамент на САЩ , не дават хората сами да си избират от къде да получават информация и Медии ! Простотията прелива и в България , много нещастници за лесни пари работят за давидовата пропаганда на разни Грантове на Сорос и ДД на САЩ ! Трудно ми е да разбера че нормален човек няма да уважава свободата на словото и информацията ! Много купени клакьори се опитват тук да обръщат нещата в полза на вредителите , но и много нормални хора започват да виждат как истината лъсва като черна кръпка с бели конци !

бухахахахаха, спукали са се хамериканки медии и фирми да се пласират и рекламират в колхозия! джуджуто да дърпа шалтера и да си пият боярищник на спокойствие :)

Ти симпатизант на Укрите ли си ? Мразиш нашите освободители ? Всички резнаци станахте Укри ! Не ти харесва че Българи уважават нашата Освободителка от Османско Робство , иди си в кочината !

Освободителите на земите ни, Доброджа, Беломорска Тракия Македония, Западните Покрайнини, а след няколко години заради такива родолюбци като тебе ще ни освободят и от черноморието и от Родопите .......... Прекланяме се пред такива Освободители !!!!!!!

Повечето мобилизирани в армията са били укри, а царят никакво освобождение не е искал , а нова губерния , близост до Цариград, проливите и топли морета чрез тази губерния.

Кипи усилен платен соросоиден труд. Но не е ли малко странно да се оплюва освободителката ни Русия, а да се хвали Америка, където по малко от 0,1% от населението някога е чувало думата Bulgaria. Естествено, без да знае какво означава, нито пък го интересува. Сякаш е малко странна тази обратна резба на нашите приятелчета соросоидите, а?

Ако не беше Магахан, светът щеше ли да знае какво става в България? Ако не беше Берлинския конгрес, щеше ли да има България?Или само "новите задунайски територии"?

Абе ако бяхме задунайска територия-нямаше да има ни фесове,ни цигани!

Захарова да каже как Тръмп и Путин се договарят тайно зад гърба на човечеството Как цялата тая бутафория я стоварват на другите.За лъжите и лицемерието няма почивен ден вече

пращаите танковете , а не медиите! иначе нема оправия с таз европа!

ти по път първо да минат през вас !

Руснаците да се преборят с мизерията с наркоманията и алкохола и тогава да приказват

в "демократична" РоССия има ли американски тв канал?

Важното е, че у нас основните канали са американски.

Напротив. Гъмжи от руска платена пропаганда!!!През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Съвсем естествено. Само руските лъжи ще се тиражират...ха.ха Като се има предвид фактът, че дори убийства срещу руски журналисти остават ненаказани, мнозина се съмняват, че биячите на Кашин ще излязат наяве. За последните години в Русия са загинали 340 журналисти, в сградата на Съюза на журналистите няма място за траурни портрети, коментира Всеволод Богданов, председател на Съюза на журналистите в Русия. Откакто бившият офицер от КГБ Путин пое властта през март 2000 г., в Русия бяха убити поне 20 журналисти и само няколко от тези престъпления са разкрити. Неслучайно Международната неправителствена организация "Репортери без граници" редовно критикува Русия за погазването на свободата на словото. На 9 юли 2004 г. в Москва е застрелян Пол Хлебников - главен редактор на руското издание на сп. "Форбс". Пол - Павел Хлебников, потомък на т.нар. бяла емиграция, е възпитаник на университета в Бъркли. Във "Форбс" специализира изследване и подготовка на корпоративни профили на редица индустриални гиганти от ранга на Даймлер-Бенц, Фолксваген, Рено, Самсунг. Основният му ресор е руската икономическа реформа и новият бизнес елит в страната. Прави интервюта с почти всички руски олигарси още в началото на кариерата им, но истинската му популярност идва с книгата "Кръстникът на Кремъл Борис Березовски, или историята на разграбването на Русия". На 7 октомври 2006 г. в Москва е убита Анна Политковская, журналист от "Новая газета". Журналистката се прибирала вкъщи с покупки, когато била застигната на асансьорната площадка от куршумите на наемника. Политковская беше яростен критик на действията на Кремъл по време на двете войни в Чечения през 90-те години и на нарушенията на човешките права в Русия. Разследващ журналист и политически коментатор в изданието "Новая газета", Анна Политковская доби международно признание и известност с материалите си за правни проблеми в Русия, войната в Чечения и кризата на демокрацията във федерацията при едноличното управление на Владимир Путин.

Този Путин съвсем се побърка,че взе и да си вярва.Ама освен Ким и Асад май никой не му Вярва.

НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ СЕВЕРНА КОРЕЯ И РУСИЯ. И ДВЕТЕ СА ИДИОТСКИ ИЗОСТАНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО КРАДАТ ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГИ И СЕ ДО ЗЪБИ. ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ КАТО СИРИЯ И ИРАК. ДАНО НЕ ДОКАРАТ ДО ТОГАВА СВЕТА ВЪВ ВОЙНА.

Много добре, дори отлично. Дано да го направят наистина, а не само да се зъбят! След това естествено ще има нови реципрочни мерки от страна на Тръмп... И така ще стане пределно ясно кой кой е и за какво наистина се бори.

Крепостните на антихриста путлер не отричаха ли и че са свалили пътнически самолет? Тоя кретен ни бута към третата световна, запасявам се с пуканки...

Ми да ги спират бе - да се изолират от външния свят като братския севернокорейски народ! Орките да си живеят в Мордор, на тях там си им харесва. Освен тези, които по някакъв начин успеят да се спасят и да избягат в Белия свят.

А Свети Великомъченик Георги си е харесал България и то много одавна! И винаги когато стане дразга между изтока и запада си казвам в мене словата произнесени от самия Георги: "По-добре ти, царю, познай истинския Бог, повярвай в Него и Му принеси хвалебствена жертва, и Той ще те удостои с Царството небестно. Земното царство е непостоянно, богатството е нетрайно. А мене никакви земни блага няма да ме разделят от моя Бог; никакви мъки няма да ме уплашат и няма да разколебаят вярата ми!" ! И още един път! "Земното царство е непостоянно, богатството е нетрайно."!

Да здраствует великая октябрская революция ...

Путин е като поповете. Слушай ме какво ти говоря, а не ме гледай какви ги върша! Фен на рокерите "Нощните вълци", Путин кара личния си, американски мотоцикъл "Харлей Дейвидсън". Наскоро обяви, че обмисля да си купи пак американска електрическа кола "Тесла". Но иначе не харесва американска телевизия. Всъщност, той сигурно лично много я харесва, но не иска народът да може да я гледа. Щото ще му отвори очите. Всъщност, и Адолф Хитлер много е обичал да гледа "Мики Маус". Което не му е пречило да мрази САЩ.

ЕТО ВИ ЕДНА НОВИНА В СТИЛ РАША ТУДЕЙ : - ЩЕ ХОДИМ ДА ЯДЕМ МИСИРКА В ТОРОНТО ЗА ДЕНЯ НА БЛАГОДАРНОСТТА ... МИНАЛАТА ГОДИНА КАТО БЯХ АЗИАТЦИТЕ БЯХА 20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ... ТАЯ ГОДИНА ЩЕ СА СИГУРНО 21% ... И ИМЕТО ВЕЧЕ ГО ПРОИЗНАСЯМЕ ТО-РОН -ТО

А ВОЕВОДИТЕ ЩЕ ГО ВРЪЩАТ НА НАШИЯ ТЕНКСГИВИНГ - НОЕМВРИ 23 :)) И МЕДИЦИНСКА МАРИХУАНА ЩЕ ДОНЕСАТ :))

Путинчо, КГБ смешкото ще ми говори за нормализация на отношенията. Той барем "не ме гледайте какво правя, гледайте какво говоря". Кремъл медиите не спират да бълват змии и гущери той нека говори за мир и дипломация. Можеш да извадиш човек от КГБ, но КГБ-то от човека никога.

Господи! Реципрочен удар на какво??? Как и кога САЩ са удряли Русия??? Русия просто си измисля поводи за да се сбие със САЩ.

RT не е просто "подкрепена" от Кремъл, тя е инструмент на руската хибридна война (гнусна пропаганда) срещу свободното общество. Руснаците отричали. Откакто се помня Те все отричат и почти да им се получат нещата но все не им достига едно нещо, съвсем мъничко - някой да им повярва.

Нали свободно общество, тролче? Какви рестрикции, каква гнусна пропаганда?

Свободно общество, свободна преса и свободни хора има в сбободните държави. От Ердоган и Путя освен манипулации и стъкмистики друго не излиза. Крайно време е да им врътнат кранчето на мизерията - не че има особена файда спрямо колко пари са наляли де...

РД мълниеносно информира за всяка мизерия станала в Западна Европа или САЩ. Ако не си ходил на запад ще решиш, че там е пълна клоака :) Виж, новини за Русия рядко има. За сметка това в западната преса темата "Русия" почти не се споменава.

ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПРИ НАС В АМЕРИКА ПУТИН Е ВТОРОТО НАЙ-СПОМЕНАВАНО ИМЕ СЛЕД УЧИТЕЛЯ ХРИСТОС :))

Не се споменава?!? Бива бива трол,ама... всяка втора новина е за Русия и е негативна. Така че нека да ограничат медиите в Русия. А в Америка май ще им предадем челния опит как да слушаме забранени станции,като забранят RT. Докъде стигнахме - комунизма избяга от тук и се нанесе в САЩ

Вземи отвори BBC или CNN и виж на първа страница колко хита ще намериш за Russia или Putin. Сега отвори РД или Спутник и погледни за САЩ, Трумп или американс ;-)

Май-беше прав моя познат, дето твърдеше, че днешния запад все повече заприличва на вчерашния (преди 30 години) изток. Параноичната реакция на довчерашните демократи, дето виждат заплаха във всяко мнение различно от тяхното, буди основателна тревога. Вече виждаме и редица действия, които без преувеличение можем да наречем цензура.

Да се чудиш как го излъчиха изобщо!?!?! А може би, започва преориентация у нас???? :)

Може може ..аме не ми се вярва

Нека всички шорошчета и гробарчета и техните тролчета да внимават за положението на палачинката.

АМИ АКО ГЛЕДАШ СИЕНЕН АМЕРИКА НЯМА КАК ДА СТАНЕШ АНТИ-АМЕРИКАНЕЦ :)) ... ПРИМЕР : ДАВАТ МАНЕВРИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО В МУТРО-ХАЛИФАТА И КАЗВАТ КАК БЪЛГАРИЯ БИЛА ЗАСТРАШЕНА ОТ РУСИЯ ... И НИТО ДУМА ЗА 1-Я МИЛИОН "РУСКИ ВОЙСКИ" ОТ АХТОПОЛ ДО АЛБЕНА :)) :))

RT много бързо разчупи информационния монопол на англосаксонските медии в САЩ и по света. RT дава обяснение, разказва и показва неща, опасни за мирогледа, който англосаксонския елит налага на всички по света като норма. С налагане на ограничения на медия отразяваща гледната точка на врага (защото САЩ официално обявиха РФ за враг), Вашингтон демонстрира слабост! Това означава, че американската официална пропаганда вече не работи, както по света, така и в самите САЩ... Само 26 години след разпада на СССР през 1991г. САЩ и РФ си размениха местата. Сега САЩ са в ролята на страна, която налага ограничения и се затваря за останалите! Каква историческа ирония, а????? :))

Абсолютно !

Раша Тудей не се меси във вътрешните работи на САЩ? Хаххахахахахахахахаххахахахахахахаххахаха ! Комунистически хумор, с привкус на шарена сол, поднесена от агент на КГБ.

и америк.медии в русия също не се месят,но в това и тригодишните дечица няма да повярват .

Мария Захарова е права да заяви, "че САЩ използват цялата си власт да атакуват дейността на руския телевизионен канал в САЩ", но да се налагат ограничения на лъжливите американски и пр. западни медии в Русия е напълно излишно, дори вредно. Хората не са глупави и повечето от тях различават лъжата от истината, така че с лъжливите си публикации западните медийни официози всъщност не постигат нищо, а само се компрометират. Това е видно дори от коментарите под западните публикации, но най-показателен е примерът с тукашните в Дир-а коментари, от които много ясно личи колко са немислещите и вярващите на лъжливата западна пропаганда.

Ама как краварите ръгнаха тая малка поправка в целия закон та да дадат повод на казионните медии сега да мълчат сякаш нищо не става... Краварите сороси стават големи симпатизанти на Северна Корея, там обаче е по-добре, липсва цинизъм и всичко е официално скрито покрито няма...

е тая Захарова, между другото...

С тоя "костюмчик официантки" те е подвела.

Коментари - Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ | Днес.dir.bg

Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ

Москва обмисля ответен удар по медии на САЩ Москва предупреди, че може да наложи ограничения на американските медии в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Москва обмисля реципрочен удар по медии на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Американците ще преживеят някак си. А рушняците без гадния американски интернет и сайтове?

РТ не е медия, а канал за създаване на напрежение и противопоставяне. Тя не информира, а пропагандира. Изненадан съм, че все още не е осъдена за клевета и спряна.

В страната на демокрацията се оказва натиск върху медия,показваща различна гледна точка върху събитията от местните.Е, питам, това демократично ли е? Или се връщаме години назад, когато някой имаше монопол върху истината и точка.

Мисля, че т.н. "стокхолмски синдром", вече трябва да се прекръсти на "руски синдром". Иначе казано...да се пристрастиш към тези, които те държат в мизерия и глад, упояват те постоянно с водка, докато тръпат милиарди.

САЩ са това, което са в момента, защото още в средата на миналия век със закон са забранили комунизма. Да закриват руските пропагандни медии. А, в Раша...ако щат да забраняват, каквото си искат и да продължават да си живеят в изолация, промити от КГБ-стката пропаганда, че все са под опасност от война, че все някой искал да ги напада...все някой ги провокирал..докато те продължават да завземат територии и да заплашват съседите си. А, руските г*золизци в България...ако има как ще ни продадат на Путин...дори и за без пари.

Руските гъзолизци са ясни, ами какво правим с американските гъзолизци? Или американците изобщо не правят пропаганда? Къде са химическите оръжия на Садам викаш?

Държава , в която всички телевизии се контролират от несменяемо 18 години диктаторче тръгнала да говори за свобода на словото и контрол на медиите. Ами много ясно , че има само един коптор , който може да произведе толкова низост, наглост и цинизъм без разлика във времето- Тюрмата както я наричаше Захари Стоянов и най-тираничната сатрапия , според Маркс.

Буахахахаххахаха и то в САЩ-кокосовата държава останала без банани.Там не само има свобода ами направо стрелба на живо в ефир.

Не са 18 години. Последният независим президент е Кенеди, след него всички назначения са от Уолстрийт. Доверие в медиите, няма и 15, като се контролират изцяло от няколко корпорации, всичко е лъжа и измама.

В САЩ има такива закони против свободата на обикновеното, гражданско слово, че ти е бедна фантазията. Пример: закон за теторизма срещу животни забранява да се правят снимки във ферми и кланици без разрешението на фирмата-производител. Т.е. ако един гражданин или сдружение на граждани иска да снима изродщините, химията и жестокостта, които се случват на тези места, ще бъде съден като терорист.

Това си е чисто американска демокрация ;).

В Русия чужди медии няма отдавна , преди години насилиха чуждите медии да си продадат капитала на руски олигарси и да си оставят само 20 прпцента от капитала за тях.Всички се изкупиха от приятелчето на Путин - Ковалчук, който притежава сега 36 телевизии. Така в Русия "свободните телевизии" са всички на Путин : държавни , т.е на Путин и на Ковалчук , т.е. пак на Путин. И при Чингиз хан е имало по-голяма свобода на мнението, нещата са по-близо до положението при Ленин и Сталин, пак хубаво , че има интернет, ама скоро и това няма да имат сигурно, почват със забрана на фейсбук. Азиатската сган е враг на всяка свобода, болни хора у нас наричат тези орки освободители.

В Русия медиите се управляват от олигарсите, а в САЩ от корпорациите. Та, къде е онази манна демократична, където "управлява народа": на Изток, или на Запад?

Кой управлява корпорациите? Не са ли олигарси? Как се нарича потомствен милиардер? Кой може да стане сенатор или президент в САЩ?

На това изказване ще повярват Асед,Ким и българските копейкаджии.На времето на русофилите 1887г са им викали рубладжии,ама сига рублата е 2 стотинки и са копейкаджии.

на козяците са центаджии..Дори по зле, продават се за жълти центове:)

Финансираната от Кремъл телевизия е обвинявана от някои във Вашингтон, че се меси във американски вътрешнополитически въпроси....... Добре, а финансирането на либераските партийки като продажниците на Насрални, от лудите крави..като какво да се води, а?:) Да вземе и руснаците да финансират АНТИФА в Краварника, да видим какво ще стане!

Рано си почнал да осмърдяваш. Гледай кво ядеш вечер.

Всъщност дереджето на американските медии в Русия е такова, че "реципрочно" ще рече да им дадат няколко пъти повече ефир, отколкото имат в момента. :D

Ще ограничат, то не е ясно точно какво МОГАТ да ограничат, но повода е че американските медии започнаха да разобличават кражбите на руския елит а те са за над 450 млр. долара.

Хаха а кражбите на американския елит за колко трилиона са смехурко?

Никой не си държо парите при крадци, а цял свят си дъжи парите в американската борса , банки и ценни книжа, щото им има доверие. Пък в Русия дори руснаците не си държат парите , щото такива крадци няма никъде. Затова и Сащ произвежда 15 пъти повече от Русия, където най-големия сектор на иконмиката е корупцията и кражбата, другото са суровини.

Явно водката ти е голям проблем.Ще те репликирам в стил Чърчил-след употреба на водка сутрин си трезв,а идиота, макар и въздържател си остава идиот.

Точно американските помиярски медии в Русия се месят във вътрешния политически живот и прокарват разни техни подлоги ,като Навални ! Иначе Фашистка Америка упорито повтаря грешките на СССР !

Дам, казваш Нивални е спонсориран от САЩ? В Русия не трябва да има опозиция...всички, които са против Путин са извън закона и фашисти? То, с това мислене, руснаците се докараха до тук..същото и е в България, с родните продажници...гледащи само към Кремъл.

на Рашпа как приключи предишната медиина война със США, всъщност хибридна. С фалит... хахах още ги боли дупето хахахаа

Защо не забранят Американските медии у на ? Опитай и веднага ще сменят с помиари Правителството като онази мека китка Плювню , позор за човешкия род ! Комунизма завладя Държавния Департамент на САЩ , не дават хората сами да си избират от къде да получават информация и Медии ! Простотията прелива и в България , много нещастници за лесни пари работят за давидовата пропаганда на разни Грантове на Сорос и ДД на САЩ ! Трудно ми е да разбера че нормален човек няма да уважава свободата на словото и информацията ! Много купени клакьори се опитват тук да обръщат нещата в полза на вредителите , но и много нормални хора започват да виждат как истината лъсва като черна кръпка с бели конци !

бухахахахаха, спукали са се хамериканки медии и фирми да се пласират и рекламират в колхозия! джуджуто да дърпа шалтера и да си пият боярищник на спокойствие :)

Ти симпатизант на Укрите ли си ? Мразиш нашите освободители ? Всички резнаци станахте Укри ! Не ти харесва че Българи уважават нашата Освободителка от Османско Робство , иди си в кочината !

Освободителите на земите ни, Доброджа, Беломорска Тракия Македония, Западните Покрайнини, а след няколко години заради такива родолюбци като тебе ще ни освободят и от черноморието и от Родопите .......... Прекланяме се пред такива Освободители !!!!!!!

Повечето мобилизирани в армията са били укри, а царят никакво освобождение не е искал , а нова губерния , близост до Цариград, проливите и топли морета чрез тази губерния.

Кипи усилен платен соросоиден труд. Но не е ли малко странно да се оплюва освободителката ни Русия, а да се хвали Америка, където по малко от 0,1% от населението някога е чувало думата Bulgaria. Естествено, без да знае какво означава, нито пък го интересува. Сякаш е малко странна тази обратна резба на нашите приятелчета соросоидите, а?

Ако не беше Магахан, светът щеше ли да знае какво става в България? Ако не беше Берлинския конгрес, щеше ли да има България?Или само "новите задунайски територии"?

Абе ако бяхме задунайска територия-нямаше да има ни фесове,ни цигани!

Захарова да каже как Тръмп и Путин се договарят тайно зад гърба на човечеството Как цялата тая бутафория я стоварват на другите.За лъжите и лицемерието няма почивен ден вече

пращаите танковете , а не медиите! иначе нема оправия с таз европа!

ти по път първо да минат през вас !

Руснаците да се преборят с мизерията с наркоманията и алкохола и тогава да приказват

в "демократична" РоССия има ли американски тв канал?

Важното е, че у нас основните канали са американски.

Напротив. Гъмжи от руска платена пропаганда!!!През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Съвсем естествено. Само руските лъжи ще се тиражират...ха.ха Като се има предвид фактът, че дори убийства срещу руски журналисти остават ненаказани, мнозина се съмняват, че биячите на Кашин ще излязат наяве. За последните години в Русия са загинали 340 журналисти, в сградата на Съюза на журналистите няма място за траурни портрети, коментира Всеволод Богданов, председател на Съюза на журналистите в Русия. Откакто бившият офицер от КГБ Путин пое властта през март 2000 г., в Русия бяха убити поне 20 журналисти и само няколко от тези престъпления са разкрити. Неслучайно Международната неправителствена организация "Репортери без граници" редовно критикува Русия за погазването на свободата на словото. На 9 юли 2004 г. в Москва е застрелян Пол Хлебников - главен редактор на руското издание на сп. "Форбс". Пол - Павел Хлебников, потомък на т.нар. бяла емиграция, е възпитаник на университета в Бъркли. Във "Форбс" специализира изследване и подготовка на корпоративни профили на редица индустриални гиганти от ранга на Даймлер-Бенц, Фолксваген, Рено, Самсунг. Основният му ресор е руската икономическа реформа и новият бизнес елит в страната. Прави интервюта с почти всички руски олигарси още в началото на кариерата им, но истинската му популярност идва с книгата "Кръстникът на Кремъл Борис Березовски, или историята на разграбването на Русия". На 7 октомври 2006 г. в Москва е убита Анна Политковская, журналист от "Новая газета". Журналистката се прибирала вкъщи с покупки, когато била застигната на асансьорната площадка от куршумите на наемника. Политковская беше яростен критик на действията на Кремъл по време на двете войни в Чечения през 90-те години и на нарушенията на човешките права в Русия. Разследващ журналист и политически коментатор в изданието "Новая газета", Анна Политковская доби международно признание и известност с материалите си за правни проблеми в Русия, войната в Чечения и кризата на демокрацията във федерацията при едноличното управление на Владимир Путин.

Този Путин съвсем се побърка,че взе и да си вярва.Ама освен Ким и Асад май никой не му Вярва.

НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ СЕВЕРНА КОРЕЯ И РУСИЯ. И ДВЕТЕ СА ИДИОТСКИ ИЗОСТАНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО КРАДАТ ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГИ И СЕ ДО ЗЪБИ. ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ КАТО СИРИЯ И ИРАК. ДАНО НЕ ДОКАРАТ ДО ТОГАВА СВЕТА ВЪВ ВОЙНА.

Много добре, дори отлично. Дано да го направят наистина, а не само да се зъбят! След това естествено ще има нови реципрочни мерки от страна на Тръмп... И така ще стане пределно ясно кой кой е и за какво наистина се бори.

Крепостните на антихриста путлер не отричаха ли и че са свалили пътнически самолет? Тоя кретен ни бута към третата световна, запасявам се с пуканки...

Ми да ги спират бе - да се изолират от външния свят като братския севернокорейски народ! Орките да си живеят в Мордор, на тях там си им харесва. Освен тези, които по някакъв начин успеят да се спасят и да избягат в Белия свят.

А Свети Великомъченик Георги си е харесал България и то много одавна! И винаги когато стане дразга между изтока и запада си казвам в мене словата произнесени от самия Георги: "По-добре ти, царю, познай истинския Бог, повярвай в Него и Му принеси хвалебствена жертва, и Той ще те удостои с Царството небестно. Земното царство е непостоянно, богатството е нетрайно. А мене никакви земни блага няма да ме разделят от моя Бог; никакви мъки няма да ме уплашат и няма да разколебаят вярата ми!" ! И още един път! "Земното царство е непостоянно, богатството е нетрайно."!

Да здраствует великая октябрская революция ...

Путин е като поповете. Слушай ме какво ти говоря, а не ме гледай какви ги върша! Фен на рокерите "Нощните вълци", Путин кара личния си, американски мотоцикъл "Харлей Дейвидсън". Наскоро обяви, че обмисля да си купи пак американска електрическа кола "Тесла". Но иначе не харесва американска телевизия. Всъщност, той сигурно лично много я харесва, но не иска народът да може да я гледа. Щото ще му отвори очите. Всъщност, и Адолф Хитлер много е обичал да гледа "Мики Маус". Което не му е пречило да мрази САЩ.

ЕТО ВИ ЕДНА НОВИНА В СТИЛ РАША ТУДЕЙ : - ЩЕ ХОДИМ ДА ЯДЕМ МИСИРКА В ТОРОНТО ЗА ДЕНЯ НА БЛАГОДАРНОСТТА ... МИНАЛАТА ГОДИНА КАТО БЯХ АЗИАТЦИТЕ БЯХА 20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ... ТАЯ ГОДИНА ЩЕ СА СИГУРНО 21% ... И ИМЕТО ВЕЧЕ ГО ПРОИЗНАСЯМЕ ТО-РОН -ТО

А ВОЕВОДИТЕ ЩЕ ГО ВРЪЩАТ НА НАШИЯ ТЕНКСГИВИНГ - НОЕМВРИ 23 :)) И МЕДИЦИНСКА МАРИХУАНА ЩЕ ДОНЕСАТ :))

Путинчо, КГБ смешкото ще ми говори за нормализация на отношенията. Той барем "не ме гледайте какво правя, гледайте какво говоря". Кремъл медиите не спират да бълват змии и гущери той нека говори за мир и дипломация. Можеш да извадиш човек от КГБ, но КГБ-то от човека никога.

Господи! Реципрочен удар на какво??? Как и кога САЩ са удряли Русия??? Русия просто си измисля поводи за да се сбие със САЩ.

RT не е просто "подкрепена" от Кремъл, тя е инструмент на руската хибридна война (гнусна пропаганда) срещу свободното общество. Руснаците отричали. Откакто се помня Те все отричат и почти да им се получат нещата но все не им достига едно нещо, съвсем мъничко - някой да им повярва.

Нали свободно общество, тролче? Какви рестрикции, каква гнусна пропаганда?

Свободно общество, свободна преса и свободни хора има в сбободните държави. От Ердоган и Путя освен манипулации и стъкмистики друго не излиза. Крайно време е да им врътнат кранчето на мизерията - не че има особена файда спрямо колко пари са наляли де...

РД мълниеносно информира за всяка мизерия станала в Западна Европа или САЩ. Ако не си ходил на запад ще решиш, че там е пълна клоака :) Виж, новини за Русия рядко има. За сметка това в западната преса темата "Русия" почти не се споменава.

ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПРИ НАС В АМЕРИКА ПУТИН Е ВТОРОТО НАЙ-СПОМЕНАВАНО ИМЕ СЛЕД УЧИТЕЛЯ ХРИСТОС :))

Не се споменава?!? Бива бива трол,ама... всяка втора новина е за Русия и е негативна. Така че нека да ограничат медиите в Русия. А в Америка май ще им предадем челния опит как да слушаме забранени станции,като забранят RT. Докъде стигнахме - комунизма избяга от тук и се нанесе в САЩ

Вземи отвори BBC или CNN и виж на първа страница колко хита ще намериш за Russia или Putin. Сега отвори РД или Спутник и погледни за САЩ, Трумп или американс ;-)

Май-беше прав моя познат, дето твърдеше, че днешния запад все повече заприличва на вчерашния (преди 30 години) изток. Параноичната реакция на довчерашните демократи, дето виждат заплаха във всяко мнение различно от тяхното, буди основателна тревога. Вече виждаме и редица действия, които без преувеличение можем да наречем цензура.

Да се чудиш как го излъчиха изобщо!?!?! А може би, започва преориентация у нас???? :)

Може може ..аме не ми се вярва

Нека всички шорошчета и гробарчета и техните тролчета да внимават за положението на палачинката.

АМИ АКО ГЛЕДАШ СИЕНЕН АМЕРИКА НЯМА КАК ДА СТАНЕШ АНТИ-АМЕРИКАНЕЦ :)) ... ПРИМЕР : ДАВАТ МАНЕВРИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО В МУТРО-ХАЛИФАТА И КАЗВАТ КАК БЪЛГАРИЯ БИЛА ЗАСТРАШЕНА ОТ РУСИЯ ... И НИТО ДУМА ЗА 1-Я МИЛИОН "РУСКИ ВОЙСКИ" ОТ АХТОПОЛ ДО АЛБЕНА :)) :))

RT много бързо разчупи информационния монопол на англосаксонските медии в САЩ и по света. RT дава обяснение, разказва и показва неща, опасни за мирогледа, който англосаксонския елит налага на всички по света като норма. С налагане на ограничения на медия отразяваща гледната точка на врага (защото САЩ официално обявиха РФ за враг), Вашингтон демонстрира слабост! Това означава, че американската официална пропаганда вече не работи, както по света, така и в самите САЩ... Само 26 години след разпада на СССР през 1991г. САЩ и РФ си размениха местата. Сега САЩ са в ролята на страна, която налага ограничения и се затваря за останалите! Каква историческа ирония, а????? :))

Абсолютно !

Раша Тудей не се меси във вътрешните работи на САЩ? Хаххахахахахахахахаххахахахахахахаххахаха ! Комунистически хумор, с привкус на шарена сол, поднесена от агент на КГБ.

и америк.медии в русия също не се месят,но в това и тригодишните дечица няма да повярват .

Мария Захарова е права да заяви, "че САЩ използват цялата си власт да атакуват дейността на руския телевизионен канал в САЩ", но да се налагат ограничения на лъжливите американски и пр. западни медии в Русия е напълно излишно, дори вредно. Хората не са глупави и повечето от тях различават лъжата от истината, така че с лъжливите си публикации западните медийни официози всъщност не постигат нищо, а само се компрометират. Това е видно дори от коментарите под западните публикации, но най-показателен е примерът с тукашните в Дир-а коментари, от които много ясно личи колко са немислещите и вярващите на лъжливата западна пропаганда.

Ама как краварите ръгнаха тая малка поправка в целия закон та да дадат повод на казионните медии сега да мълчат сякаш нищо не става... Краварите сороси стават големи симпатизанти на Северна Корея, там обаче е по-добре, липсва цинизъм и всичко е официално скрито покрито няма...

е тая Захарова, между другото...

С тоя "костюмчик официантки" те е подвела.