Мъж уби жена си и трите им деца и се самоуби заради фалшив сертификат за ваксинация

Ужасяващата трагедия става в момент, в който в Германия има затягане на мерките в опит да се спре четвърта вълна от пандемията от коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшивите сертификати сеят смърт. Това ни е ясно. И германец с три деца и фамилия Хюсеин, нали?

Спокойно народе, тия дето работят с/у човека и Св. Петър няма да ги отърве от това което ги чака.(сеещите страх и омраза и не само те) При Вселенските закони няма алъш вериш, просто душицата бива посечена и тя вече НЕ СЪЩЕСТВУВА,така че не се поддавайте на провокацийки и живей те както до сега. И нека светлината бъде с вас!!!

Как може да убие децата бе!!!???? Да си понесе санкциите.ДецТа не са виновни,защо им е отнет живота? Това е следствие на сатанинския нет Интернет.Съзнава те ли, че заради този лшибАн сертификат са убити деца А в България фалшификатите са си практика.И вие, които пишете тук сте виновни.

Луд. Луд да си да плаща за фалшив сертификат. Луд да си убие децата. Типичен антиваксър-откачалка.

така става при ковид треска в напреднал стадеий... обземат те секакви страхове и мании... непредсказуема работа е туй кови

Пишете ги на сметката на Ковид

съвсем изпращяха от неспирното облъчване! Ако се бе ваксинирал нямаше да се случи.

Много го е наплашил имама.

Полицията е влязла в къщата, след като е получила сигнал от очевидец, ..... . ​който е забелязал безжизнени тела в нея. Как е забелязал тези тела, ...влязъл е вътре в къщата или той .....абе нещо замирисва тази работа.

Не е подходящо за случая, но това е смешно. А и побъркаха хората. Вече и това ще ползват за да наложат сертификатите. Като тук след ПТП умрели момчета и едно на 13 години оживяло отива в болница. Там мерят всички влизащи за ковида. Откриват че имал такъв. Почива след 2 дни след влизането в болница, според докторите в несъвместимо състояние с живота след ПТП-то. И после излязъл на листите на броените констатирани с ковид-19, без известни придружаващи заболявания. Като други такива, където на вероятно циганка на 14 години майка умира бебе, пак изкарвано без придружаващи заболявания. А то било в отчайващо състояние - дехидратирано (кой знае как хранено), с развалено сърце, бели дробове, бъбреци и какво ли не още казаха. Аз там щях да разследвам за убийство, ама и се размина май. А преди дни умря човек с пневмония, защото нямал положителен тест за ковида и го разкарвали по болници и изхвърлили. Дори извикали полиция, че протестирал и докато дойде той починал. Ако имаше ковида, може би още щеше да е жив.

Антиваксърите съвсем изтрещяха.

Който се смее последен - най-добре се смее...

Еврогейците ИЗТРЕЩАЯХА. Може ли политиците и медиите да всяват такава паника заради едно вирусче!? И всичко заради милиарди печалби и социален контрол/власт

Не знам каква е истината и какво ни докара до този ад, но се моля, от все сърце, всички, които имат вина за "изпускане", разпространение на вируса, смазването на хората и всички съпътстващи ги събития, да получат"наградата" си от Онзи, на когото няма как да повлияят. Господ да ни пази!

Причината е че могат като осъдени да им вземат децата. Все повече ще предпочитат да умрат вместо да ги умират набучени на игла за да ги чипират и командват от спътничетата ма Илон Муск и супер мощните компютри (има вече такъв и в София)...

чак пък да им вземат децата за един фалшив сертификат, не вярвам, най-много да ги глобят

Доказателство, че антиваксърството ходи по психопати и глупаци.

ваксърството ходи по тях, като допълнително катализира тези симптоми, дори и преди това хората да не са били такива...

Прочети какво емизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия и други такива обсесивно-компулсивно разстройства, страх от вируси.

Хората полудяха , тия мерки и пандемии

Трябва да си подложен на изключителен психически тормоз от страна на властите, за да предприемеш такива изключително крайни действия. Нямам думи просто да опиша недоумението, в което изпаднах четейки новината. Очевидно не само в Бг медии, политици, анализатори, математици, г-жа Гломб, Кацаров, плешиви генерали, Щаб и прочие сволоч ежедневно бълват и насаждат страх.

Разбирс се, че не само у нас! Даже ние сме назад в облъчването.

Ройтерс се позовава на анонимен прокурор. Който не се посвенил да наруши тайната на разследването и изтропал детайлите на информационна агенция. В името на общото благо, разбира се.

заради фалшиви сертификати не се отнемат деца в германия, това си е хладнокръвно убийство от наемници на пет невинни човека... Същото се случи и в австрия в края на ноември...

Да бе, наемници , а може и извънземните да са, усещате ли вече как проваксърите вярвате в по-безумни дивотии от антиваксърите?

Само едно от тези дечицаструва повече от всички "спасени животи", които мръсните либерасти постоянно ни навират в носовете. Какво като Германия имала по-ниска смъртност от нас бе идиоти, за да спасите баби и дядовци умират деца, и то не само от изперкалите родители

Това пък няма нищо общо с ваксините и ковид. Не се разгласяват така свободно данни от разследвания. Пропагандата озверя съвсем след като и такива трагедии ползва за целите си. Човекът е превъртял от двегодишното безумие или от кой знае какви трудности в живота или от двете заедно. Дори поводът да е такъв, в което се съмнявам, то това е повод, а не причина. Сега съобщението да се чете, че ако фалшифицираш сертификат ще полудееш. Безумие...

Вярно новакс са ненормални

Не ги разбирам германците, а и не само тях, не можеше ли да изчака като мъж с оръжие и да умре в сражение с либераксите кучета, вместо да се самоубива ? От къде се пръкна тая пасивност у хората?

няма да дойдат у дома му, а ще вземат децата директно от детската градина и училище. Това е тактиката и той го е знаел много добре.

Ами няма да ги водиш на училище, нали се готвиш за Армагедон, какво като пропуснат часове

Ако това се случи тук, взима пушката и отива в дома на социалния работник, да го вземе и него.

от Втората световна война... Съсем психяса народът с този фарма-фашизъм...

Психопат, достатъчно себичен да ползва подобен сертификат, е и достатъчно себичен да избие семейството си.

Зомбирана офца. Набии си дневната доза ваксина, после слагай маската, въпреки че си сама вкъщи, пускай телевизора и се страхувай.

Глупак, да беше дошъл у нас, щяха да го направят дупетат с имунитет.

Един идиот по малко, жалко за децата, но по-добре за човечеството

честито, ето до какво води западния модел на грижа за детето и за здравето Не е психясал човекът Това е протестът им срещу тиранията , ако не сте го разбрали Не е искал да даде децата си за експерименти въобще не е луд Все едно българките които не са искали да станат жертва на насилие и са се самоубивали , са луди , така ли? Всички политици и фамацевти са за съд

Какъв съд, като те са съдиите? Те точно това е върховенството на закона спорвд ЕО - Брюксел да може да редактира списъка на съдиите, които избира парламента и да няма закони по конституцията на страните, а само европейски заповеди.

О, я стига. Изродите, които са способни на подобно нещо, не трябва да имат достъп до деца. Гадината е бил наясно, че цивилизованите хора ще видят в него дегенерат и ще се опитат да защитят децата от него. Колко жалко, че това не се случва и тук!

на какво си способен/на ако те притиснат достатъчно...

"цивилизованите "хора"" ?!?

Само с последната точка за съденето не съм съгласен, вземат се списъци, които те самите са си съставили - изразена позиция в интервюта, издадени нареждания, "мотиевация" под каквато и да е форма. Преглеждат се внимателно, да не стане грешка, и после се изтребват по списък като мръсни псета, най-добре на площада

Още една фейк история на дира....в Германия не са и чували за този случай...ае у лево

Абе водеща новина е да ти кажа, иначе поредния антиваксър психопат е бил тоя.

Щом Ройтерс я е публикувал, не е фейк.

Връща се еничарското време...

Съжалявам за децата ..... но старите кралски конюшни се намират в югоизточната част на няколко км от Берлин

Не знам. Деца роби на някоя двойка с неясни ориентации. Тази история е "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра". Историята е лошо написана: мъжа издава фалшив сертификат на жената, която е имала много тежки вторични ефекти като се е ваксинирала преди това. И страничните ефекти от Пфайзер със всяка следваща доза са по-тежки. Искал е да ѝ запази живота. Работодателя на жената се усъмнил и всъщност затова е имало непосредствена опасност да им вземат децата.

Не всичко е ваксърство и антиваксърство. В Германия имаше 8 месеца хард локдаун, последните 2 от които с вечерен час. От миналата седмица измислиха нова глупост - 2G+. Ваксинираните "само" с 2 игли трябват да си правят и тест за някои заведения и то на всеки 24 часа. Излиза, че и ваксинираните са в мек локдаун. А 6-те месеца от 2-рата игла не са изтекли дори. Договора между ваксинираните и здравните власти беше нарушен. Хората направиха каквото се поиска от тях, а животът не се връща и няма скоро да се върне в нормалното русло. Даже обратното. Нови ограничения се налагат. Хората са подложени на огромен стрес. Иде ти да избягаш на край света. Просто по-лабилните бягат по различен начин.

Ваксинира се с ваксина, не с игла. С игла бегай до си кърпиш чорапите у панелката. И да те питам къде е огромният стрес, че не може да се ходи по заведения, че не разбрах?

Къв идиот си бе???

Договора бил нарушен? Че то е нямало договор. Само бъвтежи на безплодна бабка. Е бабката си отида, но терора си остана. Сега вече социо екологически. Зелено жълто червен. Всъщност мръсно кафяв, само че арийците са този път концлагеристите.

Който си е продал живота на дявола ангела па дори да е подписал с кръвтта си договора, няма какво да се надява да се изпълнява.

на овчарите се плаща от овцете. Коронка бе-бе-бе-бе

Хитлер е щастлив - неговите наследници го представят достойно. В монента Германия и Австрия са позор за европейската цивилизация.

Браво, браво - Германия и Австрия са позора на Европа, а България е диамантът в короната! 99% от обитаващите Българските територии в момента са загубили напълно връзка с действителността. Всеки коментира и се изказва компетентно по въпроси, за които няма абсолютно никаква идея, да не говорим за професионална компетентност. Таксиметровите шофьори разбират от политика, атомни електроцентрали, медицина и какво ли още не. И като чета по форумите само мнения на таксиметрови шофьори виждам!

лудите все ще си намерят повод

Ваксините против турбекулоза, БЦЖ и др. са разработвани между 10 и 40 години, този факт може да се провери. Принципно съм "за" ваксините. Но това, с което бодат хората, не е ваксина.

А какво е, моме селска?

Помисли кух мухльо...

А пък моят съсед е стройл двуетажна къща 15 години. Този факт може да се провери. Принципно съм "за" жилищата, но тези 7-8 етажни блокове които изникват за 1-2 години не са никакви сгради.

Аз пък си купих марули. И ми трябваше да знам колко траят. И за да разбера чаках един ден и марулата не се развали. Е реших че един ден трае. Ама ми трябваше да знам дали трае 100 дни. И погледнах как го прави здравната власт. Купих 100 марули. За един ден никоя не се развали. Е естествено реших че една марула трае 100 дни.

И за мен е загадка! Как може преди 100 години да са смятали на ръка, а днес да имат компютри в джобовете - дяволска работа, анатема :D :D :D

В место да ги беше правил това да беше си взел семейството и да беше дошъл във България,Румъния. Ние тук няма да трепем семействата си. Ще изпозастряляме всички боклуци който са участници във тоя геноцид .

Драги малоумници, вакса любители, последователи на Кунчев и Кантарджиев, боцкайте се, бе! Айде, иде вече 4, 5, 6 и така да 20 игла за новата 2022 г. А нататък, ще има още игли, споко!

По-добре да се разболеем нали!?! Може да умрем после, но поне горди от себе си :D

че си малоумен идиот, предоверил се наивник и послушен робот едновременно?

Въпросът е всички ли антиваксъри са идиоти с лабилна психика и агресивен характер като нашия Ганьо балканския русофил.

И тази година златната статуетка отива при…. Краля на тъпите антиваксъри в германистан!

до тези, които нещо не са ме разбрали...Аз лично съм против ваксината, която не носи никакъв имунитет....след Омикрон, ни чакал..Алфа , Бета и тн....Доста тъжно е защото това е човшка драма, до там да изпаднат в депресия и страх, хората са с различна психиках не може да ги виним

Важното е как го чувстваш… все пак всеки сам си решава.

Побъркаха народа. Спасителите и техните лакей, които имат огромна сметка от създалата се истерия, стават все по нагли и безобразни. Човекът е избал да не живее в такъв откачен свят

......Райнер Фулмич -" Организаторите на ковидгеноцида ги очаква........." . Колко жалко за това семейство , само ниакак си да вяха дочакали , "това" да се случи . Алчните гадинки нямат място да тъпчат земята.

виждате ли отношението на антивакс троловете? Ма той не е виновен тоз добър човек, че така е направил. Ма едва ли не много хубаво е постъпил и изключително разумно. Независимо вярно ли е или не, това отношение към разказ за нещо подобно казва всичко за коментиращите. Ако е имало някакво съмнение, вече е ясно че нищо човешко не е останало у хората заети с антивакс пропагандата

Студенокръвен идиот!

Абсолютно невярно преразказано! Погледнете пак коментарите, тези, които се отнасяте неуважително към кончината му са именно провакс наричайки го "побъркан антиваксър" и т.н, другите хора или се съмняват в историята, или смятат, че просто цялата ситуация е виновна за психологическите проблеми на хората. А и той не бил баш антиваксър, защото уж според историята само жена му била с фалшив сертификат, за неговия ваксинационен статус нищо не се казва. А това, че освен огнестрелни имат и прободни рани е много странно, обикновено при такъв тип убийства се ползва едно оръжие, а и германец притежаващ пистолет е странна картинка, аз такъв не познавам.

Нямаше да му се налага да вади фалшив сертификат, ако не е бил необходим да работят за да изхранват децата си. Имай малко уважение, че едно цяло семейство е затрито! Да почиват в мир!

Ти по рождение ли си малоумен или след ваксината ??

Много агресивни станаха руските роби, антиваксъри, плоскоземци. Вярват на дребосъка путкин, че 4g щяло да им изпържи малкото мозък в квадратните им глави и че света се управлява от земноводни извънземни в съюз с лошите американци, които живеят в кухата луна и викат оттам: Американци гоу хоум. Вярват също, че ако ходят с напикана тениска и панталон няма да работи чипа, който им е сложил Бил Гейтс докато са спели. Таа, може да ги познаете по миризмата.

Антиваксър бате… Бас ловя че и ръцете не си е миел xD

Антиваксърите са се побъркали нещо

Колкото повече ви боцкат с Алцхаймер, толкова по смешни и жалки ставате, но е прекалено късно за да разберете за промените, които настъпват в психиката ви.

Съвсем изперкаха плоскоземците! Верно тази пандемия се отразява зле на страхливците!

Само глупавите верват. Иди фърляй пачки през балкона, за да се спасиш от Ковит.

Бахти, май сте оперирани от човещина! Страничен ефект или винаги сте си били такива?

Дир, продължавате да се ровите за негативни новини, дори и да са от Тимбукту!

Малоумници

доста тъжно

Тъй правят те психопат-антиваксър - много лоша комбинация. Семействата им са най-потърпевши!

При теб ваксата вече си е свършила работата. Тъп зеленчук!

Споко ...такива като теб си бяха зомбита и преди пандемията...сега те задължават задължително да се ваксаш..след това малко по малко ще те накарат и други неща да правиш...всичко за твое "добро"...не че на оялите се от власт им дреме за ма..мул като теб

Точно защото затъпелите от ваксата слабоумни деградета, веднага ще клъвнат на тоя гол ченгел, точно за това ги пишат тия тъпотии. Идеята е да наваксат по-наивното народонасетеление, за да затъпее максимално, да деградира и да му пускат е такива йовтинки фишеци и простите изкукали Алцхаймер-васени да верват. Вервай!

Това колко пъти ще го постваш бе трол?

За всеки тъпунгер, който не може да мисли по веднъж. За жигосаните офци, мисловния процес вече е история която не помнят.

чета коментарите на антиваксърите вярвам че са способни на такова нещо. Има и друга статия с клипче, как един в Русия стреля по невинни хора, гледал съм друг клип от охранителна камера в магазин как един подобен вилнее с брадва понеже не пуснали жена му без маска. Имахме си и у нас случка с един циганин с бокс в един автобус... Подобни хора палеха в Нидерландия. Още примери да давам ли? Не само, че е за вярване, ами за съжаление дори не е учудващо.

Те всичките са жени или женчовци, които четат бг мама и се мислят за капацитети. Но дълбоко в себе си са нежни, раними души, които много ги е страх от спринцовки.

проруски антиваксър другари.......

Точно защото затъпелите от ваксата слабоумни деградет, веднага ще клъвнат на тоя гол ченгел, точно за това ги пишат тия тъпотии. Това е идеята - да наваксат по-наивното народонасетеление, за да затъпее и да деградира и да му пускат е такива фишеци и простите изкукали Алцхаймер васъри да верват. Вервай!