Мъж се вряза с кола в барикада пред Капитолия на САЩ и се самоуби

Властите съобщиха, че при инцидента не са пострадали други хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е виновен - да се разследва незабавно. И да му се направи импйчмънт, ако е все още президент - все не мога да запомня, дали вече дойдох на власт или не.

В САЩ започва гражданска война.

ФАЩ-САЩ са една от най-фашистките държави в севета. Да не говорим че са превзети от евреите вече.

Washington DC е най-голямото гето което дъм виждала. Живях там 6 месеца на job assignment. Животни. Черните са на власт. Мизерия, мръсотия бездомни спящи в кашони на всеки см от центъра и брутални груби човекоподобни роботи Fuck The us. За жалост съм жител ма онпва гето л

и какво правиш в тази лоша държава? Спокойно можеш да се ориентираш към Раша, където всичко е цветя.

На прага на гражданска война. Цял свят ще им помага, Да се изтребят!

Защо дир.ру цитира ТАСС

Какви са тези барикади в най-демократичната страна?

Ми ще сменят плочките на Капитолия една година. Тва щото демократите са много обичани и спокойни, че отстояват Конституцията, може би?

Тръмп феновете сами се почистват. И все пак .... жалко, че е бил само един.

Няма инфлация. Няма криза с опиатите. Няма гражданско напрежение. Няма проблеми в Америка. Но поредната визита на Американски сенатори в Тайван има. И отговор от Китай също ще има.

Да им имам проблемите. Но и руските дезинформационни агенции, са повлияли главно на по-слабо интелигентните индивиди.

Ако кльопаш Хамерикано Европейска и Украинска пропаганда си е индикатор за липса на какъвто и било интелект. За критична мисъл и търсене на факти въобще не говорим. Призраци от Киев, 13 героя на Змийският остров, Путин е болен и умира, Путин се къпе във вана с кръв от еленски рога, Перемога, Украинците потопили крайцера Москва, Амнести каза истината и после се извини, че е направила грешка, са Русия, която още март взе Запорожската атомна централа сама се обстрелва с ракети американско производство. Скандално е колко сте тъпи и лишени от реалистичен поглед. И това хора, които имат доказани постижения с логическа мисъл го правят. Ето за любошитните, Лекс Фрийдман е известен програмист и водещ на подкаст, един от гостите му е ЦРУ агент, на 13 тата минута от клипа, Лекс издрисква всички възможни опорки, тиражирани от западните медии за да получи логичен отговор: Русия побеждава на всички фронтове. Дори след логичен отговор от професионалист Лекс продължава да търси Метавърса на пожелателното мислене, за да бъде повторно свален на земята няколко пъти. https://www.youtube.com/watch?v=T3FC7qIAGZk Наистина е време голяма част от западният свят да мине основен тест за интелект. Има разлика между интелект и интелигентност. Едното се раждаш с него, другото го придобиваш. Ужким.

Този сайт пожълтява все повече и повече. Явно такова е нивото на посетителите.

става все по-готино...

отишли там с мечти и разбрали истината гола демократска

Краварско ежедневие