17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на ЕС, слава на великия ни път към демокрация и евроатлантически ценности. Пребита баба за стотинки от човек с километрично досие, нападнати полицаи, нападнати медици. Напред, пропастта е близо

Това всичкото в Сливен ли става или в циганската махала на Сливен?,,,,"масов бой".... Така де щото в Бг само циганите бият полицайте и после ги пускат от следствието по живо , по здраво...

Време е да се помисли за частна охрана да пази полицията от побой , че явно горките милиционери вече за нищо не стават .

Може, но да си я плащат сами. Бюджетът на тяхното министерство и без това май е най-големият.

Обитатели на блок 20 мейби ?!?

stankow

Ех, защо не сме в Америка. Да замахнеш със "самоделна сабя" срещу полицай !?! Стой та гледай !

Нивото в МВР е катастрофално, тенденциине и перспективите ужасни. Следващото поколение в МВР ще е това със сабите... Не очаквайте чудеса, ами инвестирайте в собствената си сигурност... Аларми, оръжие, брави, сот, камери, застраховки и т.н.

Стреляйте бе, защото следващия път ще ви подкарат с кожената сабя, а тя е плодовита и сиренясала. После държавата в лицето на посредствените патрЕоти ще застане зад Вас. От мен кураж, аз ще щета новините.

Решението е просто и лесно:Всеки полицай с камера като в САЩ и промяна на "законната самоотбрана.Извади ли оръжие заподозрян,след предупреждение от полицай,може да бъде прострелян за което служебното лице не носи отговорност!!!Същото е и с незаконно проникване в частен имот.Като се гъътнат няколко мангала ще има рев и викове до месец,ама няма да посегнат нито на хора,нито на имоти!

А бе на кой му пука каво правели мангалите.Нали трябва да има пари, много пари за алчни задници(гъзове) по три цола в диаметър и ненаситни до безкрай на политици и магистрати.Първо трябва да се свалят от пиедестала всичко живо което работи в правостдната система и е с някава диплома за юрист .Трябва да се отсече това, че те са независими и недосегаеми.Успее ли това, после вече трябва да се започне и тези мазни подбудители-магистрати, да се третират като всеки работник и служител.какво ще ми разтакават делаДо сега Банев и компанията му трябваше да имат по минимум една присъда.Справим ли се с тези думбази, циганите вече няма да са никакъв роблем.Ако полицая стреля, тези майцепродавци веднага се включват и играта на "добро и лошо ченге" започва.Започва и едно разтакаване и едни пари.Не виждате ли как се подиграват с потърпевшите.Дават ги в едър план как са смлени, разпитват ги, гаврят се с тях, а престъпниците-олеле недейте, че ще ни съдят, затова, че ги показват.Не ги показват, за да не ги разпознаят хората когато онези си платят и тези с трите цола задници ги освободят.Всичко идва от там-магистрати и дУпетати.Това е.

И това ли става в Бойкостан , саби ,ножове и наркотици ! Какво става в тази Държава , на Правителството ако не светне червена лампичка , Народа ще им светне Червена лампичка ! Днес на Полицаи , Утре на обикновените Граждани ! Става Опасно , нещо като в Западна Европа където Ислямисти се хвърлят на хората по Улици и Площади ! Вземете мерки ОСТАВКА на Правителството !!!!

Не са много нагли циганите, полицаите са много меки, и шефовете им разбира се.

Е щооо, пред българите вечно са големата работа!

Абе,нали се равнявате по запада и хамериканците!Там само ако смееш да се противопоставиш на полицай,камо ли да го нападнещ-мъртъв си!И аз чакам от милицята да ме пази-ПАЗИ БОЖЕ!!!

И после масови безредици, продължаващи с дни и целият град поломен. Голееема работа са американците, да.

Интересно в тези случаи на напазение на полицай, какво ще направи Министъра на МВР? В очакване сме на реакция или той като гербаджия ще се скрие в миша дупка до изборите както бойко наппави с войводиново.

В случая когато замахва циганина със сабятапкъм полицая, ако беше в Сащ то тоя циганин щеше да е мъртъв. Случая е сходен с племеника на Гала. Но циганина е жив а племеника Не! Да си направим сметката, как в България се процедира и в др страни, където се спазват законите. Няма значение дали са дрогирани или не.

Докато акцентът се слага върху това как трябвало да се стреля като се посяга на полицай, а явно е приемливо гражданите да ги бият и убиват където ги хванат, няма да са в безопасност нито гражданите, нито полицаите.

Не ти схващам логиката. Полицаите ще започнат да стрелят и да убиват престъпници и това няма да има благоприятен ефект за безопасността на гражданите.

Няма как да ми схващаш логиката, като изобщо не казвам това. Да перифразирам: докато ченгетата пазят приоритено себе си, а не гражданите, ще ядат бой и те, и гражданите.

не е вярно, че циганите са станали нагли. Те вече са супер-нагли.

... а полицията е смешна. В САЩ при подобни ситуации се стреля на месо.

И после при масовите бунтове потрошават половината град.

Бъдещето е тъжно защото сегашното е смешно като тази случка.

Да не помисли някой, че са роми или цигани? Не! Те просто са от Българския Хелзингски Комитет!

Данчооо, баце какъв е тоя метамфет дето си пуснал бе! Дай нещо да разредим еднократната доза, че избиха куките!

Дрогирания състезател що не слезе да почерпи катажите с по една линия от хубавия материал. Така де, ченгето и той човек, душа носи, стидено му е , скучно , уморен. И той искал да отпуши ноздрите , ама шифьорчето много стиснат, никаква колегиалност. Сега ушев сам ше изшмърка всичко.

В белите държави само при ваденето на нож и не спазване на полицейско разпореждане, тоя щеше да се сдобие с един пълнител в тялото, а камоли да замахне......мале мале. За тия даже куршумите не трябва да се хабят и са скъпи,но все пак!

Не говори глупости, бе! В белите държави такива случаи няма именно защото се води политика на държавно ниво, а не да "опазват реда" чрез престрелки по улиците!

ЛУДИЯМАКС

Писал съм за малките кучета, които като си играят, едното врлиза в кутията с предпазители за крана. Свети, гърми, мирише ....След което кученцата помече не доближиха до кабелните кутии на крановете. Така и в белите страни; кученцата са научили, че гърмят, бият, чукат -и ако влязат в "института" неа малкото е да сменят резбата. Казано е "СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ!"

tonk11

Мани ти тази работ. На Гала племенника / май такъв и беше/ го гръмнаха по същия начин в щатите преди 1 месец.

Че ти Щатите за бяла страна ли ги водиш с всичките им вътрешни проблеми, масово подслушване от правителството на граждани, абсолютно нелепи вътрешен и външен дълг и катастрофална образователна и здравеопазваща система? И преди да ми скочиш по типично български, готов да се бие до смърт я за САЩ я за Русия, въпреки че не е стъпвал там - не, не намеквам, че Русия е "по-бяла" от Щатите.

Как е, ченгенца, кофти ли е да получавате порция от това, което осигурявате на цивилните от години? Кофти ли е с ербапщината си единствено спрямо тия, които ви изработват заплатите, да сте докарали нещата дотам, че сега вече не смеете да стреляте даже срещу дрогирани цигани, дето ви нападат със саби, а? И не забравяйте, че ония, дето им целувате ръка да ви снасят 20 заплатки, скоро пак ще ви пратят да охранявате от народната любов точно тия, които ви нападат със саби или ви изнасилват според настроението си! Сходството с ония жени за общо употребление срещу заплащане е неслучайна!

akutabi@

Трябва да почне подписка за закриване на БХК иначе ще става още по лошо

теб да ти изтрият профила! И една трапанацийка да си направиш/

Верно ли? Колко по-лошо от бой и убиване на българи къдетоим скимне? И кога точно ще стане "още по-лошо", като това е горе-долу от четвърт век насам, а? Да не си на пет годинки, та тепърва ти се струва, че "щяло да стане по-лошо", и не си спомняш, че тая ситуация се разви доста преди да го има БХК с простотиите си, което прави БХК същия симптом като циганите, но в никакъв случай причината за проблема, а?

Не одобрението на полицията гони това на НС но МВР крие че има сериозни проблеми в системата,която е разядена от корупция,бандитизъм,некадърност и тн.И ако скоро не се направят драстични чистки и реформи в полицията положението ще се влошава.

В Сливен готвят най-лютото пико, така че тва са нормални неща за там.

...а в комбинация с малко водка и джойнт ставаш Дънкан Маклауд и Михаел Шумахер - 2 в 1 ...и гледай кво прай беенвето на втора бате

Предлагам ДИР да започне задължително да публикува етноса на престъпниците. Нека да си преброим говедата - и нашите и мангалските. Защото с това премълчаване на етноса, ДИР единствено печели ненавистта на всички българи и още повече засилва желанието за саморазправа. А саморазправата е въпрос на време.

Пак казвам, необходимо ли е да се споменава етноса когато са пребити, изнасилени, и ограбени възрастни мъже и жени в селата! Нима смяташ че онзи дето ръцете му треперят за дозичката или пътечката е се вдигне да отиде в Берковските или Хасковските села!? За кацата със зелето, за кокошките и прасенцето, за буренцето с винцето пак ли трябва да търсиш етническият етикет! Ми прав е ромлянина " И НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ! кАКВО ПИШЕ В ПАСПОРТА!?"! Когато пише или съобщават за изгоряла къща с изгорели деца, или за дете дето глътнало пионката от "Не се сърди човече" и ред още необходимо ли е да търсим етноса! За Вероника от Русе -още като казаха в кой район на града е станало първата ми публикация на мой пост какво гласеше (тракцията, защото от към Дунава живееха граждани Българи, бегълци от Чокойско...

Наркотици и наркотици. И някой иска да се разреши отглеждането на канабис. Уж за износ. А се започва от леки наркотици и после задължително се минава на по тежки. И какво правим с престъпността. Ще колят хората без да се замислят, карат коли без мисъл. И ставаме дива джунгла..

Много ги разбирате :D ! Да не започаваме с примерите, че край няма да имат! :D Ама нали трябва да се напише нещо! :D Употребявам марихуана! Употребявам от 15+ години и....О...виж...чудо....Не съм наркоман на синтетични глупости(т.н. "тежки наркотици")!!! Като се напушиш ставаш мил, добър,обичлив,забавен, муден(може и кенцентриран, зависи от момента) и ГЛАДЕН! :D Пуша си тревата , бизнеса върви,2-те децата играят и растат покрай кучето, жената е така все едно сме в началото на връзката(просто защото и тя пуши!) :D Няма ядове, с всички се разбирам и те ме разбират! И това всичкото, защото няма как да си ядосан или изнервен след като си си опънал веднъж от нещо, което расте от ЗЕМЯТА и няма химични обработки(говоря за качество, не за...печалбарство)!! И денят е весел и забавен, хората покрай мен и те!!!! Но интересно е, как хората в България коментират неща, за които даже и не са чели(едно просто преглеждане на форумите и ти става ясна цялата картинка) :D Ами пробваи веднъж(ама един път си опъни като за първи път, не повече , че ще ме намразиш :D ) и пак ще си говорим! Ама като ви знам, пробвали сте, взимали сте, имате познати, знаете! :D Живи и здрави да сте ! Обичм ви! :D Без ядове! LEGALIZE IT!

Забелязвам в бързината съм направил правописна и пунктоационна грешка, за което моля да бъда извинен! :)

Започва се от алкохол, не от канабис.

И ти ги разбираш! Аз пък никога не съм харесвал алкохола!! Обясни ми това!

Циганите отдавна шмъркат евтино бело и това ги прави меко казано безсмъртни...

А защо циганите не са застреляни, питам?

тва са хрантутниците на антибългарския БХК!

Давам 3 000 долара на аватара с брадвата за билет до Северна Америка и още 10 000 долара да направи същото срещу американски полицай !!! Какво ли би се случило ?!

Абе и тамошните орки няколко месеца протестираха срещу произвола на бялата полиция, защото затрили мастни примати, нападнали полицията. Но там властта остава зад полицията, а той бе затрил местния примат.

Така ще е до докато бългаските полицаи са въоръжени с руските боклуци макаров дето плюят на 10 м с парабола и ги ползват да се чешат с тях. Я по един американски пощов и патрони Магнум и стрелба. Ще го прати със сабята през 2-3 бараки. Ефекта е огромен.

ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО СОРОСОИДНАТА ПАПЛАЧ ОТ БХК И ДРУГИТЕ НПО-ТА ПРЕЧАТ НА ПОЛИЦАИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, КАТО ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНЬОРИТЕ!!! ПОРАДИ ТОВА ДЪРЖАВАТА СЕ СТРАХУВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ПО-СТРОГИ МЕРКИ СРУЩУ ТЯХ! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСИЧКИ НПО-ТА ФИНАНСИРАНИ ОТВЪН И ТАКА ЩЕ СЕ ТРЪГНЕ ОТ КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА!!!

Ти от кое село си! Да не си гледал пищова на полицая пред пенЦия! Отиди пред което и да е полицейско управление, когато събират служителите за обяснения, изслушвани, проверка на ситуации и виж какви пуикала си показват един на друг и как си хвалят техниката.. Нещо си вного далече от оръжията. Дори след маса години специалисти отчитат качествата на ТТ (най -масовото оръжие в милиции и армии) Доли днес след като Макаов го свалят от въоръжение пак оръжейници имат редица суперлативи като оръжие. Погледни и какво се разработва като стрелково оръжие във фабриките на казаците; дето нямат аналог в световното производство. Все трябва да кажем колко е лошо всичко произведено в Р. И още нещо за всяко оръжие и късо, и дълго и полу и напълно автоматично си има фенове...

и патрони ли нямат?

Защо при БАЙ ТОШО, лека му пръст, нямаше такива случаи????

Циганите,извинете - Ромите са много нагли, извинете - малко не подчиняващи се на общо приетите норми и човешки правила.Но живота в джунглата и приматите, извинете маймуните, е това което виждаме ежедневно!

Трябва да се извиниш на маймуните.

Докато политиците ни са (!) престъпниците ще тържествуват ! Какъв е проблема да се направят няколко малкки промени в законите ? Защо например полицая да се притеснява да изпразни целия пълнител в ИЗРОД, който го напада със сабя ? Защо да нямам право да застрелям дадена МРЪСНА ГАД, която е влязла в имот да ми да краде имуществото, което съм придобил с честен труд ?

И още нещо, опитай се (понеже се правиш на четящ и пишещ) от кога в САЩ се правят тренировките "бърза стрелба" и се организират курсове и състезания с Чарли Микулек и колеги.

ЛУДИЯМАКС

поста ми касае онзи с минуса в моят коментар по -долу (09:10:39)

Замахнал, заплашил -този полицай колеги няа ли!? А те без оръжие ли ходят!? В подобна ситуация колети от Испания, Франция, Бразилия "проверяватогневата си подготовка"! Поня времето, когато американски полицаи ходеха във Франция на курсове за подготовка при френските си колеги. Тогава се тръбеше как френските полицаи за 3 (ТРИ) секунди изстрелват шестте си патрона в целта и то на оживен пазар! (Тогава френските полицаи носеха револвери 38, 357, *44). Май трябва български полицаи, взводни и пр. да отидат на курсове за квалификация в Бразилия, в Нигерия, в Мексико за да сверят приоритетите си!

На тебе с минуса, пожелавам ти като си на "екскурзия" в Нигерия, Франция, Бразилия, Мексико да ръкомахаш и да се обясняваш при проверка. Разумно е да си направил вече снимките за фейса!

Циганин на 24г.-"самурай",нападнал полицай със"сабя".Заострена метална летва,която си е спетнал по трудово.За другият сливенски екшън не съм чел.Тези от Парламента си питат онази.... Докато не се приемат законови промени,така щото,полицаи,горски,пожарникари да имат тотална неприкосновеност,когато са на работа,докато не се влиза по много бърза процедура в затвора при посегателство над тях-това ще е .

Ако сабята е била калайдисана, знам от коя прослойка на населението е про/излязъл извършителят.

неправилна новина... ако бяхме една хамерика - щеше да пише мъж извадил нож на полиаи и е прострелян 22 пъти. ха дано некой ден да прочетем некоя таква новина. и там и тук цветнокожите са в дъното на "новините"

Даже едно наше момче го застреляха така в САЩ, на коя наша звезда племенник беше не помня. Скочил на полицаите с нож и го застреляли.

ТОВА СИ Е НАПРАВО ХАЙКА ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИЦАИ !!!!

бравооо . И пак навярно всичко е МИНГИШИ/или още наречени мингищи

Тия пък полицаите как си позволяват да говорят така на Ромите, да хвърлели сабята. Ми той човека с честен труд си я е напрвил сам, не я е откраднал. Според мен има дискриминация, моля Хелзинския комитет да се самосезира и да изчезне безкрайно точка :)

наркотици + шофиране......... в щатите и без агресията към полицай би полежал доста годинки........

в коя част на щатите ?

ЛУДИЯМАКС

Ами не съм сигурен, но пък има и такива дето ще полежат(и то на гръб) за постоянно. А после ще гледат дали пищова бил истински или от прасмаса, дали сабата е желязна или дървена. Бил съм свидетел на полицейска проверка в района на Нови Орлеан. Чува се свирката, върти синята лампа, негрото спира С МИГАЧ! сваля джамовете, ръцете през спиците на волана и здраво държат таблото. Застават двама латиноси с фуражки и искат документите за проверка "АМА МНОГО БАВНО ГИ ПОДАЙ!" Като погледнат в багажника, в жабката, (в моята торба) единият удря с ръка на тавана на каруцата и казва "Гоу, гоу!" Там в него район са заложени и основите на СЪУДИНЕНИТЕ американски щатоВЕ!

goose

Лицето на родната полиция ... на никого не му пука вече от тях, толкова са беззъби.

Това е напредък! Тия примати значи от каменната ера са минали в желязната,щом са открили коването на желязо и правенето на мечове!

Религията на полицията да не забранява употреба на оръжие?

То добре разиграваме някакви екшъни по улици и квартали, ама проблема нито е там, нито ще се реши по този начин. Проблема драги господа "управляващи" е, че такова разпространение на наркотици и сродни на тях вещества не е имало никога преди у нас. Айде сега да помислим всички вкупом - къде ли може да е причината?...

Тия дали не са им строшили кокалите в ареста???