Коментари - Мъж стреля и взе за заложници бившите си жена и тъща в Благоевградско, арестуваха го 10 буса спецчасти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спомогнем тази "ЕТНИЧЕСКА ИНСТАЛАЦИЯ" да се яви на всички възможни кинофестивала в раздел: Модерно и натурално кино. Гарантирам поне 3 големи мечки и 5 златни оскара. Ако се добавят като филмова музика и двата кючека "Моя Бълггария" и "Мила Родино" ....гарантирам и 8 ГРАМОФОНЧЕТА.

Оле, ревах от смях!! Искам още статии от тая дет я е сътворила!!! А за 10те буса и уплашените хора, дет как ще изпуснат сеира... Брутално просто Обаче после ми стана и тъпо, щото 10 буса за тоя Цветан може, ама за осемте джуджета, бойко и след записа на пепетата - нема

Ще напиша два положителни коментара: 1. Повечето коментари тук искрено ме развеселиха :-) 2. Мисля, че ромката е много красива :-)

Само не става ясно - спецчастите или бусовете са го арестували?

Като се сетя за последните спецчасти и залагам на бусовете.

Бусовете бее:) Пише го в заглавието. Тежко въоръжени бусове с бронирани жилетки..

.... от рубриката - мангал нюз.

Дайте ми телефона на тоя, да го питам дали иска свършим една работа и с мойта тъща.

А кой циганин е списвал статията, че като чета...

Баси яката индийска драма, чуек. Тоя медийна звезда.

След това се барикадирал в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището.

Очевидно и роми пишат новините...

Да се монтират подвижни телевизионни станции във всяка циганска махала. Да се излъчва 24 часа по БНТ.

Десет Буда спецчасти за един мангал?!Извикайте Чък Норис!

Ббуса

Изгледах около цялото видео във Фб - около 2ч. Поздравявам полицайте за търпението, психиката и професионализма! Гордея се с вас момчета!

Две жени бляха . Той пристигнал такси... Аделинче мила,ти си по зле и от описващия..."трагедията"..

Уй, уй, уй…

Вече ни занимават нон стоп с ромския битовизъм, тези неща в махалите са си нормални, там насилието е ежедневие, не ни занимават обаче с едрата престъпност, разследванията спрямо политици, олигарси и хора на високи постове в държавата буквално секнаха, което доказва, че МВР и Прокуратура пазят едрите риби и занимават народа с ромската престъпност, онези горе продължават да стоят недосегаеми..

Бил рецедивист, бил лежал в психиатрия, подали срещу него сигнал за заплахи и не са го окошарили? Остайте тва че е спиртна напитка..говорим за приоритетите на институциите...кой бил скрил ключа от руската църква например

- Не мен си посегна, на тебе, не! Коментар: Шекспир с неговият Хамлет да яде на Хайшето хмъхмъ-то.

Баси модерния ром, стриймвал е през цялото време през телефона си, като жълтопаветниците по протестите.

Бусовете от кои спец части са? Сини или зелени барети?

От 10 буса, толкова ли нямаше един точен снайперист?

PAKISTAN

Преди години един английски надрусан хулиган разби 5 патрулки на морето. Едвам го спряха борба с безредиците накрая. Ушев си знае работата, 1 към 100 съотношение и всяка година 15% увеличение на заплатата.

Трябваше да го залостят вътре с тъщата за 2 седмици - сам щеше да се гръмне

Тоя един м-гал има 48 братя, сестри, чичовци, лели и първи братовчеди. Това само първа линия на родата. От там следват 50-60 втори братовчеди и чичовци. И горе-долу всичките живеят на едно място. За това са 10 буса. Не се правете на тъпи. Повечето от вас не са и минавали през циганска махала.

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg

10 буса спецчасти или около 70-80 полицай със специален статут за един ром ??? та те да не атакуват лагер на алкайда ???

Горките полицаи! Държавата създава цветнокожата пасмина с политиката, която води, а после редовите полицаи (обикновени хора, като нас) са на първа линия в борбата с приматите.

Браво-10 буса платени тулумбеци за един ломски циганин?

Бай Кире, страх лозе пази. Малко ли са случаите циганската рода да обгради полицейските коли и да започне да ги замеря с каквото хване? По-добре 50 разкарани напразно, отколкото 5 фира. И друг път не хвърляй приказки на килограм.

Даже и един полицай да отиде - мангалите трябва да се научат да стоя мирно като едно време ! Как става това ли - още при първата потрошена кола се изсипва полиция и жандармерия и изтърбушва цялата махала като прибира поне 10 мангала. Те ядат яко бой в полицията и ги пускат да разкажат. Следващата счупена кола - 20 мангала прибират. И така ще им мине бързо мерака !

До ''Не става така'' - и после безконечни интервюта с женичките и мамичките на пребитите ''какъф убав чуек били'', а служителите на закона - подсъдни.

Достатъчна е една патрулка и две куки с Макаров за да гръмнат мангала и готово. Какви са тия циркове с 10 буса командоси?

Тоя един м-гал има 48 братя, сестри, чичовци, лели и първи братовчеди. Това само първа линия на родата. От там следват 50-60 втори братовчеди и чичовци. И горе-долу всичките живеят на едно място. За това са 10 буса.

Леле, това всичките спецчасти ли са ? Танкове и бтр-и не докараха ли ? А някой ф16 не викнаха ли на помощ ?

Цяла армия със спец части е дошла за да залови един развилнял се манг. л, до там ли стигнахме?!?

Пак римлянски изпълнения, жената имала няколко деца от друг, ясна е работата...

За това в Щатите си имат втората поправка, която казва че всеки гражданин има право с оръжие да защитава собствеността си семейството си и демокрацията, допи и от самото правителство. А у нас само малоумниците имат оръжие в повечето случаи незаконно. За това там са дали правото на честните граждани с що да имат оръжие. Знаете ли колко вежливи са хората в Тексас? Всеки хода с желязо на кръста и всеки уважава другия.

И ко? Предлагаш на нашите цветнокожи да разрешим да притежават пищаци??

Ако тях смяташ за честни граждани.....................

Сигурно ли е че са обградили правилната къща?

Абе сега ползват гугъл мапс та стават грешки асо ако гугъла се е объркал.

Пратете танковете

Пратили 10 буса спецчасти да извадят нож на умряло куче. А терористите продължават да блокират страната. Единствените други подвизи на спецчастите са да разбият нечия врата в 4 сутринта и да се нахвърлят със стотици на спящите вътре.

Само Бай Петко от Лясковец им охлади страстите...

Дано го спасят от кобрите.! Как се е натресъл пак в това гнездо един Господ знае....

E кой взима тъща и бивша жена за заложници!?!

Чист българин от Лом. Вероятно пра българин. Чувал ли си за ромски цигани?

Каква драма драги зрители, ромеите правят театър, Жулиета на 25 г с четири деца от друг ромей. Ромеът Ромео е превъртял от ревност... Що ни занимавате с глупости. И циганинът предава директно във Фейсбук.

Така става като неграмотни гледат екшъни по сателита.

Пътуваме с екипа!

..ги взимате тея незаконни пистолети бе? Явно е много лесно да си набавиш един след като всеки ненормалник си има по един. Най-добре е явно всеки да се въоръжи вече та да сме наравно, а? Къде ги раздават?

Това сега домашно насилие ли се води? Щото не пише някъде, че е имал връзка с тъста, но пък се познават от над 60 дена. А с бившата му как ще бъде?! Познават се над 60 дена, въргаляли са се между чаршафите, но в миналото. Означава че е домашно насилие с изтекла давност

Ломски си гане.

От етноса са. Цецо е даже много грамотен.

И това се случва само три дни след като влезе в сила истанбулската конвенция!? А всичко трябваше да е цветя и рози.

Ба си стратега. Между кобра и усойница. Дано баретите го спасят.

Звъни вратата звънеца чука..............отварям и нинджа.....два шамара с крак в!! "ГРЪБНИЯТ"!!кош....абстрахираха децата"АННААААА АНННЕЕЕЕ"ЧОВЕКА ГО НЕМА

Ахахаха, бях го забравил. Този скеч трябва да се изучава

Да пращат пожарникар той има опит на тоа терен

спецовете и да омандръсат тъщата в един зверски ганг-банг и всичко ще си дойде на мястото.....ОКЛОЛЛЛОООО КОЛЛЛЛЕЛОТО ДА ИЗБЯГА ПРОКЛЕТОТО И ЗЛОТО ОТ СЕЛОТО.......ДЕДО ПОПЕ РЪГНИ ГО ДО МЪДОТО И МУ Е...И М.....КАТА НА СЕЛОТО

Поредната неграмотно написана статия.