Коментари - Майката, убила двете си деца в Сандански, поиска свобода: Не знаете какво преживявам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да ви припомня че роднините и, още преди да говорят с адвокат, заявиха че тя е стояла при мъжа си защото е искала да го ПРЕВЪЗПИТА... а убийството на децата и си има име "Синдром на Медея". Синдромът на Медея - наричан още комплекс на Медея - се свърза със състояние, при което майката извършват своеобразно детеубийство, наранявайки детето си, за да нарани партньора в конфликтна ситуация, като например периодът между раздялата и развода. С други думи, жената вреди на децата си, за да причини болка на съпруга си. Следователно децата са инструмент, посредством който се демонстрира сила, като насилието може да бъде както физическо, така и психическо. От психологическа гледна точка в пика на това състояние майката достига върха на заблудата, че е всемогъща (типично за психотичните кризи) и се превръща в съдник, който решава съдбата на децата си. Сред основните причини за синдрома на Медея е прекомерната необходимост от власт и от упражняване на контрол над другите. Психолозите определят различни причини за мъжете и жените. Жените са мотивирани от необходимостта да се чувстват изключителни и уникални. Така че стига сте ни лъгали, тази жена е била насилник в който е дремел убиец ... и нищо не може да я оправдае.

Мааа нема проблеми, бе! Пуснете я женицата да си гледа живота. Убила си децата, голяма работа! Тя ги родила - тя го убила. Вие не знаете на нея колко й е тежко - мъж няма, децата й заклани и сега на всичкото отгоре на тези страдания в затвора. Това направо не е човешко. То и без това всичките престъпници са на свобода - кой не е влизал, кой е пуснат предсрочно щото пеел в хора, кой управлява държавата. До една женица опряхме да я тормозим. Даже си мисля, че на нея сега ще й е трудно да работи, та може една пенсийка така 2-3 хиляди, не повече, да й се отпусне. Нали сме хуманна и демократична държава. Хайде, бъдете хора!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Надявам се един Георги Х. да го чете това

Да си колиш децата, щото Георги Х. те бие? Надявам се, някой който ви познава да го чете и да отведе децата възможно най-бързо.

Женска, нали?

Не ме интересува какво преживява. Убила е децата децата си. Факт. А какво преживява обществото, близките. В затвора и до живот. И там може да преживява.

Ами да....затова сме на тоя хал,защото никой не го интересува какво преживява другия.Защото сме станали като зверове... Ясно е че жената има някакъв психологичен проблем,но въпроса е какво някой е направил за да и помогне. В общи линии,в една такава токсична връзка винаги,винаги децата са потенциални жертви. Най-вече инструмент единия родител да накаже другия. Манталитета като цяло е голям проблем.

Интересно ми е какво точно се случва с изрода докарал жената до това положение? Защо в България няма орган или институция,която да защитава хората от насилие? Това не е личен проблем,това е проблем на цялото общество.Защо по медиите не се дава гласност на тези случаи,защо няма предавания ,интервюта с жертви на насилие,с психолози,за да се види в каква насока трябва да се ориенгира темата. Жертвите на насилие в БГ са абсолютно изоставени на произвола на насилника.

Връзвал я е с вериги в мазето, че да не е можела да си тръгне ли? Налага ти тормоз - събираш си парцалките и откъдето си. Мен като почне някоя да ме тормози физически или психически просто си тръгвам и прекъсвам контакт с нея. Просто е. Не ходя да коля деца. Вие сте ненормални, убеждавам се.

Тука много грешиш. Жертвите на насилие немогат просто ей така да си тръгнат.Така ти се струва на теб! Още повече,когато има и деца.Почти невъзможно е без чужда помощ. Но това някой,който не го е преживял неможе да го разбере.Няма как! Затова и не е хубаво да се говорят неща,които не са много ясни.

Никой не знае какво точно е преживяла, но все пак е убила умишлено собствените си деца и трябва да си понесе последствията !

Хайде да не реагираме първосигнално. Ти неможе да си съдник на никой,само са се молим да не ни застига,защото все пак това по хората ходи.

Кой от коментиращите е бил в стаята и е видял КАК ТЯ УБИВА ДЕЦАТА? Кога започна процеса, кога излезе присъдата? Как авторите на материала РАЗБРАХА, че тя е убийца?

Торбалан и баба Яга са били, мръсниците!

трябва до края на непотребния си живот всеки ден да преживява ужаса от убийството на децата си докато се превърне безпомощно парче месо което да бъде изхвърлено в тоалетната

дете, заклало родителите си Адвокатът: Моля, съдът да се смили над кръглото сираче...

Какъв социопат/психопат трябва да си, за да убиеш собствените си деца ? Какво би сторила с чуждите ?

... и кой ще носи отговорността, ако това се случи ?

Със сигурност няма да е съдията, който ке я пусне скоро!

Ох, тази тепърва се кани да ражда......

Знаем какво преживява - шизофренични кризи! Да си стои където е и да се лекува, както и да си понесе наказанието!

Баси.... много се изписа за тази откачалка, а веднъж не прочетох да е казала, че съжалява Всичките я изнасилвали, биели и малтретирали и тя решили да си го изкара на децата.... Нещо е тотално сбъркано в тая жена.....

ако бях на мястото на тая, досега да съм се заклала

Да е заклала съпруга дето я дърпал за ушенцето, не децата.

Толкова ми е мъчно за тези две беззащитни дечица, не мога да си представя какво чудовище трябва да си за да отнеме живот на дете. Да ги беше продала като ни й трябват. Тя чрез смърта им тръгнала да отмъщава на мъжа си. Сега гадно било в затвора...

Какво е преживяла тази свиня не знам, но знам, че децата са невинни и тя ги е заклала! Доживотен затвор за ИЗРОДА "майка" и никаква милост, колкото и да се прави на луда!!

Ама то в Сандански и района един мъж ако не заплашва жена си го обявяват за лабав и гюбре някакво. Там такива заплахи ги имат за Добро утро, даже жените се чувстват уважени някак си.

Че ако жена ми ме тормози психически и физически трябва да си заколя децата????

: "Не си сама, спокойно, не си сама". Ами прав е брат и :))) при толкова бръмбари в главата и няма как да е сама ама''не си спомня'' каке убила децата носи спомня че мъжът и ''я тормозел''.. Като е така защо не се самоуби ами посегна на дечицата????Измислила му цаката преди да затрие децата ''не си спомням, друг е виновен''....

И какво толкова ''преживяваш'' се питам та искаш да излизаш на свобода след като си затила две деа че животеца ти ти е много скъп?? За такива като теб затвор до живот защото тъй или иначе няма какво да правиш навън.

Няма как да знаем какво преживява едно адско изчадие заклало двете си невръстни дечица. Наистина е добре да те освободим - от жалкото ти съществуване.

жената явно е с психически проблем, и то много тежък. "тормозът" и "насилието" го потвърждават... Виновни са нейните роднини, трявбаше да я лекуват, а не покриват нещата и да обвиняват мъжа й в някакво насилие