Майката на загиналото бебе в катастрофата с Местан: 3 месеца ръцете ми са в пръст!

Почерненото семейство се опитва да продължи живота си, докато чака края на разследването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, бе! Зад Местаня стои цяла една държава с мощни претенции към територията на България. Президентът на тази държава е пръв приятел на наштУ Винету. Ще си направят няколко лаф-муабета и Местаня ще е чист като сълза и ще може да продължава да си върши пъкленото антибългарско дело! Нооо... забележете..... с помощта на БЪЛГАРИ, които са ни във властта! Та питам аз, кой е виновен? Ердоганите, които си гледат интересите на държавата и което е съвсем естествено (и аз да бях на тяхно място, и аз щях да гледам да си усиля държавата за сметка на тези, които и без това са се спотайвали като шушумиги 5 века), или българите, които си продаваме държавата си, децата си, родителите си за няколко гроша, влизащи в офшорните сметки на шепа българи-предатели ? Е, българино???? Защо мълчиш? Или си викаш, абе 5 века - к'во толкова, лошо ли ни беше?! Ама дойдоха гадните руснаци и ни развалиха рахатлъка!

Що не млъкнеш, не ти ли е жал за детето ???

Цялото мотане по-това просто дело е единствено с цел размиване вината на лицето Местан !

Какво толкова е станало-бащата карал като луд , цигането не било в специално столче и станала беля.Факта е налице -едно не българче по малко .Но имат време да изпълнят поръката на ходжата -поне 3 деца и да претопят българите.

Нещастник си !!!

Абе... Не е нещастник, за съжаление...

Ти беше ли там, видя ли, че местан не е спрял или да се намерите на приказки, както и твърдите недоказано че младото е карал с 200 км в час. Оставете на кой трябва да си свърши работата, ако е виновен х или у, ще е, споко, не превръщат катастрофата в политика, национал фашизъм и пр. Да се оправят, нищо не зависи от защитниците им, а от правораздавателни те органи, съд, съдебни заседатели, (вторите дори съдията не се съобразява с тях, а със свидетели, вещи лица, вторите най вече,,, вещите лица. Спокойна вечер!

ДАНО ДА НЕ СТЕ БИЛИ ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА МЕСТАН И ДОГАН! ЗАЩОТО ТОГАВА ТРАГЕДИЯТА Е ОБЯСНИМА! ВЪЗМЕЗДИЕ ИДВА ЗА ВСИЧКИ НЯКОЙ ДЕН! ДОБРЕ Е ДА МИСЛИМ ПРЕДИ ТОВА,ДА МИСЛИМ И ЗА ЧУЖДИТЕ ДЕЦА,НЕ САМО ЗА СВОИТЕ. КОЛКО БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ЗАГИНАХА ИЛИ ЗАМИНАХА ЗАРАДИ ТОЗИ И ДРУГИТЕ ИЗРОДИ!

Или някой от коментиращите има къса памет или не са чели първите новини за катастрофата… Местан е бил на гости в село Слънчоглед и е тръгнал по второстепенен път през село Загорско към главен път 5. Местан се движи от посока с. Загорско в посока главен път 5 по който де движи семейството … т.е. Местан излиза на Т-образно кръстовище със знак СТОП към главния път, на който НЕ спира … Какво насрещно, какви 200 км/ч, какви пет лева…. да не кажа какъв е в случая Местан, че ДИР.бг няма да публикуват коментара ми …

Караш с 90 км.ч,виждаш колата на Местан,която приемаме,че не е спряла и вместо да си мислиш,че ще спре,защото е длъжен,ти намаляш скоростта,за да може да съхраниш себе си и семейството,което возиш.Като знам колко блъснати има на пешеходни пътеки,се чудя тия хора нямат ли инстинкт за самосъхранение,не се ли оглеждат,или чакат лукавия да ги пази.

Или ти си Чукча нечитател,а писател.Впоследствие стана ясно,че катастрофата е на пътя много далеч от какъвто и да е СТОП,сиреч Местан се е включил в движението в своето платно за движение,но съзтезателят е навлязъл в неговото платно,тоест насрещното и го е ударил,затова и ударът по колата на Местан е от дясно вследствие на удара колата се завърта по този начин по който бе показана по ТВ.

алоооо ДИР-ниците… … при който колата, управлявана от бащата на бебето, бе ударена от колата управлявана от лидера на ДОСТ Лютви Местан….. Задници!

Важното е да се създава интрига там където всичко е ясно.После съдът бил виновен,че отсъдил според закона,а в нормална държава съденият щеше да е съзтезателят навлязъл в насрещното и ударил без значение кой и причинил смъртта на детето си!

Тая не е ли била в колата когато мъжът и с 200 километра е навлязъл в насрещното платно та сега се прави на жертва?

Неспирането пред знак ''стоп'' и отнемането на предимство е сериозно нарушение на правилника. Но ако бебето не е било в кошница, закрепена с колани..........дори и бащата да се е движил според ограничението от 90 км/ч, не виждам как щеше да се запази живота на бебенцето. Аз веднъж като млад шофьор се фраснах в един отнел ми предимството. Въпреки че последните метри преди сблъсъка се движех с около 20 км/ч (спирах, но недостатъчно бързо), още помня силата на удара и щетите.

Първо катастрофата става на пътя,а там няма значение знак,който е на 90 метра отзад.Освен това вината е на този,който навлиза в насрещното платно за движение,в случая мъжът на тая.

Ако не го осъдят този убиец Местан тогава няма правосъдие ако беше друг сега да е в затвора царете се докато го вкарат в затвора хиляди ви подкрепят

И ДА ГО ОСЪДЯТ,ЩЕ Е УСЛОВНО! А МОЖЕ И ДА СЕ СКРИЕ В НЯКОЕ ПОСОЛСТВО И ОТ ТАМ ДА ГО ПРЕХВЪРЛЯТ ИЗВЪН СТРАНАТА! МЕСТАН В ЗАТВОРА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ,НЕ ГО МИСЛИ НЕГО! НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ РЕЧЕ СЪДЪТ!

Няма как да има правосъдие в най-корумпираната държава!!!

Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Не търсете виновни, защото най вероятно и двамата са, а няма как в тази скала на виновност да се отсече точно как е разделена...За съжаление всеки ден има такива катастрофи и почернени семейства чийто свят рухва и живота им се обърква...Случая е по известен единствено заради участието на политик...Искрено се надявам тези млади хора да успеят да превъзмогнат този преломен момент в живота им и да продължат...колкото и да им е тежко!

Какви скали ,какви глупсоти?! Има си знак,който не е спазен, Резултата-смърт ,но не и затвор. Това е положението в "Земния рай".

За съжаление на всички нас това са политиците в България ,те са престъпници ,които са над закона за всяко свое престъпление.Всички до един са за разстрел.

3 месеца изготвят автотехническа експертиза?!? По-скоро гласят нещата в нечия полза!

Ще се опитат да изкарат черното-бяло. Щом имаш ''Стоп'-чакаш. Щом си ударил някого след знак "Стоп"-виновен си. Няма ткаива от рода,че оня се движел бързо. С 500 км ли е карал,че не си го видял. Няма да лежи гадината.Тежко е !

Знакът СТОП е само в болната ви глава и как си представяте кой кого е ударил?Според мен,а и според нормалните хора ударил е онзи,който е навлязъл в насрещото в случая съзтезателят убил детето си.

Много ти здраве!

още ли няма осъдени тука? голяма корпорация при вас

на мръсният мангал и родоотстъпник отново ще му се размине...

Естествено след като вече е избягал в Германия,а тая ги описва все едно,че са жертви.

Лютви Ефенди, а ти какво ще кажеш, нещо напоследък си се умълчал. Може би жалиш за..колата?

амии... юсеине.. гласувай пак за дпс...

Колата на Местан е ударена от дясно. Какво точно е станало един Бог/Аллах знае. Но Местан е имал знак СТОП /Спри! Осигури предимство/. Дори другият да е карала с 200км/ч Местан е трябвало да изчака и тогава да се включи на пътя. Според мен лоша преценка на Местан относно разстоянието и скоростта на БМВто. Може би от възрастта, или е бил разсеян. Така мисля аз. А какво ще реши съдът няма как да зная.

Няма как да го види, ако идва с 200.

Не зная какво се е случило и няма как да споря. На мен много пъти ми се е случвало да набивам спирачки и намалявам скоростта заради излизащи от знак СТОП. За това когато видя кола зад СТОПа инстиктивно намалям скоростта. Нещо като страхова невроза. Не зная колко му е акъла на шофьора зад стопа.

Ми не е вярно, че е ударена от дясно - няма как да е ударена от дясно като другата идва от ляво на Местан - удря го почти централно и го обръща така, че на теб и много други им изглежда, че е ударен от дясно само, че като прочетеш кой откъде е идвал и ще ти стане ясна ситуацията

Точно отдясно е удара защото Местан отдавна се е включил в дясното платно за движение,а съзтеля карал с двеста е навлязъл в насрещното уж за да го заобиколи,но всъщност се е набил в него в неговото платно.

Няма да оправите нищо в тази объркана държава .,особено когато е замесен политик Продължете напред колкото и да е трудно това. Млади сте ... А и бъдете сигурни,че детето е на по-хубаво място. Нека Бог / Алах / да е с Вас .

Да съдят Местан за неговото нарушение, тук две мнения няма. Но кога ще започнат да съдят и безотговорните родители? Това дете щеше да е живо, ако баща му спазваше органичението и закона. Колкото е виновен Местан, толкова и те. Вина имат и полицаите. Глобяват за възрастен без кона, но за дете без столче - не. Защо? Ако това бебе беше в кошница за неговата възраст, щеше да е живо и здраво като тях.

В ютуб имаше видео качено от роподи24 или нещо такова - някакви местни журналя - там се вижда, че БМВ е сигурно на 50 метра от колата на местан - този с БМВ карал с 90 друг път

С колко ще да е карал бащата на загиналото момиченце, бил е на главен път! А, Мюфтан Тупан е изхфръкнал и ги е ударил... Има си правила, ако не можеш да прецениш скоростта на автомобил на главен път, изчакваш. Мюфтан-Дърт-Тупан е изхвръкнал, без да прецени тяхната скорост, вината е негова.

За Местан мнението ми е като за всеки друг политик, влязъл в парламента. Ама колкото и да ми е неприятен, не може да гонвиним само за това. Нека експертите кажат каква част от вината е негова и каква на другия шофьор. А детето на 90% е убито от майка си, която не го е сложила в специално столче (задължително) и не го е вързала с колан и от баща си, който вече си призна, че е карал с над 90 км/ч. Единственото, което потвърждава случаят е, че Дарвин е прав.

Това че той е имал стоп не значи, че някой може да лети там с над 100 км /ч! Когато всички са спазили правилата няма да има такива трагедии. А какво има сега? Един не спира на стоп защото не е преценил скорост, с друг си мисли че ограниченията са само за хрснилки! И хоп едно невинно дете плати цената!

И особенно като возиш децата си.

Това, че той има знак СТОП значи, че задължително трябва да спре и осигури предимство! От там нататък всичко друго е второстепенно!

Второстепенна ти е главата. Нищо, че си с предимство, нали имаш знак, който те предупреждава,че ще пресечеш път без предимство? Какво трябва да направиш? Да натовариш семейството си и да летиш като изтърван е върхът на малоумието!

Заради такива дебилни разсъждение се стига до такива катастрофи - и тези кретени дето са ти нацъкали плюс и те са същите - значи по вашта логика - ако пешеходец ми пресича неправилно аз имам пълното право да НЕ намалям и да го отнеса щото той е в нарушение, а аз не съм?

Как така за шофьора на другата кола нищо не се казва а бросто се изпари - бил в Германия

И какво трябва да се казва според теб? Жалко човече си, определено!

Трагедията е много голяма за семейството на загиналото бебе. Не го пожелавам на никого.

От писанията на журналистите и коментарите не става ясно дали детето е било в столче, което е задължително. Ако е било, нямало е да изхвръкне от колата. Май и другите пътници са били без колани. Може Местан да е виновен, но според мен и шофьорът на другата кола има не малка вина за катастрофата. Мъката на майката е голяма, но и тя има вина, че е държала в скута детето си, а не в столче.

една кола карана със 100 км в час спира за ПО МАЛКО от 40 метра! Този е прелетял 170 метра и се е ударил в колата на Местан . С колко км в час е карал това БМВ?

Айде кажи ти според твоята теория а колко е карал ,казваш ,че със 100 се спира за 40 метра ( глупости) а този бил прелетял 170 метра, та значи според твоята теория е карал близо с 400 евала титан на мисълта хахахаха и научете законите бе ,има стоп не е спрял друго се водят последствия, бащата трябва да отнесе глоба за превишена скорост Местан за причиняване на смърт по непредпазливост друго увъртане е в полза на Местан.

И ще й олекне ли на майката,ако Местан получи 2 г. условно.Но дори и да е ефестивна присъдата,това няма да върне детенцето. В живота както добрите,така и лошите неща си имат своята предистория.Да си направят преглед на своя път в живота,а другото да оставят на Божието правосъдие.

Дай си регистрационния и те намирам веднага, мършо! Ей така невинно няма да спра на стоп и ще те попилея на колкото части мога повече. Разликите обаче с другата ситуация ще са две - ти няма да липсваш на никой, мен никой няма да ме отлага толкова време..

Монетата има две страни. Може и не може. Има си органи нека те кажат, а не ние. Навремето моят директор бе убил дат, хс възрастна жена и лежа, но може местан да не е виновен, вещи лица, бай Тошо лош, но при негово време всичко бе 6,с малки изключения. Правораздавателните органи имат думата, а не адвокатите ви. Бог да го прости детенцето. На майката кураж и сили и моля ви не обиждате жената, всички сме хора на този свят, от турците има много добри хора. Не са помаци, а и от всяко стадо

Искренно се надявам в най скоро време да ме ударят и мен неочаквано на някое кръстовище за да разбера какво е да си на мястото на Местан. Невинно обвинен в убииство

чр колата карана от МЪЖА ти е връхлетяла тази на Местан.. а ти едва ли си била против бясната скорост, с която те возят.

Кой виновен,кой не-замазаха нещата,както обикновено се случва в БГ!!!

Много съжалявам мила моя аз също съм майка, трагедията ви е огромна. Познавам лично този алчен доносник, той е едно алчно долно мекотело. Навредил е на много хора, но това което сторил на тези млади хора не може да се съпостави с всичките му злини. Защо изобщо живее на тази земя, питам се аз. Вместо него умират малки невинни бебета. И много ме е страх, че той няма да получи наказание, ще се отърве невредим и чист като сълза. А сълзите и мъката на тази майка ще са до гроб. Господ сили да им дава. В България няма справедливост.

Плащат ми да защитавам местан в този форум . Прощавайте.

Не тъп админе аз защитавам себе си и тебе от бъдеща несправедливост когато дано ТИ се окажеш на мястото на Местан за да проумееш че съм прав.

Аз не разбирам тез двуличници кадето плачат на чужд гроб. какво вие направил местан...мръсни националисти! не мисе вярва таз помакиня всеки ден да бърка в пръста. тука възниква резоно вапроса дали едно шест месечно бебе е човек... това е още едно не осазнато сащество .

Че не беше ти, защото ти със сигурност не си човек.

Вече си мислех, че тази тема са я забравили. Уви не пишат нищо съществено за скорости, кой откъде идва, на кое място е катастрофата и т.н., а само колко е тъжно за загубата на детенцето. Бог може да прости на невинното 6 месечно дете, но едва ли на виновните шофьори. Карат като за последно.

Има ясни правила и закони! Ако автомобил, движещ се отбпът без предимство, отнеме предимството на автомобил, движещ се по път с предимство, виновен и отиващ в затвора е водачът на автомобилът без предимство - в случая българският патриот и даващ всичко за България и българщината, преди депутатът от СДС с името Владимир Зидаров, а сега депутат пт ДПС Лютви Местан.

tonk11

Да де ама са се срещнали в платното на Местан. Което значи че той се е изнесъл от кръстовището а другия е навлязъл в насрещното.

Ама мноооо си тъп да знаеш. По добре не пиши та да не си личи.

точно така. спираш на стопа чакаш 1, 3, 5 мин. няма нищо до къде ти поглед стига, а той стига на 170 м. тръгваш и те връхлита Баварския болид дважещ се със скорост която го е изтласкала в насрещното дори при този символичен завой. Еее ти ли си виновния?

Там има ли знак СТОП?Ако има спора е излишен,ако трябва,ще чакаш друга кола след теб и ще пратите някой да гледа и ако трябва да ви покаже кога да излезете на главния път.Всичко друго е интерпретация на закона за движение по пътищата.

3 месеца не искат ясно да кажат, че Местан е виновен и това е ясно на всички! 3 месеца Местан се крие при началниците си в турското посолство! Явно те са началници и на нашето правосъдие. До къде го докарахме...

Той там няма да се крие много,щото те турците взеха да си играят с руснаците,а Местан много направи да прецака руснаците по поръчка на американците

Не знам как е у нас, но в Канада, ако не спреш на СТОП, никой не може да те оправдае и абсолютно нищо, никакви обяснения, никакви детайли-нищо не ти помага. И не само спиране, ами и внимателно оглеждане и ИЗЧАКВАНЕ!!!!!!!!!!!!! Съчувствам дълбоко на тия хора! Поклон пред паметта на детенцето. Лошото е, че сами си убиваме децата и живота в България. Сами, с простотия и самонадеяност.

Ти вярваш ли, че някой ще излезе на главен път без да спре на стоп - спрял е но ония го е начелил докато потегля

Голяма трагедия. Горките родители, имат време да отгледат поколение, дано намерят и сили.

Струва ми се, че едно загубено дете не можe да се замeсти и от 100 други дечица, но нека Бог им помогне да преодолеят страшната загуба!

А със колко точно е карало Бмвто защо това и до сега е толкова голяма тайна. за няколко минути се разбира по дяволите записано е в компютъра. бъдете сигурни че ако беше скорост до 90 отдавна да е обявено. при скорост над 150 местан няма как да види вмвто и е невинен.

Вината е и на двамата водачи.Бащата не трябваше да признава по медиите,че е карал над разрешената скорост,пък било и с малко.Освен това удара не е в неговата лента,а в насрещната .Това го прави съпричинител на ПТП-то.Условна присъда за Местан.За Юсеин също.

Юриста, би трябвало да знаеш, че самопризнанията не са доказателство.

Самопризнанията са важно доказателство,когато се подкрепят и от другите събрани доказателства.

Местан трябва да се измъкне защото е невинен. Ако не се измъкне мбого хора включително и пишещи тук могат да се окажат неволно на неговото място и да отидат невинни в затвора.

ти не знаеш ли? Затворите са пълни с "невинни" хора!

Вселената вече е записала всичко, деца, внуци, правнуци на Местан ще плащат греховете му!

Ако е виновен, разбира се, жалко за детето и без това няма деца, ужас!