Мая Манолова: Оставаме в коалиция с Татяна Дончева

Нито г-жа Нинова ме е канила в нейната коалиция, нито аз в моята, уточни тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

!!!

ВТъкмо закусвах днес обилно,както си му е редът и ...гледам по Канал 1 пред оня мундьо Г.Любенов..Мая хортува,че съм при тях,а онзи ден Корни рече,че вече съм при тях!?! А истината е ОЩЕ СЕ КОЛЕБАЯ НА КОГО ДА ПРИСТАНА КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА РЕШЕНИЕ ОЩЕ НЕМААА ТИХА е моята спалня,тиха...защото съм вглъбена,накъде да свърна,кой път да хвана?? Хич не ги понасям мутрите на Мая- Хаджикян,Бабикян..но и Корни не е цвете за мирисане,там пък трябва Румбата да прегърна,що чуркаше в шадравана.. Не е лесна мойта..Що ли пък да не пристана на Жан милия,гледам го днес един омърлушен,тъжен,..но още хваща око..

Добра новина. Събитие с позитивен знак. Успех на изборите. Ако говорим за смяна на системата, то тя може да стане само с въвеждане на безусловен базов доход... помислете над това.Това е кауза.

Нула внимание за потрошената латерна.

Като не се уреди при БСП защото явно бая изисквания е имала Дончева защо да не се върне пак там дето може отново да се настани в НС евентуално като водач на листа..

В БСП при Корни...или при Мутрите на Манолца? Къде ще иде Таня Дончева Мултигрупова та?? Цяла България тъне в неведение,тръпне в очакване избора на устата дупедатка..Страшна е тишината в спалнята на Танчето,но още по- страшно е мълчанието на Таня? Накъде ли ще тръгне тя,кой път ще хване,накъде ще се наклонят везните ..мълчи мълчи Таня,дума не обелва,следва примера на Славуца и ИТН..като му дойде времето..ще ви кажа..А дали пък няма да свърне към Жан Павиана и тогава и Корни и Манолца с пръст в дупарата

Царят на животните събрал всички животни им казал: от днес се разделяме по красота и ум- умните вляво, красивите вдясно. А жабата - аз като съм умна и красива какво да направя , да се разкрача ли? Лошото в случая, че пчеличката Мая не става дори да се разкрачи.

Две пачи са повече от една!

Как беше...нещата си идват на мястото! Проектите на другарите - да се цепят и симулират всякакви движения на гражданите; игрите им на независими президенти; на разни уж разноцветни партийки, сформирования, революционни комитети и бунтовници търсещи "ново начало", излезе един зле прикрит опит да заграбят онова, което им принадлежало по право - България. Искат си държатава обратно, последен отпор, овцете за стиригане...ъъъ народа подкукуросан, мандрите чакат на последна боя.

червените адвокатки на мафията коват законите незаконно в ментално сбъркана България!Това го няма никъде по света!

Бе то само коалиции в тая държава - Манолова с коалиция, Татяна Дончева с коалиция, двете заедно в още една коалиция. "Десните" и те в коалиция, даже Пепи Москов, далавераджията с турските ваксини и той прави някаква "дясна коалиция". Смешници, за които гласуват само близките и роднините им и тук-там с купени цигански гласове за цвят. Политици от всички партийки, коалирайте се!

О ТЕМПОРА,О МОРЕС!! КРАДЛИВИТЕ ТЕХНОИПЕКСОВИЦА,ГАЛЕВИЦА,МУЛТИГРУПОВИЦА ВАНКО 1 И КАПОНИЦА БИЛИ ПРОМЯНАТА ?? ВСЯКА ОТ ТЯХ С ПО ЕДИН ЕТАЖ КАТО ПРОГИМНАЗИЯ НА ПЪПА НА СОФИЯ САМО С ПО ЕДНА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА ?ДОШЛИ В СОФИЯ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ С ПО ЕДИН КУФАР С ПОМАДИ!КАК СТАВА ТОВА? ПРЕД ТЕЗИ ГЕРБЕРКИТЕ НА БОЙКО СА КАТО ФРЕНСКИ БАРОНЕСИ ПРЕД ЦИГАНКИ ВРЕТЕНАРКИ!

После не казай че политиката е мръсна работа.

С кого си в коалиция, дърта вещице

най-било дъртоциция.

Е НАЛИ ДОНЧЕВА ШЕ ОДИ ПРИ НИНОВА....ИМА МНОГО НЕДОКЛАТЕНИ В ТАЯ ДЪРЖАВА

От всички напуснали партията майка, най - много гласове на всички избори печелят ГЕРБ .

ЧЕ ТО ДРУГА ПАРТИЯ ПРИ СОЦА НЕМАШЕ ОСВЕН БКП....ВСИЧКО БЕШЕ ЗАБРАНЕНО....ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

Явно не си живял по "соца". Освен БКП разрешена беше и БЗНС, но те обикновено докарваха до малко под 1%.

Според недялковите хора е така. Гледам, тук сте се преселили.

Дончева в две коалиции???

Е, щом адвокатка на Мултигруп е желана в две коалиции, какво да коментираме тези коалиции, които са я пожелали. :-)))))

И в пет ще отиде, само да се докопа да депутатин. Малко й беше в предния парламент, а как й се услади само!

Вие сте изпята песен вече! чАо

Е, щом адвокатката на Мултигруп е желана в две коалиции, какво да коментираме коалициите, които я желаят!

В каквато искате коалиция се събирайте ,но едно е ясно повече няма да влезете в парламента,народът ви видя какви боклуци сте.Защо навремето се махна от БСП ,заради принципи или защото не те издигнаха за президент,а издигнаха Радьо.Но такава беше уговорката между генерал Решетников и Корнелия.

Ех и ако Сидеров бе с тях щяха да са като тримата мускетари

Мая къпе ли се?Много нечистоплътно изглежда!

..... душевно е нечистоплътна!

PEYTSCH

Цирк ! Цирк ! Цирк ! Мая Циркаджийката.

Интересно какво ще говори Мая Манолова ако изпадне от парламента след изборите сигурно тогава ще са виновни извънземните Борисов и президента и господ Бог

Ти пък!!! Сякаш не знаеш. Ще каже, че изборите са манипулирани, че вотът е купен и машинното гласуване е виновно.

Плюйте си колкото ви се ще, но като юрист на Татяна Дончева малко могат да и се опрат включително и Мая Манолова...Разни нескопосни постове с обиди към нея и Манолова не променят картината на всеобщото отвращение от ГЕРБ , така че жалки недоносени тикви не се напъвайте...Всички останали, а те са огромното мнозинсво ще гласуват срещу вас..Дали ще е за ИТН, БСП, ДБ или за "Изправи се България" няма значение...Вие няма да ни управлявате, чрез самодоволния яйцеглав павиан и колорадските бръмбъри...извинявайте, калинките!

ДС апаратчик. Стара мома. Поръчков прокурор адвокат на Мултигруп. Да си добър мошеник адвокат или поръчков прокурор е качество, което не е необходимо на българския парламент. Иначе никой не отрича че има опит в машинации и знае дупките в законодателството. Един пропилян живот без кауза. Все пак името и стои зад комедията, която спретнаха в парламента - с лъжливия фермер, който сам се отказа от нещата, които каза в парламента. С изборно законодателство еквивалентно само на една страна в света Бутан направило ни зависими от Венецуела. Вдигнаха доверието в Борисов това направиха.

До кога ще си кривиш душата, другарко? Оставаш с Татяна Дончева, тя пък се събра с другарките и другарите..хайде стига с цирковете. Движение на гражданите, ала бала, не сме от тях како Сойке и накрая пак същата комунделка от ЦК на БКП.

Мая е единствената, която слезе сред хората и се захвана с изнудванията, рекета над средния и дребен бизнес. Никой друг не се интересува от обикновените хора и репресиите, тормоза над тях. Постоянно слушаме/ четем за подслушванията на политици, репресиите над журналисти, арестите на олигарси, като цяло все грижа за комфорта на определен елит, но никой, освен Мая, не се интересува от тежкото положение на обикновения човек. Цъкайте сега минуси!

Ти в паралелна вселена ли живееш бе? Щото определено не си в нашата.

По себе си ли съдиш, или просто няма какво да напишеш?

Гадни комунистически бабички,миришете но клоака,дано гниете в ада.

тия тях си не могат да управят цяла държава искатда управляват

Ако Мая Манолова отпадне а патриотите влязат ще има нови избори в Септември. И така ще си я караме сигурно до нова година.

Голямата лява коалиция на Нинова ще вземе 3.99% на изборите.

Е ти беше директна конкуренция на Нинова за поста шеф на БСП. Не се и надявай да те покани. Чисто женско отмъщение.

Къде са младите, умни и красиви, надъхани и можещи нови политици, които всички вие ни обещавахте? Като гледам все стари ку.ви сте се събрали.

Усети се Крушевската биволица, че Дончева е същия гнус като Маямата :)

Никой те не ще, смръдло :)

Лика прилика са си :)

До 11.07. колко пъти ще се променят нещата?