Коментари - Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите | Днес.dir.bg

Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите

"Не знаех, че от ДБГ са поръчали билбордове, били са 2-3, а ГЕРБ разполагат с не по-малко от 25", каза кандидатът за кмет на София

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите | Днес.dir.bg

Коментари

Не говори от името на Гражданите на София, подла и лъжлива кюстендилска вресло! Не сме те упълномощили.

Няма никакео съмнение, че кмета нс София НЕ трябва да бъде Манолова. Може всеки друг , но не и Мая. Тая амп лъже и маже. Излъга ни за Костинброд, излъга ни за Орешарски и Пеевски , после иска извинение - Моля да ме извините , че ви нарекох Платени , това не е верно , нп моля ви гласувайте за мен. Е това св казва - Истиндка, неподправена , комунистическа наглпст. Сега пак с такъв патод и въодушевление лъже .Чака някпй да й повврва - На куково лято.

Много добре помним кои са твоите граждани: Братя-Галеви, Пеевски и Ванко1

И да ме триете, и да не ме триете - все тая - балотаж няма да има! А това, че ме триете поради употребата на "animal names", само потвърждава, че и Вие от dir-a разпознавате и Биволицата и Съсела... Е, разбирам зависимостите ви... Пожелавам на Мая да оглави БСП, в "полза роду"!

София е узряла да не се води от цветове, а от личности.

Абе какво става в този форум - много платени плювачи. Добре, че от тях няма да зависят съдбините на София.

Няма никакво съмнение, че кмет на София трябва да бъде Манолова – компетентна и борбена, без да „цепи бъсма“ на никакви управляващи, особено ако са си внушили, че държавата е тяхна. Естествено, че противопоставянето е много силно, защото ако Манолова бъде избрана, ще секнат някои „кранчета“ - я това за обществените поръчки, я нещо ще се объркат сметките на Топлофикация, Софийска вода и др. подобни кожодери на гражданите или пък ще се отмени издаването на изпълнителни заповеди срещу хората по ускорен ред. Та затова съпротивата е толкова голяма, а за параван постоянно се повтаря, „ние ще правим една позитивна кампания“. Ама то до сега 10 години кампаниите бяха все позитивни – лошото е, че после резултатите са негативни.

Ти сериозно ли го мислиш, аз си мисля, че ще е същата яхния само че в друга чиния .

Явно си веган

„цепи бАсма“. И да, има много съмнения.

"Разчитам на подкрепа от хората, които искат промяна" - хич не разчитай на това, дори да искат промяна, хората по никакъв начин не биха разчитали на една лаладжийка, която си пее едно и също на всички срещи, критикува без да чува опроверженията, размахва ръце в нервни изблици и се блещи театрално. Всичко това става за театъра, но не и за сериозната работа, която чака един градоначалник.

пет трола с пет опорки са налазили темата. Това няма да помогне. Данче, слез!

четири сте били.. само

Мая Мая , само ОЛИГОФРЕНИ може да омая!

Майче, ти пък за гражданка ли се имаш? Не си ли от властта от години....а иначе си си кюстендилка.

И ако в крайна сметка спечели Фандъкова /с малката група около нея/ ще излезе, че Манолова е обидила всички граждани на София, че са малка група около властта.

да, гражданин си и то точно от матряла; ще ви преброим на 27ми колко сте тъпаците.

Каква гражданка е тази дива вреслива селянка..

Вярно, тук сте останали само селяните. Всичко читаво вече се изнесе. Селянията избира, затова до там сме я докарали. На кого се сърдите ?

тук и НЕ СЕ чудя защо и как ви нарече бат Боце - ЛОШ МАТ'РЯЛ !! Само сумтене и едно плюване "под мустаците сърдито", както е казал поета. А, уж тогава 2/3 от населението у нас е било от ПРОСТИ СЕЛЯНИ ?! Заслужавате си хала, точно като във вица за задната прашка сте. Т.е.: Тъй и тъй са ни напънали изотзад, 'ми дай поне да не мърдаме, дано се наситят. Пък като се "о'лабят и се обърнем назад - тогава ще видят те !? Искате промяна, ама ако може да дойде отвън, ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ??? "Свободата, Байновци иска калъчка, а не псувни !!"

Но ти не си гражданка

Откога и тя гражданка с простолюдието

Лъжливата, фалшива и без капка морал - Мая Манолова, водач на изгладнели крадци и гладни за още нагаждачи .

Объркал си фамилията

Бре, бре, бре...

1. Факт е, че правителството на ГРОБ и мутрата е най-престъпното, антибългарско и крадливо досега! 2. Факт е, че сестра Галева е от същото тесто и е върла застъпничка на истанбулската конвенция и стратегията за "защита" на детето, тя превъзнасяше Дебелеевски за шеф на ДАНС и е само плямпалник, който търси къде да се намести на топло! А около нея чакат един куп гладни и още неопитали власт девойки и младежи, на които татенцата са еди какви си и очакват и те да се облажат от новите проекти

кюстенд...сл...кой те е упълномощил да говориш от името на гражданите? Била безпартийна...хайде холан,софиянци затъпяхме не различаваме цървул от галош. Ходи се ч...

Ох милата, и тя станала "гражданка"...

Фъндъкова не можа да махне паметника на съвецката армия ама Манолова ши го махни

Бай Ангеле, еби я тази жена. Много е нервна.

Бай Ангеле нидей

Ще покажем,че не сме по-глупави от гражданите на Будапеща.Те биха шута на управляващата шайка и ние ще го направим.София без ГЕРБ,защото не сме комунисти.

Майчето не знаела, че имала билбордове. Това е модерен прочит на лафа: А, кой ми се изака в гащите. И ако от сега е толкова кьорава, какво ли ги чака софиянци, ако тя стане кмет. Сигурно ще има : А, това са братя Галеви, кой ги пусна на общинската софра, аз не съм.

Тя и сердика не знае, че я плагиатсваш, ама... Хайде, холан

Малко група папка от общинската баница, майчето и тя иска да се включи в папането

ИнтерсТно ...под интервюто на данчето дет от 30години не е пускала фандък на никой друг освен на мъжа си..коментарите са забранени...и са ЗИРО...а под интервюто на май маноловата мая..пълно с коментари...що тъй бе дира...а ...очквате бойко да ви даде няква авнта за туй ли навирихте задниците в очкване на единствениата и благословеан и богопомазана опашкана държавата....Жалки сте...

Като ще си говорим за кокошки и яйца, да се обадя и аз от коневръза.Снощи гледах / от общината не го виждат/ по една секретна ТВ едни палати до Киноцентъра, едни милиони долари и нам кво си,дето собственичката е общински съветник....г-жа Кмета не ги съзира и не пита отде са милионите.Ко праим?Конкурентката .... и тя не се е оставила да чака кокошката да снесе и да тича на пазара да продаде яйцето, та да си купи хляб.Пак ко праим? Освен... оная ТВ да лъже, ама другите си мълчат. Пак ко праим?

Спри да гледаш баш тая ТВ, излез и виж с очите си и ще се очудиш колко е различна реалността.

По- различна.Сигурно никога не си ходил в Бояна Драгалевци , Симеоново.Там такива смешни тролчетс не допускат.Можеш само да им слугуваш за жълти стотинки,колкото да не умреш от глад . Такива като теб,хора без достойнство са най-опасни,защото

Добре де, вервам ви,че са много грижовни за нас, ама по малко да краднат ,ве! Оляха се вече. То не ,че и другите няма да лапкат и така ще бъде,докато прокуратурата не се освести.Ако, почнат да ги ръгат в кауша и да им конфискуват имането ще бъде по друго.Сега си играем на " тука има, тука нема"

Разликата между ГЕРБ и БСП е следната: БСП знае, че народът е кокошка, която снася златни яйца. От 13 златни яйца, те ще откраднат 8-9, а с останалите 1-2 ще купят храна на кокошката. Щото от време оно знаят - тя пак ще снесе. ГЕРБ - при снесени 10 златни яйца искат да откраднат 15, а накрая да заколят кокшката и да я опекат за да се натъпчат. Щото са ненаситни.

Странно... моите наблюдения от 89-та насам са точно обратни... на няколко пъти БСП прибра всички яйца и изяде доста кокошки... ти от някой паралелен свят ли си или що?

И да виете, и да не виете - Фандъкова няма да е кмет. ОПГ ГЕРБ управлява в София почти 50% от 30 години преход. Стега им. Показаха какво не могат и какво могат. Управлението на София от ОПГ ГЕРБ е убийствено не само за самия град Софи, но и за цялата страна. ОПГ ГЕРБ - на политическото бунище, а лидерите му - под съд. Фандъкова е зам.председател на ОПГ ГЕРБ.

Факт е, че уж политикът с най-висок рейтинг в държавата /60 %/ в началото на кампанията , вече е с около 20%. И е съвсем реалистично Игнатов да я изпревари. Т.е. да е трета. Същият въздух е и рейтинга на президента.

Кой е тоя Игнатов?

Гражданите друг път! Огладняха червените привърженици на БСП-ейто и поддръжниците на Майчето Костинбродска и искат час по-скоро да се докопат до парите на софиянци, за да ги изпапкат.

Никой НЕ е окупирал власта! Правителството е ЗАКОННО ИЗБРАНО от Българския народ! Лъжливата Мая манипулира обществото! Мая от сега лъже и манипулира, представете си за какви манипулации и лъжи ще се вихрят, ако Мая се докопа до власта! Самата Мая и ИЗГУБИЛИТЕ изборите комунисти искат да окупират власта!

живота си, правеше нещо полезно, докато беше омбустман. Сега пак е на политическата писта и във свои води, и пак излъчва напортост, простащина и добелоочие..........лъжите също и се удават. Тъжно е, но пък не е еизненадващо.

Госпджа Галева е непоправим емисат на БЪЛГАРОСЪВЕТСКАТА ПАРТИЯ.

Същите, които фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати. Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, сега обещават да се борят с неравенствата. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Същите, които за 55 години една единствена магистрала не можаха да построят от край до край, сега поучават другите, как се строят пътища Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Простете ми, че не им вярвам!

Много добре казано

Брилянтна ретроспекция

Те са на власт в момента. Точно те фалираха КТБ, след като бяха прехв ърлили там държавните пари.Парите на "Южен поток". Те размахваха бухалките и рекетираха хората, които си мислеха, че могат да развият бизнес. Те стреляха и убиваха в мутренските времена. Те замениха Чернобил с мръсния въздъух и липсата на лекарства за онкоболни деца. Не ти прощавам, че се правиш на ощипана госпожичка с розови очила.

и не виждаш дъното, до което сме стигнали

Мая се вживява в ролята на спасителя на народа, който в измисления света на комунистите е подтискан от правителството.

Герберастки тролове и разни остатъчни седерасти, напразно се морите! Хората не ви обръщат внимание, щото си знаят и решението е взето - на режима на мутрата ще сложат край.

Ще гласувам за този който разкости Топлофикация ,Софийска вода и въведе Софиско жителство ,аман от селяни не спазващи нито пътна маркировка нито знаци нито правилник

А и за социалисти искат да гласуват веднага щом придобият уседналост.....

Аз ще гласувам за някой грамотен.

няма ли кой да я попита какво направи за Кюстендил докато беше депутат от бсп , а да , изгони Швеицарски инвеститор който искаше да вложи милиони в балнеоложки и спа център. А този център сега е номер едно но в Румъния , в Кюстендил може да видите Чивте баня на какво дередже е.

Смятам че хората трябва да се сменят за да има промяна и свежи идеи но точно мая манолова е жива трагедия във всички отношения. Хората винаги са важни :когато Галеви пребивава хора къде беше Мая да скочи и защити? М? Ние помним. А когато писа закони и я попитаха дали е чела поне престъпление и наказание тя отговори че е чела "идиот". Пази боже таз личност да се докопа до кметството. Някой архитект, човек управлявал администрация, и ли каквото и да е който и да е без Сидеров и иванчева само не тя.

За радост единственото до което може да се докопа е шеф на бсп, а това е без значение.

Права или крива, но по улиците около блока и плъзнаха мутри в изобилие. Подобно изобилие на напомпени неерденталци не бяхме виждали.

БСП УМРЯ! НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА , ЧЕ СИ С ГРАЖДАНИТЕ, ЗАЩОТО И ТИ НЕ СИ ОТ ГРАД, А КАТО ВИ ИЗБЕРАТ ВСИЧКИ ЗАБРАВЯТЕ ЗА ОБЕЩАНИЯТА СИ , И НА БСП СМЕ СЪРБАЛИ ПОПАРАТА !

Грешка Манолова ,не е малка група,а както каза един бивш Американски посланик преди 10-11 години ,мафията в България влезе във власта.

Мая не знаела, че има билбордове по улиците на София с нейния образ. Просто Кунева - Пръмова я е изтипосала там без да я пита.

Тая луда ли е или на луда се прави????

не и пука.. в крайна сметка е достойна за партията, която е подкрепя.

Браво Манолова ! Гледах я днес , водещата постоянно я прекъсваше и играеше пред всички за ГЕРБ ! Мръсница е тази водеща ,не и споменавам името ! Желая от Сърце Успехи на Мая Манолова , истината е с теб !

То Майчето, ако не го прекъсваха, още щеше да говори по първия въпрос и никой нямаше да знае, какво аджеба е отговорила...

не цепи басма на никого, няма мяу мяу като Фънди и празни обещания от рода - ще ви направим, ще ви дадем, ще построим живота нов - хахахаах

Водещата от свинската Нова на Домуса се държа идиотски, но като падне хунтата ще понесе последствията като част от мафията. Гледах я с любопитство, след което приключих със свинската телевизия. Реално тя е само за прасета.

Уф, пак ли тая...

Тази ако загуби изборите(което е сигурно), остава без работа и щяла да ходи при Галевите на топло и да им е съклецарка както преди.

Не сме късопаметни и тази г-жа Манолова Найденова гласуваше и беше част от едни шайки, които грабеха безогледно, прокарваха лобистки закони и така и нищо добро не оставиха за българите. Та нали Манолова беше сляпа и глуха за Галеви, не защити никой оставяйки закони довели до реален тормоз над гражданите и бе част от прегръдката на БСП и ДПС само, за да са на власт. Тогава не видя грабещата клика

Европа Лъжеш , за това си и Турски 00 ! Мая мисли за Софиянци , долу Фандъкова !

Не ти личи да можеш да мислиш.

Още една-две седмици ще я търпим да ни се блещи от медиите, после да върви да лае пред "Позитано" 20.

Една седмица :)

Ау колко дълго.

Коментари - Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите | Днес.dir.bg

Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите

"Не знаех, че от ДБГ са поръчали билбордове, били са 2-3, а ГЕРБ разполагат с не по-малко от 25", каза кандидатът за кмет на София

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите | Днес.dir.bg

Коментари

Не говори от името на Гражданите на София, подла и лъжлива кюстендилска вресло! Не сме те упълномощили.

Няма никакео съмнение, че кмета нс София НЕ трябва да бъде Манолова. Може всеки друг , но не и Мая. Тая амп лъже и маже. Излъга ни за Костинброд, излъга ни за Орешарски и Пеевски , после иска извинение - Моля да ме извините , че ви нарекох Платени , това не е верно , нп моля ви гласувайте за мен. Е това св казва - Истиндка, неподправена , комунистическа наглпст. Сега пак с такъв патод и въодушевление лъже .Чака някпй да й повврва - На куково лято.

Много добре помним кои са твоите граждани: Братя-Галеви, Пеевски и Ванко1

И да ме триете, и да не ме триете - все тая - балотаж няма да има! А това, че ме триете поради употребата на "animal names", само потвърждава, че и Вие от dir-a разпознавате и Биволицата и Съсела... Е, разбирам зависимостите ви... Пожелавам на Мая да оглави БСП, в "полза роду"!

София е узряла да не се води от цветове, а от личности.

Абе какво става в този форум - много платени плювачи. Добре, че от тях няма да зависят съдбините на София.

Няма никакво съмнение, че кмет на София трябва да бъде Манолова – компетентна и борбена, без да „цепи бъсма“ на никакви управляващи, особено ако са си внушили, че държавата е тяхна. Естествено, че противопоставянето е много силно, защото ако Манолова бъде избрана, ще секнат някои „кранчета“ - я това за обществените поръчки, я нещо ще се объркат сметките на Топлофикация, Софийска вода и др. подобни кожодери на гражданите или пък ще се отмени издаването на изпълнителни заповеди срещу хората по ускорен ред. Та затова съпротивата е толкова голяма, а за параван постоянно се повтаря, „ние ще правим една позитивна кампания“. Ама то до сега 10 години кампаниите бяха все позитивни – лошото е, че после резултатите са негативни.

Ти сериозно ли го мислиш, аз си мисля, че ще е същата яхния само че в друга чиния .

Явно си веган

„цепи бАсма“. И да, има много съмнения.

"Разчитам на подкрепа от хората, които искат промяна" - хич не разчитай на това, дори да искат промяна, хората по никакъв начин не биха разчитали на една лаладжийка, която си пее едно и също на всички срещи, критикува без да чува опроверженията, размахва ръце в нервни изблици и се блещи театрално. Всичко това става за театъра, но не и за сериозната работа, която чака един градоначалник.

пет трола с пет опорки са налазили темата. Това няма да помогне. Данче, слез!

четири сте били.. само

Мая Мая , само ОЛИГОФРЕНИ може да омая!

Майче, ти пък за гражданка ли се имаш? Не си ли от властта от години....а иначе си си кюстендилка.

И ако в крайна сметка спечели Фандъкова /с малката група около нея/ ще излезе, че Манолова е обидила всички граждани на София, че са малка група около властта.

да, гражданин си и то точно от матряла; ще ви преброим на 27ми колко сте тъпаците.

Каква гражданка е тази дива вреслива селянка..

Вярно, тук сте останали само селяните. Всичко читаво вече се изнесе. Селянията избира, затова до там сме я докарали. На кого се сърдите ?

тук и НЕ СЕ чудя защо и как ви нарече бат Боце - ЛОШ МАТ'РЯЛ !! Само сумтене и едно плюване "под мустаците сърдито", както е казал поета. А, уж тогава 2/3 от населението у нас е било от ПРОСТИ СЕЛЯНИ ?! Заслужавате си хала, точно като във вица за задната прашка сте. Т.е.: Тъй и тъй са ни напънали изотзад, 'ми дай поне да не мърдаме, дано се наситят. Пък като се "о'лабят и се обърнем назад - тогава ще видят те !? Искате промяна, ама ако може да дойде отвън, ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ??? "Свободата, Байновци иска калъчка, а не псувни !!"

Но ти не си гражданка

Откога и тя гражданка с простолюдието

Лъжливата, фалшива и без капка морал - Мая Манолова, водач на изгладнели крадци и гладни за още нагаждачи .

Объркал си фамилията

Бре, бре, бре...

1. Факт е, че правителството на ГРОБ и мутрата е най-престъпното, антибългарско и крадливо досега! 2. Факт е, че сестра Галева е от същото тесто и е върла застъпничка на истанбулската конвенция и стратегията за "защита" на детето, тя превъзнасяше Дебелеевски за шеф на ДАНС и е само плямпалник, който търси къде да се намести на топло! А около нея чакат един куп гладни и още неопитали власт девойки и младежи, на които татенцата са еди какви си и очакват и те да се облажат от новите проекти

кюстенд...сл...кой те е упълномощил да говориш от името на гражданите? Била безпартийна...хайде холан,софиянци затъпяхме не различаваме цървул от галош. Ходи се ч...

Ох милата, и тя станала "гражданка"...

Фъндъкова не можа да махне паметника на съвецката армия ама Манолова ши го махни

Бай Ангеле, еби я тази жена. Много е нервна.

Бай Ангеле нидей

Ще покажем,че не сме по-глупави от гражданите на Будапеща.Те биха шута на управляващата шайка и ние ще го направим.София без ГЕРБ,защото не сме комунисти.

Майчето не знаела, че имала билбордове. Това е модерен прочит на лафа: А, кой ми се изака в гащите. И ако от сега е толкова кьорава, какво ли ги чака софиянци, ако тя стане кмет. Сигурно ще има : А, това са братя Галеви, кой ги пусна на общинската софра, аз не съм.

Тя и сердика не знае, че я плагиатсваш, ама... Хайде, холан

Малко група папка от общинската баница, майчето и тя иска да се включи в папането

ИнтерсТно ...под интервюто на данчето дет от 30години не е пускала фандък на никой друг освен на мъжа си..коментарите са забранени...и са ЗИРО...а под интервюто на май маноловата мая..пълно с коментари...що тъй бе дира...а ...очквате бойко да ви даде няква авнта за туй ли навирихте задниците в очкване на единствениата и благословеан и богопомазана опашкана държавата....Жалки сте...

Като ще си говорим за кокошки и яйца, да се обадя и аз от коневръза.Снощи гледах / от общината не го виждат/ по една секретна ТВ едни палати до Киноцентъра, едни милиони долари и нам кво си,дето собственичката е общински съветник....г-жа Кмета не ги съзира и не пита отде са милионите.Ко праим?Конкурентката .... и тя не се е оставила да чака кокошката да снесе и да тича на пазара да продаде яйцето, та да си купи хляб.Пак ко праим? Освен... оная ТВ да лъже, ама другите си мълчат. Пак ко праим?

Спри да гледаш баш тая ТВ, излез и виж с очите си и ще се очудиш колко е различна реалността.

По- различна.Сигурно никога не си ходил в Бояна Драгалевци , Симеоново.Там такива смешни тролчетс не допускат.Можеш само да им слугуваш за жълти стотинки,колкото да не умреш от глад . Такива като теб,хора без достойнство са най-опасни,защото

Добре де, вервам ви,че са много грижовни за нас, ама по малко да краднат ,ве! Оляха се вече. То не ,че и другите няма да лапкат и така ще бъде,докато прокуратурата не се освести.Ако, почнат да ги ръгат в кауша и да им конфискуват имането ще бъде по друго.Сега си играем на " тука има, тука нема"

Разликата между ГЕРБ и БСП е следната: БСП знае, че народът е кокошка, която снася златни яйца. От 13 златни яйца, те ще откраднат 8-9, а с останалите 1-2 ще купят храна на кокошката. Щото от време оно знаят - тя пак ще снесе. ГЕРБ - при снесени 10 златни яйца искат да откраднат 15, а накрая да заколят кокшката и да я опекат за да се натъпчат. Щото са ненаситни.

Странно... моите наблюдения от 89-та насам са точно обратни... на няколко пъти БСП прибра всички яйца и изяде доста кокошки... ти от някой паралелен свят ли си или що?

И да виете, и да не виете - Фандъкова няма да е кмет. ОПГ ГЕРБ управлява в София почти 50% от 30 години преход. Стега им. Показаха какво не могат и какво могат. Управлението на София от ОПГ ГЕРБ е убийствено не само за самия град Софи, но и за цялата страна. ОПГ ГЕРБ - на политическото бунище, а лидерите му - под съд. Фандъкова е зам.председател на ОПГ ГЕРБ.

Факт е, че уж политикът с най-висок рейтинг в държавата /60 %/ в началото на кампанията , вече е с около 20%. И е съвсем реалистично Игнатов да я изпревари. Т.е. да е трета. Същият въздух е и рейтинга на президента.

Кой е тоя Игнатов?

Гражданите друг път! Огладняха червените привърженици на БСП-ейто и поддръжниците на Майчето Костинбродска и искат час по-скоро да се докопат до парите на софиянци, за да ги изпапкат.

Никой НЕ е окупирал власта! Правителството е ЗАКОННО ИЗБРАНО от Българския народ! Лъжливата Мая манипулира обществото! Мая от сега лъже и манипулира, представете си за какви манипулации и лъжи ще се вихрят, ако Мая се докопа до власта! Самата Мая и ИЗГУБИЛИТЕ изборите комунисти искат да окупират власта!

живота си, правеше нещо полезно, докато беше омбустман. Сега пак е на политическата писта и във свои води, и пак излъчва напортост, простащина и добелоочие..........лъжите също и се удават. Тъжно е, но пък не е еизненадващо.

Госпджа Галева е непоправим емисат на БЪЛГАРОСЪВЕТСКАТА ПАРТИЯ.

Същите, които фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати. Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, сега обещават да се борят с неравенствата. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Същите, които за 55 години една единствена магистрала не можаха да построят от край до край, сега поучават другите, как се строят пътища Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Простете ми, че не им вярвам!

Много добре казано

Брилянтна ретроспекция

Те са на власт в момента. Точно те фалираха КТБ, след като бяха прехв ърлили там държавните пари.Парите на "Южен поток". Те размахваха бухалките и рекетираха хората, които си мислеха, че могат да развият бизнес. Те стреляха и убиваха в мутренските времена. Те замениха Чернобил с мръсния въздъух и липсата на лекарства за онкоболни деца. Не ти прощавам, че се правиш на ощипана госпожичка с розови очила.

и не виждаш дъното, до което сме стигнали

Мая се вживява в ролята на спасителя на народа, който в измисления света на комунистите е подтискан от правителството.

Герберастки тролове и разни остатъчни седерасти, напразно се морите! Хората не ви обръщат внимание, щото си знаят и решението е взето - на режима на мутрата ще сложат край.

Ще гласувам за този който разкости Топлофикация ,Софийска вода и въведе Софиско жителство ,аман от селяни не спазващи нито пътна маркировка нито знаци нито правилник

А и за социалисти искат да гласуват веднага щом придобият уседналост.....

Аз ще гласувам за някой грамотен.

няма ли кой да я попита какво направи за Кюстендил докато беше депутат от бсп , а да , изгони Швеицарски инвеститор който искаше да вложи милиони в балнеоложки и спа център. А този център сега е номер едно но в Румъния , в Кюстендил може да видите Чивте баня на какво дередже е.

Смятам че хората трябва да се сменят за да има промяна и свежи идеи но точно мая манолова е жива трагедия във всички отношения. Хората винаги са важни :когато Галеви пребивава хора къде беше Мая да скочи и защити? М? Ние помним. А когато писа закони и я попитаха дали е чела поне престъпление и наказание тя отговори че е чела "идиот". Пази боже таз личност да се докопа до кметството. Някой архитект, човек управлявал администрация, и ли каквото и да е който и да е без Сидеров и иванчева само не тя.

За радост единственото до което може да се докопа е шеф на бсп, а това е без значение.

Права или крива, но по улиците около блока и плъзнаха мутри в изобилие. Подобно изобилие на напомпени неерденталци не бяхме виждали.

БСП УМРЯ! НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА , ЧЕ СИ С ГРАЖДАНИТЕ, ЗАЩОТО И ТИ НЕ СИ ОТ ГРАД, А КАТО ВИ ИЗБЕРАТ ВСИЧКИ ЗАБРАВЯТЕ ЗА ОБЕЩАНИЯТА СИ , И НА БСП СМЕ СЪРБАЛИ ПОПАРАТА !

Грешка Манолова ,не е малка група,а както каза един бивш Американски посланик преди 10-11 години ,мафията в България влезе във власта.

Мая не знаела, че има билбордове по улиците на София с нейния образ. Просто Кунева - Пръмова я е изтипосала там без да я пита.

Тая луда ли е или на луда се прави????

не и пука.. в крайна сметка е достойна за партията, която е подкрепя.

Браво Манолова ! Гледах я днес , водещата постоянно я прекъсваше и играеше пред всички за ГЕРБ ! Мръсница е тази водеща ,не и споменавам името ! Желая от Сърце Успехи на Мая Манолова , истината е с теб !

То Майчето, ако не го прекъсваха, още щеше да говори по първия въпрос и никой нямаше да знае, какво аджеба е отговорила...

не цепи басма на никого, няма мяу мяу като Фънди и празни обещания от рода - ще ви направим, ще ви дадем, ще построим живота нов - хахахаах

Водещата от свинската Нова на Домуса се държа идиотски, но като падне хунтата ще понесе последствията като част от мафията. Гледах я с любопитство, след което приключих със свинската телевизия. Реално тя е само за прасета.

Уф, пак ли тая...

Тази ако загуби изборите(което е сигурно), остава без работа и щяла да ходи при Галевите на топло и да им е съклецарка както преди.

Не сме късопаметни и тази г-жа Манолова Найденова гласуваше и беше част от едни шайки, които грабеха безогледно, прокарваха лобистки закони и така и нищо добро не оставиха за българите. Та нали Манолова беше сляпа и глуха за Галеви, не защити никой оставяйки закони довели до реален тормоз над гражданите и бе част от прегръдката на БСП и ДПС само, за да са на власт. Тогава не видя грабещата клика

Европа Лъжеш , за това си и Турски 00 ! Мая мисли за Софиянци , долу Фандъкова !

Не ти личи да можеш да мислиш.

Още една-две седмици ще я търпим да ни се блещи от медиите, после да върви да лае пред "Позитано" 20.

Една седмица :)

Ау колко дълго.