Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите

"Не знаех, че от ДБГ са поръчали билбордове, били са 2-3, а ГЕРБ разполагат с не по-малко от 25", каза кандидатът за кмет на София

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова: Малка група е окупирала властта, но по-многобройни сме ние - гражданите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога селянката се смята за гражданка? Особено да бъде кмет на София. Върви си там откъдето си дошла!

сестро?!

Маяма се самоопредели за "гражданка"? Всичко бях чувал - сестра Галева, Костинбродска, Орешарска, кюстендилска слива.......ама гражданка не бях! Какво мислят хората, какво си представя Маяма....това вече си е диагноза!

Stupid red duck!!!!

Като пускате рекламните публикации за Фандъкова коментарите са изключени, но тук може , за да имат поле за изяяа троловете на Герб. Хитро, но дали ще помогне на мафията или промяната идва?

Сестра галева костинбродската е недостижима! Вечно незнаела и все някой и е крив за кафявите и гащи, които така обича да развява пред хората....

от ревизия на Столична община....

Тази се пропагандира като обикновена гражданка но аз я мисля за мафиотка и колега на Галеви и Пеевски.

А друга нищожна и некадърна шайка, години и години драпа за властта и ...все не може да се вреди. Защо ли, тези същите граждани не я допускат?

Колко е хубаво да се опънеш на слънце върху пейките от по 10х. лева,нали?

GFY

Само, не стана ясно как "бройката" (била голяма или малка) те прави компетентна за тази позиция?!

Тоест тя е от "граждани за европейско развитие на България"?

Немога повече да чета за тая хахахахаха

Каза селянина и отрече

Каза селянина и отрече

Ако ти си гражданка, предпочитам да съм селянин.

Как така била безпартийна? Комунистическото и мислене прозира отвсякъде. Още си мисли, че властта се окупира. Властта, Мая, я окупират само комунистите. В демократичните държави власт се дава от гражданите на избори. Изчакай още няколко дни и ако не ти я дадем тогава пробвай пак с окупацията, ако ти стиска.

Щерьо от Долно уйно, ти ли си ва?

Ако и ти ни излъжеш. Всичко обещават.

Забавното е, че вече няколко човека около мен, твърди противници на ГЕРБ и Борисов заявяват, че ще гласуват за Фандъкова само заради това, че не искат да подкрепят сестра Галева, въпреки, че е кандидат на БКП. Данаилов се изказа почти по същия начин - харесва Фандъкова повече, но е принуден да гласува за сестра Галева защото тя е партииния им кандидат. А за тия "десни" дето щели да я подкрепят.... Ами, доста по-вероятно е те да не гласуват изобщо вместо да си плюят на лицето като пуснат червена бюлетина.

Селянин от Самоков ли?

Ама ти и верваш? Че тя отдавна е отворила торбата на "сполуката", дето ни я обещаваха и... фалираха няколко банки.

Няма значение кои са по многобройни, а кои имат подкрепата на тези от Козяк.

Селянката от Самоков по-голяма селянка ли е,че за нея може?

Дали са малко или много билбордовете, Мая Манолова пак излъга че няма. Освен агресивно поведение, включи и лъжа.

Сестра Галева се слага от гражданите. Лъжкиньо,покажи дипломата

Битието определя съзнанието, драги. Ако си се родил в София, но си израснал и възпитаван в Долно Уйно, какъв да ти викаме - софиянец или долен уй.

Явно семките ти са вечно зелени и не знаеш, че рекламата се плаща и там няма коментари, но във всяка статия с Фандъкова или Бойко е пълно с оплюване и дори откровени цинизми, и не ги трият.

Каква гражданка може да бъде тая селска простакеса!?

Е,че твойте познати са от ФакултетО

Не може това да е изборът на софиянци! Била независима, а зад нея наднича Корнела Девил и всички червени боклуци! Истинската промяна е Игнатов и общинска листа #66

гледах интервюто. по принцип, обида е дори това, че такова нещо е голям и натрапчив фактор в българския политически живот вече 15 години. майчето,бе....галева костинбродска...."много готина", дайте да й дадам София!!! как дадохме на решетниковия зелен чорап България, сега що да се пазарим за някаква си София...

Мисля, че и Борис Бонев играе за нея, с неговия комсомолски ентусиазъм, за да отклони 4-5% от истинската алтернатива арх.Игнатов!

Кой го знай и тоя Игнатов колко е (не)зависим

Да, той не е независим, а е от Демократична България!

Вярно е, че малка група е окупирала властта и държавата. Но не сме забрсвили кой предложи един от окупаторите, командваният ит Ахмед Доган и Турция Делян Пеевски за шед на ДАНС, националната ни сигурност - точно Мая Манолова!

Ти ли си гражданка, кюстендилска селянка...

Малка група иска да окупира властта, но ние гражданите сме повече!!!

Я посочи едно нещо което е направил тоя Игнатов та да видим какво реално може?

Много хубаво е казала какъв трябва да в кметът на София. Дано си дава сметка, че тя НЕ Е нито едно от тези неща.

Преди да започне са омбудсманства, тая имаше гаржданска позиция точно по нищо, а окото й не мигваше за София. Даже се подиграваше на протестиращите срещу Свинчо Пеевски на улицата граждани, когато беше част от управляващите БСП. После взе много да лае и да бъде на всяко гърне меродия, ама само си правеше пиар. А сега следва върхът на наглостта: тя била чат от гражданите! Дали някой й вярва? Дали сама си вярва?

манолова единствената малка шайка разбойници и шумкари си ТИ, курни и остатъците от комунизма

С тая истинска алтернатива, която все иатъкваш, звучиш малко... а, бе като платен трол.

До вчера всички цигански партии няма част от коалицията ви (съвсем официално) тогава не ти цепеше да гласуваш за тях, но сега когато в прав текст ти се казва, че за пореден път ще изгубите на избори взе да обиждаш с цигани. Та фактите са, че ти си гласувал за цигани, не аз. А ако не знаеш с кои партии сте били в коалиция то значи, че си и т*п. Та дай, пробвай пак да ме обидиш, пе познатите ми били цигани.

Фандъкова по-голяма селянка ли е,че всичко и е позволено?

за селска София - селски кмет...

Така както си го написал ,излиза ,че Фандъчка е по - голяма простакеса и за това и е позволено да е гражданка.Подбиряйте си троловете.

Точна така е. Една клика начело с Борисов. И трудно е да ги махнем. направили връзки по вертикала и хоризОнтала.

Съм написал,че са цигани?Това го казваш ти?