17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като така яко се бориш с наркотиците, кога ще атакуваш в Козлодуй и кога ще размърдаш полиция там? Тръгнал си с акцийки по Сандански дет не знят кво е дрога, а най наркоманския град пропускаш!

Едно от любимите ми обяснения на властите е "...наблюдаваме ги от години...". Е, чак сега ли се сетихте да действате, бре?!

Другото интересно е, че тези групи са били задържани и преди, и пак ще ги задържаме и пускаме.... разбира се, след като се отчетат подобаващо.

ей добре че пуснаха навреме тази новина тъкмо бях наредил на секретаря ми да преведе парите за дрогата в Сандански и за малко щях да изгоря тоя фашист Гешев щеше да ги конфискува

Не са си платили 20% такса спокойствие.

Има и една къща, в която нощните шкафчета са натъпкани с хиляди евро и златни кюлчета. Каскета кога ще я провери и нея за техния произход?

Проблемите почват от - Крадци ( и на държавна работа), - Трафиканти на Наркотици и маймуни - и правещи Бизнес с проститутки( тия отвличат или принуждават хора да стават проститутки, дори и с тормоз )....

Не ме интересуват зрелищните акции,а има ли осъдени престъпници!! А такива няма !!!

"В града има 2-3 големи групи, които се занимават с наркоразпространение. обект на досъдебното производство е една от тях, която се наблюдава от година. Намерено е и голямо количество пари", обясни Гешев. Или парите не са стигнали до нощното шкафче.....

В града има 2-3 големи групи, които се занимават с наркоразпространение. обект на досъдебното производство е една от тях, която се наблюдава от година. А останалите са си ОК, така ли!?!

"Над 150 000 евро са открити в къща..." Е, и повече сме виждали в други къщи..;)

Ударената група е била задържана и преди", обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Е ,от това разбираме,че пак ще ги пуснете.

Даже и кюлчета злато.

Ами останалите работят с Пеевски и Доган.

Мрън. Мрън-мрън! Мрън-мрън-мрън!!

"Около" 10 души, или 10? Колко???

10 и девет десети, щото единадесетият е бил обрязан!