Коментари - Масов бой с лопати, брадви и сопи в Казанлък, шестима са пострадали (видео 18+) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нисша, примитивна, недоеволюирала, човекоподобна, плодяща се, вредна манга-ска раса, генетично лишена от способността да се очовечава и интегрира, поради което подлежи на премахване като плевелен вид!

Всичкото мангал до мангала...Промяна и яка чистка, иначе няма спасение!

Хубаво са се сбили, но да ги бяха оставили да се довършат, а те не само спрели боя ами и в болница ги закарали да хабят ресурси. Можехме да сме едни 30 мангала надолу а сега…найци. Нищо следващият път…

Бой и само бой, докато се самоизбият - до последния миризлив мангал..!

Нали искате промяна. Сега що ревете. Свиквайте

sawo

Ревеш ти, нормалните хора искат промяна. Съдебната система води до точно това - саморазправа като единствен оставен инструмент на хората. Тези се млатят от години пред погледа на целия град, полицията скатава и не смее да гъкне. За 10 години, единственото правомощие което ГЕРБ оставиха на полицията е да бие протестиращи. Срещу всички останали - безсилни са.

Демографската структура на населението предопределя бъдещето на държавата. Ясно е какво чака България.

Те са на социални помощи ...

Чашков, спиш ли?

Кеде гледате,имаше и вили!Това си ни е главнотто оръжие в махленските ни свади.

И за всички тези 'пострадали' цигани , които не са внесли и един лев осигуровки ще се положат много повече медицински грижи от един пенсионер който цял живот е работил за държавата.

Отдавна е дошло новото време разделно...Бели братя арийци подготвяте се за деня Х, кой както може. Посещавайте стрелкови клубове записвайте се в паравоенни формирования и бдете. Тази зган скоро ще се надигне като огладнее още малко и тогава ги чака ноща на дългите ножове...

Това е естествен подбор, оставете ги да се избият помежду си...

Малко са измрели, трябва още.

Тия са готови обучени и въоръжени с лопати и кирки, да ги пращат директно на фронта и да ги зачисляват към армията на Пригожин.

как си ги представяш срещу картечар. Чак ми стана драго като си го представих. Оператора е свършил много добра работа, браво. Жалко, че няма запис какво става от другата страна на сградата, и там вървят бойни действия. Само да си представи някой, ако няма тоя запис как ще разпитват мангали.

Ами европа да вземе да ги въоръжи с нещо по-съвременно. Що ходят да ги разтървават ми не се включват в боя? Може и само средства за по-ефективен бой да им предоставят!

Бързо ще се съюзят срещу нас, българите. Не става.

Проблема с циганите е подкалждан и развит на първо място от политици като Тиквата, Дохан и другите дето купуват гласовете им на всички избори. Трябва да отрежем главата на змията веднъж завинаги.

ГЛУПАК

А ти какво по-умно ще кажеш?

нека се бият и трепат,нема лошо,но представяте ли си тия хиени като изгладнеят и нямат пари кво ще става?Засега се поразселиха из западна европа където не знам какво правят,но се сдобиват със средства,като ги изритат от там и се приберат в кочината представяте ли си какво ще става?

Жалко, че мангалите са дали само един фира, трябваше да се изпозаколят… циганите трябва да живеят извън населените места, в оградени и охраняеми резервати, като индианците в Америка.

пазарите винаги е пълно с полиция, но заптиетата като са видяли началото на боя, веднага са се насрали и бързо са се изнесли в кафенето от обратната страна на пазара.

Е, да. Трябвало е ти да си там, че да ги разтърваш тия примати. Щяха да те пречукат с предимство.

казани и лъкове ползвали ли са?

купувало гласов за ППДБ, а другото за ГЕРБ и не се разбрали... Крайният резултат е 2 гласа по-малко по един за всяка партия. Да продължават в същия дух.

винаги ли си толкова прост!!!!???

До това доведе 30 години преход.Всички политици ги слагам под общ знаменател ГНИДИ.Циганите се развъдиха и скоро това ще се случва навсякъде.Държава няма.Тя абдикира Политиката е семеен бизнес.Децата ни се кълчат по дискотеките на маанета защото така е модерно.Бог да прости България.

Къде е полицията? Въпросът на автора на видеото е риторичен и описва цялата ни държавност

Добре че поне полицията дойде навреме.И линейки и всичко.Европейска работа.

не беше ли всеки втори военен с калашник и пистолет на кръста? Толкова ли нямаше някой да стрелне 2 пъти във въздуха и да ги разгони тея мангали

Не напразно нацистите са ги наричали Унтерменши. Трябваше да ги крати до един!

За нацистите и ти си бил унтерменшен глупак прост!

Напротив, нискочел избирател на вгъзраждане. Почни да четеш малко книжки, барем прихванеш малко акъл.

Убиват се с лопати и брадви насред улицата,пред очите на деца в нормален български град.Видеото трае 6 минути и нещо.Никой не идва да ги разтърве,линейка,полиция.Никой ,нищо.Определено трябваше да е дошла полиция.Градът не е огромен.И заради това хора напускат държавата не само заради икономически причини.

Това е ефекта на на комунизма! комунистите прибират оръжието на хората и налагат терора като начин на управление! Благодарете на бай си Тошо и другите червени лумпени!

На Боко Тиквата електората..Подчовеците!!!

А къде са надчовеците дето не гласуват а чакай някой да дойде да ги оправи????? За един прЕател питам!!!

свада е следствие на нашата съдебна система.

Циганизацията е в ход . Това не може да се интегрира тези хора са примати. Жалко за нашите деца.

Демографията а, не демокрацията, не свободата, не бедноста, им т. н. Българите не раждат деца, това е то.

И това е така от 1944г! Но не само не раждат, но си убиват децата! Вижте статистиката на абортите и ще ви стане лошо! Статистика има от 1950-та насам, след като комунистите разрешават абортите!!! Над 5 000 000 души изхвърлени в кофата! и над 2 000 000 емигранти! А честито! След коато налагат разврата като начин на живот и също легализират разводите! Ама българчето просто все някой друг му е виновен, и си плаче за бай Тошо да продължава да го оправя...........

Това е съвремена България. Сега в Казанлък, утре и на жълтите павета.

Излъгаха ни, че вагнеровци бият укрите с лопати и виолетовите веднага решиха, че трябва и те да опитат.

Това е катастрофа , не случилото се , тези маймуни живеят така всеки ден , катастрофа е , че тези деяния получават ниски, условни или никакви присъди , живеем на място , където цял камьон орангутани се млатят на обществено място , под прозорците на хората , пред малки деца , на пазар и нито шефа на полицията ще си подаде оставка нито никой , Фандъкова уж забрани каруците , столицата ни е пълна с мангали на каруци и коне, наши преди избори да не дразним електпрата , от нас зависи колко от всичко това ни трябва за да кажем всички заедно СТИГА ! От мангала , човек не става , оставете стедата ,това са подчовеци ,орки.

Да бяха убили българин, както и да е. Властта щеше да каже "не ги знаем, кои са". Ама тия са убили циганин! Това вече е престъпление! Да оставиш икономиката без резерв и политиците без избиратели е непростимо!

Искам да изкажа благодарност на бърза помощ и полиция

Вижте сега, първи ще се съглася, че условията в които са поставени са ги направили скотове. Обаче, точно тия вече са разход. Както и 90% от коментиращите тука. Не мога да изпитам съчувствие и съжаление към никой от тях. Усилията трябва да се насачат към спасяването на младите. И от двете рискови групи. Цигани и русофили.

Гнусно видео!Коментиращите са като роботчета.Не чух някой да се обажда на полиция или бърза помощ! Това видео е точно като огледало за действителността в БГ.Редакторите на Дира търсят евтини сензаций!Срам!!!

Въоръжени диваци се разхождат из градовете, а властта се прави на сляпа и глуха. И така е от поне десет министър председатели насам. А във видиото сирени се чуват. Дали операторът на дрона ги е извикал, не знаеш.

Кой прибра оръжитяа на хората и идваше по нощотите да ги извлича от домовете им и повече никой не ги вижда? Аааааа? Те ти сега комунизъм и за"народа"!

къв дрон бе пич, оператора държи телефона даже наобратно :DDDD axaxaxaxaxa

и да се обадят какво ? Поне имат видео за доказателство ...и без него нямаше да коментираш

Game of Thrones - the untold story... ;)

Това са човекоподобни , България отглежда австралопитеци

Как ми излезат с брадва, два патрона у капачките и по живо по здраво. Възстановяването е доста , доста време.

Не може така, това е ценен електорален ресурс.

За гласуване капачки не трябват

Разбира се че манхали. Скоро българите ще станат малцинство...

Гадна долна циганска пасмина , животни - тези скотове да ги интегрираш ?

Възможно е, но или с олово, или с образование и то в ранна детска възраст.

И 0 задържани. Полиция, от която няма смисъл. Прокуратура, която участва заедно с престъпниците. :(

СОКЕРЛЕСКОВЦИТЕ СЕ МЛАТЯТ! ТАКА Е, НЯМА ДЪРЖАВА, НАВРЕМЕТО ИЛИ В ЗАТВОРИ ИЛИ ВЪВ ФАБРИКАТА!

Стенли Кубрик е озвучил тази сцена с Тъй рече Заратустра на Щраус. Десетки актьори в специално ушити костюми на примати, стотици часове изучаване на поведението и тренировки, десетки дубли.... А ние го виждаме в натюрел.

Гледах заснетото шест минути и половина.Не е за гледане.Донев,оправяй си гълъбарника,Демерджиев,пълен боклук си.Полицията спи,или ако не мисли какво да открадне.Казанлъшкият шеф директно в сливенския.

Не съм предполагал, че ще стана свидетел на подобна варварска агресия и жестокост (пък дори и от екрана на компютъра). Отвратен съм от видяното!! Не мога да си обясня подобно поведение на... хора!? или може би, по-правилно би било на примати! Дали са си задавали въпроса какви ще са последствията от подобно злодеяние или в Бг правоохранителната и съдебна системи са деградирали дотолкова, че подобни престъпления остават ненаказани!?

А разправят, че в Казанлък нямало зоопарк?!

Българи има ли още в тая скапан държава ⁉️

Държавата е скапана заради българите! Нека да не се заблуждаваме!

Моя страна, моя прекрасна страна...

Добре дошли в България!!!!!