Маскиран стреля по охранителна камера в столичен блок

Живущите във входа са уплашени и призовават полицията да разследва случая

Обратно в новината

Коментари - Маскиран стреля по охранителна камера в столичен блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно некой чийтър живее в този блок

наркоман, трол на козяк

Въоръжени с водни пистолети!!! Браво на всички неадекватни медии в Булгаристан!

Явно кризата започва да удря - безработица и престъпност. Ще има ухапани особено по Бояна и южните квартали. А и по прехвалената 'Овча мисъл'. Както и други супер-дупер модерни като разни Вади и малинови долини. На мен като закоравял люлинец не ми пука особено - надживял съм ги и метренските и мутреските времена, младите патета с жъто около устата, дето си помислиха, че всичко е поршета, беемвата и коври да му мислят. Ще има ухапан народ - спор няма. А и края не се вижда на икономическата стагнация.

Видно от ококорения страхлив поглед и пикливото му детско лице, този е типичен софийски дришльо.Два тупаника и е готов.

Софийски, колко да е софийски, през последните 3 до 5 години е дошъл да пробва на баницата мекото в София, в Меката на Беге, където бира и ракия валят от небето продавайки нивите ня дядо си. И ето - хванал е Господ за шлифера, ясно е.

Много хора казваха: ще ревем за Бойко... Ето че започва да нисе реве вече. Предател е най-лошото. Прост е по-малко лошо. Бойко е набутан от ситуацията, която лакеите на посолството сътвориха с безбрежната си низост и наглост. Той оцелява, а наглеците предатали продължават да наглеят и да вкарват България в устата на САЩ, която е ненаситна и безчовешка. Русия е от другата страна като плашило, щото в Русия било лошо, да не сме станели Русия. Момчета и момчита, къде ви е акълът? Кой ви кара да ставате Русия? Русия си е Русия, а ЕС и България са едно отделно нещо, което СЪЩЕСТВУВА. И ние сме длъжни не да сме роби, а да сме суверенен съюз със суверенни държави! Кой е каал, че ЕС има нужда от защшита?! 500 милиона дупши със съвременни технологии, включително и военни. Малоумно е да се твърди, че някой трябва да защитава ЕС! САЩ са излишни в ЕС. НАТО е игра на САЩ, които емитират долари без край и си купувт с тях и политиьци престъпници и военни престъпници и т.н. Това е бандитиъм в днешно време. Трябва да изметем предателите от ЕС като Урсула,наслдничка на фашистки функционер от хитлеровите и всички, които е събрала за предателство към нациите на ЕС. Бездарна, плиткоумна - тя няма капацитет за политически лидер, което компесира с изпълнение на заповеди от САЩ. Всичко това се дължи на слабоумието на европейските народи, които са пак илзъгани от шепа примитивни, но хитри хазарски евреи, които управялват САЩ. Време е да се озърнем и да спрем да лаем натам, накъдето ни кажат САЩ и предателите. Имаме всичко, за да сме на сигурно и да се развиваме отлично! Имахме и европейски ценности преди да ги заменим за неизвестни евроатлантически ценнпости, т.е. за интересите на САЩ. Време е! Първо се махат предателите с фалшивата кауза. Второ обръщаме внимание на всичко, с което разполагаме и избираме истински интегративни лидери, каквито ЕС има. Внимаваме да не ни набутат с амеркински или руски мекерета. Внимаваме, защото лъжата лесно изглежда по-достоверна от истината - истината изисква да се трудим, а лъжата обещава лесно, докато ти измъква чергата изпод задника. И започваме да се кефим как си развиваме обществото. Това виждам аз като ЕС и като България в ЕС. Други мнения?

Никога повеч тулупа на власт!

че е маскиран. Половината му лице се вижда, както и всичкият му мозък - подава се от едната му ноздра.

Ако случката беше в Китай вече да е заловен по лицево изображение

Полицията чудесно знае кои са тези квартални келеши. Събират се на групичка, обикалят и го раздават гангста. Предвид какъв е бащата на единия, това оръжие като нищо е служебно. Патрулки през жилищния комплекс почти не минават. Няколко години само пазеха пред къщата на една мангуста с гараж за разфасоване на крадени коли, понеже получавал заплахи. Да се самосезират.

Ето и след бутането на паметника пак си има олигофрени и държавата е на лайно

Ти си закостенял и примитивен комуняга,а също така си и тъпанар.

Не всеки, който не скача, на гей-парада, е "червен", "копейкаджия", "закостенял комуняга"...

Турците са заколвали цялата ти рода и сеч наред глави български и тогава са дошли нашите братя и са подали ръка на нашия предателски нардо. а ти си против Русия добре е. браво

Този, дето е стрелял, явно е бил пиян руснак. Във "Факултето" е пълно с такива. Имат и каруци.

При демоНОкрацията е така: бандити, цигани, джендари, мюсюлмани, "бежанци", кучета... са с привилегии.

Важното е, че народа се наскача!

При комунизма, агресивните хора с престъпно съзнание работят в МВР и службите.

При "демокрацията" в полицията работят само идеалисти, безсребърници, ангели небесни.

Вече съм повече от сигурен, че Дарвин си е писал дипломната работа по тези географски ширини.

Аз лично почвам да се съмнявам в теорията на Дарвин.........

Ти си сред доказателствата.

имаш ли татус на бицепса!?!

Имаш татус на мозъка.

Чакаме да убият някого и тогава ще започнат разследване. Дотогава нищо толкова не е станало. Да живей демокрацията!!!

Тука нещо не се връзва - ако стреляш с истински пистолет във вход, ще събудиш целия блок! Никой не иска да привлича толкова внимание, особено ако е влязал да краде!

В статията не пише че този е умен :)

...дали не троши камерата ,за да дойде после с апашора ? Ерго ЧАКАЙТЕ ГОСТИ !

промяната е факт!

Ми да стрелят и те! Ако някой ми извади нещо, което прилича на оръжие ще изгърмя целия пълнител с 9х30 в простата му кратуна и съда ще ме оправдае - неизбежна самоотбрана!

А с главата, как си? Явно, от гледане на тъпи екшъни, нещо си се повредил, май...

Да и после да го лежа тоя бокл.к.

в духа на трансаналнолибералните ценности

Тези на транслиберални ли ти мязат? Целият квартал знае, че са от ултрасите на Левски.

Начин за озаптяване има, но трябва промяна в зааконите. Като почнат да се обстрелват тия говеда нещата ще се оправят. Когато можеш законно да отвърнеш с огнестрелно оръжие, всеки бабаит ще се замисли дали да бъде бабаит. Вадещите ножове, побойници и всички батки ше се кротнат като пудели... ама пусто... не е демократично и евролиберално да се защитаваш...

Въоръжете се всички и се изтрепете взаимно ! Това е закономерен процес на технотронното общество

Предлагаш, като "едно време на Запад", да станем, а?... Е, то и това е решение, ако наистина няма полиция (респективно и Държава), да ни пази...

Епа оно ... има ли ?

Ама така в един момент можеш да решиш, че някой те тразни и да го гръмнеш, въоръжаването нищо не решава, просто ще засили проблемите...

Нали отстреляха един сиганин до мол Парадаис, докато заплашваше и ограбваше хората с оръжие и всичко живо започна да плюе по полицаите. Българина е много странно животно. Иска да има правила и закони, ама само да не отнасят за него.

Бил е подготвян обир на баба Гица с кривата цица, от 3 етаж. И съответно са били взети превантивни мерки.

Ей такива пишлемета с кеф да им набиеш шамарите. Ама как да стане- с пищоф са, а и според написаното в статията най- вероятно са били друсани, така че със сигурност няма да се поколебаят да те гръмнат. Така че това с шамарите не става :/. Много изтрещел народ има. И по- зле ще става, определено. Дано ги хванат по снимките, малко да ги озаптят конкретно тези. А иначе гамените като цяло нямат спиране.

Имат спиране, като им натрошат краката, както е действала навремето полицията, но трошеха наред, виновен, невинен за тях нямаше значение.

Скотовете от б ъ л г а р с к и я етнос.

Циганизацията, опростачеането, чалгата, свободията, либерастията ... си казват тежката дума!

Ще става и по-зле. Това е нещо като начална фаза.

Турбо фолкът и чалгата са чада на комунизма, моето момче.

Това си е междусъседско ! Който е решил да краде само ще е изключи !

Върнете Бойко! Нещата излизат извън контрол

Бай Тошо!

Ще гао върнат ... в кауша, предстои.

Малки миризливи екскременти !!! За това през "лошия" социализъм имаше " Детска педагогическа стая" ,ТВУ" и който не влезе в пътя затвор ! Казармата отделно донабиваше хлабавите обръчи на келешите !!! Сега си е пълен сатанизъм !!! Никой не се грижи нито за възпитанието нито за образованието на подрастващите !!! Това са плодовете от това !!!

То все някой друг трябва да се грижи за възпитанието на келешчетата ви и е виновен, че са такива. Вие отговорност нямате и не сте главната и единствена причина.

Ей затова трябва да се разреши свободното притежаване на оръжие ! Да видиме дали такава измет ще смее да си прави тия изцепки !

За разлика от газовите пистолети, ще са бойни и ще си ЕПМ :)

Тогава ще станат още повече и убийствата ще се дигнат поне 2 пъти повече. Държането на оръжие променя психиката.

Абсолютно вярно! Питай ме обаче, защо когато нося КНО съм най-вежливия човек във Вселената!!!

Лошото е когато в момент на лудост, някой има оръжие. Иначе би се разминало може и с 0 последици.

да ти ЕПМ кравар ограничен!

Полюцаите са заети да нагъват понички или да спят по патрулките, че не правят нищо в този случай?!? Другия вариант е тоя да е местното пласьорче и да е под тяхна закрила, та не го закачат.

Левскарчета със сигурност, те имат обичай да се бият с букви, да рушат паметници, да свалят шалчета на първолаци и да пишата декларации. Наркотиците не прощават, а секБтор е убежището на софийските пласьори.

НаКируТаткоМу

Хвърлят пиратки... Ако това беше преди години, когато лежах под москвича през блока, така щях да им изправя някоя щанга в тъпите глави, ама остаряяяяях...

Те са трима бе, Ем че те ебат, ем че те бият. Голям си герой зад клавиатурата !

По ония времена нямаше червосани джедърчета като теб. Вервай ми!!!

Трима, посрани, епилирани, гримирани евроджендърчета в жартиери. Че ги чукам и трите.

тази година - 2024, полицаите още на са искали увеличение на заплатите!!!

ХВАНЕТЕ СЪСЕДА И МАРИЗ ДО НАСИРАНЕ .

То май лошото е, че съседа е много добре познат на полицията ама не е там, където му е мястото, а тормози нормалните граждани. Пласьорче.