Масивен ракетен обстрел по Израел от Газа: отмъщение за убийството на джихадисткия командир и съпругата му

Сирените за въздушна тревога прозвучаха чак до Тел Авив и околните селища и в други големи градове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такава дупка от ракета само показва, че тя е била без заряд, само една метална тръба! Такава дупка в асфалта нашите коли и камиони правят в новопостроена бокова магистрала само за един ден ....!

Няколко милиона евреи държат в шах петстотин милиона мюсулмани....Хайде сега определете кои са по умни, по хитри, по ...всякакви!?...Проста констатация без да взима човек страна кой крив, кой прав!

Няколко милиона терористи тормозят милиарди хора по света.Време е да им преседне да гълтат баницата

горния умник терористите излиза, че са по умни, по хитри, по...всякакви !Проста констатация, просто мислене !

Дано се изтрепят и от двете страни, мръсна семитска сган!

И с вас биха се заели, но не знаят, че съществувате. Поне засега не сте дали знак, че ви има. С икономика, наука, изкуство, ... Само корупция, но тя е характерна за изпадналите страни, каквито са и повечето арабски.

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Да си говорят германци,французи,испанци,холандци.Тук имаме "ПАТРИОТИ",които бързо транспортират /срещу заплащане/ паразитите

някой да ми обясни! защо арабите не се боят от атома на израел? той има, а те нямат! Това не си го помислят?

Не им пука ... обкръжили са ги - ако Израел ударят съседите, къде ще отидат отпадъците от ядрените бомби? А Израел е държава за три бомби. Така, че знаят много добре, че Израел няма да посмеят да ги използват. В крайна сметка само си вкараха таралеж в гащите с тях и амбицираха всички чалмосани и те да се сдобият с ядрено оръжие. Светът тръби - Иран ... уууууу ... лошите чалмосани аятоляси ... само че преди година тихомълком СА си купиха десет руски реактора. И ако някой вярва, че ще ги използват само за електроенергия ... пхах! Имат си пустиня бол - за тях фотоволтаиците са много добро решение ... но не! Да го кажа по македонски - сите в местото са за трепане! Едните злобни, отмъстителни, а другите си бият по пет пъти главата в земята на ден и чакат Аллах да им каже какво и защо. Рано или късно всичко ще завърши в прах и пепел, но евреите са си виновни, че не отидоха в Мадагаскар или в Еврейската автономия в Русия а тръгнаха да дирят михаля и да крадат земя ... Един "джихадист" убиват, трима се пръкват ... отделно и тях започна да ги тресе либерастията. Хич не им е лесно - ни напред ни назад! За това и най-щастливите евреи са извън Израел!

Предлагаха им и Уганда - и без туй казват, че този вид маймуни са били култивирани там, ама не - храма на Соломон, та храма на Соломон.

Решение: Тотална ЗАБРАНА на ИСЛЯМА по ЦЕЛИЯТ СВЯТ и преследване на последователите му !!!

тотална забрана и на юдеизма по цял свят и преследване на последователите муууууу!

Е, то е ясно. Нали те са били фарисеите.

Само дето юдеите не смятат, че всички, дето не са от тяхната вяра трябва да умрат.

5 кръстоносни похода и резултатът е един и същ

Имено затова искат да сьздадат в Сирия втори Израел(Кюрдистан) Сьздателите:Коалицията начело сьс Сащ, ЕС(Франция, Великобритания, Германия и Израел) Втори проблем в близкия изток.....

Кюрдите са си отделен народ пръснати из целия Близък изток. Да не би да си мислиш, че ако се създаде кюрдска държава, то Израел ще разположи войски и бази там?!

Чудя се колко ли от "българските евреи" ще отидат да се бият рамо до рамо с братята си и ще умрат, защитавайки "свещените си земи"? Вероятно нито един. Лесно е да критикуваш другите, че въпреки всичко, което са направили за теб, то все пак не е достатъчно, нали? Може би ние трябва да отидем да се бием вместо тях? Не, мерси! Аз ще стискам палци за палестинците!

И може да звучи странно, но съвременната държава Израел е създадена с помощта на СССР. Целта е била да навредят на англичаните и да ги изтласкат. Изпращано им е през България трофейно германско оръжие, както и трофейни немски изтребители през 1948 г.

Освен лъжите ти, Израел е създаден от Англия.

Имаш много здраве. "... евреите ще са кучето, което ще тласка арабите в нашия лагер...". Казал го е Сталин. Пък ти си дрънкай за декларацията на Балфур и други подобни.

Много способни и изключително горди, че са избран народ, това да евреите. И много отмъстителни. А с тези планове за велик Израел, дето ще вземе територии от всичките им съседи, войната тепърва предстои.

По-скоро гнусни, нагли, алчни.

защоо?

А не се притеснявайте за Израел.Нито Иран,нито и коя да е арабска държава може да ги уплаши.Те също имат атомно оръжие.

нищо ново. знаем това.

Ако Иран изстреля по Израел и половината си ракети, които не са картонени, от Израел ще остане гола пустиня с радиация от АЕЦ. Значи не кой има атомни бомби, а кой пръв стреля.

атома на евреите не се управлява от тях. А от САЩ

Израел е рожба на САЩ. Ако не е била помоща от САЩ, израелците щяха да са нищо, били голямата работа и т.н., без САЩ са за мустака. Няма лошо, но лошото е че не се разбират със съседите си и конфликта им с арабите изглежда не решим.

Само една ракета била поразила жилищна сграда, при което нямало жертви. Останалите - прихванати от прословутата система "железен купол". Ами тази от снимката паднала на самото шосе? Жив късмет, че по това време там не е преминавало превозно средство. Късмет е и случая със сградата, че е нямало хора в момента на попадението. Ето два примера, само от тази новина, при които няма жертви просто по стечение на обстоятелствата, а не защото "железен купол" си е свършил работата както трябва.

А къде са попаднали останалите 29/ Като извадих от 50 една -в сградата и 20 "прихванати"/?

само едните да стрелят я!

пак писания срещу Израел, при това от хора, които хал-хабер си нямат за тази уникална държава. Израел живее в 21-ви век, а околните съседи са все още в 16-ти, и техните жители се дупят по 5-6 пъти на ден пред джамиите, в пълна нищета и безпросветност. Израел има 4 носители на Нобелова награда само за последните 7 години, държавата им е създала най-модерни технологии във всички посоки на съвременния живот, а демокрацията им е на супер ниво. Така че, тези от вас, които пишат във възхвала на исляма, да идат в съседните на Израел държави и да се дупят и те там в джамиите в несвяст...

Нобеловите награди се раздават от евреи и само за евреи. И не знам във кой век са ,но да не ги виждаш е по-добре какво представляват.

Само да питам: Каква е разликата между тези ,дето се дупят в джамията и тези,дето си блъскат главите в стената? Може би в това ,че едните са "по-наши" от другите.

И в 22 в. да живее Израел е държава на апартейд и съществува само поради защитата и помощта на щатите.

За да се стигне до това ниво на развитие на образование,икономика в Израел "виновни" са редовните "помощи" от САЩ гласувани от Конгреса им!!!Отделно от тях всяка година и германците като "виновни" си плащат-редовно!!!Та колко милиарда се наливат всяка година безвъзмездно там?

... ВСИЧКИ социални и политически новини в dir-a са ДИРЕКТНО преписани от книгата 1984 ! Прочетете я и ще останете шастисани колко вярно е това твърдение ! ... така, че споко - глупостите и "Състоянието на страх" (една друга велика книга) ще бъдат поддържани вечно, само защото вечно ще има невежи говеда да вярват на FALSE FLAG новини !!!!!!!!!!!!!!!

Вчера хвалби и радост, че взривили и убили, днес не пътувайте в Израел.

Пак статията написана на Новговор: две семейства взривени в домовете си от противниковия лагер. А виновниците се хвалят как армията им е унищожила терористи. Не симпатизирам на нито една от двете страни, но не виждам някой да е по-прав , човечен или справедлив в този конфликт.

по тая логика трябва да плачем и за Ал Багдади или за Осама бин Ладен, че и там имаше разни жени и деца загинали... те именно затова се крият покрай такива, че после такива "състрадателни" като тебе да ронят сълзи... трябвало сигурно да го чакат да им излезе сам самичък тоя джихадист с пистолет и нож та тогава чак да го застрелят?

Не сравнявай истински хора, живеещи в домовете си, с измислените и умъртвени наужким плашила на Световната конспирация.

ма направо ще ревна с глас за тия "истински хора, живеещи в домовете си" .. те там само мирно и кротко си живеели, отглеждали пуйки и кокошки, и изведнъж световната еврейска конспирация решила че трябва да ги очисти, ей тък от едната злоба... много бръмбари ти бръмчат в главата момченце.

Колко пъти ги ''убиваха'' броите ли ги???? Те сега и ''пепелта''им в морео хвърлиха ама нещо не спират да спонсорират ероризма краварите...

Показаха,че могат да ударят един шамар и на най-големия терорист в света

Момчета и момичета..не се косете. В тоя живот няма заслужили и незаслужили. Има само успели и неуспели. Всичко се получава с борба. Преборили се еврейте, направили си държава. Кажете...сещате ли се за поне една държава която е създадена със съгласието на околоните? Все на някой ще стъпиш ако решиш да се бориш за нещо. Нима ние българите сме били поканени тука на тази територия? Нима САЩ не са се борили да основат държавата? Дали етруският народ е ръкопляскал когато Рим е изгравял като държава/империя? Недоволни племена и народи е имало срещу всяка държава за която се сетите. Недейте да се подвеждате по приказката че проблема в Близкият Изток бил сложен. Хич не е сложен! Сблъсак между два народа/племена и едното печели. Нищо сложно няма в това! 20г работя с израелски фирми (а не само...и арбски и руски и всякакви други) и мога съвсем честно да кажа че някой е излъгал и еврейте и другите да си мислят че еврейте са много умни. След 20г работа с тях мога честно да кажа че не са нищо особено. Много от успехите (поне с фирмите с които аз съм се занимавал) се дължат на сериозните връзки които имат по света...тук таме има по някой по изобретателен...иноватор...но други държави имат много повече такива хора (да не говорим че е вече пословично че да измислиш нещо ново, далеч не е достатъчно за да успееш). Работата ме е сблъскала с много такива примери (англичаните, японците и може би американците са едни от най изобретателните хора..поне според моят опит и наблюдения). Израелските успехи..особено във войната се измерват по съседите им, които са меко казано гола вода и под всякаква критика. От всеки народ може да научите нещо. От Израел аз научих че не е необходимо да си много умен или знаещ за да постигнеш нещо като държава и нация. Можеш да постигнеш чудеса ако уважаваш и обичаш народа си, културата си, държиш на съотечествениците си и работите заедно като нация. Палестинците са разделени...предават се един друг за няколко хиляди долъра в полза на Израел. Не ги мислете тези 2 държави. Гледайте си Българията защото тя ви е една!!!

Не че искам да ти противореча в това което си казал. Много истина има ... Но в бизнеса май най важни са връзките ...

българите сме си на тая територия от каменната ера, това че управленския ни елит се изнася на север, за да може след някой и друг век да отблъсне семитските мангали е друг въпрос. Въпрос, който ти може да проучиш, да те смера у масура прост.

Това, че ти си неандерталец не доказва тезата ти за българите и каменната ера:) Със сигурност, обаче, докато има такива олигофрени като теб, ще има и "писачи" на "научни" трудове доказващи какво ли не!:) А защо само от каменната ера? Не си ли чел най-новите открития, че българите са тук по тези земи малко преди те да "изплуват" от водите на първичния океан? Мдааа....и са имали хриле! По-късно си ги махат за да не им пречат окато пият кумис!:))))))

За бизнес имат връзки, за наука имат ум (имат 200 нобелови награди от 850 всичко, Германия има 100), за музиката се иска талант, а ти байо ни връзки, ни талант, ни ум, а само завист. Успех ти пожелавам.

ей що не каза че нобелския е евреин, ве! То и оскарския, а оня вашия човек докат не направи списъка на шундлер, не го наградихте.

По-добър и обективен коментар от Вашият... Май не съм чел в този сайт! Поздравления!

Ех, не всички на този свят имат българска психика......

Свалят се само тези ракети, които представляват заплаха. Това са балистични ракети и не е проблем да се изчисли траекторията им. Ракетите са ирански.

Не си прав. Това са НУРС-ове, които макар и да летят по балистична траектория не спадат към балистичните ракети. Балистичните ракети притежават, някакъв вид инерционна система и радиус на действие над 150 км.

:)))))) Добре, нека е НУРС, което си е пак... ракета - НеУправляем Ракетен Снаряд. Видът на снаряда се определя от начина на задвижване - реактивен, ракетен... Например Фау-1 са били реактивни снаряди, а Фау-2 - ракетни.

Навигационна система съм искал да напиша. Инерционната е вид навигационна система.

Изписва се "инерциална навигационна система", а не инерционна :)

по отломките, чия направа са - ей така, за всеки случай, не че нещо...

Шиитите са подкрепяни от Иран, сунитите - от СА, Катар и ОАЕ, а равитата от световния ционизъм с център в САЩ. Само на християните - жална им майка, вече са под 1%...

50 ракети бяха изстреляни тази сутрин по Израел от палестински радикали от ивицата Газа. Двайсет от тях бяха прехванати ---- 40%! Лошо! "железният" купол в Крим няма да има КПД и 10%! При комплексен едновременен удар на група армии Юг, Изток и Север, Путя няма да гъкне ... ))

останалите не са стигнали израелска територия

Правилно. Тук говорим за неуправляеми ракетни снаряди, изстрелвани от самоделни системи за залпов огън. Наместваш задницата на пикапа, казваш иншаалла и където падне. Докато противоракетните средства са сложни системи струващи стотици, пъти по-скъпо от заплахата, която трябва да спрат.

аха, и за това ли съобщават, че има ранени? Нали уж не са стигнали?

Ами от къде знаят че били изстреляни ако не са ги стигнали:))))))))

Имаше един с мустачки, който преди теб отиде с група армии почти до Москва, но накрая гризна дървото! По-добре прочети някоя книга, а не фантазирай като пубертет.

Абе, Дамаск не го ли пазеше изключителния и незаменим С400?

Време е българските русофил-комунисти традиционно да започнат да оплакват убитият терорист.

ама щом руснаците са го пазили, значи е бил борец за свобода...

Нормален разговор на политическа тема в близкия изток. Ако няма жертви не си сериозен.

Още колко "известни джихадисти" си живеят в Дамаск?

Дрогаре, ти кой мислиш, че е дал на евреите адреса за кацане на ракетата. Просто всичко до времето си. Явно вече не е полезен.

Айрън кюпъл-а на богоизбраните е пропуснал цели 30 ракети, ми що тъй?

Защото явно дори не са уцелили града. 30 ракети... А нито една жертва? Не е трудно, ама трябва мислене.

кефи ме как за 1 човек стрелят 50 ракети...

Въпрос на време е в днешния свят, с тези развити и достъпни технологии, да се конструират оръжия в гаражи способни да избягват/неутрализират каквито и да било Защитни Куполи. Или евреите наистина са си повярвали че са Избраните от Бога или са абсурдни наивници вярващи че са недосегаеми. Дали изучават собствената си история адекватно анализирайки всички злини които са им се стоварвали върху главите, и най-вече защо? Дали е хубаво, че са повярвали на онази приказка на Мойсей, че Бог му говорил и неговото племе е избраното, не знам. Но знам, че от един определен исторически момент евреите са избрали да бъдат чергари, да вървят след завоевателите и да им бъдат слуги срещу част от безценното, затова и са мразени почти във всяко едно кътче на планетата ни, не знам дали го осъзнават това. Едва ли ще има някога мир в тази част на света, аз лично не съм оптимист.

Чергари, тръгнали след завоевателите сти, вие циганите, а еврейте са се разселили за да избегнат унищожението. Чти, бе манго, чети там пише!

Отговорих ти с исторически факти, но Дира ми изтри коментара, не знам защо? Може би защото истината може много да боли, и пазят крехкото съзнание на избраната нация?!?

Абе на тези бойци за независимост америка и бай доналд защо не продават ракети да се борят с израелските окупатори? Нали демокрацията и независимостта преди всичко? Нали това са ценостите?

насам Израел доказва,че е Велика Нация и е добре да не я провокират смотаняци мислещи се за нещо! Получават го в излишек!!

Мда, велика сте, ама умре сиганкътъ зет ви верва.

tonk11

Чакай да те светна, че явно толкоз ти е акъла - Израел не е нация а държава. Правиш ли разлика? Всички ли от тази нация сте на това дередже?

Що няма коментари?

израелци срещу плаестинци и турци срещу кюрди ...открийте 9те разлики.

Едните са за христос другите за мохамед. Ако няма разлика за тебе.... лошо

А кои "са за Христос", в случая?

Тия няма да се спрат с цирковете си. Евреите сигурно са привършили париците и сега ще крънкат от Голямата Рижа. За отбрана ...

евреин привършил парите

Евреите имат доход на глава от населението колкото Англия и Франция и повече от Япония. Тъй да кажеш на твоя инструктор.

При някои се получава така, че колкото повече имаш, толкова повече искаш - кажи пък на твоя.

Правилно. Искаш повече и си ги изкарваш. Искането е стимул за напредък. Нямаше да е лошо и тарамбуките да поискат повече пари. Засега искат унищожаването на Израел, щото мислят, че ще стане без работа.

До икономиста. Само с просия не става. Трябва и акъл. не като да провокираш братовчедите си от другата страна да те гърмят със самоделките. По-сериозни неща трябват.

Няма са спре международното движение за мир и социализъм. Вече тече конкурс за паметник в Москва редом с другарите Ленин и Сталин. Венсеремос!

Бойко Борисов целува страстно кюрдката Херо Мустафа.Ердоган не е доволен от този жест. Така Турция може да навлезе в България с цел да предотврати създаване на кюрдски център.

Ще влезе ама Мустафа-та е наш посланик и ще фърчат шамари само да дам заповед на 6-ти американски флот да се разкърши малко.

Абе, какви са тези "ракети", да не са фоерверки - от 30 пропуснати, няма даже ранени!?!?!?!

Повечето са гаражни самоделки...

Ракетен аналог на черешевото топче?

България е продадена на Израел. Американците и Гербаджиите контролират унищожението на българската нация.

Е наша си е.

Ама Дамаск не го ли пазеше С-400? Как успяват отявлени джихадисти необеспокоявано да живеят на територия контролирана от Дамаск и Русия?

защо минуси ве товарищи?

Ако беше жив Ясер Арафат щеше направо да разстреля тия джихадистки некадърници!

ей туй ся, как да го разбирам: "Бяха убити двама души, включително неговият син"?

Разбирай, че на сайтаджиЕте българският не им е майчин.

защо иначе преписват само от ТАСС?

Палестина никога не е имало. Та какво окупира тогава Израел? Палестина е географско понятие. Все едно да се каже, че България е окупирала Мизия.

Казваш Аспарух е роден у Перник?

Те тях ако ги питаш и Христос не го е имало!

НЕ ги е срам да стрелят по родата ми по майчина линия. Срамота. А аз от 4 млн ги направих над 30 млн в Русия.

На бясно куче, кучешка смърт!

......пламенчоооо, вземи попрочети нещо има една велика книга нарича се БИБЛИЯ и там е написано Господ на кого дава тази земя, добре ще е едноклетъчното ти мозъче на ислямокомунистическа гнида да проумее какво е написано там!

Има хора обаче, които четат други книги и там пише друго ? Кой е кри и кой е прав?

когато убиеш някой ислямист. Това никога няма да го видите в Русия. Те са приятели на исляма. А утре Газа предполагам ще бъде изравнена от израелските самолети. Те само това чакат еврейчетата.

Викаш, братовчедите на ислямистите, равитата са по-хубави от тях? Не че защитавам някоя страна, но това в Газа е една разраснала се без нужда до съвременна война махленска свада между братовчеди със сходни нрави и характери, подкрепяни от могъщи външни фактори.

Ами каквото повикало такова се обадило. Изрелците стрелят по домове и убиват жени и деца, тук таме някой терорист. После защо и онея стрелят по цивилни... Изроди и от 2-те страни.

сега ли го измисли или ти помогнаха?

Търси помощ. Има лекарства. Лекувай се докато е време

виж как знаеш какво ти повтарят докторите от години :)))

Загиналите са около 6 милиона евреи... Както си личи по снимката. Явен терористичен отговор на миротворна операция по бомбардиране от Израелската армия на мира. Изводите - трябва да се окупира останалата част от Палестина ... в името на мира! Също Сирия, Ирак, Египет и другите терористи в района. Само един проблем - никой не вярва, а тези които вярват са безполезни идиоти.

Тролове на социалисти защитават терористи. Нормално. Социалисти са вид терористи.

Поне чети и се изливай последен.

Чшшшш АЛОООО, тоя не е джихадист. Тоя е човек дето се бори да си върне окупираната от Израел земя.

къде видя окупирана земя? в САЩ ли?

екстремистка групировка "Ислямски джихад" повтарям за тъпаците "Ислямски джихад"