17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верни на себи си псевдо-журналята и малки, тесногръди журналенца на дирника отново с булевардният език на проституиращата журналистика ... Мащеха ... Проблемите на хората на показ ... само и само да станат интересни на лумпенизираните ...

Селска работа... В селска държава, пълна със селяндури...какво очакваш?

Почивай в мир! Нелепо е, когато си отиват деца ...

Гледам много се възмущават от думата мащеха. Това, че някаква дума не ви харесва, по някакви си ваши причини, не означава, че не трябва да се ползва. Да, тя му е мащеха и е потвърдила за смъртта. Не му е майка, не му е леля, не е случайна жена от улицата, а му е мащеха - доведена майка! Ай, не ми се прайти толко чувствителни!

Ай и ти не ни се прай!

Защо тази проста и тъпа овца Калина редактор на статията трябва да изтъкне че това е МАЩЕХАТА която е потвърдила за Пламен Тъпа Калино същата си като тъпата Кърджалииска путка Навярно с твоита тъпа путка си извоювала да пишеш статии изпъстрени с простотия Така може да се отнасяш с твоят ОВЕН наречен твои съпруг Пуика проста

Е що да и е тъпа на Калина п......а?. Тъпа, тъпа, ама ако свали гащи пред теб, ще свършиш преди да сш почнал

друг вариант. Дали не са замесени в нещо тези момчета? Да знаят или да са видели нещо, което не трябва. И да ги отвличат и хвърлят от скала? Как така е излязъл от дома без да се обади. Може да го изнудват с нещо. Полицията трябва да провери случая.

деба

винаги е тъжно, когато си отива един млад живот...

Все по-друго си е да живееш в Ю Ес ъв Ей или в Инглънд. Явно там се живее толкова добре, че се наживяват за няколко години и после мрът, щото вече са се наживели. Не е като тук на село, да страдаш до 80-90 години и пак да не ти се мре, щото не си се наживял. Еееех, бежанец да си в днешно време. Да бях няколко месеца по-млад и аз щях да нарамя дисагите, ама а де! Прочее, на печелившия, честито! Очакваме следващите хубави новини от мрачний Албион.

коментарът ок но не му тука мястото неуместен му се вика

Как си личат помиярите и изродите - мащехата казала, че всички улики сочели, че това било тялото и т.н. Голям боклук, пачавра!

И каква е разликата между България и Англия?

,,,,,,,,,,,,,Приятели на Пламен припомниха, че наскоро друг връстник на младежа е открит мъртъв. Двамата са се познавали.,,,,,,,,,,,,, Защо си мисля, че и двамата са се обичали и вторият не е могъл да го прежали? Като гледам физиономията на момчето, красиво по-скоро ми прилича на момиче...........Бог да го прости мир на праха му.

Па направо и на син кит сигурно са играли? Какъв си ми конспиратор.

За Ганьо Балкански който е красив, е гей. За Ганьо ако някой не е с корем, брадясал и с бръсната кратуна, значи не е мъж.

И некъпан!

Мащехата? Що за грозно нещо. Боже мили, дай ми сили с тези дирници. Тъжно трагично ниско ниво. Срамно даже. Insult to my intelligence са тези т. Н статии. А за момчето - мир на душата му.

мащехата от Снежанка и сидемте джуджета да смешно е

"Мащехата" ......в кой век живеем и кой умник реши да употреби точно тази дума ?! Дедо Йоцо,ти ли беше ?

Не е от века, а е от село с мйеко произношение

А как трябва когато не ти е майка? Винаги е било така. Така ще бъде и след 100г. Времето не променя положението.

Втора/доведена майка - ако го е осиновила. Съпруга на баща му - ако не го е осиновила. Дайте и на осиновените деца да казваме като едно време - храненици.

мащехата била с име гошо