Машината за компромиси: Когато изглежда, че нищо няма да се получи, удря часът на Меркел

Търсенето на компромиси винаги е било част от стила на Ангела Меркел. "Това е моята страст", казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машината за компромиси се нарича DW !! На това проправителствено издание не вярвам вече и дума !! Меркел си остана най мразената немска канцлерка в цялата Европа !!

Твоята страст, фрау Изперкел, беше мега разрушителна и пагубна за Европа и европейските нации... Стига сте я превъзнасяли тая престъпна вещица. Отдавна трябваше да е виснала на някое дърво.

Еманация на главоломен провал. Това е баба Меркелица. Престъпник.

Престъпната й политика беше истинска катастрофа за Европа.

Бе ай стига сте се опитвали да я изкарате голямата политичка... Всички знаем в какво превърна прекрасната Европа. В гето. В миризлив арабски клозет. В континент от Третия свят. В ислямски халифат. Подмени населението, културата, религията, ценностите... Била търсела компромис ?! Затова ли каза на народа си, че който не е съгласен с миграционната й безумна политика, да напуска Германия. Все едно държавата й е бащиния. Мястото й е на бунището на историята. Гробокопачът на Европа и европейската цивилизация.

По-скоро машината за унищожение на Европа. Попитайте който и да е в Германия какво казва за нея.... ще чуете само едно - "След Меркел, това не е нашата Германия."

Трите /а и не само те/ страни-лидери поне в Европа - с жени начело! Меркел държеше здраво швабите, преди това Татчър - ингилизите, днес Макрон е "под чехъла" на учителката си в къщи......Ред е и ние да се поучим и да турим някоя фуста начело. Само да не е Марта Вачкова или Корни, че тогава - направо към Аржентина, примерно.

А за мен ще си остане свинята, която навъди белия континент с всякаква нечовешка сган и притискаше суверенни държави да и играят по свирката. Тов е зло, сатана. Тази твар сложи края на Европа и бялата раса.

Най-после Германия се отърва от този добитък.

Бъди сигурен, че следващият добитък на нейното място е още по-голям звяр.

Пример какво става от най-процъвтяващия континент като на власт се сложи една безплодна. Става най-яловия континент, който губи местното си население повече отколкото по време на война. Болни решават какво да правят със здравите, които ги хранят, даже задължават държавите (но не Германия) да "лекуват" убивайки и сегрегирайки населението, клат, както турчин не ни е клал поставяйки две бостански плашила предатели на власт. И естествено, най-добрите приятели на бащата на Меркел, който успява да избяга от западна Германия точно преди да го проучат, се оказват вербувани от ЩАЗИ.

Бахти тъпотиите. Това сам ли го измисли, или на оперативката ви го спуснаха? :))) А, да, в тая умираща Германия се месят от двусатен в 4тири стаен следващия месец... Трагедия брат! Умираме тука! Хахахаха.

Меркел слезе от политическата сцена в много удобен момент, в който Германия, а след нея и целия ЕС ще берат плодовете на това, което тя и нейния ХДС надробиха. Оставяме ковида на страна, но новите немци не желаят да работят. А започват да роптаят, защото и не карат мерцедеси като дойчовците и не са им уредени така къщите. Той гост е свикнал банан да бере от дърво, и за това гост иска пари, къща и нов мерцедес пак да бере от дърво. Гост за това дойде! Ама Меркел лъже, и гост ще се прави на маймуна и ще размахва копието! Много хитро се усетиха от ХДС да се оттеглят от ръководната позиция и да оставят следващия парламент да прави коалиция на светофара. Отделно не компрометираха Маркус Зьодер а оставиха Лашет да вади кестените от огъня. А не вярвам наистина да са били толкова наивни, че да вярват, че новите попълнения ще работят. По-скоро се надяват, техните внуци да работят, и за там е инвестицията. Но трябва да вземат пример от Франция - като колониална държава французите си ги имат в изобилие и могат да споделят опит относно работоспособността на новите европейци. А ако просто са решили да ги използват за маша, и да направят от Европа една либерастка клоака, в която правата ще са повече от задълженията и дисциплината ще е за лузърите, тогава просто са и подписали смъртната присъда. Дано не съм жив да видя грохота, и това как всичко сътворено от нашите предци и родители рухва.

(ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и предплатени събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide . Представяме Ви купища видео документални доказателства за безапелационно схващане на тази ключова тема за живота ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и в тази реалност - "ФОКУСИ, ЛЪЖИ, ПРЕИНАЧАВАНЕ, НАУЧНИ СТЪКМИСТИКИ, ПРОСПИВАНЕ НА МОМЕНТИ ЗА СЪПРОТИВА и в РЕЗУЛТАТ.. ПЛАНДЕМИИ..ЛОКДАУНИ...НАМОРНИЦИ...ЖЕРТВИ...ДИС-КРИМИ-НАЦИЯ...РЕПРЕСИИ..ВАКСИ ГЕНОЦИД". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea

Белоснежните българи както винаги с мнения по всички въпроси.

Македонците ли имаш предвид?

Големи компромиси Трети опит на Германия но сега сътвориха Хибридна Война в която бабите ги е страх от оръжия за Това воюват с Ваксинка. Взеха си Крадените във войните златни кюлпета и сега подкупва който се Продава такива като наще Политици /Лилипутите. Велика Германия е Мъртва само още малко и остава.

Обръщам се към г-жа Кьовеши....Българското Интернет пространство е залято от реклами от типа-бяла жена и негър+ 3 малки негърчета ядат бургери,Афганистанци(мъж и жена)дъвчат дъвка,араби пият безалкохолни и играят футболна игра!!! Дъщеря ми е на 9 години,всичко това го гледа и ми казва че иска черни деца??? Вземете ,моля отношение и се обърнете към бездетната баба Меркел в Германия ДА СПРЕ ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА!

"Машината за компромиси". На разговорен език означава ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА!

Страшни глупости! Нека се договори с Путин! Там номера не минава! Москва не вярва на сълзи!

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

А кой е дневалниййй?

Ти си много тъп! И си прост!

Тя не успя да намери компромис за РСМ. Слава Богу ! Няма компромис с Полша и Унгария. Нито с Турция за Северен Кипър. Дребните компромисчета са шикалкавения за Крим и Донбас. Нищо.

ли го свихте или го съчинихте

Да "съчинят" нещо не им е позволено, а е и извън възможностите им!

Меркел... бедност, разбита средна класа, емигранти с неясен произход и намерения, увеличена престъпност, една силна държава се махна от ес, край на свободното пътуване, липса на елементарни права и свободи ...

Статистиката показва, че престъпността пада, но тогава ти не вярваш на статистиката. Твоите чувства за Германия от България са много по-верни от някакви си цифри. :)))

Удря не часът на Меркел, а на немския данъкоплатец.

Шапки долу, пред фрау Меркел! Пример за това как жена, която не може да има деца, допринесе много за благото на човечеството! Пожелавам и заслужен отдих и спокойни старини!

Все пак е била агент на Щази!

Глупости! Никога не е била агент на тоталитарните комунистически служби!

Пример как една ялова уби повече европейци, отколкото войната.

От заглавието става ясно, че автор е ДВ. Няма как да е друго. Всички сме свидетели на какво прилича Европа след Меркел - беззъба и неадекватна карикатура, с която никой не се съобразява. Компромисът е добро средство, ако постигаш цел с него, в случая компромисът е просто начин да им е лесно и да се върви срещу най-малкото съпротивление. Великите никога не живеят така. Меркел никога няма да бъде счетена за добър политик, камо ли за велик. Тя е посредствена женица, която, по стечение на обстоятелствата имаше възможност, която използва, да съсипе цял континент. Еманация на провал. Без значение от напудрените безсмислици на ДВ.

Меркел е Велик политик и може да е пример за всички и в учебниците по история! Все едно да я сравняваме с Путин, един типичен пример за тиранин докарал народа си до просешка тояга и я обезлюдил безвъзвратно. Доказателство за моите думи са милиони млади русначета бягащи от режима и мизерията в Русия към “лошата Германия” и “посредствената” Меркел!

Незнам дали останаха читави политици въобще Но тези които си плащат на медии да лъжат да мажат и да ги хвалят ме отвръщават.Само народа според жизнения си стандарт може да оцени дали един политик е ок или е буклук

Идва време тя със Корнелия да се забавляват със едно гадно dилdo!

Мунчо ке падне.

Прекаляват с мерките по пЛандемията. Допускат галопираща инфлация, твърде високи цени на електроенергията и горивата. Също, както и предните, слушат безропотно САЩ от Козяк. Затова ще паднат. И Радев, и правителството му.