Коментари - В Сеул са нащрек след убийството в Малайзия | dnes.dir.bg
назад

В Сеул са нащрек след убийството в Малайзия

Премиерът на Южна Корея Хуан Кхьо-ан свика днес Съвета за национална сигурност, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Сеул са нащрек след убийството в Малайзия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Властите в САЩ обаче все още не са установили как точно е бил убит Ким...." И защо ли последната дума по въпроса ще трябва да е тяхна? Това, че някой е полубрат на КОЙ, може да се окаже търсеният повод за военен конфликт.

Просто некой от обкръжението му требва да се жертва и да го приключи. Да мирне света.

Основната версия - убит, удар по главата с ръждясала лампа в тунел.

американска минджа 4....

ОТ ВСИЧКО МОЖЕШ ИЗБЯГА, НО ОТ ОТРОВИТЕ НА ЛИЛИПУТИН И КИМ ТРУДНО !!!МА КАДЕ Е ТРЪГНАЛ, Я ГЛЕДАЙ С БРАТ МУ КОЛКО СА СЕ ОХРАНИЛИ. САМО ДВАМАТА ТЕЖАТ КОЛКОТО ЦЕЛИЯ НАРОД НА Д.Е.М.О.К.Р.А.Т.И.Ч.Н.А.Т.А КОРЕЯ !!!!

Всъщност това важи и за гореспоменатите "величия".

Черни н(м)инджи в дейстие. Хаааа я. Клъц, клъц... А хората си мислят, че са само филми... И не са ги хванали естествено.

loyola

"Властите в САЩ" не били разбрали ... ? Откога Малайзия е щат от САЩ?

От както американците имат база там. Т.е. от малко след втората световна.

Това вече обяснява, че Ким е луд убиец, а Корея на нивото на България от 60-те. Очевидно комунизмът влече към регрес на живота във всички аспекти. Корейските "другари" са заели ролята на плашила в региона и остава да заемат ролята на световно плашило. Единствения начин нещо да се раздвижи в Корея е ако Ким реши да разчисти врага на партията в редиците и избия няколкостотин комунистически предатели. И така за около век в Корея ще останат само чистокръвни идиоти, които ще са построили светия комунизъм, но ще бутат неръждаемите си ръчни колички, докато отиват на работа.

цитиран от тассссс!това е достатъчно!

Ся... "Вашингтон е твърдо убеден, че севернокорейски агенти са убили Ким Чен-нам , съобщи ненаименуван източник от американското правителство, цитиран от Ройтерс." От една страна изглежда много вероятно Вашингтон да е твърдо убеден. Той, Вашингтон, все така му се случва да е твърдо убеден в туй-онуй, докато не стане за смях. Още повече, че "Властите в САЩ обаче все още не са изяснили как точно е бил убит Ким Чен-нам, посочи източникът.", което, съчетано с дебилизма на Вашингтон, потвърждава новината. От друга страна, обаче, пък "цитиран от Ройтерс" - една от най-долнопробните идеологизаторски агенции, работеща на принципа "една каза на пазара"... Да се чуди човек къде е истината...

Аз пък съм сигурен, че е станало точно така, както те казват. Също така съм сигурен, че тази защита тук на комунистически вождове не се прави без пари. Кой ахмак ще тръгне да защитава това Северно корейско изчадие без да има някаква полза. Като толкова ви е мил защо не пращате децата си да учат там, а ги пращате в Западна Европа и в омразната ви САЩ. Както е казал Буров - последния комунист в света ще умре в България....Вие проклетници знаете ли колко хора в Северна Корея гният по лагерите....и то не че са откраднали нещо, неееее не са откраднали нищо. Трябваше след 1989г да се разгонят фамилиите на комунистите виновници за избиването на умните хора в България...тогава нямаше да драскат тук наследниците им....

"Трябваше след 1989г да се разгонят фамилиите на комунистите виновници за избиването на умните хора в България" Целите фамилии ли, Василчо? Или само децата, така че да не пречат на останалите олигофрени (щото умните нали вече са били избити, значи сте останали само олигофрените) да просперират? Комай, неграмотно говедо, се очертават два варианта: 1. или си джелатин, наследник на комунистически джелати, 2. или си си просто прост джелатин по принцип, на когото му дай да разгонва фамилии.

loyola

Най-обичам такива наострени и правоверни идеолози... Навремето им викахме комсомолски активисти - бяха твърдо убедени и непоколебимо вярваха на пропагандата ... Съответно преследваха другите хора заради убежденията им.. Щото им било ясно, че те са прави, а другите - не!

Някой някъде убол с игла някого, ама дали наистина го убол, не се знае, и това застрашава националната сигурност на Южна Корея????

Хм, нещо много нелогично ми се струва всичкото това! Дали причината за това е наистина желанието му да емигрира в Южна Корея? Та той цял живот е живял в Макао, бил е доста състоятелен и доколкото знам е имал и собствен игрален дом, мисля че за него пишеше в интернет, някъде четох такава статия. В Япония навремето се е опитал да влезе с подправен паспорт и баща му по тази причина му е забранил да влиза в Северна Корея. Така че ми се струва, че той още от Макао е можел да отиде в Южна Корея по всяко време! По-скоро мисля, че има криминално-далавераджийски нотки в убийството му.

Севернокорейският Огнян Дойнов. Въртял е външнотърговските дружества на КНДР.

Да, да, по-скоро е така! Но пак казвам, от мястото, където той е живял е можел по всяко време да замине в Южна Корея!

sps_hrsf@abv.bg

само дето, тоз нищо не може да върти.... хазарт, залози и загуби - постоянно.

Тоя пък глупак от Рая тръгнал да бяга.

Имаш пред вид "Рая", наречен Северна Корея ли? Ким Чен Нам там много малко е живял, че да бяга от там! Живял през по-голямата част от живота си със семейството си в Макао!

Брат брат... от един баща но две различни майки. При това не е живял в Северна кой знае колко. Че е убит, убит е, но въпросът е дали от Ким Чен-ун, защото работата е твърде явна. Сценарий като за пред медиите.

Колкото по-очевидно - по-добре. Търсен ефект. Да имат едно наум следващите които мислят да бягат.

За разлика от другите той не е бягал. Като син (макар и с друга госпожа) на държавният глава можел е да си влиза и излиза когато иска. Освен че Запада го е готвил за наследник на брат си, но този е разбрал и..... направо сценарий за филм.

Някой го бодат с игли, друг с чадър! А трети направо му пускат бомбичката на главата! Само дето "играчите" в тази "игра" са от различни държави. Нищо ново под слънцето...

...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

Като Г.Марков, Политковская, Литвиненко, Березовски...

Гестаповските методи са познати отдавна. Да си спомним Сараево - преди първата световна война.

в Сребреница и Вуковар? Сигурно босанците и хърватите са си избили съгражданите и са ги заровили там. Но всичко е на връщане и е казано: Накрая сърбите ще се поберат под една круша! Защото наред да се отцепи е Войводина.

Ким е комунистически изрод, който яде бебета, ебе само девственици и убива за удоволствие който му попадне.

Типично за комунистическите и социалистическите режими, така убива Путкин, така убиваше Правешкия цървул, Хитлер, Мусолини, Кимир Сен, Сталин, Лелин, мяодзе Дун, червенит кхмери, Дифел Кастро и всички комуносоциални главорези

каква е тази новина? някои казал. даве жени. не е установена причината за смарта.

Премиерката на Южна Корея Хуан Кхьо-ан да я кара по-кротко, за да няма после боц-боц. Бре, толкова ли е страшен Ким? Лош, лош - колко да е лош! На повечето снимки е усмихнат, предполагам, че ако не го ядосат марионетките от юга, ще живеят мизерния си животец..

Дано прекараш остатъка от живота си в Северна Корея при Ким!

първи ;)

Их мама му стара, изпревари ме.