Коментари - Марси Рийс: Падат визите ви за САЩ, когато сте готови | dnes.dir.bg
назад

Марси Рийс: Падат визите ви за САЩ, когато сте готови

Програмата за свалянето на визите за България има конкретни правила, вписани в американското законодателство, така че въпросът е страната да изпълни всички тези законодателни изисквания.

Обратно в новината

Коментари - Марси Рийс: Падат визите ви за САЩ, когато сте готови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Рийс, има нещо сбъркано в политиката на САЩ. Когато на времете ние папуасите нямамхме право даже да излезем от България нашите вождове вече имаха цели улици с имения. Най-характерно в Маями, Чикаго и т.н.Ние пак нямаме право да ви дойдем на гости защото сме папуаси от Новата Гвинея. Всички предишни и следващи вождове получиха зелени карти, пари, постове и много възхвала колко са кадърни. Тръгнаха вече и техните внуци. Казват че у вас с пари всичко можело. А ние папуасите дето сме ограбени не сме ви интересни.Ние сме сган, която трябва да се цивилизова-някога-но само с пари. Както е казано в песните за любовта, всеки може с пари, въпросът е че любовта идва когато парите не са важни.

И кво сега уплашиха се господата май от посолството. Да не хвърлят прах в очите на хората, ами да вземат да махнат визите за български граждани!!! Циганите им пречели, българите с 10 пръста били проблем. Ами ние си живеехме с циганите твърде добре десетилетия и не ни създаваха никакви проблеми. Проблемите започнаха след като си нароихме такива приятели да ни поучават.

Американски слагач ти още ли пълзиш в слагачеството си

Не, не го твърдя аз, Куентин Тарантино си го казва. В едно интервю той обяснява една от основните си идеи в последния си филм: Америка на робовладелците е нещо като нацистка Германия. Кендиленд и най-вече градът-пазар на роби Грийнвил са нещо като Освиенцим за чернокожи. А Америка е отговорна не за един, а за два холокоста: на черните и на индианците! Може би следващият е за българите? Докато си притягаме държавицата да не останем без нея. Така, че вдигнете си главата от копанката и погледнете напред преди да е късно!

Дори и без виза, пак не бих отишъл там!

Никой не те кара да ходиш в САЩ. Въпросът е, че ако ти скимне, че ти се иска да се поразходиш до там те тормозят. А е редно, да имаш тази възможност без излишни усложнения. Купуваш си билет, разглеждаш им забележителностите и се прибираш у дома, това е. Ние не им искаме държавата, защото нашата е по-хубава.

Може би ще станем независими само ако уестингхауз ни построи АЕЦ или си купуваме шистовия газ от САЩ?Смяната на господаря ли е независимост и няма ли ако не слушаме да ни постигне случилото се с Либия или Сирия?

Ами да наведем глави и да не дишаме тогава, че току виж ни бомбардирали дружките!

Може би ще станем независими само ако уестингхауз ни построи АЕЦ или си купуваме шистовия газ от САЩ?Смяната на господаря ли е независимост и няма ли ако не слушаме да ни постигне случилото се с Либия или Сирия?

САЩ дотолкова са затънали в дългове, че китайците отдавна ги държат за топките. България, като израз на добра воля може безвъзмездно да им изпрати един финансов "гений", който да им оправи "бакиите", но доколкото знам той не се нуждае от виза.

Ами спешно да го пратим да им помогне. Аз ще отделя от спестяванията да си да му купим билет за самолет! Търся съмишленици.

Не мога да се сърдя на г-жа посланика. Проблемът за тях е мафията, която управлява в България! Визите са санкция. Не може да се разчита на хора с такова мазохистично светоусещане, от такива, може да се очаква всичко. Ние си експериментираме със собствения живот, това за несвикналите американци е потенциален тероризъм. Колкото до визи за американци, и сега ги има за хора, които искат да пребивават в България за повече от месец. Дори са задължени да си направят адресна регистрация в Районната по/ми/лиция, ако са на гости. Това в САЩ го няма. Друг е въпросът, колко американци идват в България. Колко от недоволните от визите в този форум, имат визи, и колко от тях са ходили там?! Визата се получава точно за 3 минути. Имам десетгодишна виза, ходил съм в САЩ, и, честно казано, там не видях такава концентрация на злоба и завист, като в този форум...

Притесняваш се, че понеже хората в България искат уважение и права твоето лично спокойствие може да пострада. Ами остани си в САЩ на спокойно и уютно.

ШИСТОВ ГАЗ ! ШИСТОВ ГАЗ ! ШИСТОВ.........ГАЗ..С..с..ссссс ! Това е константата на американските искания. всичко останало е" мижи да те лажим" Те искат да са на мястото на руските енергийни проекти в Европа. И понеже България им е почти в джоба, натискът е всестранен.Дори и от "български политици".

Условието за премахване на визите е да пуснем американците да добиват шистов газ в България,не разбрахте ли?Тая кака дошла не дошла и почна да говори за преразглеждане на въпроса и за отмяна на мораториума ,но нашите медии като мишки се изпокриха и не смеят да повторят казаното от нея!

ДОБРЕМА, ШУНДО ЗАСТРЕЛЯНА - ПИТАТ ТЕ ЯСНО, ОТГОВОРИ ЯСНО - КОЕ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА БУЛГАРИЯ - НЕ ЧЕ СЪМ ТРЪГНАЛ ЗА НЕГЪРСКИТЕ ГЕТА, АМА МЕ ДРАЗНЯТ ТЕЗИ "ГОСПОЖА НИЩО НЕ КАЗАХ". САМО ПАПАТЕ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ВИЕ!!!!!

Марсито иска да каже на простите българи , че ще им паднат визите , ама друг път ...

аз съм конфекция душице. Но не бързам. Даже въобще не мисля да разходвам и малкото от пенсията за път. Нали се сещаш, че не ме засяга.

Теб може да не те засяга ама децата ти и внуците ти ги засяга. Или ти си от тези да си взимам пенсията, а след мен потоп

Дрънканиците ти не променят факта, че като реципрочна мярка ако американците не премахнат визите за българи, ние трябва да въведем визи за тях.

Да въведем на американските кравари визи!

Не прехвърляй собствената си ограниченост и простотия на другите българи.

Да хората имат различни възможности, както финансови така и умствени, явно е че си беден и в двете

Опитай се да изкараш или малко пари или да събереш малко акъл, че си много зле

Скъпи сънародници, благодаря ви, че обичате България и че сте готови да защитите достойнството и. Моите уважение и поздрави!

Горкият човек превърнал се е в доларов калкулатор

Историята е доказала, че накрая предателите винаги свършват зле. Което не е пречило много хора, като теб да си мислят, че да продаваш народа си е най-добрият бизнес.

Я им сложете на американците едн визи!

Разумно, честно и справедливо.

Нашата скъпа родина ще се възроди силна, самостоятелна, богата и успяла въпреки предатели като теб, които правят всичко възможно да я продадат на чужди интереси.

Ако нито един американец не иска да идва в България значи няма, защо да се тревожат, че ще им въведем визи. А тебе с удоолсвие бих им подарил на веки. България няма да загуби особено, че си се преселил драгиродоотстъпнико. И кво сега продаде се за едни мокасини. Бил си много евтин

Ако ще и един американец да идва в България трябва да кандидатсва за виза, а ти за малко ум, чети трябва

Марси, дали Хилари те е пратила да създаваш проблеми в българо-американските отношения и да разваляш средата за американският бизнес у нас, или ти нещо не си разбрала?

Искаш с нападки да изместиш темата от същността и, но това не те прави нито прав, нито по-умен

ВЕЩИЦА.

Да яхва метлата и към къщичката на кокоши крака през океана

в рекламата на бисквитка "Орео"-"...НЕ!,защото не си готов".

Българите са напълно готови да пътуват без визи, американците не са готови за новият свят

Тази мисъл естествено не е моя ище се радвам ако някой може да я цитира в оригинал, но преразказано: Боже опази ме от приятелите ми, от враговете ще се опазя сам. Тежко ни с такива приятели дето се гнусят от нас.

Защо все се опитвате да прокарате идеята, че само бедните българи искат да бъдат отрегулирани нереципрочните отношения с визовият режим между България и САЩ.

Минстър председателят Бойко Борисов да покани Марси на среща и да я пита за таю срамна работа с визите.

Амчи така де! Той Боко да я привика и да и рече какво да прави. Той и на Дейвид рече, и на Ангела, и с Путин си говори, когато поиска, та един послнник ли ще му се опре? Давай Боко, па вземи и Дянкоф с теб да ти пази гърба!

Голям страх ви тресе от големият брат САЩ май? Не смеете да дишате да не ви се скара? Не се срамувам, че съм българин. Ако вас ви е срам откажете се от поданството си!

Тихо, ш ш ш т, че може да ни бомбардират столицата, че искаме да махнат визите. Тихо --- Не дишайте---Стъпвайте на пръсти!!!!!!!!!!!!!

Вярно колата ми е немска, дрехите ми са френски, но достойнството ми е българско и за разлика от теб, не се подлагам на американците за изтривалка

Абе можеше да похарча пари да им видя каньона и водопада, но при тези мили изявления от техният посланник да вървим по........, ще си похарча парите в други страни.

Дайте да си притегнем ние държавицата,визата е за гости. То и сега който има много пари влиза в САЩ свободно,а който има състояние,няма проблем и за поданство..Визите са за прошляците.Евтина работна ръка си имат,Мексико е голяма страна. Надписа на статуята на свободата,отдавна е загубил смисъл и е по добре французите да си я приберат обратно. Започва Х и завършва на Й,ами Хемингуей,госпожо!

За да започнем да си притягаме държавицата е необходимо да накараме съюзниците да ни уважават или да си сменим съюзниците.

Ако не махнат визите. Може да спрем да им купуваме стоките. Колкото и да сме бедни ще ги заболи по портомонето.

Тази година идват избори. Ще гласувам за тази партия, която реши проблема с визите със САЩ.

Марси да се стегне и да придвижи въпросът с визите и да не се помайва.

Амчи така де! Той Боко да я привика и да и рече какво да прави. Той и на Дейвид рече, и на Ангела, и с Путин си говори, когато поиска, та един послнник ли ще му се опре? Давай Боко, па вземи и Дянкоф с теб да ти пази гърба!

Нашите управляващи, що не си изпратят Марси, както си е реда документално обратно в Хамериката. Пък тук да пратят някой, който се държи с уважение към Българите?

Аз не искам псевдо приятели, които смятат, че съм неподходящ да им отида на гости и ме заграждат с телена ограда и унижения.

И малките съюзници, като България трябва да се уважават, защото като останете и без тях може много, много, много да съжалявате. Не подценявайте българският народ. Все пак българинът е успял да запази държавата си доста дълги години, много повече от американците!

Браво Марси настрои Българите срещу себе си и САЩ. За това ли те пратиха в България? Или си си просто си некадърна по принцип?

на теб и дира ти е кисел, ама те четем всеки път...много го обичаш уса, не са ти кисели, а пък все тук седиш...няма ли с кои да се сошълаизваш?....всеки пък като ти се повиши киселнността ....към пе ха едно и цъфваш тук...

.. кои американец знае каде е Buлгаря !?

Този, който е образован.

Не се притеснявай едва ли някой ще ти иска заем, като отива на екскурзия в САЩ

По твоята логика Хитлер е бил най-доброто за германия и Пол Пот за Камбоджа.

За Хитлер твърдо да. При Полпот нещата са по комплицирани

Ами например ето ти сделка и предложение. Ще им обясним на САЩ, че ще си търсим други съюзници с безвизов режим.

Емигрантският живот в началото винаги е труден, но ако си на правилното място и има кой да ти помогне ще дръпнеш много бързо, още повече ако знаеш езика.

Ще сме готови когато: - вземем и посадим всичките модели ГМО. - вземем 9 трета ръка Ф16 с опция да продължаваме да се въоръжаваме с такива нови US техники - преебеме Добруджа чрез сондажи за шистов газ за да остане накрая само САЩ и колониите и производител на зърно - направим онова ФВЕЦ , за което отзоваха Уорлик, че не можа да го прокара - махнем всички неща свързани с антиСАЩианизма - и най-накрая, най-важното - Да вземете да се разкарате от тая държава, че ни трябва за едни други работи! Както виждаме още има да изпълняваме поне 10-15 години!

На мен ми пука за моите баща и майка, за моите приятели и колеги, за моите сънародници и искам да получават нужното уважение и да не бъдат третирани, като долнопробни и недостойни.

Не мисля, че българските земеделци са недостойни хора и че заслужават такова отношение. Те работят, плащат данъци и са хора заслужаващи уважение и у нас и в чужбина.