Учени определиха кое е най-подходящото място за база на Марс

Учени определиха региона Deuteronilus Mensae за най-подходящото място за създаването на обитаема база на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Учени определиха кое е най-подходящото място за база на Марс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАВЕЖДАТ НА МИСЪЛТА,ЧЕ ХАМЪРИТЕ СЕ КАНЯТ ДА ПРАВЯТ ВОЕННА БАЗА И НА МАРС ?! САМО ТАМ НЯМАТ И ОЧЕВИДНО СА СИ ОТЧЕЛИ ПРОПУСКА !!!

На шега на майтап но населението на Марс към 2000-та година е било 240 000.

Ако някога хора кацнат на Марс, да си знаят че: - радиосигналите пътуват до там половин час, толкова време трябва и за да се върнат обратно. Това значи че чат и разговори със Земята са практически невъзможни. Ако попиташ някой на Марс "как си", ще чакаш около час неговото "добре съм". - Абсолютно всичко за ядене, а и огромната част за пиене ще трябва да се доставя от Земята. И така десетки години, докато най накрая каквото са яли и пили нашите пирятели там и са го изср...ли най накрая се превърне в тор и с марсианския пясък се получи нещо като почва. - Въздухът не става за дишане - рядък и почти без кислород. Така че докато новозасадените растения започват да дават кислород чрез фотосинтеза и това почне да се усеща, ще минат десетки хиляди години. Дотогава - с кислородни маски навън. Сякаш не изглежда твърде обещаващо.

Да добавя Това са безумно скъпи проект с почти сигурен катастрофален завършек С тези пари могат да направят Сахара плодородна Чудя се защо толкова напират за Матс и Луната Там няма нищо което да оправдае колосашните суми които се харчат за проекти изследвания и т н

sps_hrsf@abv.bg

именно затва! СВЕТЛОТО КОМОНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ В АМЕРИКАНСКИ ВАРЯНТ!

Червените комунисти затова са червени,защото са паднали от Червената планета.Време е да се върнат по родните си места,завинаги.

Мисля ,че тази новина не трябва да стига до комундетата ,защото научат ли --отидоа и го съсипая

От дете съм чувствителен към енергията на хората. И не само на хора, но и на места, предмети и пр. Като малък не знаех какво е "енергия", нито бях чувал подобна дума, но усещането е категорично. Смятам, че всяко дете има тази сензитивност, просто сте забравили. Усещах ясно мислите, емоциите на хората, то е като миризма (макар и много по-различно); всеки е с уникално излъчване, което се променя и т.н. С годините тази способност се усили. Няма практическа стойност. Така например преди много години си отговорих на въпроса има ли Бог и какво представлява. Не мога да го обясня с думи, не е образ, не е конкретен, отвъд това е и е навсякъде и всичко произтича от Него, автентичното изживяване е за дълбок покой и радост. По същия начин си отговорих на въпроса за извънземните например, просто ги усетих. Навсякъде има "извънземни", и на Марс включително. Разумни са естествено, доколкото всичко има разум, нещо което също усещам, но не мога да обясня. Елементарно съсредоточаване в "живота на Марс" ме кара да го усетя. Не е видим, не е цивилизация, не прилича на нашия, но го усещам. По-чувствителни хора могат да го усетят подобно на мен. Грешката на науката е че черпи знание само на ниво мислене, знанието е много по необятно и дълбоко. Знам че ще бъда оплют и залят от минуси. С никого не говоря по тези въпроси, защото няма да бъда разбран.

По добре ме говори с никой че ще ти дават хапчета

Прав е!!Повечето наши пишман политици, най-вероятно от там идват, не живеят нашият живот, но ни убеждават, колко хубаво се живее, откакто те са на власт....

щом има живот на Марс,да бегаме там,щоту то у България живот няма вече.

На МарКс има живот, но това е хипотенуза. Пише го още в учебника по ДиЕЛЕКТРИЧЕСКИ материализъм втора част.

На Марс нема живот, понеже там има експлоатация на човек от човека. А у България е точно обратното.

Има живот на Марс! На снимките от Марс Патфайндър ясно личи едно капанче със скара с кебапчета и огромен надпис:"Каменица! Пийте с удоволствие и мярка".

ха,хах,хах,хаха... а не пишеше ли "лафка, навскъде, кадето ви потребва"?

щом има живот сакам да праскам марсианка

Не ве сакаме миту на Месечината, ниту на Марс. Тие се македонска земја уште од времето на Александар Македонски. Еееех, Месечино, земјо македонска, и за тебе ли ќе се тепаме?!

Учени определиха кое е най-подходящото място за база на Марс Моля учените да дадат точните координати на мястото на БСП,да им ремонтират чинията на Бузлуджа и да ги изстрелват натам.

АКО И НА МАРС ИМА ЖИВОТ, ТОВА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ !

само КОМУНИСТИ за това и там ще открият секция за изборите

Ей ей, не се научихте.Комунизъм може да има там, където може да се гепи ;открадне,национализира; ,той комунизма не създава, той взима създаденото и го разпределя по негова схема--а сетете се по каква.

Ами като гледам как след 10.11.1989г. БСП-то крадоха като за световно, ще Ви киригирам! За социалисти говорите, нали? Само не знам кой създаде всичко това, което социалистите окрадоха?! Че и не беше малко!

ПРИБИРАМ СИ СЕ , ПОЗЕЛЕНЯЛ ОТ ПОЧЕРПКА, ПО ТЪМНА ДОБА - МИРНО И ТИХО И МЕ СРЕЩА ЕДНА ЗЕМЛЯНКА , ПА КАТО СЕ РАЗВИКА -МАРСИАНЕЦ, ТА МАРСИАНЕЦ И ДЪРЖИ КРАК НА РЪКАТА МИ !!!

Нека първо да оправиме и подредиме нашата родина България, че скоро ние ще заприличаме на МАРС и ще бъдем извънземни в собствената си държава. Като за начало смятам да гласувам на референдума за намаляването на субсидиите за партиийте от 12 лв на 1 лв.

Ограмоти се ? ОправимЕ, подредимЕ ? С това шопско "мекане". . . . .

Е, той знае как е правилно, но подражава управляващите и най-вече - техния вожд. За субсидиите на партиИте - има 2 противоположни гледни точки. Хе-хе-хе! Той нарочно е написал "партИИЙте" - за по-сигурно, да не сбърка.

Че ние знаем, че има живот на Марс! Който не вярва, да напише в гугл и ютюб: Squirrel On Mars и да види марсианската катеричка на снимките на НАСА, дето ги напра'й на Марс! За съжаление във филма за хамериканците на Луната не се вижда катеричка, ама пък се вее хамериканското знаме!

Всъщност, може и плъх да е! Rat on Mars

Това е добра новина! Сега ако се окаже, че водата може и да се подкваси, майко мила, какво плюскане ще падне!

Х-спейс първо да се научат да пращат няколко тона на МКС после да мислят за милионни градове на Марс.

така се усвояват държавни и обществени пари. Някой преди време каза че в САЩ нямало субсидии, м че тия учени с какво работат с марсиански въздух ли хахахах!

Не си актуален, сега се води битка за Земята. После ще водим битка за Луната, че някой ни изпъди от там и като дойде време - Хайде на Марс!

руснаците нямат нищо на марс. те се отказаха отдавна, след като загубиха няколко апарата там.

Мама им, пак ке ни окупират. Марсе, Марсе, македонска земя. Че им скършим сите модуле!

Идете на Марс да видите копието на Александър Македонски дет е побил при завладяването на чуждата земя. Името Марс е съкращение на МАкедонец Разширява Свето.

Онзи ден НАСА пусна снимка на изсъхнало кравешко - значи има живот!

Тия съвсем изперкаха! То бива лъжи и измами, ама чак пък им се чудя на хората с парите, как ги спонсорират тези недо-"учени" ...

щото тука се видя вече на къде отиват работите ! И дали ще имат време да го открият, преди да взривим Земята ?!

А как се размножават там? .Женско. дали има?

они ни гледаа, гледаа, па накрайо че земаа да ни изедаа !

В моето детство се пееше една руска песен: "...И на Марс ще цъфтят ябълки!..." Надявам се да доживея този момент, а чия ли ще е първата база там???

моя. от къде мислиш че са ябълките дето ядеш!

Ако има елементарни форми на живот на Марс, можем само да се молим клетите марсианци да не бъдат колконизирани като индианците, африканците и много други на планетата Земя.

То тва Гърция бе!

значи от там тръгваш на север и си в марсианско бг :-)

Бреииии на Марс намериха ,а в България няма

Да, извънземни категорично съществуват и вече се говори открито за това в научните среди. Смята се за доказан факт. Много хора сме виждали представители на екзопланетни цивилизации, но до неотдавна разказите ни бяха приемани с насмешка. Споделяла съм впечатленията си от срещите си с извънземни и винаги реакцията е: "Ти сигурна ли си, да не би да ти се е привидяло?" или "Сигурно си сънувала?" или дори "Добре ли си, трябва да се прегледаш!" Е, вече научните факти безсъмнено доказват съществуването на извънземни и не се налага да отговарям на глупави въпроси!

покажете ни ги и на нас !!! око да види ,ръка да пипне !!!

Факта, че пишеш два коментара с различно име, показва, че си трол и трябва да се подминаваш с пренебрежение и съжаление. Заминавай по пързалката.

Аз самата съм виждала извънземни! И то много пъти! Затова съм напълно убедена, че съществуват - не само елементарни форми на живот, но и разумни същества; не само на Марс, но на много други планети. Всеки е чувал за отвличания от извънземни, за НЛО, за транс-телепортация и т.н. Недоумявам как може да има все още хора, които упорито отричат съществуването на извънземни...

Защо не им дадеш да те оклецат и да видим резултата след 9 месеца ? Само да не е отзад, че нищо няма да се получи.

При теб отзад ще се получи

а при тебе как така се е получило!

Здрейте Земляни! Аз потвърждавам, че много пъти сме идвали на планетата Земя и много пъти сме посещавали Кристина Ц. ... И Ал Бънди. На последния му ползвахме чорапите за гориво.

Харистинче, ела в диспансера, че си пропуснала сутрешните хапове. Повярвай ми, ако ги взимаш редовно, извънземните ще си отидат завинаги.

няма. пак ще идваме да я клецаме

Кристина, прекалявате с ролевите игри!

И СИ ТРЪГВАТ, КОГАТО ПРЕМИНАТ ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ ! ПОНЯКОГА ОСТАВА САМО ГЛАВОБОЛИЕТО, КАТО БЕЛЕГ НА НЯКАКВО ИЗЖИВЯВАНЕ !!!

Кристина, къде да те намеря да ти се покажа ... целия ?

Довечера свободна ли сте да ми разкажете по-подробно?

Вие с "То" внимавайте Кристина да не се окаже извънземна скочубра, че ще трябва да я "излушвате" само със скафандър.

"Учен: На Марс има живот...." Необразован: А у Нас няма живот!

е виновен.

Остава само тук да се изпльока и онзи гладния, дето все не му стигало яденето и комплекта от тролове ще е пълен.

Илати илати, шъ ядете банан