Коментари - Мария Габриел: Учителите са приоритет в Европейското образователно пространство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои други могат да бъдат приоритет в Евопейското образователно пространство? Учениците? Или родителите, може би? Има ли образование без учители, изобщо? И какво е качеството на учителите след 1-2 изгубени поколения?

Утрепки с камъни на централният площад! Изв.атени алчни лелки,за каво са ни и кой ги избира??? Махнете ни от евроатлантическата политика,тя действа абсолютно противозаконно и пагубно за България!Образованието в бг е под всяка критика,парите са на първо място,а извратените евро.жендъри да си ходят от тук.

Които ще промиват детски мозъци,за да може западната пропаганда,да поулегне тук!Учебниците по история,също са променени с абсолютно лъжлива такава! НЕ НА НЕОФАШИЗМА! С.ЪРТ ЗА ЕСЕС И ФАЩ!

В простронството става. За децата ще се мисли по-късно.

ПРЕВЕЖДАМ! “ГАВРИМ СЕ С-УЧИТЕЛИТЕ,ДЪРЖЕЙКИ ГИ ГЛАДНИ,СЕГА СМЕ ИМ ИЗМИСЛИЛИ-ФИНАНСОВИ СТИМУЛИ,АКО ПРОПАГАНДИРАТ-ПЕДЕРАСТИЯТА В УЧИЛИЩЕ”!

Стига сте ни навирали тази лешперка бе? Само безсмислици ръси, както винаги буквално не знае за какво говори! По-некомпетентна е от портиера или чистачката на което и да е училище! Форум в България щяла да прави, намквоси! От къде ще намериш пари за този форум, бе?! От членският внос на българските учители?!

Бах маа му,тая от всичко разбира.Евалла!

Тая е фабрика за лайна. Абсолютно безсмислено същество.

Вярно ++++++++++

,,Образованието е синоним на талант и творчество,, Що за безумно плещене е това

"Учителите са тези, които превръщат образованието в успех. " Да, ще ги обучите на учат децата на политкоректност, джендърство и други такива дивотии и извращения. И после ще получим едни тъпи и извратени млади поколения.

Тая смешничка да се скрие във френските гори и да не се показва. То бива тъпотии,ама нямат край.

За Марийчето имаме една малка задачка-закачка: Риба и половина - 5 лева и половина. 10 риби колко ще струват ма, Миме?

Чакай малко да го цифровизирам...

Няма балами!

Тези европейски идиоти. Първо разбиха образованието ни, а сега и щели да подпомагат учителите... Те наясно ли са какви некадърници останаха за чутели в бг училищата? Явно за нищо не са наясно. Мнопго ми напомнят за управлението на ГЕРБ- тъпи, некадърно и замо заявяват поредната инициатира или нови траншове на пари, които ще се крадат.

Разбитото образование - ОК , но не и за всички преподаватели под общ знаменател. Колкото неграмотни ни трябвате за ЕС, ТОЛКОВА ВИ ОБРАЗОВАМЕ.

Винаги ме избива на смях, когато тази гербаджийска калинка мадам Гаргамел, пардон Габриел, реши да каже някакви сложни изречения, за да изглежда по-умна. Единственият актив на Гаргамел не е акъла и, а това, че се е омъжила за подходящ евробюракрат и от Брюксел очевидно накараха Боко да я уреди за евродепутатската

Нещо нищо не разбрах - трябва да участвам в тези програми.

"Учителите са приоритет в Европейското образователно пространство" ?!?

"...успешното реализиране на европейското образователно пространство".

Какво и как ще го реализират? Някой разбра ли.

И какво се чудите вие??? Не знаете ли, че "Ученото си е учено, и в кенеф да го затвориш от глад няма да умре, че и лавка ще отвори"!

Приоритет беа и на миналио режим само требаше да пеят по съветски..... Габриелчето ми е любима патка и ако да има у езеро че го изяде да ни покаже че е евала убаво ..

умен жираф

Орел с ориз, но без ориз.

Имам си фантазия с тази мома, глубокий м…

Тая нали щеше да бори т.н.fake news.. Какво стана? Същото ще стаане и с Европейското образователмо пространство. Бла бла бла, както се казва на нейния френски.

Тя не може да говори нито български нито френски.

Когато мисловното пространство е ограничено или празно, се създават словосъчетания като „Европейско образователно пространство“. Тоест нищоказващи. Мислех, че такова красноречие в стил на Работническо дело, е останала в миналото.

Г-жо Габриел, с нетърпение очаквам следващите ви европейски изяви, в които ще ни разясните как водата е мокра, а слънцето изгрява от изток...

О да, знаем че учителите са ви прироритет на ЕК. Най-вече за да прокарват LGBT сред учениците в училище и всякакви други неолиберални извращения! Там, от училището става промиването на мозъка лесно и неусетно - след 15-20 години всички ще са педали и сменили по 2-3 пъти пола си - като следствие се сещате че възпроизводството спира. Това беше целта още отначало. Всички други бързи варианти се провалиха и остана само този бавния, чрез когото на земята да останат само обявилите се за богоизбрани маняци, а останалите да измрат, за да не им пречат на изгледа от верандата!

Разбира се ,че са приоротет учителите, та нали те са тези дето трябва да промиват мозъците на децата.

да се чете "преоритет" ,извинете

ГЕРБава кОрва!

Абе още ли ще ни занимавате с тая френска кОрва?! Каква българка е тая френска минетаджийка бе педали нещастни?!

моля ви, скрийте я тая безполезница! направо я гръмнете да не се мъчи, да не мъчи и нас...

Тая европейска метреса ще спрете ли да я рекламирате.

"Учителите са тези, които превръщат образованието в успех. За да бъде Европа континент на знанието, силата ни са талантите и учителите" В тези думи няма абсолютно никакъв смисъл

Подарявам агне за Гергьовден на онзи, който успее да намери смислено изречение в репертоара на това същество. Отдавна следя изявите ѝ, всяко нейно изречение ми звучи като безсмислен лозунг от недалечното минало ...

МАРИЙКА ОТ ХАДЖИДИМОВО, БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!

Чудесно! Видях щъркел, свалям мартениците :)) Щъркелът от снимката към статията се брои, нали?

Тази мълчи, мълчи и изведнъж едно "Бееее".

из Мария Габриял и защо е там?

Отново празни приказки от празни хора

Сетила се Мара да се побара

един таксиджия взимаше колкото трима учители, сега е точно обратното, трима учители взимат колкото един таксиджия

Това което вземат учителите е твърде много, като се има предвид какво вършат

жена ли си

Аз пък си мислех , че приоритет на образованието са учениците, подготовка на знаещи и можещи хора на бъдещия свят, а НЕ КАРИЕРИТЕ НА ДАСКАЛИТЕ. НО КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ мара.

Без изненади.

С тези стотина купешки думи и усукани словосъчетания ,тя е типичен представител на канцеларските плъхове по върховете на администрацията в Европа. Браво,много си смешна,бивша българки.

Българки,имах предвид. Бивша, и това е хубаво.

Защо всеки ден се пише за това … нещо?

Защото е от модерния трети пол, т.е безполов

Алооу, докога ще публиквате какво била казала Мария Габриел. Каквото и да каже, винаги след това има...има ли смисъл, кат няма значение....??????

Като са приоритет кога ще им дадете подобаващо заплащане?!! Един строителен общ работник без образование взима два пъти или три пъти повече от един учител.....

Явно не си се сблъсквал с тези некадърни и мързеливи създания.

Ами взима, защото работи и създава нещо, а какво създават даскалите и пред кого са отговорни за работата си?

Махнете я тая гъска, ве!

"Българският" еврокомисар Мария Габриел има френски паспорт, йивее постоянно във Франция, омъжена е за френски чифут-банкер ДО КОГА СТАДО ОВЧЕ Е ТЪРПИТЕ ГАВРИТЕ И ГРАБЕЖА ОТ ЗАПАДНИТЕ ИЗРОДИ !!!???

Не е луд ,който яде баницата, а който му я дава, в случая години наред баницата на мара я дава БОКО АЙДУКА, унищожител на България

Вече съм убеден че в дир.бг има лобизъм да публикуват всяка новина свързана с тази комисарка

Абе стига с тоя щъркел ,бе!!!!! Няма ли българи за новините?

тая Гаргамел е много проста.

Нашето образование е имитация! акараха ни да купим на децата приложението "Уча", за което броих 180 лева. Пълно е с откровени лъжи и глупости. Някоѝ умишлено искс децата да са тъпи.Има огрмна разлика в образованието с това в Европа! До осми клас наблягам само на математика и 2 езика и го пращам при сестра ми в Германия.